Çok şey yaşamışsın, yazdıklarını okuyunca bir laf vardır, aklıma geldi.''her şerde vardır bir hayır ''diye . Yanlış kullandığın iğne sonucu tüp bebek iptal edilmiş, aşılama ile hamile kalmışsınRabbim nazarlardan korusun. Çok büyük bir sürpriz olmuş sana.
Asistanlar hep değişiyor, bende bir gördüğümü ikinci kez gördüğüm nadir oluyor. Orada beklerken bizde eşimle üniversiteye gitmiştik , öğrenci kafeteryasında oturmuştuk. eşim oradan mezun, okul günlerini andıkHastane ortamı sıkıyor insanı. Henüz festivale denk gelmedik, gelirsek onada katılırız merak etme,
İnşallah bizde bir gün hamile haberlerimizi yazarız canım:29
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım, aminn inşallah. Rapor çıkartma aşamasındayım. Senin ne kadar sürede çıkmıştı raporun? inşallah bir sorun çıkmazsa, tüp bebek yaptıracağız. Valla sabırlı birisiyimdir ama bazen zaman öyle çabuk geçsin, biran önce hamile kalayım istiyorum, inşallah daha fazla beklemeyiz..
hangi evrak lar var dosyanda canim y direk.tup bebek randevusu alabiliyomuyuz raporlu raporsuz fiyatlar ne dir acababnede rapor için evraklarımı teslim edecem bakalım ne zman çıkıcak.umarım uzun sürmez.
Kızlar nasılsınız? Dün akşam eşimin bi akrabasına bebek ziyaretine gittik. Kadının üniversiteye ve liseye giden çocuğu var. Bebeği oldu yine :) 15 günlük daha Allahım nasıl şeker bişey maşallah subanallah bayıldım bayıldım simsiyah saçları var kız bebek :) Kucağıma alıp omzuma yatırdım yaa varya anlatılmaz o duygu yaa mis kokusu.. hatırladıkça gözlerim doluyor... Allahım canı gönülden istiyorum hepimiz için sen hayırlısını ver tez vakitte inşallahh...
Arkadaşlar nasılsınız? Eşimin patoloji sonucu çıktı maalesef sonuç kötüTestisler sperm üretmiyor dedi doktor. Hareketli sayısı çokk çokk az Tüp bebeğe geçeceğiz direk. Bir daha aşılama olmayacağım yani. Fakülteye gitmek istiyorum ama süreç çok yavaş ilerliyor ve ben çalışıyorum. Nasıl gidip de oralarda günlerimi geçiririm bilemiyorum. Özele gitsem tutmazsa maddi olarak büyük sıkıntı yaşayabiliriz sonrasında Ne yapayım nereden başlayayım bilemiyorum. Fakültede direk tüp bebek bölümüne mi gidiliyor hiç bişey bilmiyorum. Aranızda çok giden var biliyorum bana yol gösterin lütfen (
canım beniz üzme kendini inşallahh ha-yırlısı ile olur. seni çok iyi anlıyorum fakülte çok uzun zaman istiyor bende cxalıştığım için benimde okadar zamanım yok ama gidebilsem giderdim denerdim. en azından problem var çözümüde olacak diye düşün canım benim
Arkadaşlar nasılsınız? Eşimin patoloji sonucu çıktı maalesef sonuç kötüTestisler sperm üretmiyor dedi doktor. Hareketli sayısı çokk çokk az Tüp bebeğe geçeceğiz direk. Bir daha aşılama olmayacağım yani. Fakülteye gitmek istiyorum ama süreç çok yavaş ilerliyor ve ben çalışıyorum. Nasıl gidip de oralarda günlerimi geçiririm bilemiyorum. Özele gitsem tutmazsa maddi olarak büyük sıkıntı yaşayabiliriz sonrasında Ne yapayım nereden başlayayım bilemiyorum. Fakültede direk tüp bebek bölümüne mi gidiliyor hiç bişey bilmiyorum. Aranızda çok giden var biliyorum bana yol gösterin lütfen (
maşallah sizeevet ahmet yılmaza medikale gidiyorum şuan ama dogum ücretleri çok normal 1*250 sezeryan 1*750ymiş nabıcam bilmiyorum doguma saat kaç olursa olsun ben girerim demezse ahmet bey değiştirebilirim bahara giderim orasıda özel ve 350lerden bahsediyolar arada uçurum var zaten dogumu ebeler yaptırıyomuş doktorlar son dakka gelip gözüküyomuş bilmiyorum hayırlısıyla dogsunlarda bi görelim
bu arada fakülteye yeni ilk defa gidicekler telefonla randövü almak isteyenler aradıgınızda BEN DAHA ÖNCE ARAMIŞTIM BU TARİHTE ARAYIN RANDÖVU VERİCEZ DEMİŞTİNİZ deyin yoksa aradıgınızda bile 2-3 ay sonraya arayın diyolar arayıncada 1-2 ay sonraya randövu veriyolar akılllılık edin ben bana soranlara hep aynı aklı veriyorum ve tutuyo nerden bilcekelr sizin 2.ye araamadığınızı
aynen hatta hamileyim diye gittiğimde düşün barış bey seher hanım 2 asistan bide bayan bi doktor daha bide empriyolog bile geldi o küçücük odada 10 kişi felandık eşimde vardı iğneyi unutan hasta dimi diyolar gülüyolar hatta unutup gittimde doktor dediki allah aşkına nabıyodunda unuttun dedi bende pazar günü çarşıdaydık dedim ya dedi bak iğnelere başlayıp ayrılan eşler gördüm yada eşini sperm vermesi için çagırdıgımızda ben o kadından cocuk sitemiyorum diyen gördüm ama çatlatma iğnesini vurmayı unutan hiç görmemiştim dedi amma ağlamıştım o gün
inşallah canım rabbim bekletmez daha fazla.... benim raporum 3 senem dolduktan 3-4 ay sonra çıktı. ama devamlı ardım ben iş sekreterlere kalınca işi biraz ağırdan alıyorlar. şimdi gizemde doğum iznine ayrıldı sanırım. sekreterlerlen işten anlayan kalmadı. firdevs te iyidir ama çok söylşenerek iş yapar. onlar sana ne derse desin 2 haftada bir mutlaka ara. hatta aradn 2 ay falan geçince barış hocaya randevu almaya çalış adet günüğne denk getirirsin 2. gün dedinmi verirler randevuyu . ne yapılacak size diye sorarsada barış hoca karar verecek dersin rapordan hiç bahsetmezsin. barış hocayla görüşüncede derdini anlatırsın. beklicek psikolojim kalmadı dersin. ben öyle yapmıştım. ama gerçektende öyle olmuştu. canım barış hocam hemen o anda raporu çıkarttı. ama o ay kistin var dedi. bi sonraki ay başladı. allah razı olsun ondan onun vesilesiyle şimdi hamileyim. ama ilk tüp bebekte olmadı tabi . 2. deneme dondurulmuş. 3. deneme hamilelik oldu çok şükür. sabırla fakülteuye gitmeye devam et derim. benim sabahtan gidip muayene olamadan ağlayarak çıktığım çok olmuştur. hatta hemşirelerle sekreterlerle kavgalarımmm. fakülteye gitmek için sabırlı olmak şart. rabbim en kısa zamanda seninde isteyen herkesinde önce göbişlerini sonra kucaklarımızı doldursun inşallah :)
Her hastaneye gidişimde sağlam gidiyorum, dönüşte hastalanıyoruminsanın psikolojisini darmadağın ediyor. İnşallah bu kadar çaba, emek, uğraş boşa çıkmaz canım ya. Valla Barış hocayı görmek bir başbakanı görmek gibi bir şey. Öyle zor ki. Hatta en son gidişimde çok istedim kendisiyle konuşmak, görüştürmediler. Halbuki soracağım çok az birkaç cümle. O yüzden bilmem ona ulaşabilirmiyim, kendimi hazırladım 2014 gibi anca sıra gelir kanımca bekleyeceğiz artık, elden bir şey gelmez
obiraz atak yapmanız lazım içeri attınız mı kendinizi mutlaka barış beyin odasını tıklatın ben kim bakarsa baksın onada uğruyodumazcık açık göz olun dışarda saf ayana yatın sekreterlerle yüz göz olmayın yani göze batmayın masum olun içeri attınızmı kendinizi ne merak ediyosanız sorana öğrenen kadar bırakmayın ben içeri girdimmi hem barış beye hem seher hanıma görünmeden çıkmmıyodum tabi akşama kadar içeri girmek bi mesele zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?