Bursa86'nın Diyet Günlüğü

günaydın kızlarrr
nedense bugün hiç keyfim yok spor yapasım bile yok hava kapalı dışarısı kapkaranlık evde yatıp uyuyasım var yemek yemek bile cnm istemiyooo.....

bu sabah yediklerim...
2bardak açık çay şekersiz...2 ince dilim tambuğdaylı ekmek üstüne çok az reçel sürdüm 4 zeytin ve 1 salatalık az peynir....

ara yeşil çay

öğle havuçlu turplu salata 1 kase sebze çorbası

ara yeşil çay 1 elma

akşam 1 kase nesfit yarım yağlı süt le

su içiyorum hergün 2lt....

not:dün gece kaçamak yaptım geneeşim çiğ köfte almış bende dayanamadım 2 tane yedim limonlu marullu....
spor yaparsam yazarım ama sanmıyorum yarına kalacak...

ya benim günlüğüme neden kimse gelmez oldu

aaa bak biz ikiziz sende 400 gr vermişsin çünkü sende benim gibi çok kaçamak yapıyosun cesaret edemiyorum günlük açmaya bi de eşim kaç gündür hasta izinli evde olunca açmaya pek vakit bulamadım:18: inşallah böyle vere vere fıstık gibi oluruz

evet cnm bende 400gr verdim ama az işte kaçamak çoook amaaaaaaan spor yapıyorum zaten diyom yaaa o bilinçaltı var bende maalesef....cnm ya sende aç artık günlüğünü bende sana ziyarete gelirim:)sende yazmasan bana artık kim yazar allah bilir....

2 tane çiğ köfteden bişe olmaz hele acıysa daha iyi olur
ya benim günlüğüme neden kimse gelmez oldu
vallahi ben yoktum 2 3 gündür bugün geldim herkese bakmaya çalışıyom ama o herkesler bana bakmıyo neyazıkki

sadiyemmmm çok sağol uğradığın için topiğime:)))bende sana uğricam şimdiiii
bugün canım hiç bşey istemiyo kızlar ben pes etmek üzereyim cnm ne su içmek istiyoooo ne spor yapmak istiyoooo canım hiç bişey yapmak istemiyoooooo oooooffffff dünde böyleydimmmmm cnm çok sıkılıyooooooo(((

neyse bugün yediklerim çık kızacaksınız bana ama napimmm yaaaa(

sabah 1 bardak süt azıcık nesquik kattım...

öğle 1 kase nesfit yedim

şimdi 1 bardak yeşil çay içtimmmm

akşam yemem herhalde cnm yemek istmiyooo bide rgl dönemimdeyim sanki evrim geçiriyorum yaaaa nefret ediyorum bu günlerdennnn

bana destek olun noluuuurrrrrrr dönmek istemiyorum yolumdan....

canım sen doğru dürüst bişe yememişsin hastamı olcaksın yoksaa dikkat et sakın diyetini bırakma çok kızarımmm
bu arada yiyip içtiklerinde kötü bişi yok sadece bişi yememişsin kiii
spor yapmak istemiyosan 1 gün ara ver yada haftada 4 gün yap illa hergün yapman gerekmez ama sakın bırakma diyetini
( bu aralar herkes diyeti bırakacam diye yakınıyo yaaa)

canım bende kaç gündür dayanamadım aşure falan derken kısmetse günlüğümü açtım pazartesi başlayacağım sakın bırakma zaten hiçbirşey yememişsin neden canın sıkılıyor ki çocuklarınla ilgilen dışarıya çıkın gezin hava al ruhunu sıkma regl döneminde olur öyle stres sıkıntı ama geçince yine turp gibi olursun merak etme bak yine kilonu günü gelince yaz yediklerini düzenli yaz pes etmek yok fit düşün kendini seksi düşün ne giyse yakışan bir kadın olacaksın eşin seni daha çok beğenecek herkes sana soracak ne yaptın da kilo verdin şaşıracaklar öğrenmek isteyecekler sen de hava atıp ayy söyleyemem şekerim falan yaparsın

selam kızlar...

hafta sonu girdi araya yazamadım...abimlerdeydim gene genelde hafta sonları ya onlarda yada onlar bizde olur...
inanın diyet yapmadım ama diyet dışı herşey yedim fakat yediklerime de dikkat ettim...

dünkü menüm söyle....
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin 3 bardak çay

öğle yok

akşam 1 tane karnı yarık yani patlican kıyma vs. çok az pilav ve havuçlu turplu salata...

su içmedim doğru dürüst nedenini bende bilmiyorum

3 bardak ice tea şeftali ve tane tutku bisküvi az çekirdek kaçamaklarım....

bugünkü menüm....
sabah 1 tane omlet 2 çay 4 zeytin salatalık domates peynir ve az bal yedim
cocuklr nutella yiyoodu 1 çay kaşığı tattım...özendim yani

öğle kahve içtim yanında tuzlu kuru pasta...

ara 1 elma

akşam 1 kase kıymalı şehriye çorbası az makarna yoğurt ve salata yedim...
kaçamak yapmadım...
1 litre kadar su içtim..
hafta sonu spor yapamadım çünkü yengeme yardım ettim yeni mobilya aldılar onları yerleştirdik temizlik fln...çok yoruldum umarım yarın daha fit olurum....

kızlar desteğiniz için sağol inanın gerçekten bırakcaktım moralım çok bozuktu ama kendimi tuttum abartmadım yemekle eskiden olsaydı sonu daha fena olurdu....
as25 ve sadiyem dostlarım gerçekten çok sağolun inanın yazılarınız beni çok mutlu ettiii çok motive oldum...spor işini biraz değiştirmem lazım
yarın görüşürüzzz öptüm çok sizleriiii

ne demek canım geri döndüğüne çok sevindim bir an seni merak ettim doğrusu ruh ikizim aferin sana hep böyle dikkat et hemi tabi kaçamakları da artık bıraksan iyi olur seni de benim günlüğüme bekliyorum sporu da çok geliyorsa 3 gün yap ama tamamen bırakma biliyprsun ki, diyeti destekleyen spordur sakın ama sakın bırakma dostum

as25 canımsın yaaa geçen hafta be sana destek veriyodum şimdi sen bana:))ruh ikizim benim
canım evet şu kaçamaklara son vermek lazım gerçekten katılıyorum sana....

bugünkü menüm şöyle:

sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin 1yumurta az reçel az peynir

ara yeşil çay

öğle 1 kase nesfit ve 1 elma

ara yeşil çay yanında 3 kur kayısı yedim

akşam ıspanak yemeğ,m var 4 kaşık onu yerim yoğurt ve az salata..

1.5 su içtim..spor yapamadım dışardaydım bu sabah...

güzel

bu işler destek ola ola tatlım olsun yürüyüşü spor say kendini spor yapacağım yapmadım diye kasma relax ol başaracaksın bugünkü menünü çok beğendim aferin kısss ekmeğe peynir sürmediğini farkettim helel olsun işte benim arkadaşım

nedemek nedemek efendim birbirimize destek çıkacağız ki bu işi başaralım değilmi
gezmeye gidince zaten diyet miyet kalmıyo benim ama busefer adanaya gittiğimde bende dikkat ettim elimden geldiğince

menün çok güzel canım afiyet olsun
sporuda sabah yapsan iyi ama baktın sabah yapamadın akşam yaparsın ben genelde akşamları yapıyorum zaten

cnm tsk ederim evet sporu bende akşama yapıcam artık sabahları bi türlü ayılamıyorum ve sabah yapılan spor bana işkence gibi geliyo....en azından evi toparladıktan sonra içime sine sine spor yapıcam bundan sonra aman nazar değmesin artık kg verene kadar...

vallahi ortalığı topla çocukla ilgilen onun karnını doyur felan zaten birsürü zaman geçiyo sonrada canım istemiyo akşam üşensemde genede kalkıp yapıyom

vallahi ortalığı topla çocukla ilgilen onun karnını doyur felan zaten birsürü zaman geçiyo sonrada canım istemiyo akşam üşensemde genede kalkıp yapıyom

aynen bendede 2 tane cocuk olunca dahada zor oluyo
diziler başlamadan bence bu saatlerde yapmak lazım doğru diyosun cnm benim

günaydın kızlarrrr
bu sabah dayanamadım ve tartıldım
aslında tartı günüm yarındı ama napim tutamadım kendimi veeee kantarrdaaa 69.1 gördümmmmm
geçen hafta 69.6 gelmiştim şimdi biraz daha verdim....gerçi kaçamaklarım oldu düzenli spor ve su içmedim yinede bunada şükür...allahım haftaya daha güzel sonuçlar almayı nasib eder inşallah....

bugünkü menüm :

sabah 1kase nesfit
ara yeşil çay
öyle etli kuru fasülye 3 kaşık yanına 2 kaşık pilav
ara yeşil çay 1 tane portakal
akşam 1 kase çorba...

su içmeye başladım bile 2lt bugün bitecek

bugünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek çay zeytin az domates zorla yedim cnm istemedi....
ara yeşil çay
öğle 3 kaşık makarna yanına ufak kase yoğurt
ara yeşil çay 1 portakal
akşam kuşbaşılı etli kurufasülye 3 y.kaşığı kadar az turşu ve salata...

su içiyorum 1.5 l bitti bile şimdi spor zamanı 45 dk yürücem kızlar...hadi herkese kolay gelsin....:122::122::122::122::122::122:

wowww menün süper sporunda süper tatlımm
ama iyi doyuyorsun bukadarcık şeyle vallahi az yeme kız ekmek ekle biraz. araögününüde sadece yeşilçayla geçirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…