kızlar sonucumu aldım 48,88 çıktı dr um hamılesın dedı ama ben 2 katına cıkmadan sevınemıyorummmm sanırım şoktayımm
hiç byle üzülmemiştimmmCumartesı test yaptırdım 30 cıktı dr aradım sanırım yok dedım aynı labaratuvaramı yaptırdedı hayır deyınce aynı yere tekrar yaptır dedı yaptırdım bu sefer değerım97,77 cıktı sevınçten delı oldum tamam dedım bebışım benle aradan 1 saat gectı peçetede kan gördum dr aradım yıne yerleşme kanamasıdır dedı ama çoğalırsa bugunden için tekrar test yaptır dedı ama benım kanamam çoğaldı hatta kucuk kucuk parçalar gelıyor çok üzgünüm ama benım dış gebelık geçmışim olduğu içinde korkuyorum ya yenıden yaşarsam o günleri dıye 15 gün hastanede yatmıştım 2 sene önce
Aminnn canım umudum olmaması lazım artık ama benim hala umudum var niye acaba illa dr dan duymam lazım sanırım negatif diyee
Slm kızlar özalpin bu hafta ailesi gelecekmiş o yüzden orda olmayacak ama isterseniz dışarda buluşalım
bu arada bende bu ay aşılama oluyorumm inşallahh hadi hayırlısı :)
naptın canım gittin mi bebiş nasılmış
canım nasıl oldun.
ınşallah herşey yolundadır. Tekrar rest yaptin mi yada drla gorustunmu.
Slm kızlar özalpin bu hafta ailesi gelecekmiş o yüzden orda olmayacak ama isterseniz dışarda buluşalım
canım akşam yıne yaptırdık test 360 çıktı sonuç 2 gün önceye göre 4 e katlamış ama kanamamda devam edıyor az az hemen kendımızı dr un yanında aldık gece saat 9,30 da dr sonuçların mükemmel dedı kanamayı sordum sanırım üzerine görme yaşıyosun dedı birkaçgüne kesılır dedı hasta sonu çağardı görelım keseyı dedı heyecanla beklemedeyim
çok teşekkür ederim hayırlısı artık:)Hayirli olsun
Hayırlı olsun canımsevindim senin adına kendi doktorunda mı yaptıracaksın..
kızlar daha önce de yazmıştım buraya. bursada oturuyorum. elimde gonal f 900 var. hiç açılmadı. çok uygun fiyata vereceğim. buzdolabında saklıyorum ve son kullanma taihine de daha çok var. ihtiyacı olan varsa özelden yazsınlar. eczaneler çok para istiyor bu iğne için. boşuna o kadar para vermeyin.
merhaba kızlar..ne yazıkki 2.aşılamada negatif..zaten pek umudum yoktu..yada kendimi üzmemek için hep böyle düşündümRabbim hayırlı kapılar açsın inş bundan sonrası için.Rabbimden başka sığınılacak yer yok..hepimizin kucaklarını doldursun..ortak dualarda buluşuruz inş..
canım akşam yıne yaptırdık test 360 çıktı sonuç 2 gün önceye göre 4 e katlamış ama kanamamda devam edıyor az az hemen kendımızı dr un yanında aldık gece saat 9,30 da dr sonuçların mükemmel dedı kanamayı sordum sanırım üzerine görme yaşıyosun dedı birkaçgüne kesılır dedı hasta sonu çağardı görelım keseyı dedı heyecanla beklemedeyim
çok teşekür ederim canım çok heyecanlıyım :)Papatya arkadaşım hayırlı olsun.Haydi bismillah...
çok sağolasın canım benim bunu dikkate alcam. doktoruma güveniyorum inşallah yanılmam :) ama tabiki burdan öğrendiklerimle neler yaptığına dikkat edeceğimHakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. Sana bir şey önermek isterim; aşılama yapılmadan önce yumurtanın çatlayıp çatlamadığına mutlaka baktır. Bizim gibi karambole bir şeyler yapılmasın. Doktorunla mutlaka bu konuyu konuş bence.. Güzel haberlerini almak ümidiyle :)
merhaba kızlar..ne yazıkki 2.aşılamada negatif..zaten pek umudum yoktu..yada kendimi üzmemek için hep böyle düşündümRabbim hayırlı kapılar açsın inş bundan sonrası için.Rabbimden başka sığınılacak yer yok..hepimizin kucaklarını doldursun..ortak dualarda buluşuruz inş..
çok teşekkür ederim hayırlısı artık:)
kendi doktoruma gideceğim canım hayırlısı artıkık canımcım dua ettt :)
selam canım ben gelecek hafta gideceğim doktora daha önce iğne demişti ama şimdi ne der bilmiyorum duruma göre haberleşelm
Betul merhabaOlur mu canım burda bilgilerimizi paylaşıyoruz. Osman develioğluna gidiyorum öncesinde jimerde erdoğan aslan a gidiyordum ama acabalar olduğuniçin. Ve daha profesyonel birine gitmek için değiştirdim.simdi cok memnunum sanırım süt hormonun yüksek o yüzden dostinex kulanıyosun. Sen hangi Dr a gidiyorsun.1 sene oldu isteyeli, Aralık'tan beri Dr a gidiyorum. Yaşim 25
Betul merhaba
Sana bişey soracağım. Erdoğan beyle ilgili acabaların nelerdi?
Şimdi medical parka geçmiş kendisi, riskli gebelikler ilgi alanına giriyormuş, o yüzden doktor seçeneklerim arasında o da vardı. Şuan araştırıyorum, sen memnun değil miydin erdoğan aslan'dan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?