BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

bende çok sevindim canım benim.... sonucundan da haberdar et beni de.... yani görüşmenizin sonucundan :)

amin canım inşallah. ben düşündüm ettim eşimle birlikte ve rentıpta yaptıralım aşılama diye düşündük, doğru mu düşündük bilmiyorum aslında. neden mi? çunku rentıp spermlerin yıkanma işini biyotıp diye bir laboratuvarda yaptırıyor. hemen yıkanıp bana aşılama yapılıyor ama tabi ne kadar zaman geçiyor bilmiyorum. pembe mavide nasıl?yani eşin hemen örneği orda mı veriyor? pembe mavide aşılama 1000 lira civarında demişlerdi bana rentıp da o fiyata geliyor iğneli olursa pembe mavinin de iğneli fiyatları o. ama rentıpta tüp bebek uzmanı değil dr um off bilemedim. kafam karıştı. doruk hast istemediğime kesinlikle eminim ama acaba rentıp mı pembe mavi mi? :???

Hadi bismillah, bir başlangıç yaptın, devamıda gelir inşallah. İnşallah oradan güzel haberlerle gelir, müjdeli haberi verirsin canım. İnsan çok heyecanlanıyor aynen valla, hadi bakalım....

Çok sevindim iz:) Allah sevincini en büyük mutluluklara erdirsin inş.
Allah hayirlisiyla doldursun kucaklarimizı..

Aminnnn canımm benimmm canı gönülden amin diyorum hepimiz için Senden de güzel haberler bekliyorum inşallah.. test günün ne zaman

bende çok sevindim canım benim.... sonucundan da haberdar et beni de.... yani görüşmenizin sonucundan :)

Sağolasın canım benim haberdar edeceğim inşallah bayılmazsam heyecandan geçen sene aşılama yaptırdığım gün geldi aklıma valla o gün asansöre bindiğimde kalbim yerinden çıkacaktı nerdeyse bi an onu yaşadım valla inşallah sonu güzel olsun..

Hadi bismillah, bir başlangıç yaptın, devamıda gelir inşallah. İnşallah oradan güzel haberlerle gelir, müjdeli haberi verirsin canım. İnsan çok heyecanlanıyor aynen valla, hadi bakalım....

Ewet bismillah dedik çıktık yola.. sonu güzel olsun inşallah canım ya hepimiz için

Aminnnn canımm benimmm canı gönülden amin diyorum hepimiz için Senden de güzel haberler bekliyorum inşallah.. test günün ne zaman

Opudan sonra bugun 2. Gün canım.yarin kaç emb donduruldu diye ariyacaklar.inş beni bırakmazlar.orada farkli işliyor. Önümüzdeki adetin 2.günü gidicem.rahmin hazırlanması falan eylül sonun u bulucak transfer.Rabbim nasip eder inş hepimize..son tedavilerimiz olsun..

Canım cumartesi opu yapıldı sana biliyorum da biraz kafam dalgındı o zaman yazarken..farkına vardım msjı düzeltmeye çalıştım düzeltemedim inşallah sağlıklı embriyoların olur canım ya dualarımdasın.. Rabbim hayırlısını nasip etsin.. bu arada opuda ağrın oldu mu ben çok korkuyorum ya daha önce rahim filmi çektirdim bayılacaktım nerdeyse.. tüplerden biri kapalıydı ondan mı öyle oldu bilmiyorum..

Canım rahim filmi çok önce çekilmişti ve benimde bir tüp tikaliydi açıldı.çok sancılı olmuştu. Kanamam bile olmuştu.
Ya osman hocada opu old.nda hemen ayilmistim ateş ve bulabtida olmamıştı.çok sancimda olmamıştı.
Doktor fazla yum.toplandı agrin biraz fazla olucak dedi.çıktıktan 2.5 saat sonra tam anlamıyla kendime geldim.arabanın arkasında ağrı kesici olmama rağmen canım yandı.dun ateş ve halsizlik.bu sabah mide bulantısı.çok şükür dune gore iyiyim. Yarına birşey kalmaz inş.
Sanırım farklı ilaçlar kullanıyorlar.ben annemi goturmedim.oncekinde git haber al diye sik boğaz etmiş esimi. Simdi ikimizde olmayınca hemşirelere sarar dedim.ama pişman oldum goturmedigime.
Bi yandan ağlak ben..Allah hepimizin kucağına bebiş nasip etsin tez vakitte inş..

Ama tıkalı ise rahim filmi daha sancılı..Allah in izni ile biseycik olmaz.cuma hayırlı haberlerle don inş..yolunu görmüş, bebisine gulumsemis olarak:)

Çok geçmiş olsun canım ya rabbim bu uğraşlarının sonunda meleğini göndersin sana inşallah.. işyerimdekiler hariç kimseye bişey söylemeyi düşünmüyorum.. onlarda mecburi öğrenecekler zaten.. annemler tüp bebek için fakülteden haber alıyoruz olarak biliyor sadece babamla konuşmuştum özelde deneyebiliriz diye ama söylemeyeceğim.. bir de beni merak edip bana üzülmesinler.. babam halen toparlanmış değil.. bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama kardeşimin olayının acısı da yeni yeni çıkıyo benden.. psikolojik olarak diplerdeyim bu konuda belki destek almam gerek bilmiyorum.. bazen çok ümitsizim bazen de çok ümitli ve heyecanlı bilirsin işte.. Hayırlı haber alanlardan olalım inşallah.. minikler bekletmesin bizi daha fazla inşallah..

Ama tıkalı ise rahim filmi daha sancılı..Allah in izni ile biseycik olmaz.cuma hayırlı haberlerle don inş..yolunu görmüş, bebisine gulumsemis olarak:)

aminn canım inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun... seviyorum hepinizi kader arkadaşlarım

Ben aşılamayı sadece bir kere yaptırdım hemen tüp bebeğe geçtik. Hangi merkezde yaptıracağıma da karar vermeden önce bir kaç merkeze gittim ve içime en çok sinen doktoru seçtim. Anladığım kadarıyla seninde kafan biraz karışık. İstersen biraz daha araştır, hatta gidip pembemavi ile de görüş. Şimdi büyük bir hastane oldu pembemavi, bir ara istersen ilk görüşmeler genelde ücretsiz oluyordu, hala öyle ise bir görüşüp öyle karar ver, içine sinmesi çook önemli bence. Bu arada ben nevin hanıma gidiyorum, çok araştırmıştım onu, sende istersen ona, istersen orada ki diğer doktorlardan biriyle görüş, Allah yardımcın olsun, inşaallah aşılamanın sonu bebişli olur.

İnş hayırlısı olsun. Vallahi iz yaşadıkları insani öyle yipratiyo ki yolda karsilassak seni tanır sarilirim ya..ah su ümit olmasa insan yasayamayacak..sana uzulurlerse diye ailene kiyamiyosun.. Gittiğin yere beni de götüren yeri.yeni yeni toparlaniyor insan..Rabbim sabrımızı görüp nasip eyler inş..cuma hayırlı haberlerini bekliyorum

canım benim ya bizim de sınavımız daha farklı daha acı.. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar diyeceğim ama elbet bunları yaşayacağız..sabır versin hepimize.. inşallah güzel haberlerle döneceğim inşallah yalnız bir hesap yaptım kurban bayramına denk gelme ihtimali var.. Adetten kaç gün sonra transfer oluyor?

canım bilgilendiriğin için çok tşkler. gecen hafta pembe maviye gittik ilk görüşme ücretsizdi evet, nevin hanımla görüştük biz de, ilgili bir dr. dedim ki durum bu bu bu. bu rahim filmim bu eşimle sonuçlarımız ne öneriyorsunuz deyince, sen artık yapacağını yapmışsın artık bekleme aşılamaya gec dedi. tüp bebek daha masraflı v kadın vucudunu daha çok yoruyor dedi eşinde de infertilite yok dolayısıyla sen önce bi aşılama ile dene dedi 3 sefer olmazsa tüp bebeğe gecersin dedi, ama çou hasta 3 seferi beklemiyor dedi 1 ya da 2 sefer sonra olmaz ise tüp bebeğe yoneliyor dedi. aşılama masrafları burda 1000tl civarında tutuyor dedi. hastaya göre değişiklik gösterebiliyor dedi. sen şimdi 35 gunde bir adet oluyorsun yani senin ovulasyoun daha gec oluyor dolaısıyla daha uzun süre iğne kullanman gerekio mesela dedi. ama başta lomen ilerleyen günlerde iğneyle destekleyebiliriz dedi. sormak istediğim canım sen aşılamayı pembemavi de mi yaptırdın? bana orası her bakımdan çok pahalı geliyor muayenesi bile 140tl bizim o kadar gucumuz yok açıkçası bi de dün benim adet günümün 3. günüydü dr a gittim. rentıpa. bu ay artık kısmetse aşılama istiyorum dedim. tabi öyle yaparz dedi. peki iğneyle mi klomenle mi dedim. iğnelere o kadar para verecek olduktan sonra ben seni direk tüp bebeğe yonlendiririm dedi. raporla ucuz olmuyor mu deyince de rapor almak öyle kolay deil eskisi gibi o yüzden klomenle denicez gibi bişeyler söyledi. 2bin iğneler tutuo dedi :s pembe mavi iğneyle 1000 civarı demişti :s burdaki çelişkiyi anlamadım. sonra ultrasonla bi baktı ki gecen aydan 16mm kiste dönüşmüş bir yumurta var, o erimeden bu ay bişey yapamıcaz bi dahaki adetinin 3. gunu gel yine dedi. adetimin 16. gunu başlayıp 10 gun boyunca kullanacağım progestan die bi ilaç yazdı çıktım geldim. bu ay da boş geçiyor anlayacağın. hakkımızda hayırlısı. eşim de artık sabah kalkınca ateş ölçmemi yasakladı yeter artık kendini üzüyor ve yıpratıyorsun kendini dinledikçe dedi. kaldırdı ateş ölçeri ortadan. dr takip edecek zaten bi sonraki ay yumurtanı sen bari kafanı karıştırma dedi. öyle yani senin tüp bebek toplamda kaca mal oldu?

Ben aşılamayı dorukta, tüp bebeği ise pembemavide yaptırdım. Aşılama 550 tl civarında tüp bebekte 5000 tl tuttu. pembemavi ssk anlaşması da olmadığı için biraz pahalı ama sana verilen fiyatlara göre pembemavi aşılama da rentıptan daha uygun sanki, hem aşılamayla gebe kaldıktan sonra pembemaviye devam etmek zorunda değilsin, dr değiştirebilirsin. Yani bence önemli olan aşılamanın tutması.

Ayrıca burdaki bir çok arkadaş rapor için başvurdu, anladığım kadarıyla çok kolay olmasa da imkansız değil rapor almak, bence arkadaşların bu konuda yazdıklarını bir oku, belki yardımcı olabilirler sana.

Sende benim gibi panik ve telaşlısın ama bu sürece başlayacaksan daha sakin ve pozitif olmalısın, bebeğin tutunmasını bile etkiliyor bu durum. Allah nasip etmişse ki inşaallah nasip etmiştir pozitif başla ki sonu da öyle olsun ve iki doktorla da görüşmüşsün, hangisi daha çok içine sindi?

mrb arkadaşlar bugün fakültedeydim.dondurulmuşlarımı alcam.estrofem başladım.pzzrtesi kontrol .dondurulmuş transferinde siz kaç estrofemle başladınız.doktor sabah akşam dedi.eczacı günde 1 dedi ikilemde kaldım yarın sorcam tekrar.bakalım hayırlısı.dua edin arkadaşlar hepimiz için

ben gunde 3 le basladim 13. gunde istenilen seviyede kalinlasma olmadi gunde 4 e cikardi 20. gun gidecegim belki benim iptal bile olabilir hayirlisi

Selam arkadaşlar bugun fakültedeydim 2.aşılamaya start verdik bir taraftanda tüp bebek evraklarini yaptirmaya basla dedi pinar hanim benim amh testim .1.82 pinar hanim seni orta düsük rezervi grubuna koyucam dedi cok fazla beklemezsin dedi raporu esimdede sperm sayi azligi var bakalim hayirlisi insallah 2.asilamam tutar bu seferki igneli olacak gonalf verdi esimede urolojiden randevu aldim esimin kan tahlilleri var onlari disarda yaptiracagiz mecburen sizce hangi hastanede uygun olur fiyatlar tecrubeli arkadaslarim yazarsaniz memnun olurum iz88,Ersu,amayaa,ayse ozgur ,kuzum1 ve gelmek isteyenler varsa gorusme planlayalim uygun bi zamanda kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…