BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

ne zor işlermiş kızlar valla bende araştırmaktan yoruldum isyan etmiyorum ama inanın zor artık gücümde kalmıyor. Acıbadem şahin bey bursada en iyi yer diyorlar orda fiyatlar nasıl ? bilgisi olan varmı soranusta iyimiş ama daha pahalıymış diye duymuştum.

okadar iyi anlıyorum ki seni aynılarını bende yaşadım . benimle birlikte hamile olamadığı için ağlayan insanalar hamile kaldıktan sonra nisbet yapar gibi gelip gidip bebeklerinden bahsettiler allah ıslah eylesin onları. yaşın kaç bilmiyorum ama daha yeni evli sayılırsın. içini o kadar karartma. ben tam 4 sena bekledim 4 aşılama 3 tüp bebek denedim. çok şükür sonunda tutunda bebişim bana. inşallah sağlıklada kucağıma alabilirim. içini biraz ferah tut canım. duanın açamyacağı kapı yok. inşallah bol bol dualarla sende kavuşursun bebişlerine :)

Aynen arkadaşım dediğin gibi Allah ıslah etsin onları. valla artık 30 oldum nasip rabbim ol deyince olacak artık hep bu şekilde düşünüyrm, tabi ki tedavilere de devam ediyorum yapacak bişey yok başka. sende çok beklemiş ve uğraşmışsın İnşaallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, güzel bi şekilde büyütürsün. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim.

Hayirlisi olsun insallah
Rabbim en kisa zamanda nasip etsin.

selam canım rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin . seninde doktorun barış hoca sanırım. şimdi kime gidiyorsun kontroller için. bende barış hocanın hastasıydım. ama barış hocadan sonra hiçbir doktor güven vermiyor bana. hala kendime bi doktor bulamadım.

2 aşılama yapıldı,bugün 3. sü olacaktı dktorum sperm kalitesinde belirli derecede düşüş olduğu için iptal ettidirek tüp bebk düşünün dedi,balıkesirde tüp bebek merkezi yok,bunun için en yakın çaremiz Bursa,Bursada acıbademi önerdi dokttorumuz.yumurta kontrollerim balıkesirde olacak,yumurta toplama işlemleri sırasında bursada bulunacağız.tüp bebekte 1.denemede fiyat ne kadar oluor acıbademde?bilgisi olan var mı?çok endişeliyim,bugün gün boyunca ağladım,,eşimle bile konuşmadım doğru düzgün,bu aramızdaki ilişkiyi bile etkiledi,,moralim o kadar bozuk ki,acıbademde psikologda ilgileniyr mu hastalarla?

Hayırlısı olsun aynı durumdayız. 2. Aşilama negatif sonuçlandı tüp yaptırıcam bi dahaki ay. Aglayıp sızlanınca eşim kızıyo sabretdiyo. Soğutma kendinden deyince aklım basıma geliyo.

merhabalar herkese bende bu ay tüp bebeğe geçicem inş.adetimi bekliyorum.şubat ayında başladık yola yumurtalık takibi sonraki ay çatlatma iğnesi sonra iki negatif aşılama bu ay tekrar çatlatma artık yeter dedim doktora tüpe geçelim bizim sebepsiz olduğundan doktor bekleyelim taraftarı.bu arada geçen yıl doğal yoldan gebeliğim var kalbi durmuştu 8.haftada malesef.inşallah rabbim hepimizin tez zamanda kucaklarımızı doldursun.

canım, benim bi tanıdığımda da aynı durum vardı. onlar kontrollerden geçtiler, sizler gibi sebepsizdi. yaz başında tüp bebek denemeye krar verdiler ve ne zaman ki bunu düşünmekten vazgeçip nasılsa yazın tüp bebek yapmaya karar verdik düşüncesi ile hareket etmeye başlamışlar, güzel haberleri geldi. iki gün önce güzel bi kız çocuğu geldi dünyaya :))))) inşallah sizlerden de güzel haberler alırız....

Dünkü bütün ağlama sızlamalarım bugün daha iyi,ağlamıyorum çünkü ben ağladıkça eşimin üzülmesine dayanamıyorum artıkne yapacağımıza karar veremiyoruz:S o kadar kararsızız,,,

Merhaba yeni fark ettim. Kusura bakma
Evet benim dr um barış hoca halen.
Benim önceki hamileliğin erken doğumla sonuçlandığı için daha ilk muayenede yani 6+3 te kendisiyle durumumu konuştum ve takibini kabul etti sağolsun. O günden beri tüm muayenelerin 15 gunde bir o yapiyor. Ve 15+1 de yani arife günü serklaj işlerimi o yapti.
Bebeğinin doyasıya görmeye ozele gidiyorum ama kararlar barış beyin.

Eside dr ve iyi diyorlar. Arastir istersen

kızlar çok şükür gonal f ile hamile kaldım. elimde hiç açılmamış gonal f 900 var. 405 tl ye aldım. elimde kalmasın diye çok uygun fiyata vereceğim. buzdolabında saklıyorum. son kullanma tarihine daha çok var. ilgilenenler özelden yazarsa sevinirim.

slm kızlar başıma bi işler açıldı ki sormayın. o yüzden yokum buralarda artık bulusunca anlatırım.
betül sıkma canını en doğru zamanda en hayırlı şekilde inşallah hamile kalcaz.
artıkk buluşmayı ayarlayalım hadi kızlar
oylama yapalım çarşamba-perşembe cuma- cumartesi gelecek olanlar gelbileceği günü yazsın ortak paydada buluşalımm veee diğer kızlar hadiii sizlerde gelinnnn

gelenler
gülisay
papatya
papatyanın ark.
fidanal(gelecek haftaiçi-cumartesi)
elabilge(haftaiçi)
amayaa(haftasonu
havadan sudan

arkadaşım aslında ben ilgilenebilirim bu ay tüp bebek tedavim başlayabilir ama kesin bir sey diyemiyorum su anda ..Cumartesi doktora gideceğim,tüp bebeği izmirde mi yoksa bursada mı yaptırcam ona karar veremiyorum açıkçası:S

canım ben muhtemelen gelemeyeceğim, transferden sonra eşim pek yalnız bi yere gitmemi istemiyor. bende evde ayaklarımı uzatıp zamanın geçmesini beklemeye alıştım galiba....

inş canım ne güzel yazmışsın saol kafadan atmakla alakalı bi durum galiba benimde hayalim kız bebiş adı bile hazır.haftaya hastayım bakalım keşke olmasam
hamile kalabilmekten çok kucağıma almak için dualarım artık aynı şeyleri yaşamktan korkuyorum önce bu durumu kafamdan çıkarmam lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…