Mrb tatlım nasılsın bebişin nasıl :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah!!! Eğer dediğin gibiyse fiyat diğer yerlerle aynı hemen hemen. Hiç riske atmam ona giderim yani.. Hepimiz hayırlısıyla minnoşlarımıza kavuşuruz inşallah sağlıkla mutlulukla :)
Canım ilk başta 300 lira cok koyar ama SGK ile anlaşması olmadığından yüksek. Bîr de şöyle bi durum var Dr lar sadece aracı ama Rabbim kararlamiştir zamanını ama yinede bişeylerin peşinden koşmadan olmuyor. Nisan'da ilk gittim Osman hocaya başta cok mesafeli ama sonra biraz daha iyi oluyor. Sen bişeyi sormadan o söyler. Ben 2 kez aşılama yaptırdım onda ama olmadı nasip etmedi Kasım da tüp yaptırmay düşünüyorduk ama Rabbim yüzümüze güldü tedavisiZ oldu cok şükür .
Betülcüm peki sen kaça yaptırdın aşılamalarını orda
mrb tatlım ben ahmet beyden çok memnunum.. Eğer bir gün güzel haberler alabilirsem ona devam etmek istiyorum.. Senin ne güzel tutmuş aşılaman bence de bir kez daha denemelisin.. Inşallah bu sefer olur.. Benimkisi tutmamıştı. Aşılamayı yapmadan önce spermlerin kaliteli olmadığını söylemişti zatenben nasıl gidip bi daha yaptırabilirim ki aşılama
Osman hocayı cepten arayıp anlatırsanız durumunuzu size yardımcı olur. Ben öyle yapmiştim sonra başladım gitmeye zaten istesen cep verebilirim ya da art yi arayıp tel ini iste kızlar verir
canım cepide olabilir ama telden ne kadar konuşmak sağlıklıki . orda ilk görüşme ücretsiz değilmi ben ilk gidip fiyat almak görüşmek sorunumuzu anlatmak istiyorum aslında hani derse evet burda olur öle gitmek isterim başlamak isterim osman hocaya.çok bilgili olduğunu duydum onun üni. de herkez onu ve gürkan uncuyu öneriyor zaten.
arkadaşlar önümüzdeki ay koza tüp bebekte nuray hanımda aşılama yaptıracağm..daha önce giden oldu mu?
tatlım mrb arkadaşım orda ilk aşılamasını yaptırmıştı. Tutmadı. İkinci aşılamayı Osman Bey de yaptırdı o da tutmadı. Sonra Koza'da tüp yaptırdı ve tuttu. Bebeği de doğdu maşallahh :) Durumlar farklılık gösterir mutlaka. Kendini başkasıyla kıyaslama derim ben. Zaten aşılama için çok yüksek şans da vermiyorlar ama aşılamayı denemeden de tüpe geçmiyorlar. Rabbim nasip eder de tutar inşallah canım. Rabbim inşallah daha fazla aratmaz.hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.. Sizdeki sorun nedir??
ses soluk yok forumdaaa nerdesiniz...
ben aşılamaya başladım gonal f900 le bugün iğneden 5. günüm yarın kontrolum var hayırlısı artık..
deryasu merhabalar.. Ben hiç hamile kalamadım maalesef.. O duyguyu hiç yaşayamadım yani.. Kısmet artık.. Ben 4 yıllık evliyim. 2,5 senedir düşünüyoruz bebişi ama sıkıntılarımız var. Benim tüpün biri kapalı. Eşimin de morfoloji ve sayı çok düşükyumurta takibi de yapıldı 2 kez benle ilgili başka sıkıntı yok gözüküyor. Hakkımızda hayırlısı arkadaşım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür..
ben aşılamaya başladım gonal f900 le bugün iğneden 5. günüm yarın kontrolum var hayırlısı artık..
kızlar bende bugun ünıversıteye gıdıyorum tahlıl sonuclarımı gösterıcemm
canım ben yanlış anlamışım heralde kusura bakma bende iki buçuk senelik evliyim iki kez hamile kaldım tedaviyle ikiside düştü üçüncüye yine hamile kaldım dış gebelik oldu doktorlar fark edemedi ölüyodum az kalsın iç kanama geçirdim tüpümün birini aldılar diğeride sanırım ameliyatdan sonra enfeksiyon kaptı kapalı çıktı rahim filminde şimdi ameliyat olmayı düşünüyorum belki açılır diye tüp bebek maddi yönden zor yaşım da 22 sigorta karşılamıyo yani eşimde sorun yok teste göre bakalım ne olcak ben o yüzden sana tüp bebeğe acele etme dedim ama 4 yıllık evliymişsin insan çok yıpranıyo çok iyi anlıyorm beklemek yoruyo yap gitsin tüp bebek :)Allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar önümüzdeki ay koza tüp bebekte nuray hanımda aşılama yaptıracağm..daha önce giden oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?