Meraba kızlar nasılsınız? Ne zaman buluşuyoruz? Hiç ses soluk yok.benim test günüm yaklaştı ama hiç heyecan yok gayet rahatım. Bu arada çalışmaya başlıyorum.onun heyecanı var. Bebiş de olursa kısmetiyle gelecek diyorum.
Meraba kızlar nasılsınız? Ne zaman buluşuyoruz? Hiç ses soluk yok.benim test günüm yaklaştı ama hiç heyecan yok gayet rahatım. Bu arada çalışmaya başlıyorum.onun heyecanı var. Bebiş de olursa kısmetiyle gelecek diyorum.
Hayırlı olsun yeni işinHayatındaki yenilikler devam eder inşallah..
Canım ben adet oldum paz.tesi randevum var.. Acıtmıyor artık alıştım maalesef.. Buluşma için papatya yı bekliyoruz hafta içi gelecekti, listeyide hazırlar gelince...
Hanımlar çok teşekkür ederim cevaplar için, barış hocanın özel muayenehanesi yok mu acaba?
Yok, Barış Ata sadece sadece üniversitede çalışıyor. Çok moralim bozuldu onunla görüşmede. İlk tüp konuşmasıydı yaptığım, 40 yaşında şans %25 dedi yolladı, daha hiçbir test bile yoktu ortada. Öğrendiğime göre adet buymuş ilk tüp görüşmesinde...
Pembe mavi Nilgün hanımla başlamayı düşünüyorum bir iki ay sonra. Var mı O'nunla tecrübesi olan?
Sevgiler...
Yok, Barış Ata sadece sadece üniversitede çalışıyor. Çok moralim bozuldu onunla görüşmede. İlk tüp konuşmasıydı yaptığım, 40 yaşında şans %25 dedi yolladı, daha hiçbir test bile yoktu ortada. Öğrendiğime göre adet buymuş ilk tüp görüşmesinde...
Pembe mavi Nilgün hanımla başlamayı düşünüyorum bir iki ay sonra. Var mı O'nunla tecrübesi olan?
Sevgiler...
Sevgiler...
çalışınca embriyo koyduklarında üni. kaç gün rapor veriyor rapor alan oldumu kızlar aranızda hiç ?
ben bugün geldim kızlar. tekrar tekrar tesekkur ediyorum kızlar beni beklediğiniz için.
buluşma günü haftasonu mu olsun haftaiçi mi kimler ne zaman gelebilir yazın ona göre gün belirleyip listemizi yapalım.
bana ikiside uyar 2 hafta sabahları gideceğim okula öğleden sonraları işte olmuycam haftasonuda müsaitim benim bir arkadaşım da gelecek. listeyi başlatıyorum gelenler gün fikriyle yazsınlar ekleyeyim. amaaaaa hepinizzzz gelinn tanışalım olur mu?
gelenler:
papatya
papatyanın arkadaşı :)
gülisay
betül
ben bugün geldim kızlar. tekrar tekrar tesekkur ediyorum kızlar beni beklediğiniz için.
buluşma günü haftasonu mu olsun haftaiçi mi kimler ne zaman gelebilir yazın ona göre gün belirleyip listemizi yapalım.
bana ikiside uyar 2 hafta sabahları gideceğim okula öğleden sonraları işte olmuycam haftasonuda müsaitim benim bir arkadaşım da gelecek. listeyi başlatıyorum gelenler gün fikriyle yazsınlar ekleyeyim. amaaaaa hepinizzzz gelinn tanışalım olur mu?
gelenler:
papatya
gülisay
betül
Bugün eşimle gürkan uncu'ya gittik. sonuçlar gayet iyi dedi, ama şahin bey %1 olma ihtimali demişti. amh hormonu için kan aldılar, iyice kafam karıştı.
tıp fakültesini bütün sabah aradım orda da açan olmadı. ne zor işlermiş bunlar..
gelenler:
papatya
gülisay
betül
haftaiçi olursa bende gelmek istiyorum kızlar..umarım bu kez tanışma fırsatı bulurum..
iz88 NERELERDESİN?umarım annen ve kardeşinin sağlık durumu iiydir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?