o
Soyle bir durum var kizlar orasi devlet hastanesi baris bey tek hasta bakmiyorki hic dikkat etmediniz mi ya toplantida ya ameliyatta yani tup bebek tek yapsa ozeller gibi iyi gene ama oyle degil , onu anlamak lazim bence yoksa bunalirsa ozele gecer sgk dan faydalanmak isteyen arkadaslarda baris bey giderse faydakanamaz, ben ozele gecmesini bekleyenlerdenim daha iyi olur giderim aninda o zaman , iste bende o zaman ilgi beklerim...
o devletin suçu o kadar hastaya bi barış koymasınlar bisürü iş bilmez asistan doldurcaklarına diğer bölümlere yolu düşenler bilirler hergün değişik asistan öğrenci yollucaklarına dogru dürüst 10 barış koysunlarda rahat edelim devlet diye öyle bi koyun etmişler ki bizi allah yoklunuda göstermesin düşürmesinde ömrüm çürüdü 2 yılda ordaki düzeni gördükçe psikolojim bozuldu kendimi geçiyorum zatenmaf oldum çocuk özlemi psikolojisi ayrı işten izin alıp gidiyosun koca gün ordasın anlatamıyoun o ayrı 2 günde bi gidiyosun o başka bi mevzu bide orda ömürleri tükenenler var o kadar yaşlı amcalar teyzeler varki labirent gb hastanede bi aşa bi yukarı o bölümden o bölüme yollanıylar yazık çok gezdim amcalarla teyselerle fakülteyi karış akrış öğrendim koca gün boş otururken bazende dedelerle anestezi raporu çıakrrttım dedemin yürümeye hali yok 2-3 kalp ameliyatı geçirmiş en son açmışlar riskli deyip kapamışlar ameliyatı ertelemişler adam o haliyle evraklarını tamamlamaya çalışıyo köyden gelmiş yanında yaşlı karısı elinde kaç kilo pazar çantasıyla bi umut hastaneye yatırırlar hemen diye geceliğini ekmeğini koymuşta gelmiş yazık değil mi kendimi geçtim gençleri geçtim onlarda ziyanlık çok şükür biz kurtulduk ama çocuk için evladı için anası ababsı için kanser gb uzun süreçli hastalıklar işçin oralara yolu düşenler ne yapsın allah başımızdakilere vicdan versin merhamet versin DEVLET HASTANESİ benim en özel hizmet alacagım yer olmalı bence benim düşüncemde bu :) yarama tuz bastın valla kusura bakma
o devletin suçu o kadar hastaya bi barış koymasınlar bisürü iş bilmez asistan doldurcaklarına diğer bölümlere yolu düşenler bilirler hergün değişik asistan öğrenci yollucaklarına dogru dürüst 10 barış koysunlarda rahat edelim devlet diye öyle bi koyun etmişler ki bizi allah yoklunuda göstermesin düşürmesinde ömrüm çürüdü 2 yılda ordaki düzeni gördükçe psikolojim bozuldu kendimi geçiyorum zatenmaf oldum çocuk özlemi psikolojisi ayrı işten izin alıp gidiyosun koca gün ordasın anlatamıyoun o ayrı 2 günde bi gidiyosun o başka bi mevzu bide orda ömürleri tükenenler var o kadar yaşlı amcalar teyzeler varki labirent gb hastanede bi aşa bi yukarı o bölümden o bölüme yollanıylar yazık çok gezdim amcalarla teyselerle fakülteyi karış akrış öğrendim koca gün boş otururken bazende dedelerle anestezi raporu çıakrrttım dedemin yürümeye hali yok 2-3 kalp ameliyatı geçirmiş en son açmışlar riskli deyip kapamışlar ameliyatı ertelemişler adam o haliyle evraklarını tamamlamaya çalışıyo köyden gelmiş yanında yaşlı karısı elinde kaç kilo pazar çantasıyla bi umut hastaneye yatırırlar hemen diye geceliğini ekmeğini koymuşta gelmiş yazık değil mi kendimi geçtim gençleri geçtim onlarda ziyanlık çok şükür biz kurtulduk ama çocuk için evladı için anası ababsı için kanser gb uzun süreçli hastalıklar işçin oralara yolu düşenler ne yapsın allah başımızdakilere vicdan versin merhamet versin DEVLET HASTANESİ benim en özel hizmet alacagım yer olmalı bence benim düşüncemde bu :) yarama tuz bastın valla kusura bakma
Evet çok haklısın..Kardeşim lösemi hastası 1 senedir fakülteye taşınıyoruz. Kardeşimin mikrop kapmaması gerek.o kadar insan aksıran tıksıran..Akşama kadar kontrolü yapılsın diye bekliyo yavrum.saat 4lerde 5lerde hastaneden çıkıyo. Neler yaşadık neler gördük. Senin de dediğin gibi labirent gibi hastanede ne insanlar var nelerle uğraşıyor. Bende oraya gitmeyi düşündüm aradım kadın bana Ocakta ara Şubata randevu vercem dedi. Yaşım 25 acelem yok belki ama ben bebeğimi istiyorum hayırlısıyla oralarda sürünmeyi göze alamıyorum.İnsanın psikolojisi bozuluyo.Zaten kardeşimin süreci yıprattı yeterinceAllah hepimizin yardımcısı olsun.. Özele gideceğim mecbur hakkımızda hayırlısı bakalım..
cok.cok.haklisin insanin saglik.guvencesi var ve aylar sonrasina randevu verikiyo daha muayene bile etmeden bakalim hastanin okadar omru varmi??esimin ameliuat olmasi lazim ve randevu alamafik nolcak yani baris beylerin bos gununu hastanenin bos vaktinimi beklemek.zorunda
canım ben bahara medikale en özellerine gittim hatta eski fakülte profösörü osman haldun develi oğluna gittim art yardımcı üreme merkezi fsm bulvarında belki duymuşsunuzdur sadece görüşmek 300 belkide daha fazladır şimdi 3 aşılama yaptırdım ona ama hep klomenle yaptı hiç iğneyle yapmadı takipler iyi güzel ama hiç yumurtalarımın kalitesine bakmadı yumurtalarım büyürken herşey mükemmel deyip deyip sonuç hüsran oldu bizimde maddi çokta iyi değiliz arabamızı satıp gittik ona yazık oldu zmanımıza emeklerimize paramıza.... çok iyi bi doktor ama fakültedeki test alet imkanları özellerde yok malesef... fakültede iğne vurunurken 2 günde bir gidip test verdim yumurtalarıma bakıldı hep takip ettiler tamam herşey çok zor ama imkanlar çok güzel orda barış bey ordayken öteleme derim hem telefonla arayıp dediğim gb kurnazlık edin ben daha önce aramıştım bana bu tarihte arayın demiştiniz deyin 2-3 ay öncesinden bi tarih söyleyin inandırıcı olun teredddütlü konuşmayın anlamazlar o zman 1 ay sonraya randövü alırsınız zaten rapor felan çıkartmak uzun sürüyo bide onun için heyet bekliceksiniz bence uzatma git güçlü ol sonucu herşeye değicek bişey için savaşmaya değer dşün minicik eller küçücük b kalp görceksin utrasyonda onları düşün hep ben çok yorulmuştum ama değdi keşke birileri bana böyle umut olsaydıhamile görünce çocuk görünce ağlamıcan günleri düşün bayramlarda bebek mevlitlerinde günlerde herkez bebeğiyle ilgilenirken hamileleik muhabbti yapabilecegini abuk subuk o mama tariflerini çatlak kremlerinden konuşacagın günleri düşün :)) çok şükür ben tatttım herkez tatsın istiyorum bütün çabam bunun için barış bey gitmeden bu şansı eğerlendir bende 24 yaşındayım 23 yaşından önce devlet karşılamıyo diye 22yaşıma kadar özellere gittim sonra fakülteye başladım raporu almam 1 sene sürdü zaten adet sık olamadığım için sonrası hızlı ilerledi gel gitler zor ama sonuç çok güzel hadi sende cesaretini topla tekrar ara erkeklerin umru olmuyo canım anlamıyolar onlar bu derdi
canım rapor bir senede çıkıyor yazmışsın neden bir senede çıkıyo çokmu zor çıkması yoksa yoğunluktan dolayımı birde rapor çıkarmak için ne gerekiyo barış beyin onayımı öncelik ne yapılması lazım.
Canım çok güzel yazmışsın herşeyi de rapor 1 sene sürer diyorsunO vakit çok fazla o kadar bekleyemem ben. En geç 3-4 ay sonra başlamak istiyorum tüp bebek sürecine.. Açıkçası eşimin değerleri gözümü korkutuyor. Gitgide düşüyo değerler.. Elimizde hiçbirşey kalmayacak diye korkuyorum. HAyırlısını versin Rabbim inşallahh.. geçen sene 5 milyon çıkan sayı bu sene 800 bin.. Açıkçası bu durum korkutuyor beni.. Daha fazla zaman kaybetmeden bebeğime kavuşmak istiyorum Allahın izniyle..
canım rapor bir senede çıkıyor yazmışsın neden bir senede çıkıyo çokmu zor çıkması yoksa yoğunluktan dolayımı birde rapor çıkarmak için ne gerekiyo barış beyin onayımı öncelik ne yapılması lazım.
gerçekten çok yoğun ya ben ilk temmuzda gitmiştim barış bey yoktu ozaman tatildeymiş bi asistan vardı oda tam gereken testleri yazmamış bana tekrar eylüle verdiler gene bayan asistan vardı bana gereken testleri verdiler ve tekrar randevu aralık ayına verildi çok sabır gerekiyo gerçekten artık hiç te sabrım kalmadı çok zor beklemek allah sabır versin allah hepimizin kucağına hayırlısıyla bebekler nasip etsin.özellerde 4 defa tüp bebek yaptırdım ama hiç memnun kalmadım gereken testler yapılmıyo hepsi para için birde benim ameliyat olmam lazım sol tarafta tüpte sıvı birikmesi var sanırım acaba ameliyat içinde çok beklermiyim?
hangi evrak lar var dosyanda canim y direk.tup bebek randevusu alabiliyomuyuz raporlu raporsuz fiyatlar ne dir acaba
rapor cıkarmak içn evrak teslim etcem.bunlar içinde eşimden istenen kan tahlili .nüfus kayıt örneği.eşlerden vesikalık fotoğraf,900 günlük ssk hizmet dökümü,evlilik cüzdan fotokopisi, var bunları teslim etcem.fiyat konusunda hiç bir biligim yok.bundan sonra nasıl ilerliyo işler onuda bilmiyorum canım.burdaki arkadaşlar süreç hakkında bilgi verirlerse sevinirim.işallah çok uzatmazlar .yaşım 34 oldu artık.zman daralıyo benim için
nasılsın papatya? tedavi hangi aşamada? neler yapıyosun?burdaki arkadaşlar üni ye gidiyor.biz napıcaz ya(( özellerden kimsenin memnun old.duymadım.Rabbim yardımcımız olsun..vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın inş.Rabbim bizleride ana baba eyle...
Benim süreç çakmaklı işledi.
Ben ne heyete girdim nede rapor çıkarttım.
Şubat 27 görüşmeye gittim nisan 23 tüp bebeğe başladık.
Ama benim yaşım 38 . Bunun etkisi oldu sanırım. Birde her iki tüpüm de çıkartılmıştı yıllar once yani tüp bebek dışında hamile kalma şansım %0.
arkadaşlar merhaba;
ben daha öncede söylemiş, karacabey de oturuyorum ve de çalışıyorum. fsh değerim yüksek olduğu için tüp bebek denedik ancak negatif sonuçlandı. sadece 11 aylık evliyim. rapor çıkarırken fsh değeri yüksek ise evlilikte 3 yıl şartı aranmıyor diye bir duyum aldım. ancak çalıştığım içinde fakülteye gidip konu hakkında bilgi alamıyorum malesef. yumurta rezervim az olduğu için zaman benim açımdan çok değerli. ve yeni tedavi için beklemek sadece yumurtalarımın daha da azalmasına neden olacak. ancak yeni bir tedavi içinde maddi imkanım yok şuan için. o yüzden eğer evlilik şartı yok ise rapor çıkarmayı denemek istiyorum. bilgisi olan var mı konu hakkında??? yada fakülteye giden arkadaşlardan ricam, yumurta rezervi az ise evlilikte 3 yıl şartı aranıyor mu diye sorabilirler mi orada bi yetkiliye....((( yardımcı olabilecek olan varsa lütfen en azından bu konuda bilgi versin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?