burdaki arkadaşlardan biri bana osman hocanın cebini verdi aradım, adam zaten gayet sert bi şekilde konuştu, ben görüşme için randevu almak istediğimi söylediğimde 300 tl ilk görüşme ücreti var yalnız ona göre gelin dedi.... muayene mi olacağım dedim hani ben önce bilgi almak istiyorum dedim bu zaten bilgilendirme ücreti dedi ben de kalsın o zaman dedim, işte böyle vaktimi çaldığınız için alıyoruz bu ücreti diyince de pardon diyip kapattım hemen... bana ilk tel görüşmesinde dahi böyle davranan bi adamın yüzünü görmem gerekmez diye düşünmüştüm....
şahin beye gelince adama sadece mail attım durumumu anlattım o da bana uzun bi maille cevap verdi... bence de doktorların güleryüzlü şen şakrak yada şakacı vs. olmaları çok önemli değil işini iyi yapsınlar yeterli.... ama daha ilk kez aramışım randevu almak istiyorum demişim ki ben ondan telde bilgi de istemedim vaktini çalmışım bilmem ne; yok yani o kadar da değil.... o zaman kızmıştım, kaç kez önünden geçtim merkezin durup da bi soralım demek içimden gelmedi.... baştan soğuttu adam... şimdi üni de tedavi oldum ve açıkcası özel de yapacak maddi durumum şu an için yok, şahin beye yazdığım mail upuzun, adam zahmet etmiş okumuş bi de cevap yazmış; bu bile bi iyi niyet göstergesidir.... biraz toparlarsam maddi durumumu düşüneceğim ilk yer olur; en azından gidip konuşmak görüşmek danışmak için.... küçük ama önemli konular....
Evet olmadi, hayirlisi boyleymis dlyoruz artik yapcak bisey yok. Sali goeusmeye gidicem bakalim....Merhaba canım, ne zamandır giremiyordum, sistemden dolayı yeni üyelik aldım. Ben Keroessa... Seni merak ettim, olmamış tutunamamış bebişin, üzüldüm.....Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın, tez zamanda evlat versin inşallah..
İyiyim canım sen nasılsın..kurbanlık koyun gibi bekliyorum merkezde opu için.duaya çok ihtiyacim var.dilerim yasar emb.lar bu kez.canım bizde tedavi ücreti arttı.eşime tese yapılacak 2600,opu 5900.tedavi başlangıcı kimi tahliller 2 yi geçti.1250 civarında ilaçlar tuttu. İstanbul git gellerle 12 yi bulduk.tükendik...Canım nasılsın? hakkında hayırlısı olsun inşallah.. gelişmelerden haberdar et bizi.. Rabbim gönlüne göre versin.. Sen ne kadar ücret ödedin? istanbula gitmiştin dimi yanlış hatırlamıyorum..
İyiyim canım sen nasılsın..kurbanlık koyun gibi bekliyorum merkezde opu için.duaya çok ihtiyacim var.dilerim yasar emb.lar bu kez.canım bizde tedavi ücreti arttı.eşime tese yapılacak 2600,opu 5900.tedavi başlangıcı kimi tahliller 2 yi geçti.1250 civarında ilaçlar tuttu. İstanbul git gellerle 12 yi bulduk.tükendik...Rabbimin izni ile son tedavi olur inş.Allahım annelik duygusunu hepimize yasatsin.O ol desin,önünde hic bir şey duramaz..zaman ilerledikçe daha da yiprandigimi hissediyorum. Dualarinizi eksik etmeyin benim için de olur mu..Allah emanet
tatlım ÇİDER(çocuk istiyorum derneği) diye bi dernek var. oraya üye olursan (senelik 100-150 tl gibi bi şey) acıbademden 1000 tl indirim alıyorsun. bi araştır. 2014 topiğinde phala var, ona mesaj at istersen o orada yaptırdı ve çidere de üye bildiğim kadarıyla. yardımcı olacaktır, yada direkt acıbademden de bilgi alabilirsin belki bu konuda.... ilaçlarla ilgili de http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tüp-bebek-ve-aşılama-İlaçları-satıyorum-arıyorum.677656/page-83#post-36557606 burda arkadaşlar ellerinde kalan ilaçları aldıkları fiyata yada hayrına veriyorlar, oradan da temin edilebilir.... buna da bi bak.... azospermlilerde bildiğim kadarıyla IMSI çok önemli ve bursada da sadece acıbadem de var diyebiliyorum. ben şahin beye mail attım bana mail ile dönüş yaptı ancak görüşürsek daha iyi anlaşabileceğimizi yazmış, biraz karmaşık anlattım sanırım durumumu... bir de ilk görüşmenin ücretsiz olduğunu yazmış. istersen git ve kafandaki sorulara önce cevap al. ben de ilk tedaviye başlayacağım zaman osman hocaya gitmeyi düşünmüştüm, elbetteki para çocuktan daha önemli değil ancak ilk görüşme için dahi ücret istenmesi beni osman hocadan daha başlamadan soğuttu.... hiç gitmedim o yüzden yorum yapamam....
Merhaba, bence Acıbademe git canım, Bursada isim yapmış iyi bir yer, benim hissiyatım böyle. Tabi herşey Allahın takdiri, orası vesile, ama IMSI den dolayı avantajlı bir yer, Şahin beyle bir kere görüşmeye gittim, gayet ilgiliydi, hatta bana normal yolla olabilir bir süre daha bekleyebilirsin dedi. paragöz biri gibi gelmemişti. Halen aklım onda aslında. Ama eşimin özel hastane alerjisi var, yoksa gönlümde olan tek yer aslında.
Bu arada ben eski üyelerden keroessayım, sistemden bir türlü giriş yapamadım ne zamandır, mecbur yeni üyelik aldım.
Jimerde cenk bey var tavsiye ederim pahalı biraz gelinimiz altı seneden sonra orda tedavi gördü doktor tüp bebek dedi gelin aşılama yapalım olmazsa tüp bebek dıye ısrar ettı aşılamayla oldu tek seferde,
aşılama tek seferde tutması az ıhtımalmiş ıkıncıyıde deneseydınız keşketeşekkür ederim yardımın için.. aşılama yapıldı bir kez tutmadı.. doktor 2. yapalım dedi. biz istemedik.. değerler iyi olmadığı için.. bakalım bizim kaderimizde neler yaşamak var çıktık bir yola hayırlısı inşallah..
aşılama tek seferde tutması az ıhtımalmiş ıkıncıyıde deneseydınız keşke
erkek kardeşimin daha azdı doktor aşılama oncesı bı ılac verdı bide keçiboynuzu yedıondan bıkac ay sonra aşılama yapıldı
Allah yardımcınız olsun Rabbım size ve tüm isteyenlere basıp etsın canım, eğer kardeşimle konuşuyor olsaydım kullandığı ılac isimlerini almayı dusunmustum ama aylardır konuşmuyoruz.hangi ilacı kullandı ismini biliyo musunuz? Eşim bıktı artık keçiboynuzu, kıvır zıvır otlar, incirler.. bişey diyemiyorum artık o da sıkıldı çünkü.. 5 senelik evliyim. 3,5 senedir bebek düşünüyoruz ama maalesef.. kısmetimizde bunları yaşamak varmış.. rabbim beterinden korusun.. artık ilaç veya kür kullanıp her seferinde hastalanınca yıkılmaktan da bıktım..
Merhaba keroessa geçen gün senin adın geçti.. fakülteyle ilgili konuşurken.. ya bizde dediğim gibi baştan fakülteyi bekleme taraftarıydık süre 6-7 ayı bulacak.. bir de olumsuz sonuçlar çıkınca da korktuk.. hem 6-7 ay bekle hem olumsuz sonuç al bir de ordan vakit kaybetmeyelim dedik.. hayırlısı olsun hepimiz için.. yardımların için teşekkür ederim.. randevu alıp görüşmeye gidelim bakalım.. iki embriyo transef eder mi dersin?ben iki istiyorum da
Allah yardımcınız olsun Rabbım size ve tüm isteyenlere basıp etsın canım, eğer kardeşimle konuşuyor olsaydım kullandığı ılac isimlerini almayı dusunmustum ama aylardır konuşmuyoruz.
Rica ederim nedemek, inşallah iyi gelir orası, pozitifi görürsün canım. Çift embriyoyu duruma göre genelde konuluyor. Rabbim gönlüne göre versin....
başın sagolsun bacım,kardeş candır ama altı yıldır can cekısılen bağdı ve koptu canı sagolsun napalım artık yoruldum ıdare etmekten gücüm kalmayınca bıraktım ipleri,düzelecek bitarafı yok artık, Allahım hayırlı evlat versin hepinizede guldursun yuzunuzu,üzüldüm ama üzüntüm ilaç ismi öğrenememene değil..kardeşinle konuşamıyor olmana.. ben 5,5 ay önce kızkardeşimi kanserden kaybettim.. çok üzülüyorum ailesiyle problemi olup konuşamayanlara.. tabi sorun bazen karşı taraftan da kaynaklanıyor da olabilir.. umarım herşey düzelir bir gün iyi olursunuz yine..
başın sagolsun bacım,kardeş candır ama altı yıldır can cekısılen bağdı ve koptu canı sagolsun napalım artık yoruldum ıdare etmekten gücüm kalmayınca bıraktım ipleri,düzelecek bitarafı yok artık, Allahım hayırlı evlat versin hepinizede guldursun yuzunuzu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?