BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Aminnn canım umudum olmaması lazım artık ama benim hala umudum var niye acaba illa dr dan duymam lazım sanırım negatif diyee

Slm kızlar özalpin bu hafta ailesi gelecekmiş o yüzden orda olmayacak ama isterseniz dışarda buluşalım

bu arada bende bu ay aşılama oluyorumm inşallahh hadi hayırlısı :)

merhaba kızlar..ne yazıkki 2.aşılamada negatif..zaten pek umudum yoktu..yada kendimi üzmemek için hep böyle düşündümRabbim hayırlı kapılar açsın inş bundan sonrası için.Rabbimden başka sığınılacak yer yok..hepimizin kucaklarını doldursun..ortak dualarda buluşuruz inş..

kızlar sonucumu aldım 48,88 çıktı dr um hamılesın dedı ama ben 2 katına cıkmadan sevınemıyorummmm sanırım şoktayımm

Aminnn canım umudum olmaması lazım artık ama benim hala umudum var niye acaba illa dr dan duymam lazım sanırım negatif diyee

Canım nasıl oldun.
Inşallah herşey yolundadır. Tekrar rest yaptin mi yada drla gorustunmu.

canım nasıl oldun.
ınşallah herşey yolundadır. Tekrar rest yaptin mi yada drla gorustunmu.

canım akşam yıne yaptırdık test 360 çıktı sonuç 2 gün önceye göre 4 e katlamış ama kanamamda devam edıyor az az hemen kendımızı dr un yanında aldık gece saat 9,30 da dr sonuçların mükemmel dedı kanamayı sordum sanırım üzerine görme yaşıyosun dedı birkaçgüne kesılır dedı hasta sonu çağardı görelım keseyı dedı heyecanla beklemedeyim

Slm kızlar özalpin bu hafta ailesi gelecekmiş o yüzden orda olmayacak ama isterseniz dışarda buluşalım

Hayırlı olsun canım sevindim senin adına kendi doktorunda mı yaptıracaksın..

kızlar daha önce de yazmıştım buraya. bursada oturuyorum. elimde gonal f 900 var. hiç açılmadı. çok uygun fiyata vereceğim. buzdolabında saklıyorum ve son kullanma taihine de daha çok var. ihtiyacı olan varsa özelden yazsınlar. eczaneler çok para istiyor bu iğne için. boşuna o kadar para vermeyin.

Çok sevindim.
Inşallah sağlıkla keseyide göreceksin.

çok teşekkür ederim hayırlısı artık:)

Hayırlı olsun canım sevindim senin adına kendi doktorunda mı yaptıracaksın..

kendi doktoruma gideceğim canım hayırlısı artıkık canımcım dua ettt :)

selam canım ben gelecek hafta gideceğim doktora daha önce iğne demişti ama şimdi ne der bilmiyorum duruma göre haberleşelm

ElaBilgecim hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Rabbimin vardır bir bildiği.. Ben de tutmaz diye 2.aşılamayı düşünmüyorum. Birkaç ay sonrasında tüp bebek için tedaviye başlarız hayırlısıyla.. Senin de hakkında hayırlısı olsun arkadaşım üzülme diyeceğim ama.. yavaştan yer aramaya başlayalım

Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. Sana bir şey önermek isterim; aşılama yapılmadan önce yumurtanın çatlayıp çatlamadığına mutlaka baktır. Bizim gibi karambole bir şeyler yapılmasın. Doktorunla mutlaka bu konuyu konuş bence.. Güzel haberlerini almak ümidiyle :)

Maşallah,sübhanallah,barikallah.Rabbim daim etsin.

Papatya arkadaşım hayırlı olsun.Haydi bismillah...
çok teşekür ederim canım çok heyecanlıyım :)

çok sağolasın canım benim bunu dikkate alcam. doktoruma güveniyorum inşallah yanılmam :) ama tabiki burdan öğrendiklerimle neler yaptığına dikkat edeceğim
inşallah hepimiz kavuşalım bebişlere

Hayırlısı olsun canım..
Allah çok bekletmesin hiçbirimizi.. Zaman geçtikçe daha zor mu oluyo ne?

Etmemmi canım.. Allah sağlıkla ilkinde daha göndersin göbüşüne..

Betul merhaba
Sana bişey soracağım. Erdoğan beyle ilgili acabaların nelerdi?
Şimdi medical parka geçmiş kendisi, riskli gebelikler ilgi alanına giriyormuş, o yüzden doktor seçeneklerim arasında o da vardı. Şuan araştırıyorum, sen memnun değil miydin erdoğan aslan'dan?

Hastaya karşı cok iyi ama ilk ona gittim sayılır klomen kullandım 2 kez yumurtam büyümedi 2. De pek. O sıra tatile gitti Recep doğanlar takip etmişti. Klomen sayısı yeterli değil 2 ye çıkartır erdoğan demişti ama nerdeee yeterli dedi ve vermedi sonra Osman hocaya gittiğimde 2 klomen verdi olmadı 3 e çıkarttı düşün yani.birde cok açıklamıyor gibiydi sen sorarsan anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…