arkadaşım aslında ben ilgilenebilirim bu ay tüp bebek tedavim başlayabilir ama kesin bir sey diyemiyorum su anda ..Cumartesi doktora gideceğim,tüp bebeği izmirde mi yoksa bursada mı yaptırcam ona karar veremiyorum açıkçası:S
slm kızlar başıma bi işler açıldı ki sormayın. o yüzden yokum buralarda artık bulusunca anlatırım.
betül sıkma canını en doğru zamanda en hayırlı şekilde inşallah hamile kalcaz.
artıkk buluşmayı ayarlayalım hadi kızlar
oylama yapalım çarşamba-perşembe cuma- cumartesi gelecek olanlar gelbileceği günü yazsın ortak paydada buluşalımm veee diğer kızlar hadiii sizlerde gelinnnn
gelenler
gülisay
papatya
papatyanın ark.
fidanal(gelecek haftaiçi-cumartesi)
elabilge(haftaiçi)
amayaa(haftasonu
havadan sudan
teşekkür ederim feryal.testi o gün sekreterlikten açtırcam gün vermedi.1 ay sonra aşı olduktan sonra dedi.o aşıya karşı bağışıklığım yokmuş ve onu yaptımazsam çocuğa geçermiş ve kötü sonuçlar olur dedi .onu kesin yaptırmam gerekiyo yani.ben yarın arayım alıyım randevuyu haklısın canım.gelişmleri yazarım.aklıma takılan olursa sana sorarım gene.çok heyecanlı ve merak içindeyim.hayırlısı artık işallah
rubella dediğin kızamıkçık aşısı sanırım onu oluyorsun sonra bakılıyor bağışıklık kazanıp kazanmadığına yani acele etme onu ol sonra zamanı var demek kan ver bağışıklık kazanıp kazanmadığın için canım.
evet canım kızamıkçık aşısı.sendede oldumu böle bişey yada duyduğun.aşıyı yaptırdım .ay sonunda gitcem gene kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı artık canım
ilk defa gidildiğinde asistanlar dosyanı açıyorlar daha sonraki görüşemde barış bey görüşüp o karar veriyor ne yapılacağına ama ameliyat konusunda eğer istersen senin isteğinide yok demiyor, anlatırsın durumunu ameliyat konusunda ısrar edersen yapıyor kendisi ücret ise bildiğim kadar ödmiyorsun ama herhangibir ilaç ameliyat öncesi aldırılarmı onu bilmiyorum..
2.aşılamaya başladım kızlar.bugün iğne,pazartesi aşılama kısmetse.küçücük bir ümitle,yine en baştayım...büyük ihtimal bundan sonrada tüp bebek arştırmasına girişeceğimRabbim inş tez vakitte nasip eder bebişlerimizi.
bu arada nerelerdesiniz?herkes dinlenmeye çekildi sanırım.görüşme olmadı bi türlü.kendinize dikkat edin..
kızlar ben bursa inegölde oturuyorm sanırım burdaki bazı arkadaşlarda bursalı iki düşük bi dış gebelik geçirdim laporoskopiyle sağ tüpüm alındı 9 ay önce düşükleri araştırmak için uludağ ünüversitesi tüp bebek merkezine gönderdiler ilk randevum 24 eylül de bu arada doktorum bazı testleri yapda git dedi bende yaptım rahim filmi çektir dedi çekindim ama sonuç kötü enfeksiyondan sol tüpümde kapanmış bana burdaki doktorum histeroskopiyle birlikde laporoskopi gerekir dedi bursada yaptır burda yok dedi size sormak istediğim şey ben gittiğimde ameliyat isticem tüp bebek merkezinde yaparmı doktor başkasına mı gönderir yaparsa çok sıra beklermiyim ücretlimi olur bu ameliyatı olan var mı aranızda lütfen yazın bana çok üzgünüm hep iki ay sonraya mı gün veriyo bu doktorlar
Merhaba, fakülteye giderken yanında mutlaka bütün tahlillerini ve rahim filmlerinide götür. Ameliyat orda yapılıyor, buna doktor karar verirse sana gün verir. Normalde randevular geçe vereiliyor ama senin durumun ameliyatlık ise, ameliyat sırasına konulursun bence. Eğerki sgk varsa ücret alınmaz devlet öder.
kızlar ben bursa inegölde oturuyorm sanırım burdaki bazı arkadaşlarda bursalı iki düşük bi dış gebelik geçirdim laporoskopiyle sağ tüpüm alındı 9 ay önce düşükleri araştırmak için uludağ ünüversitesi tüp bebek merkezine gönderdiler ilk randevum 24 eylül de bu arada doktorum bazı testleri yapda git dedi bende yaptım rahim filmi çektir dedi çekindim ama sonuç kötü enfeksiyondan sol tüpümde kapanmış bana burdaki doktorum histeroskopiyle birlikde laporoskopi gerekir dedi bursada yaptır burda yok dedi size sormak istediğim şey ben gittiğimde ameliyat isticem tüp bebek merkezinde yaparmı doktor başkasına mı gönderir yaparsa çok sıra beklermiyim ücretlimi olur bu ameliyatı olan var mı aranızda lütfen yazın bana çok üzgünüm hep iki ay sonraya mı gün veriyo bu doktorlar
Elabilgecim hakkında hayırlsıı olsun inşallahh.. Ben hastane ev iş arasında koşturuyorum halaDün de kayınpederimi kaybettik..10 gün önce eşim üroloji doktorunu değiştirmişti ameliyat oldu.Neden spermler bu kadar düşük diye parça alındı patoloji sonucunu bekliyoruz.O sonuca göre hareket edeceğiz.Büyük ihtimalle bir süre yani şu hayatımızdaki karışıklık geçene kadar vitamin takviyesi yapıcaz.. Hayatımız bi düzene otursa kafamız diğer yönlerden rahatlasa belki bişeylere başlayacağız ama çevresel durumlar imkan vermiyor (( Hakkımızda hayırlısı.....
Elabilgecim hakkında hayırlsıı olsun inşallahh.. Ben hastane ev iş arasında koşturuyorum halaDün de kayınpederimi kaybettik..10 gün önce eşim üroloji doktorunu değiştirmişti ameliyat oldu.Neden spermler bu kadar düşük diye parça alındı patoloji sonucunu bekliyoruz.O sonuca göre hareket edeceğiz.Büyük ihtimalle bir süre yani şu hayatımızdaki karışıklık geçene kadar vitamin takviyesi yapıcaz.. Hayatımız bi düzene otursa kafamız diğer yönlerden rahatlasa belki bişeylere başlayacağız ama çevresel durumlar imkan vermiyor (( Hakkımızda hayırlısı.....
amin canım..hayırlısı demekten başka,elimizden bişey gelmiyor.Başın sağolsun,Rabbim sabır versin.Allah güç kuvvet versin bu koşturmalarına.bazen,çevremizdeki üzüntüler bizi bu kadar yıpratmasaydı.belki herşey farklı olurdu diyorum.ama herşey nasip işte..
eşinede geçmiş olsun.benimkide pekmeze başladı:)15 gün kullandı. bi etkisi var mı,bakalım görücez. ben artık tüp bebek konusuna alıştırıyorum kendimi.bu aşılamalardan bişey olacağı yokRabbim evladıda hakkımızda hayırlı eylesin..[/QUOTE/]
Saol canım Allah razı olsun.. Rabbim inşallah bizim de yüzümüze gülecek hayırlısıyla.. Sabırla bekliyorum artık acele etmiyorum. Aşılama tutmayınca çokk üzülmüştüm.. Ama şu an çevremde olanlara bakıyorum da demek ki bana ihtiyaçları var ki olmadı diyorum belki de kendimi kandırıyorum ne bileyin işteHayırlısıyla bu uğraşlarımızın sonucunda evlatlarımıza kavuşuruz artık inşallah!! Eşin bir süre daha kullansın bence pekmezin bi yan etkisi bir şeyi yok nasılsa ilaç gibi değil yani. Bizimki de ploraktin hormonu sınırdaydı onun için ilaç vermiş doktor onu içiyor. Antibiyotikleri var onları içiyor(ameliyat sonrası için). Keçiboynuzu yiyor :) yarın da patoloji sonucu çıkacak.. Hayırlısı....... İnşallahh senden de diğer kızlardan da güzel güzel haberler alırız artıkk
Rabbim eşine ve sana sabırlar versin.Allahın izniyle öyle güzel bir zamansa gelecek ki bebeğin.....ben inanıyorum.Rabbim hayırlısını nasip etsin...
canım ilk randevum temmuz9 daydı gittim erkek bi asistan vardı sadece dosya açtı bazı bilgiler aldı okadar.tekrar eylül 12 verildi randevum yani iki ay sonrasına bu seferde barış bey oradaydı ama o ilgilenmedi başka işlemler yapıyodu sanırım bi bayan dr ilgilendi yine gençti beni muayene etti ve benden rahim filmi istedi sol tarafta tüpte hidrosalpenk olabilir dedi şişlik far etti eşimin smerm analizini ve benden bazı kan testleri istedi ve yine randevu aldım bu seferde randevu 3 ay sonrasına aralık 10 verildi.nasıl beklerim 3 ay neden böyle yapıyolar anlamadım bu üçüncü randevuam ve barış beyle hiç görüşmedim.sen neler yaptın ne zaman başlıyosun tedaviye barış beyden memnun kaldın mı?
evet canım malesef üniversitede randevular uzun sürüyor, ama barış beyden biz memnun kaldık ilk gitiğimizde bizede bayan asistan dr. dosyamızı açtı kan tahlilleri vs. istedi iki ay sonrayada gün verdiler ikinci gidişimizde barış bey geldi görüştük muayne etti amaeliyat olsam mı olmasam mı diye uzun uzun filimlere baktı ve ameliyat istemedi bizde tüp bebeğe başlattı evrakları teslim ettik 1 ay oldu arıycaklar bakalım, hayırlısı artık arkadaşım,
ben ilk gittiğimde özellikle dedim barış bey ile görüşmek istiyorum ameliyat olmak istiyorum, asistan bana önce evraklarınız bi halledin ikinci görüşmede bakacak o karar vericek dedi... istersen sende söyle ben onunla görüşmek istiyorum dedi
canım sen daha önce rahim filmi yaptırdın mı yaptırdıysan bursada neresini tavsiye edebilirsin bana benim de yaptırmam lazım ve adetin kaçıncı günü yapılıyor.birde fakültede şunu farkettim sanki daha çok araştırıyolar gibime geldi bilmiyorum bana mı öyle geldi inşallah hayırlısı olsun canım hakkımızda bende 4 defa dışarda tüp denedim olmadı.
ben 3 kere rahim filmi çekindimsana tavsiye edebileceğim yer olarak bahar hastensi olarak derim; ama 500 tl alıyorlar biraz fazla ama kolay bir işlem canın bir tatlıysa bahar hastn. tercih et derim.. adet bitimi hemen yapıyorlar. bizde 4 defa tüp denememiz oldu dışarıda 2 taze 2 dondurulmuş...evet üniv.daha fazla araştırıp ona göre karar veriyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?