BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Canım ilk başta 300 lira cok koyar ama SGK ile anlaşması olmadığından yüksek. Bîr de şöyle bi durum var Dr lar sadece aracı ama Rabbim kararlamiştir zamanını ama yinede bişeylerin peşinden koşmadan olmuyor. Nisan'da ilk gittim Osman hocaya başta cok mesafeli ama sonra biraz daha iyi oluyor. Sen bişeyi sormadan o söyler. Ben 2 kez aşılama yaptırdım onda ama olmadı nasip etmedi Kasım da tüp yaptırmay düşünüyorduk ama Rabbim yüzümüze güldü tedavisiZ oldu cok şükür .

Betülcüm peki sen kaça yaptırdın aşılamalarını orda

Betülcüm peki sen kaça yaptırdın aşılamalarını orda

Bin liraya yapıyo aşılamayı muayene ile 1300 e denk geliyo. Ilk aşılamada klomen kullandık 2. Şinde femara diye bi ilaç o da 110 lira idi. Aşilamayı 2 kez yapıyo bi ayda. Bi yumurtlama ve ertesi gün yada yumurtanın durumuna göre 1 gün ara veriyo.

sperm kalıtesı düşükse ne dıye bırdaha denensın kı zaman kaybı bence sen tüp bebeğe geçç.bır yandanda uludağ ünıversıtesınde raporlarım için evraklarımı göturucem haftaya

Osman hocayı cepten arayıp anlatırsanız durumunuzu size yardımcı olur. Ben öyle yapmiştim sonra başladım gitmeye zaten istesen cep verebilirim ya da art yi arayıp tel ini iste kızlar verir

canım cepide olabilir ama telden ne kadar konuşmak sağlıklıki . orda ilk görüşme ücretsiz değilmi ben ilk gidip fiyat almak görüşmek sorunumuzu anlatmak istiyorum aslında hani derse evet burda olur öle gitmek isterim başlamak isterim osman hocaya.çok bilgili olduğunu duydum onun üni. de herkez onu ve gürkan uncuyu öneriyor zaten.

arkadaşlar önümüzdeki ay koza tüp bebekte nuray hanımda aşılama yaptıracağm..daha önce giden oldu mu?

Randevu almadan gidersen kızabilir. Ona göre program yapıyor. Art yi arayıp kızlara sor görüşmek istiyorum diye onlar yönlendirir

arkadaşlar önümüzdeki ay koza tüp bebekte nuray hanımda aşılama yaptıracağm..daha önce giden oldu mu?

tatlım mrb arkadaşım orda ilk aşılamasını yaptırmıştı. Tutmadı. İkinci aşılamayı Osman Bey de yaptırdı o da tutmadı. Sonra Koza'da tüp yaptırdı ve tuttu. Bebeği de doğdu maşallahh :) Durumlar farklılık gösterir mutlaka. Kendini başkasıyla kıyaslama derim ben. Zaten aşılama için çok yüksek şans da vermiyorlar ama aşılamayı denemeden de tüpe geçmiyorlar. Rabbim nasip eder de tutar inşallah canım. Rabbim inşallah daha fazla aratmaz.hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.. Sizdeki sorun nedir??

Kizlar merhaba bende 2 kez tup bebek yaptrdim ikiside tuttu fakat biri dustu. Oburu karnimda oldu. Ben acibadem de sahin beye yaptirdim dusunen arkadaslara tavsiye edebilirim cok iyi bi doktor tecrubeli de.

Selâm kızlar 2,5 yıllık evliyim pcos olduğundan gebe kalamıyorum
Özel doruk da nuray hanımda tedavi görmüyorum.

canım bende ve eşimde sorun yok ..bizim sorun sorunsuz olmamız..açıklanamayan infertilite yani..2 yılımız doldu korunmadığımız halde çocuk sahibi olamadık..doktorla görüştük %20 şans verdi aşılamada ..artık şansımızı deneyeceğiz kısmet arık..

ses soluk yok forumdaaa nerdesiniz...
ben aşılamaya başladım gonal f900 le bugün iğneden 5. günüm yarın kontrolum var hayırlısı artık..

kızlar bende bugun ünıversıteye gıdıyorum tahlıl sonuclarımı gösterıcemm

canım ben yanlış anlamışım heralde kusura bakma bende iki buçuk senelik evliyim iki kez hamile kaldım tedaviyle ikiside düştü üçüncüye yine hamile kaldım dış gebelik oldu doktorlar fark edemedi ölüyodum az kalsın iç kanama geçirdim tüpümün birini aldılar diğeride sanırım ameliyatdan sonra enfeksiyon kaptı kapalı çıktı rahim filminde şimdi ameliyat olmayı düşünüyorum belki açılır diye tüp bebek maddi yönden zor yaşım da 22 sigorta karşılamıyo yani eşimde sorun yok teste göre bakalım ne olcak ben o yüzden sana tüp bebeğe acele etme dedim ama 4 yıllık evliymişsin insan çok yıpranıyo çok iyi anlıyorm beklemek yoruyo yap gitsin tüp bebek :)Allah hepimizin yardımcısı olsun

ses soluk yok forumdaaa nerdesiniz...
ben aşılamaya başladım gonal f900 le bugün iğneden 5. günüm yarın kontrolum var hayırlısı artık..

Canım evet ses soluk çıkmıyo kimseden.. Ben beklemedeyim. Osman Develioğlu ile telden konuşup görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Tüp bebek öncesi hangi testleri yaptırmam gerekiyorsa yaptırayım diyorum. Sonra tüp olur hayırlısıyla inşallahh.. Hayırlı sonuçlar alırsın umarım bizleri de sevindirirsin :) Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh..

Sen de çok zorluk çekmişsin canım ya.. Yaşın da küçük daha ama bayağı sıkıntı yaşamışsın. Rabbim inşallah yüzümüzü tez vakitte güldürür. Ameliyat çözüm olur inşallah senin için daha fazla da uğraşmamş olursunç Peki düşükler neden oluyormuş. Benim yaşım 26 Osman beyle görüşmem lazım tüpten önce yapılacak test filan ne varsa yaptırayım da sıkıntı varsa önce olan sıkıntıyı çözelim diyorum. Hayırlısı hakkımızda inşallah canm..

Ben 2 aşılamayıda ona yaptırdım ikiside negatifti.. Tabi bu senin için bir ölçüm olmasın.. Kime nerenin vesile olacağı belli olmaz.. İnşallah ilk aşılamanda tutar canım.. Allah yardımcın olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…