BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Tamam canım. eğer gonal kullanırsan izmir bursa fark etmez zaten. tüp bebek pahalı bir işlem olduğu için insan bir şeylerden kısıtlama yapmaya çalışıyor. uygun fiyata vereceğim iğneyi. zararına yani. elimde kalmasın birileri faydalansın istiyorum. aldığım parayla da bebeğime bir şeyler almayı düşünüyorum kısmet olursa.

Ben bu hafta sonuna kadar uygunum canım.. Özledimmm hadi görüşelim.. Ben gün belli olunca Özalp i arıyacağım uygunsa oda gelecek..

rubella dediğin kızamıkçık aşısı sanırım onu oluyorsun sonra bakılıyor bağışıklık kazanıp kazanmadığına yani acele etme onu ol sonra zamanı var demek kan ver bağışıklık kazanıp kazanmadığın için canım.

evet canım kızamıkçık aşısı.sendede oldumu böle bişey yada duyduğun.aşıyı yaptırdım .ay sonunda gitcem gene kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı artık canım

evet canım kızamıkçık aşısı.sendede oldumu böle bişey yada duyduğun.aşıyı yaptırdım .ay sonunda gitcem gene kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı artık canım

benide bakılmışdı canım benim bağışıklığım varmış ben olmadım da o ara arkadasın yokmuş o olmuşdu. sonrada kontrol ediliyorsun ona 3 ay denilmişdi sanki bakılmışdı bağışıklık edinildimi edilnilmedi mi . inş. bağışıklık edinirsin çünkü o olmazsa gebe kalsanda düşüyormuş bana öle demişdi dr. um diye hatırlıyorum baya da oldu bu tahlili yaptıralı ben canım.

canım ilk randevum temmuz9 daydı gittim erkek bi asistan vardı sadece dosya açtı bazı bilgiler aldı okadar.tekrar eylül 12 verildi randevum yani iki ay sonrasına bu seferde barış bey oradaydı ama o ilgilenmedi başka işlemler yapıyodu sanırım bi bayan dr ilgilendi yine gençti beni muayene etti ve benden rahim filmi istedi sol tarafta tüpte hidrosalpenk olabilir dedi şişlik far etti eşimin smerm analizini ve benden bazı kan testleri istedi ve yine randevu aldım bu seferde randevu 3 ay sonrasına aralık 10 verildi.nasıl beklerim 3 ay neden böyle yapıyolar anlamadım bu üçüncü randevuam ve barış beyle hiç görüşmedim.sen neler yaptın ne zaman başlıyosun tedaviye barış beyden memnun kaldın mı?

2.aşılamaya başladım kızlar.bugün iğne,pazartesi aşılama kısmetse.küçücük bir ümitle,yine en baştayım...büyük ihtimal bundan sonrada tüp bebek arştırmasına girişeceğim Rabbim inş tez vakitte nasip eder bebişlerimizi.
bu arada nerelerdesiniz?herkes dinlenmeye çekildi sanırım.görüşme olmadı bi türlü.kendinize dikkat edin..

kızlar ben bursa inegölde oturuyorm sanırım burdaki bazı arkadaşlarda bursalı iki düşük bi dış gebelik geçirdim laporoskopiyle sağ tüpüm alındı 9 ay önce düşükleri araştırmak için uludağ ünüversitesi tüp bebek merkezine gönderdiler ilk randevum 24 eylül de bu arada doktorum bazı testleri yapda git dedi bende yaptım rahim filmi çektir dedi çekindim ama sonuç kötü enfeksiyondan sol tüpümde kapanmış bana burdaki doktorum histeroskopiyle birlikde laporoskopi gerekir dedi bursada yaptır burda yok dedi size sormak istediğim şey ben gittiğimde ameliyat isticem tüp bebek merkezinde yaparmı doktor başkasına mı gönderir yaparsa çok sıra beklermiyim ücretlimi olur bu ameliyatı olan var mı aranızda lütfen yazın bana çok üzgünüm hep iki ay sonraya mı gün veriyo bu doktorlar

Elabilgecim hakkında hayırlsıı olsun inşallahh.. Ben hastane ev iş arasında koşturuyorum hala Dün de kayınpederimi kaybettik..10 gün önce eşim üroloji doktorunu değiştirmişti ameliyat oldu.Neden spermler bu kadar düşük diye parça alındı patoloji sonucunu bekliyoruz.O sonuca göre hareket edeceğiz.Büyük ihtimalle bir süre yani şu hayatımızdaki karışıklık geçene kadar vitamin takviyesi yapıcaz.. Hayatımız bi düzene otursa kafamız diğer yönlerden rahatlasa belki bişeylere başlayacağız ama çevresel durumlar imkan vermiyor(( Hakkımızda hayırlısı.....

Merhaba, fakülteye giderken yanında mutlaka bütün tahlillerini ve rahim filmlerinide götür. Ameliyat orda yapılıyor, buna doktor karar verirse sana gün verir. Normalde randevular geçe vereiliyor ama senin durumun ameliyatlık ise, ameliyat sırasına konulursun bence. Eğerki sgk varsa ücret alınmaz devlet öder.

sağol cevabın için inş çok sonraya gün vermez tabi ameliyatda açılcakmı oda ayrı konu

selam canım bende inegölde oturuyorum ve fakültede tüp bebek için raporumun çıkmasını bekliyorum dr barış bey .Fakültede tedavi yavaş ilerliyor maalesef ben ilk randevuma mayısta gitmiştim biz seni arıycaz dediler bekliyoruz bu işler sabır gerektiriyor ama senin durumun farklı sen bi doktorla görüş o zaten sana bir yol çizer.Rabbim yardımcımız olsun .Allaha emanet ol

amin canım..hayırlısı demekten başka,elimizden bişey gelmiyor.Başın sağolsun,Rabbim sabır versin.Allah güç kuvvet versin bu koşturmalarına.bazen,çevremizdeki üzüntüler bizi bu kadar yıpratmasaydı.belki herşey farklı olurdu diyorum.ama herşey nasip işte..
eşinede geçmiş olsun.benimkide pekmeze başladı:)15 gün kullandı. bi etkisi var mı,bakalım görücez. ben artık tüp bebek konusuna alıştırıyorum kendimi.bu aşılamalardan bişey olacağı yokRabbim evladıda hakkımızda hayırlı eylesin..

Rabbim eşine ve sana sabırlar versin.Allahın izniyle öyle güzel bir zamansa gelecek ki bebeğin.....ben inanıyorum.Rabbim hayırlısını nasip etsin...

Rabbim eşine ve sana sabırlar versin.Allahın izniyle öyle güzel bir zamansa gelecek ki bebeğin.....ben inanıyorum.Rabbim hayırlısını nasip etsin...

Saolasın canım Allah razı olsun.. İnşallahh gelir de mutluluk getirir yuvamıza :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.. Sen nasılsın tatlım? nasıl gidiyor hamilelik Ahmet beye gittin mi yakın zamanda

Son düzenleme:

evet canım malesef üniversitede randevular uzun sürüyor, ama barış beyden biz memnun kaldık ilk gitiğimizde bizede bayan asistan dr. dosyamızı açtı kan tahlilleri vs. istedi iki ay sonrayada gün verdiler ikinci gidişimizde barış bey geldi görüştük muayne etti amaeliyat olsam mı olmasam mı diye uzun uzun filimlere baktı ve ameliyat istemedi bizde tüp bebeğe başlattı evrakları teslim ettik 1 ay oldu arıycaklar bakalım, hayırlısı artık arkadaşım,
ben ilk gittiğimde özellikle dedim barış bey ile görüşmek istiyorum ameliyat olmak istiyorum, asistan bana önce evraklarınız bi halledin ikinci görüşmede bakacak o karar vericek dedi... istersen sende söyle ben onunla görüşmek istiyorum dedi

Son düzenleme:

canım sen daha önce rahim filmi yaptırdın mı yaptırdıysan bursada neresini tavsiye edebilirsin bana benim de yaptırmam lazım ve adetin kaçıncı günü yapılıyor.birde fakültede şunu farkettim sanki daha çok araştırıyolar gibime geldi bilmiyorum bana mı öyle geldi inşallah hayırlısı olsun canım hakkımızda bende 4 defa dışarda tüp denedim olmadı.

ben 3 kere rahim filmi çekindim sana tavsiye edebileceğim yer olarak bahar hastensi olarak derim; ama 500 tl alıyorlar biraz fazla ama kolay bir işlem canın bir tatlıysa bahar hastn. tercih et derim.. adet bitimi hemen yapıyorlar. bizde 4 defa tüp denememiz oldu dışarıda 2 taze 2 dondurulmuş...evet üniv.daha fazla araştırıp ona göre karar veriyorlar...

Son düzenleme:

Canim 500 tl cok ya anestezisiz istiyorum ben sanirim oda fiyati degistiriyor.daha uygun fiyata ceken neresi var acaba? Yardimci olursan cok sevinirim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…