295 25 25 arayıp tl dan öğrenebilirsiniz. Sekreterler gerekli açıklamayı yapar sanırım.
Ben çarşamba gidicem söz vermiyey im ama sormaya çalışırım.
Riskli haftalarda olduğum için gidince aynen böyle oluyorum
sağol canım, bunu söylemen bile yeter, sen iyi ol ben bi şekilde ulaşmaya çalışıyorum bi yandan.... Face den barış beyi bulup ona da mesaj attım inşallah cevap yazar, bakalım. Gerçi zaten eşinin hastasıyım ben de ama eşini çalıştığı merkezin sgk anlaşması yok. O yüzden de gidin rapor alın demez diye düşünüyorum
buradayım canım eşim bursaya geldi rapor aldı 10 gündür beraberdik ama bugun gitti maaleseff( kasımda aşılama yapmayı düşünüyorum canım inşallah olmazsa bir defa daha yaptırıp tüp bebeğe geçmek istiyorum ama bu süreçte neler olur bilmiyorum. ilk aşılamamı kendi doktorumda yapmayı düşünüyorum osman beye gideceğim o tutmazsa şimdilik bu karardayım barış beye gidemem ben zaten çalışıyorum ne kadar süreceği belli değil kafamda karışmıyor değil ama bilmiyorum ama artık beklemekten sıkıldım canım hayırlısı artık sen nasılsın canım benim ?
inş en kısa zamanda yanına gelir eşin..iki aşılama arasında ne kadar zaman bırakıyor doktorun? ben 2.aşılamayı oldum ancak 3.için ara vermemiz gerekiyor dedi.direkt söyleyemedi,biz artık tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz diyince,tmm vakti gelince konuşuruz dedi.değerlerimiz düşük,oyalanmayalım istiyor o da.hayırlısı Allah tan..Rabbim eğlendirmesin bu yollarda.gün geçtikçe canım sıkılmaya başladı.çevremde de kimse yok,tüp bebek nedir ne değildir sorayım.keşke imkanlar daha ii olsada barış beye gitsek.ama o vakti nerden bulucaz
***arkadaşlar çevrenizde tüp bebek merkeziyle evlat sahibi olan varsa,neresi iiyidir? bilen varsa yol gösterebilir mi?en azından bi ön görüşmeye gitmek istiyorum.offfff offff..
Ara ara girip okuyorumda pek yazmadım yoğunduk bu aralar.. Tedavisi devam eden arkadaşlara Allah yardımcınız olsun diyorum tez zamanda kavuşursunuz kavuşuruz bebişlere inşallah..
Ben yumurtlama takibi yaptırıyorum bu ayda ümidim yok adet oldum olacağım belli. Bir daha ki ay iğne ile deneyeceğiz takibi olmazsa tüp bebek fakülteyi düşünmüyorum sadece yoğunluktan aslında takip ediyorum oldukça başarılılar.. Belki ikinci tüpte düşünebilirim tabii umarım gerek kalmaz :))
Bir görüşemedik... Papatya canım ayarlayalım yine bir gün.. Görüşmek üzere arkadaşlar..
bugün rapor çıkarmak için evrakları teslim ettik.hayırlısı artık bakalım ne zaman ne olacak
Yarın u.u de barış beyle randevum var.
Inşallah iyi haberler getiririm.
Selam kızlarrrr :) ben bu topiği nasıl görmemişim ya şimdiye kadar :)
bende universıteye başladım hakseverin sayesinde ama bu arada özellede gidiyordum 21 ağustosta fakultede ilk randevumvardı benden adettın 23, gunu testleri istedi bırde adetın 3, günü testlerim var.ama bu arada medıkalde aşılama oldum bugün sonuç öğrenicem aşılamanın 14, günü,dün akşam dayanamayarak test yaptım negatif bu akşam öğrenıcez sonucu.eğer negatifse adetin 3.günü fakultenın testlerini yapıcam randevu göstermek için kasım 11 randevu aldım,birde fakulte benden sımır testı ıcın örnek aldı onuda söylıcekmı acaba sonucunu?
Barış beyle nezaman görüşücem acaba beraktayımm
kızlar sonucumu aldım 48,88 çıktı dr um hamılesın dedı ama ben 2 katına cıkmadan sevınemıyorummmm sanırım şoktayımm
ben arka arkaya yapmayı düşünüyorum hç hamile kalmadım değerler normal herşey normal gözüküyor ama bana göre kesin bir aksilik var. o yüzden arka arkaya olayım yani kısacası artık hızlansın istiyorum tüpse tüp neyse artık.
bende çok bilmiyorum canım buradan okuduklarımla biraz biliyorum tüp bebk bölümünde bayağı anlatıyorlar ordan biraz bilgim oldu
Allahtan herşeyin hayırlısı canım ama başlamak lazım bir yerinden.
aynen görüşemedik fidanalla da konuştuk özalp iş yerinde kalması gerekiyor. olmadı bu haftasonu herkese uyarsa özalplerin oraya gidelim yer ve gün belli olsun artık özledimmmm sizi :)
Şimdi papatya arkadaşımızla konuştum ve haftaya Cum.tesi daha uygun olacak..
Biz günü koyduk gelmek isteyen buyursun efendimm..
kızlar sonucumu aldım 48,88 çıktı dr um hamılesın dedı ama ben 2 katına cıkmadan sevınemıyorummmm sanırım şoktayımm
hayrlı olsun.rabbim daim etsin.
hiç byle üzülmemiştimmmCumartesı test yaptırdım 30 cıktı dr aradım sanırım yok dedım aynı labaratuvaramı yaptırdedı hayır deyınce aynı yere tekrar yaptır dedı yaptırdım bu sefer değerım97,77 cıktı sevınçten delı oldum tamam dedım bebışım benle aradan 1 saat gectı peçetede kan gördum dr aradım yıne yerleşme kanamasıdır dedı ama çoğalırsa bugunden için tekrar test yaptır dedı ama benım kanamam çoğaldı hatta kucuk kucuk parçalar gelıyor çok üzgünüm ama benım dış gebelık geçmışim olduğu içinde korkuyorum ya yenıden yaşarsam o günleri dıye 15 gün hastanede yatmıştım 2 sene önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?