BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

kızlar merhaba bende 1.5 yıldır hamile kalamadım bağkur borcum var o yüzden özele gidicem sağlık sigortası olmadan muayene ve testleri yaptıırıcam fiyatları bilen varmı bursada medical ve bahar hastanesine gitmeyi düşünüyorum hangisinin fiyatları daha iyidir cevap yazarsanız çok sevinirim

Benimde 14 haziranda transferim oldu inşallah 26 haziranda mutlu oluruz

Kızlar Merhaba,

Nasip olursa 1 Temmuz da benimde U.Ü Tüp bebek merkezinde ilk rendevuma gideceğim.. Şubat ayından beri bekliyorum.
haziranda arayın temmuza randevu verelim dediler.. Eşimden kaynaklı bebeğimiz olmuyor, 1 defa aşılama yaptırdım ama tutmadı,
sperm sayısı 7.000 du, doktor da zaten pek umutlu konuşmamıştı... şimdi hayırlısı ile tüp bebek tedavisine başlayacağım, ancak burada okuduklarım beni korkuttu, tedavi çok uzun sürüyormuş.. bende bir sorun yok, tahlillerin rahim filmim hepsi elimde var , bunları fakülte yeniletiyor mu?

Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun, bu arada aynı iş yerinden bir arkadaşım pembe mavi de tüp bebek ilk denemesinde hamile kaldı...
inşallah bizde böyle güzel haberler alırız...

Canım aramiza hosgeldin bende fakultede tedavi goruyorum bana asilama diyecekler sanirim bakalim hayirlisi benimde problem esimde ama fakulte cok buyuk bir problem degil diyo asilamayla olabilirmis ins.hakkinda hayirlisi olsun valla randevulara gittigimizde hemen giremiyoruz sabirli olmak gerekiyo en az 2 saat bekliyosun canm :)

Ilişkiden önce içindeki aparatlarla jel i vajinaya aktarıyosun. Zaten içinde yazıyo. Şimdi bebeğim 10 günlük taze anneyim. Yumurtlama günlerini iyi tespit et.

Canimm ya hayirlisi olsun allah acisini göstermesin gule gule buyut bana yurt disindan getirdi arkadas yabanci yaziyo ondan bir bilene sorayim dedim

İnş canım inşallah... Gebe haberleri dolsun sayfalarımız.. :):):)

Selamm sadece sizlere belki fikir olur diye paylaşmak istedim dr selçuk söylemez bebek sahibi olamayan bir cok kişinin dermani olmus bu konuda teşhisi cok iyiymiş birkaç kisiden duydum.dr arayışı içinde olan varsa nacizane bir paylaşım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 saat beklemek:) birde ben çalışıyorum; zaten fakülte iş yerime uzak 1 günü bulacak neredeyse gidip gelmek.. olsun Allahım bize bebek nasip etsinde...
aşılama tedavisi daha kısa sürüyor galiba... ne kadar zamandır fakültede tedavi görüyorsun...

Benimde 14 haziranda transferim oldu inşallah 26 haziranda mutlu oluruz
aynı gün benim de kontrolüm var, ben fakültedeyim, sen osman hocanın hastası mısın tatlım????

inşallah güzel haberler alırsınnnn, sonuna kadar da rahat bi gebelik geçirirsin

İnş canım güzel haberler bekliyoruz. Nedir durumun? Benim çok kasıklarım ağrıyor. Bi de karnım taş gibi sert sanki... Daha 5 gün var testee sabırsızlanıyorum.

Bendede kasık agrısı var cnm.dün bütün gün bacaklarım ve kasıklarım agrıdı toplantı da zor oturdum.bugün ara ara.birde crinone kullanıyormusun son 2 3 gündür zorluyor beni önceden daha kolay uyguluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…