BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Merhaba canım ben net hatırlamıyorum ama hem kendimin hem de eşimin sigorta dökümünü aldım internetten götürdü eşim.. Onlar zaten evrakları açıp bakıyorlar ayırıyorlar.. üzmeyin bunun için bir birbirinizi :) ben onlar 1 istediyse 2 koydum bi daha uğraşmamak ve vakit kaybetmemek için :)

ben sigortadan almıştım kendikimi kaşeli imzalıydı ama farketmez bence internettende olabilir

BEN SGK DAN YAZI İLE ALDIM, SADECE KENDİMİNKİNİ. 4 AY SONRA BELGE TARİHİ GEÇMİŞ DİYE YENİLETTİLER.... O YÜZDEN ÇOK KASMA KENDİNİ SEN VER BELGELERİ TEDAVİ BAŞLAYACAĞI ZAMAN EKSİK VARSA YADA YALNIŞ DÜZELTTİRİYORLAR...

sağol canım bugün ikimizinde dökümlerini aldık, eşim yarın götürüp teslim eder.. bende üzmeyelim istiyorum ama eşlerinde biraz sakin olması lazım... bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz

ERSUbin ost: 36571438 .!.:
BEN TÜP BEBEK YAPTIRDIM 5500 ÖDEDİM ŞİMDİ DONDURULMUŞA 2000 ÖDEYECEĞİM

SANIRIM MUAYENELERİ 300 MÜŞ

Osman hoca nin ücreti 350 arkadaşlar.. Bilginiz olsun.. Ancak çok iyi bir Dr tavsiye ederim. Muayenede veriyosunuz.. Kontrolde vermiyosunuz

Kızlar şükürler olsun bitti tedavim.opuda sıra.elimde gonal f 450 ıu/0.75 ml den 300cc lık kaldı.tedaviye başlayan varsa verebilirim.yoksa çöpe gidecek

bende osman hocaya gitmiştim.
ilk başlarda korktum çok sert diye ama sonra alıştım zaten benim için yüzüme gülmesi değilde bu konularda bilgili tecrubeli olması önemli bu çarşamba adetiminin 13. günü bakıp dondurulmuş için uygun olup olmadığını söyleyecek hayırlısı

internet dökümü oluyor. sen çalışmıyorsan eşininki gerekiyor ama sen çalışıyorsan seninki olması gerek. bende öyle aldılar.

Kızlar şükürler olsun bitti tedavim.opuda sıra.elimde gonal f 450 ıu/0.75 ml den 300cc lık kaldı.tedaviye başlayan varsa verebilirim.yoksa çöpe gidecek

Canım nasılsın? hakkında hayırlısı olsun inşallah.. gelişmelerden haberdar et bizi.. Rabbim gönlüne göre versin.. Sen ne kadar ücret ödedin? istanbula gitmiştin dimi yanlış hatırlamıyorum..

Kızlar nasılsınız? bugün acıbademi aradım ilaçlar hariç 5200 dedi fiyat..ilaçları kendin alıyomuşsun.. Kozayı aramıştım daha önce 3500 istemişlerdi. İlaçlar dahil olursa 5500 veya da kendiniz dışardan alırsınız dedi.. ay kafayı yiyeceğim valla merkez konusunda.. bayan olsun istiyordum başta aklımda nevin hanım ve nuray hanım vardı.. sonradan IMSI teniğini duyunca acaba acıbademe mi gitsem diyorum.. Osman hocayı hiç düşünmüyorum.. Zaten psikolojik olarak diplerdeyim bi de onun afrasaını tafrasını çekemem.. sizler ne diyorsunuz? eşimde canlı sayısı 350binlerde.. morfoloji 2 çıktı son tahlillerinde.. oligoastoazosprem gibi bişey yazıyodu sonu kısmında da.. yani hem sayı düşük hem yapısal bozukluk var??

inşallah hakkında hayırlısı olsun canım ya Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur tez vakitte inşallah.. gelişmelerden haberdar et bizi

tatlım ÇİDER(çocuk istiyorum derneği) diye bi dernek var. oraya üye olursan (senelik 100-150 tl gibi bi şey) acıbademden 1000 tl indirim alıyorsun. bi araştır. 2014 topiğinde phala var, ona mesaj at istersen o orada yaptırdı ve çidere de üye bildiğim kadarıyla. yardımcı olacaktır, yada direkt acıbademden de bilgi alabilirsin belki bu konuda.... ilaçlarla ilgili de http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tıyorum-arıyorum.677656/page-83#post-36557606 burda arkadaşlar ellerinde kalan ilaçları aldıkları fiyata yada hayrına veriyorlar, oradan da temin edilebilir.... buna da bi bak.... azospermlilerde bildiğim kadarıyla IMSI çok önemli ve bursada da sadece acıbadem de var diyebiliyorum. ben şahin beye mail attım bana mail ile dönüş yaptı ancak görüşürsek daha iyi anlaşabileceğimizi yazmış, biraz karmaşık anlattım sanırım durumumu... bir de ilk görüşmenin ücretsiz olduğunu yazmış. istersen git ve kafandaki sorulara önce cevap al. ben de ilk tedaviye başlayacağım zaman osman hocaya gitmeyi düşünmüştüm, elbetteki para çocuktan daha önemli değil ancak ilk görüşme için dahi ücret istenmesi beni osman hocadan daha başlamadan soğuttu.... hiç gitmedim o yüzden yorum yapamam....

BENDE ŞAHİN BEYİN METHİNİ ÇOK DUYDUM BEN SORDUĞUMDA 7000 FALAN DEMİŞLERDİ O YÜZDEN OSMAN HOCAYA GİTMEK DURUMUNDA KALDIM

inşallah hakkında hayırlısı olsun canım ya Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur tez vakitte inşallah.. gelişmelerden haberdar et bizi
İNŞALLAH HEPİMİZ TEZ ZAMANDA BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ

BİZ İLK GÖRÜŞMEDE PARA ÖDEMEDİK KARAR VERDİM İLAÇLAR DAHİL 5500 ÖDEDİM İLK 1500 NAKİT ÖDEDİM İLAÇLAR İÇİN SONRA OPU İÇİN 2000 KREDİ KARTINDAN ÇEKTİRDİK SONRA DA TRANSFER İÇİN 2000 ÇEKTİRDİK TUTMADI ŞİMDİ DONDURULMUŞ İÇİN SADECE 2000 ÇEKTİRECEĞİZ BUDA OLMAZSA KALAN DONDURULMUŞLARIM İÇİN BELLİ BİR BEDEL ÖDEYİP ÜNİVERSİTEYİ BEKLEYECEĞİM HAYIRLISI

İŞİMİZ ZOR AMA YILMADAN BIKMADAN YAVRULARIMIZ İÇİN HEM DUA HEM DR. NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

BU ARADA 1500 LÜK İLAÇ KULLANMADIM

3 KUTU GONAL F KULLANDIM
4 KUTU ÇATLAMA ÖNLEYİCİ
1 KUTU ÇATLATMA İĞNESİ

BENCE İLAÇ HARİÇ OLSA DAHA İYİ OLURDU SANKİ

burdaki arkadaşlardan biri bana osman hocanın cebini verdi aradım, adam zaten gayet sert bi şekilde konuştu, ben görüşme için randevu almak istediğimi söylediğimde 300 tl ilk görüşme ücreti var yalnız ona göre gelin dedi.... muayene mi olacağım dedim hani ben önce bilgi almak istiyorum dedim bu zaten bilgilendirme ücreti dedi ben de kalsın o zaman dedim, işte böyle vaktimi çaldığınız için alıyoruz bu ücreti diyince de pardon diyip kapattım hemen... bana ilk tel görüşmesinde dahi böyle davranan bi adamın yüzünü görmem gerekmez diye düşünmüştüm....

şahin beye gelince adama sadece mail attım durumumu anlattım o da bana uzun bi maille cevap verdi... bence de doktorların güleryüzlü şen şakrak yada şakacı vs. olmaları çok önemli değil işini iyi yapsınlar yeterli.... ama daha ilk kez aramışım randevu almak istiyorum demişim ki ben ondan telde bilgi de istemedim vaktini çalmışım bilmem ne; yok yani o kadar da değil.... o zaman kızmıştım, kaç kez önünden geçtim merkezin durup da bi soralım demek içimden gelmedi.... baştan soğuttu adam... şimdi üni de tedavi oldum ve açıkcası özel de yapacak maddi durumum şu an için yok, şahin beye yazdığım mail upuzun, adam zahmet etmiş okumuş bi de cevap yazmış; bu bile bi iyi niyet göstergesidir.... biraz toparlarsam maddi durumumu düşüneceğim ilk yer olur; en azından gidip konuşmak görüşmek danışmak için.... küçük ama önemli konular....

ALLAHIM GÖRÜYORSUN HALİMİZİ CUMA MÜBAREK GÜN DUALARIMIZI KABUL ET SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARIMIZA KAVUŞTUR BİZLERİ YARABBİM

ANCAK SENDEN GELDİĞİNİ BİLİYORUZ

HER DERDİN DEVASIDA SENDEN

RABBİM OL DE OLUVERSİN

Eşim bugün evrakları teslim etti, bekleyin biz sizi arayacağız dediler, söylediklerine göre ekim ayı.. sabırla,umutla,bazen hüzünle bekliyorum... Allahım bize de nasip eder inşallah annelik duygusunu, artık öyle bir hale geldim ki bebekleri görünce ağlamaya başlıyorum.. sabır sabır... hayırlısı

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim.bende 3 .cü denemede negatif sonuclandi 2 gun once ve özelde osman develioglunda yaptin basarida sifirr kaldi bende simdi uludağ üniversitesine bas vurmayi düşünüyorum neler gerekli..kaça yapiyirlar tüp bebeği nasip davranıyorlar gidenler biraz bahsederseniz çok memnun olurum.

Merhaba, bence Acıbademe git canım, Bursada isim yapmış iyi bir yer, benim hissiyatım böyle. Tabi herşey Allahın takdiri, orası vesile, ama IMSI den dolayı avantajlı bir yer, Şahin beyle bir kere görüşmeye gittim, gayet ilgiliydi, hatta bana normal yolla olabilir bir süre daha bekleyebilirsin dedi. paragöz biri gibi gelmemişti. Halen aklım onda aslında. Ama eşimin özel hastane alerjisi var, yoksa gönlümde olan tek yer aslında.
Bu arada ben eski üyelerden keroessayım, sistemden bir türlü giriş yapamadım ne zamandır, mecbur yeni üyelik aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…