BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Meraba kızlar nasılsınız? Ne zaman buluşuyoruz? Hiç ses soluk yok.benim test günüm yaklaştı ama hiç heyecan yok gayet rahatım. Bu arada çalışmaya başlıyorum.onun heyecanı var. Bebiş de olursa kısmetiyle gelecek diyorum.

Hayırlı olsun yeni işin Hayatındaki yenilikler devam eder inşallah..
Canım ben adet oldum paz.tesi randevum var.. Acıtmıyor artık alıştım maalesef.. Buluşma için papatya yı bekliyoruz hafta içi gelecekti, listeyide hazırlar gelince...

Hayırlı olsun yeni işin Hayatındaki yenilikler devam eder inşallah..
Canım ben adet oldum paz.tesi randevum var.. Acıtmıyor artık alıştım maalesef.. Buluşma için papatya yı bekliyoruz hafta içi gelecekti, listeyide hazırlar gelince...

Canım benim olsun bu da geçer ama bence daha iyi bi tedavi Dr una git. Dr cok ama bazıları oyalıyo. Bence bi Osman hocaya görün .

Hanımlar çok teşekkür ederim cevaplar için, barış hocanın özel muayenehanesi yok mu acaba?

Yok, Barış Ata sadece sadece üniversitede çalışıyor. Çok moralim bozuldu onunla görüşmede. İlk tüp konuşmasıydı yaptığım, 40 yaşında şans %25 dedi yolladı, daha hiçbir test bile yoktu ortada. Öğrendiğime göre adet buymuş ilk tüp görüşmesinde...

Pembe mavi Nilgün hanımla başlamayı düşünüyorum bir iki ay sonra. Var mı O'nunla tecrübesi olan?

Sevgiler...

Merhabalar, aslında araştırırsanız her yerde 40 yaşından sonra anne olma şansı %25 gibi şeyler yazar. Doktorlar arasında genel kanı böyledir. Fakat çevremizde görmüşsünüzdür, özellikle eskilerden 40 ve üzeri doğum yapan kişiler oldukça fazladır. O yüzden bu konuyu fazla kafanıza takmayın. Daha 20 li yaşlarda defalarca tüp bebek deneyenler var, siz adet olduktan sonra şans mutlaka vardır. Biran önce harekete geçin, en kısa zamanda tüp bebeğe başlayın, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz evladınıza

iki heyecanın birbirine karışsın inş. güzel haberler bekliyoruz.benimde hiç şaşmayan adetim 2 gün şaştı.hamileyim sandım,takii sabaha kadar olsun,gerçek olucak bigün inş..deyip umutla bekliyorum..şimdi 2.aşılama için umut vakti..

Merhabalar
ben 38 yasinda tek embriyo transferi ile hamile kaldim. Sakin moralinizi bozmayin.
Baris bey niye boyle bir yaklasimda bulundu anlamadim.
Ama sizin ozelde yaptirmaniz daha mantikli. Cunku raporusz 5250 tlye mal oluyor.ve artik cok yogun ne yazikki.

ben bugün geldim kızlar. tekrar tekrar tesekkur ediyorum kızlar beni beklediğiniz için.
buluşma günü haftasonu mu olsun haftaiçi mi kimler ne zaman gelebilir yazın ona göre gün belirleyip listemizi yapalım.
bana ikiside uyar 2 hafta sabahları gideceğim okula öğleden sonraları işte olmuycam haftasonuda müsaitim benim bir arkadaşım da gelecek. listeyi başlatıyorum gelenler gün fikriyle yazsınlar ekleyeyim. amaaaaa hepinizzzz gelinn tanışalım olur mu?

gelenler:
papatya
papatyanın arkadaşı :)
gülisay
betül

sıkma canını diyeceğim ama maalesef olmuyor . üni. yoğun olduğundan dır evet barış beyin öle konuşmalarıda var .

çalışınca embriyo koyduklarında üni. kaç gün rapor veriyor rapor alan oldumu kızlar aranızda hiç ?

haftaiçi olursa bende gelmek istiyorum kızlar..umarım bu kez tanışma fırsatı bulurum..

iz88 NERELERDESİN?umarım annen ve kardeşinin sağlık durumu iiydir...

Bugün eşimle gürkan uncu'ya gittik. sonuçlar gayet iyi dedi, ama şahin bey %1 olma ihtimali demişti. amh hormonu için kan aldılar, iyice kafam karıştı.
tıp fakültesini bütün sabah aradım orda da açan olmadı. ne zor işlermiş bunlar..

Hoşgeldin... Benim için farketmez canım hafta içide olur sadece çok uzatmayalım çünkü uzuuun oldu görüşmeyeli.. Yeni arkadaşlar özellikle siz gelemeye çalışın ki tanışalımmm Hadi bakalım kızlar Listeye isimler yazılsın...

Canım ikisinede gitmedim ama Gürkan uncu hakkında kötü bişi duymadım ama Şahin Bey'den memnun olmayanlar var. Hayırlısı oksun

kızlar ben önümüzde ki hafta içi öğleden sonraları gelebilirim.pazartesi salı hariç.onun dışında cumartesi benim için uygun.okul açılınca gelemem çünkü.bence de en kısa zamanda görüşelim.haftaya olursa iyi olur inşallah....Allaha emanet olun...sizleri seviyorum:)

gelenler:

papatya
papatyanın arkadaşı
gülisay
betül
elebilge(haftaiçi)
fidanal(gelecek haftaiçi- cumartesi)

evet kızlar baska gelen yok mu?

haftaiçi olursa bende gelmek istiyorum kızlar..umarım bu kez tanışma fırsatı bulurum..

iz88 NERELERDESİN?umarım annen ve kardeşinin sağlık durumu iiydir...

Çok yoğun bir hafta geçirdim. İşyerinde arkadaş izne çıktı onun yerine de çalıştım. Akşamları da hastaneye gittim. Bİ de hafta sonları olan düğünler filan çok yoğun geçiyor zamanım. Kardeşim iyi maşallah kemoterapi aldı kan değerlerinin düzelmesini bekliyoruz. Annem biraz rahatsız belki yarın onu da hastaneye yatırabilirler. Gelmeyi çok istiyorum sizinle tanışmak istiyorum fakat zamanım yok bu aralar.. Siz günü ayarlayın gelemezsem kusura bakmayın durumu anlattım size İnşallah görüşmek dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…