BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

o devletin suçu o kadar hastaya bi barış koymasınlar bisürü iş bilmez asistan doldurcaklarına diğer bölümlere yolu düşenler bilirler hergün değişik asistan öğrenci yollucaklarına dogru dürüst 10 barış koysunlarda rahat edelim devlet diye öyle bi koyun etmişler ki bizi allah yoklunuda göstermesin düşürmesinde ömrüm çürüdü 2 yılda ordaki düzeni gördükçe psikolojim bozuldu kendimi geçiyorum zatenmaf oldum çocuk özlemi psikolojisi ayrı işten izin alıp gidiyosun koca gün ordasın anlatamıyoun o ayrı 2 günde bi gidiyosun o başka bi mevzu bide orda ömürleri tükenenler var o kadar yaşlı amcalar teyzeler varki labirent gb hastanede bi aşa bi yukarı o bölümden o bölüme yollanıylar yazık çok gezdim amcalarla teyselerle fakülteyi karış akrış öğrendim koca gün boş otururken bazende dedelerle anestezi raporu çıakrrttım dedemin yürümeye hali yok 2-3 kalp ameliyatı geçirmiş en son açmışlar riskli deyip kapamışlar ameliyatı ertelemişler adam o haliyle evraklarını tamamlamaya çalışıyo köyden gelmiş yanında yaşlı karısı elinde kaç kilo pazar çantasıyla bi umut hastaneye yatırırlar hemen diye geceliğini ekmeğini koymuşta gelmiş yazık değil mi kendimi geçtim gençleri geçtim onlarda ziyanlık çok şükür biz kurtulduk ama çocuk için evladı için anası ababsı için kanser gb uzun süreçli hastalıklar işçin oralara yolu düşenler ne yapsın allah başımızdakilere vicdan versin merhamet versin DEVLET HASTANESİ benim en özel hizmet alacagım yer olmalı bence benim düşüncemde bu :) yarama tuz bastın valla kusura bakma

cok.cok.haklisin insanin saglik.guvencesi var ve aylar sonrasina randevu verikiyo daha muayene bile etmeden bakalim hastanin okadar omru varmi??esimin ameliuat olmasi lazim ve randevu alamafik nolcak yani baris beylerin bos gununu hastanenin bos vaktinimi beklemek.zorunda

Evet çok haklısın..Kardeşim lösemi hastası 1 senedir fakülteye taşınıyoruz. Kardeşimin mikrop kapmaması gerek.o kadar insan aksıran tıksıran..Akşama kadar kontrolü yapılsın diye bekliyo yavrum.saat 4lerde 5lerde hastaneden çıkıyo. Neler yaşadık neler gördük. Senin de dediğin gibi labirent gibi hastanede ne insanlar var nelerle uğraşıyor. Bende oraya gitmeyi düşündüm aradım kadın bana Ocakta ara Şubata randevu vercem dedi. Yaşım 25 acelem yok belki ama ben bebeğimi istiyorum hayırlısıyla oralarda sürünmeyi göze alamıyorum.İnsanın psikolojisi bozuluyo.Zaten kardeşimin süreci yıprattı yeterince Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Özele gideceğim mecbur hakkımızda hayırlısı bakalım..

canım ben bahara medikale en özellerine gittim hatta eski fakülte profösörü osman haldun develi oğluna gittim art yardımcı üreme merkezi fsm bulvarında belki duymuşsunuzdur sadece görüşmek 300 belkide daha fazladır şimdi 3 aşılama yaptırdım ona ama hep klomenle yaptı hiç iğneyle yapmadı takipler iyi güzel ama hiç yumurtalarımın kalitesine bakmadı yumurtalarım büyürken herşey mükemmel deyip deyip sonuç hüsran oldu bizimde maddi çokta iyi değiliz arabamızı satıp gittik ona yazık oldu zmanımıza emeklerimize paramıza.... çok iyi bi doktor ama fakültedeki test alet imkanları özellerde yok malesef... fakültede iğne vurunurken 2 günde bir gidip test verdim yumurtalarıma bakıldı hep takip ettiler tamam herşey çok zor ama imkanlar çok güzel orda barış bey ordayken öteleme derim hem telefonla arayıp dediğim gb kurnazlık edin ben daha önce aramıştım bana bu tarihte arayın demiştiniz deyin 2-3 ay öncesinden bi tarih söyleyin inandırıcı olun teredddütlü konuşmayın anlamazlar o zman 1 ay sonraya randövü alırsınız zaten rapor felan çıkartmak uzun sürüyo bide onun için heyet bekliceksiniz bence uzatma git güçlü ol sonucu herşeye değicek bişey için savaşmaya değer dşün minicik eller küçücük b kalp görceksin utrasyonda onları düşün hep ben çok yorulmuştum ama değdi keşke birileri bana böyle umut olsaydı hamile görünce çocuk görünce ağlamıcan günleri düşün bayramlarda bebek mevlitlerinde günlerde herkez bebeğiyle ilgilenirken hamileleik muhabbti yapabilecegini abuk subuk o mama tariflerini çatlak kremlerinden konuşacagın günleri düşün :)) çok şükür ben tatttım herkez tatsın istiyorum bütün çabam bunun için barış bey gitmeden bu şansı eğerlendir bende 24 yaşındayım 23 yaşından önce devlet karşılamıyo diye 22yaşıma kadar özellere gittim sonra fakülteye başladım raporu almam 1 sene sürdü zaten adet sık olamadığım için sonrası hızlı ilerledi gel gitler zor ama sonuç çok güzel hadi sende cesaretini topla tekrar ara erkeklerin umru olmuyo canım anlamıyolar onlar bu derdi

annemde böbörek hastası protein nasıl yüksek çıkıyo görsen sonuçlar hep yıldızlı ben anlıyorum asistanlar anlamıyo her gittimizde ayrı bi çocugu oturtmuşlar kimi telefonla oynuyo kimi internette geziyo kimi tıkınıyo o bölümden o bölüme aynı testleri defalarca yaptırıyolar haz alıyolar teste felan yollayınca annem tam 8-9 ay geldi gitti kimisi böbrekelrin bitmiş dedi diyet yap dedi kimi proteinden uzak dur dedi kimi tansiyonuna bağladı her gelen ayrı bişey söylüyo annem kemalpaşadan geliyo inegölden balıkkesirden bandırmadan uzak yerlerden gelenler var bursada tanıdıgı olmayan nerde kalcak bu insanlar oraya gidince dertli oluyorum valla annem içinde aslında horluyo kalbi duruyo nefesi kesiliyo diye gittik iş böbreklere kadar geldi 8 ay annem pes ediyo hadi sdiyorum gel belki bu sefer sonuç çıkar güya uyku apsesi için sıraya koydular 8 ay oldu sıra gelmedi ya allah korusun annem o horlama yüüznden kalbi dursa nefesi dursa ölse bunun sorumlusu kim orda işini bilmez öğrenciler neyin nesi düzen çok kötü ağlıyorum ordaki insanalrı gördükçe yazık vallahi yazık kimi kime şikayet etceksin

Canım çok güzel yazmışsın herşeyi de rapor 1 sene sürer diyorsun O vakit çok fazla o kadar bekleyemem ben. En geç 3-4 ay sonra başlamak istiyorum tüp bebek sürecine.. Açıkçası eşimin değerleri gözümü korkutuyor. Gitgide düşüyo değerler.. Elimizde hiçbirşey kalmayacak diye korkuyorum. HAyırlısını versin Rabbim inşallahh.. geçen sene 5 milyon çıkan sayı bu sene 800 bin.. Açıkçası bu durum korkutuyor beni.. Daha fazla zaman kaybetmeden bebeğime kavuşmak istiyorum Allahın izniyle..

canım rapor bir senede çıkıyor yazmışsın neden bir senede çıkıyo çokmu zor çıkması yoksa yoğunluktan dolayımı birde rapor çıkarmak için ne gerekiyo barış beyin onayımı öncelik ne yapılması lazım.

gerçekten çok yoğun ya ben ilk temmuzda gitmiştim barış bey yoktu ozaman tatildeymiş bi asistan vardı oda tam gereken testleri yazmamış bana tekrar eylüle verdiler gene bayan asistan vardı bana gereken testleri verdiler ve tekrar randevu aralık ayına verildi çok sabır gerekiyo gerçekten artık hiç te sabrım kalmadı çok zor beklemek allah sabır versin allah hepimizin kucağına hayırlısıyla bebekler nasip etsin.özellerde 4 defa tüp bebek yaptırdım ama hiç memnun kalmadım gereken testler yapılmıyo hepsi para için birde benim ameliyat olmam lazım sol tarafta tüpte sıvı birikmesi var sanırım acaba ameliyat içinde çok beklermiyim?

Merhaba, canım ben şuan rapor çıkartma aşamasındayım, bildiğim kadarıyla 3-4 ay gibi bir süreçte rapor çıkıyor. Senden bir şey istemiyorlar, çünkü bütün testleri yaptırıyorsun orda, tedavin devam ederken yani. Eşinden testler isteniyor. Oradaki üroloğa yönlendiriyorlar, ürolog kan tahlili, renkli ultrason ve sperm analizi istiyor. Bunları fakültede yaptırırsan çok zaman alıyor, özelde yaptırırsan işin çabuk biter. Bana şuana kadar 2 aşılama yapıldı, bazılarına aşılama yapılmadan tüp bebeğe geçiliyor, bazılarında ise aşılama şartı gerekiyor. Durumunu değerlendirip ona göre yönlendirirler.

canım senin işin daha çabuk ilerleyebilir ben 2 sene önce başladım barış bey yoktu o zman şansıma 3. doktor değişti 3. barış bey asistanları saymıyorum bile o bölümüğn başındaki doktorlar değişti ve ben pkoluyum adet ol el dedi her biri kendi haline bırakınca 2-3 ayda bi adet oluyorum adetliyken gidiyorum doktor değişmiş gene test istiyo barış beyi görene kadar böyleydi en son onu gördüm çok şükür raporumuzuda çıkarttık başladık hemenoldu çok şükür

eşinde problem varsa keçi boynuzu mucizeler yaratıyo canım rabbim o btkiyi erkekler için yaratmış mutlaka dene ve polen erkeklerin spermlerinin çoğalması için çok iyi hani kadınların yumurtaları büyüsün diye kullanılan klomen varya erkeklerdede spğerm sayısını arttırmak içinde kullanılıyo diye biliyorum ben barış bey mutlaka dogru tedaviyi size sunar

canım benim gittimde ilk zmanlar barış bey yoktu 3 doktor değişti o yüzden uzadı işim bide hep adet ol gel dediler her biri bende 2-3 ayda bi adet oluyorum o yüzden uzun sürdü rapor almam yoksa 1 haftada felan belgeleri tamamlarsın sonrada heyetin toplanmasını bekliyosun oda 1 bir buçuk ay felan sürüyo şanslşıysan daha kısa zamandada oluyo yani birazda şans işi barış bey değil sadece heyetin rapor vermesi gerekiyo sen heyet felan görmüyosun belgelerini tamamlıyosun onlar seni çarıyo raporun cıktı diye sonra ilaçlarını alıyosun işk adetinle tedaviye başlanıyo sonrası çok güzel inşallah ilk denemenizde hamile kalırsınız

bende dışarda çok özele gittim fakültede yapılan testler yapılmıyo ayrıca ilk iğnelerimde başladıgımızda düşük dozla bile 15 büyük 15te büyümeye meyilli 30 yumurtam büyüdü tedavi iptal edildi beni telefonla hastaneye çagırdılar mesaisi bittiği halde 6 ya kdar barış bey ve seher hanım beni bekledi sekreterler bile gitmiş beni muane etti sonra bi iğne vurdu ve büyümeyi durdurdu.. sonraki 2 ay kistim oldu gitmedi kistim adet olssamda gitmedi istersen bunu alalım ameliyatla dedi bi hasytam gitmiş dışarda 2bucuk milyar verip aldırmış sen dışarda para verme dedi zmanlada atarsın ama beklemeyelim dedi tamam dedim hemen ameliyata aldı o gün aldı kistimi ilaca başladık o ay ve ebbeğim geldi çok şükür barış bey vesile oldu rabbim ol dedi ama ondanda bin kere razı olsun allah yani ameliyat olman gerekiyosa hemen yapar barış bey

Arkadaslar merhaba
Biliyorsunuz barış bey takibini yapiyor. Evet u, u tüp bebek çok yogun ancak barış bey insanı yönü çok yüksek bir dr.
Benim serklajimi arife günü acilen giriş yaptirip yaptiki acil bir durumumda yoktu.
Sadece birgun önceki muayenede ben çok aglayinxa sen üzülme dedi. O yapmasa özel bir prof a 3000 tl y e attıracak tim.
Ne zaman mail atsam cevap yazdi ne zaman gitsem ilgilendi sağolsun.
Hafta ici hafta sonu demedi .

Ne olur biraz sabırlı olun. Sizlerde bebeklerinize kavuşacak siniz.

Kızlar o fakültede biz babamla 3 ay hiç ayrılmadan kaldık babam birden rahatsızlandı özellerdeki doktorlar oraya yönlendirdiler orada tahliller, tahliller sizin de söylediğiniz gibi hiç bir şeyden anlamayan asistan ordusu her sabah gelirlerdi ama biz hiç bir şey anlamazdık söylediklerinden, sorduğumuzda araştırıyoruz cevabını aldık ama hastalığına teşhis konulamadan 2008 yılında o hastanede vefat etti benim için çok büyük bir yıkım oldu çünkü babamla baba kızdan çok arkadaş gibiydik onun eksikliğini taa içinde hissediyorum ama yapcak bir şey yok dua etmekten başka. Biz tedavi için o zamanlar özellere gidiyorduk fakülteye hiç cesaret edememiştim hatıram acıydı özellerde çok yıprandım hem maddi hem manevi ona rağmen hala bebeğimiz gelmedi ve barış beyi tavsiye ettiler ben yine gitmek istemedim ama eşim son olarak burayı da deneyelim dedi ve ilk randevuya gittiğim de aynı acıyı tekrar yaşadım o acilin önünde birinin yakını vefat etmiş ağlayanlar vardı ben başladım titremeye bacaklarım beni o insanların yanına götürüyor eşim tuttu uzaklaştırdı beni, yani çok yakından yaşadım fakültenin olumsuzluklarını ama kader beni yine oraya sürükledi vardır bir hikmeti diyorum her gittiğimde babamı orada görür gibi oluyorum teselli ediyorum kendimi. bebeğimiz bu kez gelecek tesellisiyle bu sıkıntılara katlanıyoruz Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşellah Allahım bu kez olacak inşellah

hangi evrak lar var dosyanda canim y direk.tup bebek randevusu alabiliyomuyuz raporlu raporsuz fiyatlar ne dir acaba

rapor cıkarmak içn evrak teslim etcem.bunlar içinde eşimden istenen kan tahlili .nüfus kayıt örneği.eşlerden vesikalık fotoğraf,900 günlük ssk hizmet dökümü,evlilik cüzdan fotokopisi, var bunları teslim etcem.fiyat konusunda hiç bir biligim yok.bundan sonra nasıl ilerliyo işler onuda bilmiyorum canım.burdaki arkadaşlar süreç hakkında bilgi verirlerse sevinirim.işallah çok uzatmazlar .yaşım 34 oldu artık.zman daralıyo benim için

Opu yapıldığı gün 410 t l vezneye para yatırıyor sunuz. Birde raporda yazılı ilaçları alıyorsunuz o kadar.
Bana gonal f ve cedrotide yazılmıştı 1050 tl tuttu. Ama gelip giderken farklı ilaçlar alanları gördüm. 350 tl ye aldım diyen oldu.
Hastanın durumuna gore yazılıyor sanırım.

Evrakları en kısa sürede teslim etmeye çalışın. Suna kaç gunde rapor cikiyor bir bilgim yok.
Çünkü her geçen gün yoğunlaşıyor.

Allah işinizi rast getirsin.

buradayım canım eşim bursaya geldi rapor aldı 10 gündür beraberdik ama bugun gitti maaleseff ( kasımda aşılama yapmayı düşünüyorum canım inşallah olmazsa bir defa daha yaptırıp tüp bebeğe geçmek istiyorum ama bu süreçte neler olur bilmiyorum. ilk aşılamamı kendi doktorumda yapmayı düşünüyorum osman beye gideceğim o tutmazsa şimdilik bu karardayım barış beye gidemem ben zaten çalışıyorum ne kadar süreceği belli değil kafamda karışmıyor değil ama bilmiyorum ama artık beklemekten sıkıldım canım hayırlısı artık sen nasılsın canım benim ?

[QUOTE=feryal37;
senin rapor ne kadar zamanda çıkmıştı.rapor çıktıktan sonramı başlıyolar artık tüp bebek tedavisine.haber mi veriyolar bize rapor çıktı diye nasıl ilerliyecek çok merak ediyorum.şuan çok yoğun muş zaten

arkadaşlar merhaba;

ben daha öncede söylemiş, karacabey de oturuyorum ve de çalışıyorum. fsh değerim yüksek olduğu için tüp bebek denedik ancak negatif sonuçlandı. sadece 11 aylık evliyim. rapor çıkarırken fsh değeri yüksek ise evlilikte 3 yıl şartı aranmıyor diye bir duyum aldım. ancak çalıştığım içinde fakülteye gidip konu hakkında bilgi alamıyorum malesef. yumurta rezervim az olduğu için zaman benim açımdan çok değerli. ve yeni tedavi için beklemek sadece yumurtalarımın daha da azalmasına neden olacak. ancak yeni bir tedavi içinde maddi imkanım yok şuan için. o yüzden eğer evlilik şartı yok ise rapor çıkarmayı denemek istiyorum. bilgisi olan var mı konu hakkında??? yada fakülteye giden arkadaşlardan ricam, yumurta rezervi az ise evlilikte 3 yıl şartı aranıyor mu diye sorabilirler mi orada bi yetkiliye.... ((( yardımcı olabilecek olan varsa lütfen en azından bu konuda bilgi versin arkadaşlar.

295 25 25 arayıp tl dan öğrenebilirsiniz. Sekreterler gerekli açıklamayı yapar sanırım.

Ben çarşamba gidicem söz vermiyey im ama sormaya çalışırım.
Riskli haftalarda olduğum için gidince aynen böyle oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…