BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

bende yazdım sanıyordum ama muhtemelen göndermeden kapatmışım pc'yi :) karacabeyde oturuyorum ve çalışıyorum daha önce de söylediğim gibi. gelmeyi ve sizlerle tanışmayı çok istiyorum ancak hafta içi biraz zor gibi benim için. bu arada yarın opu'm var. dualarınıza dahil olmak dileğiyle....

Buluşmaya ben gelemiycem gibi görünüyor.kendi işyerimiZi açıyoruz cuma işe başlıcam gibi. Cumartesi de çalişiyorum.

hayırlı olsun :)
gelenler
gülisay
papatya
papatyanın ark.
fidanal(gelecek haftaiçi-cumartesi)
elabilge(haftaiçi)
amayaa(haftasonu)

merhaba bayanlar barış bey için temmuz ayında ilk randevu almıştım gittiğimde asistanı vardı barıs bey yoktu..iki ay sonrasına randevu verildi haftaya perşem be günü üçün şimdi yine barış bey olmazsa diye korkuyorum ben barış beyle görüşmek istiyorduk gerçekten çok yoğun.acaba aranızda bilen varmı barış bey haftanın hangi günlerinde orada acaba?birde ben ameliyat için görüşmek istiyordum belki sonrasında tüp bebek ben ssk lıyım amelşiyat için ayrı bir ücret veriliyormu caba bileniniz varsa ne olur cevaplayın arkadaşlar,şimdiden saolun.

ii olmana çok sevindim.ortalıkta görünmeyince merak ettim.Rabbim cümlemiize sağlık ve sağlıklı bebişler nasip etsin..

hayırlısı olsun canım senin için opun nerde oluyor ? kim yapıyor acaba ?

ilk defa gidildiğinde asistanlar dosyanı açıyorlar daha sonraki görüşemde barış bey görüşüp o karar veriyor ne yapılacağına ama ameliyat konusunda eğer istersen senin isteğinide yok demiyor, anlatırsın durumunu ameliyat konusunda ısrar edersen yapıyor kendisi ücret ise bildiğim kadar ödmiyorsun ama herhangibir ilaç ameliyat öncesi aldırılarmı onu bilmiyorum..

hayırlısı olsun canım senin için opun nerde oluyor ? Kim yapıyor acaba ?

ben soranus tüp bebek merkezine devam etmekteyim canım. Doktorum ayşe seyhan ata. U.ü.deki barış beyin eşi olduğunu duydum ama kendisine doğruluğunu sormadım.

Arkadaslar bursaya yeni.tasindim.yasim 27 asilama birkere yaotirdim tutmadi tup bebek hakkindan hastane doktor fiyqt bilgisi alabilirmiyim

Arkadaslar bursaya yeni.tasindim.yasim 27 asilama birkere yaotirdim tutmadi tup bebek hakkindan hastane doktor fiyqt bilgisi alabilirmiyim

hoşgeldin tatlım, hem bursaya hem topiğe...ben soranus tüp bebek merkezinde yaptırıyorum tüp bebeği, 5500 TL ilaçlar dahil. serbülent bey hakkında güzel şeyler duydum(merkezin sahibi). ve doktorlarımdan memnunum. daha önce de birkaç yer ile görüşmüştüm. aşağı yukarı fiyatlar bu civarda. bende miyom da var, erken menopoz riskim var.

miyomu alıp tüp bebek dahil ilaçlar ile birlikte 7000 civarı olur demişlerdi jimer'de. bursa tüp bebek merkezinine de gittim ama doktor o gün yoktu ve ben ortamı pek sevmediğimden tekrar gitmedim.....

Hayirli olsun ins canim . Bursa tup bebek merkezi özer kutluyu duydum iyi diyolar ama fiyat konusunda bilgim yok henuz neden hosuna gitmedi orasi

bu arada yas kac banada istanbulda yaptigim sonuclara bakip doktor hqnim erken menopoz diyip acayop moral bozmustu oyle cikmadi sonraki sonuc hakkimizda hayirlisi ben bu ay tasindim nursaya bilgi topluyorum hastane hakkinda sonr hemen tedavi ins

bu arada yas kac banada istanbulda yaptigim sonuclara bakip doktor hqnim erken menopoz diyip acayop moral bozmustu oyle cikmadi sonraki sonuc hakkimizda hayirlisi ben bu ay tasindim nursaya bilgi topluyorum hastane hakkinda sonr hemen tedavi ins

ben 32 yaşındayım. 10 aylık evliyim. önce haziran ayında kadın doğum akademisi diye bir yer var bursada oraya gittim. aynur hanıma. tüm muayenelerimi yaptı ve kan testi istedi, reglin üçüncü günüydü. ertesi gün tel ile bilgi verdi fsh değerim çok yüksekmiş hemen tüp bebek yaptırmalıymışım diye. tabi insanın başından aşağı kaynar sular dökülüyo, erken menopozu duyunca. inanmak istemedim. fsh değerim 12,37 idi bu arada. başka bir doktora ziya çetine gittim. bir ay bi ilaç verdi onu bi deneyelim dedi, denedik ancak temmuz ayındaki ölçümümde fsh 19,04 e çıkınca ziya beyde vakit kaybetmemem gerektiğini düşündü, hatta bize bursa tüp bebek merkezini de öneren o oldu. benim orada hoşuma gitmeyen şey aslında görevlilerin tavırları oldu. bilmiyorum belki bana kötü oldukları bi an denk gelmiştir. doktorun olmadığını daha sonra gelmemiz gerektiğini falan söylediler ama lütfeder gibi bi halleri vardı. zaten bi moralim bozuktu, bana öyle geldi belkide onu da net bilemiyorum. insanlara ısınamadım açıkcası. ardından bir arkadaşımı arayıp bursada başka nereler var diye sordum, pembe mavi ve soranusu önerdi oda. bende eşime jimere de uğrayalım dedim. jimerde hem fiyat pahalı geldi hemde doktor "ancak %30 şansın var yani ne olur bilemem" şeklinde yaklaştı ve birkaç gündür traş olmayan eşime de "bu iş saça sakala bakmıyor, belki senin de sorunun vardır" dedi. bi süredir çok çalışan eşim bunu farketmemiş bile ama benim için oldukça önemli bi hitap şekli oldu bu ve orayı da direkt daha kapısından çıkmadan elemiş oldum. soranus da serbülent orhaner bey ile görüştüm. ortam temiz, çalışanlar güleryüzlü ve ilgili; serbülent bey gayet sevecen ve güven veren bir doktor. en azından daha başlamadan moral bozmadı. veren biz değiliz, Allah vereck biz vesileyiz elimizden geleni yapacağız dedi. bu yaklaşımını sevdim. babacan tavırları sevdim.

yarın transfer günüm... olumlu olur inşallah. doktorlarım tıpkı dedikleri gibi, ellerinden geleni yaptılar. bundan sonrası Allah'a kalmış.... inşallah güzel haberlerimi de paylaşırım sizlerle....

ben soranus tüp bebek merkezine devam etmekteyim canım. Doktorum ayşe seyhan ata. U.ü.deki barış beyin eşi olduğunu duydum ama kendisine doğruluğunu sormadım.

Tedavin hayirli olsun. Insallah guzel haberler verirsin.
ayse hanim baris beyin.esi.

Hayirlisi olsun canim ns guzel haberler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…