- 16 Haziran 2014
- 30
- 0
- 96
Arkadaşlar merhaba,
Bugün öğleden sonra transferim olacak. Çok heyecanlıyım... Dua ederseniz benim için çok sevinirim... Dondurulmuş 1 embriyom var onu alıcam :)
Osman hocada tedavideyim.. İnşş tutunur yavrum bana... Rabbim hepinizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah... Sevgiler...
(Nasıl geçecek bu 12 günnn :):):)
Kızlar Merhaba,
Nasip olursa 1 Temmuz da benimde U.Ü Tüp bebek merkezinde ilk rendevuma gideceğim.. Şubat ayından beri bekliyorum.
haziranda arayın temmuza randevu verelim dediler.. Eşimden kaynaklı bebeğimiz olmuyor, 1 defa aşılama yaptırdım ama tutmadı,
sperm sayısı 7.000 du, doktor da zaten pek umutlu konuşmamıştı... şimdi hayırlısı ile tüp bebek tedavisine başlayacağım, ancak burada okuduklarım beni korkuttu, tedavi çok uzun sürüyormuş.. bende bir sorun yok, tahlillerin rahim filmim hepsi elimde var , bunları fakülte yeniletiyor mu?
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun, bu arada aynı iş yerinden bir arkadaşım pembe mavi de tüp bebek ilk denemesinde hamile kaldı...
inşallah bizde böyle güzel haberler alırız...
kızlar osmangazi tıptan randevu aldım adnan şahin tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum nasıl bi doktor tanıyan bilen varmı
Kizlar pre-seed duydunuzmu hic kolay hamile kalmayi sagliyormus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşılama oldum tutmadı aşılama sonrası tüp bebek öncesi preesed jel aldık ve o ay hamile kaldım
Benimde 14 haziranda transferim oldu inşallah 26 haziranda mutlu oluruz
hayırlı olsun canım inşlh
Nasil kullandin bende aldim ama nasil kullanilacagini bilemedim
Ilişkiden önce içindeki aparatlarla jel i vajinaya aktarıyosun. Zaten içinde yazıyo. Şimdi bebeğim 10 günlük taze anneyim. Yumurtlama günlerini iyi tespit et.
Adnan Şahin doğum için cok iyi doğum yaptım daha yeni her kahrımı çekti inşallah sana da iyi gelir
canım güle güle büyüt inşallah.çatlatma iğnesi yaptırdı bu ay bakalım bekliyorum.
Hadi bakalım inşallah bekliyoruz nurdancım güzel haberini :)
Benimde 14 haziranda transferim oldu inşallah 26 haziranda mutlu oluruz
Hakkında hayırlısı olsun inşallahh 12 gün sabredebilirsen eğer o damutlu haberler verirsin bize inşallah bende raporumun çıkmasını bekliyorum bakalım inşallah çabuk haber gelir bir an önce başlarımmmmm
Canım aramiza hosgeldin bende fakultede tedavi goruyorum bana asilama diyecekler sanirim bakalim hayirlisi benimde problem esimde ama fakulte cok buyuk bir problem degil diyo asilamayla olabilirmis ins.hakkinda hayirlisi olsun valla randevulara gittigimizde hemen giremiyoruz sabirli olmak gerekiyo en az 2 saat bekliyosun canm :)
aynı gün benim de kontrolüm var, ben fakültedeyim, sen osman hocanın hastası mısın tatlım????Benimde 14 haziranda transferim oldu inşallah 26 haziranda mutlu oluruz
İnş canım güzel haberler bekliyoruz. Nedir durumun? Benim çok kasıklarım ağrıyor. Bi de karnım taş gibi sert sanki... Daha 5 gün var testee sabırsızlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?