BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Merhaba canım, ne zamandır giremiyordum, sistemden dolayı yeni üyelik aldım. Ben Keroessa... Seni merak ettim, olmamış tutunamamış bebişin, üzüldüm.....Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın, tez zamanda evlat versin inşallah..

Evet olmadi, hayirlisi boyleymis dlyoruz artik yapcak bisey yok. Sali goeusmeye gidicem bakalim....

Canım nasılsın? hakkında hayırlısı olsun inşallah.. gelişmelerden haberdar et bizi.. Rabbim gönlüne göre versin.. Sen ne kadar ücret ödedin? istanbula gitmiştin dimi yanlış hatırlamıyorum..
İyiyim canım sen nasılsın..kurbanlık koyun gibi bekliyorum merkezde opu için.duaya çok ihtiyacim var.dilerim yasar emb.lar bu kez.canım bizde tedavi ücreti arttı.eşime tese yapılacak 2600,opu 5900.tedavi başlangıcı kimi tahliller 2 yi geçti.1250 civarında ilaçlar tuttu. İstanbul git gellerle 12 yi bulduk.tükendik... Rabbimin izni ile son tedavi olur inş.Allahım annelik duygusunu hepimize yasatsin.O ol desin,önünde hic bir şey duramaz..zaman ilerledikçe daha da yiprandigimi hissediyorum. Dualarinizi eksik etmeyin benim için de olur mu..Allah emanet

Jimerde cenk bey var tavsiye ederim pahalı biraz gelinimiz altı seneden sonra orda tedavi gördü doktor tüp bebek dedi gelin aşılama yapalım olmazsa tüp bebek dıye ısrar ettı aşılamayla oldu tek seferde,

İyiyim canım ben de.. İnşallah bu son tedavin olur meleğine kavuşursun canım ya canı gönülden istiyorum senin için, diğer kızlar için, kendim için.. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah dua edicem hiç merak etme.. Rabbim bu çabalarını boşa çevirmesin, gönlüne göre versin inşallah.. dualarım seninle.. Allaha emanet ol canım üzülme sakın..

Çok sağol canım ben phala ile irtibata geçeyim.. dün akşam konuştuk eşimle acıbademe gidelim o zaman dedi.. işyerindeki arkadaşlardan da fikir aldım. böyle bir imkan varken 1500-2000 tl için riske atmayalım..çalışır toparlarız yine kendimizi.. tabi bu yöntem olunca tutacak diye bişey yok ama kısmet yani bi gidelim bakalım görüşmeye doktor ne diyecek hayırlısını versin Rabbim hepimiz için inşallah.. teşekkür ederim desteklerinizden dolayı

Merhaba keroessa geçen gün senin adın geçti.. fakülteyle ilgili konuşurken.. ya bizde dediğim gibi baştan fakülteyi bekleme taraftarıydık süre 6-7 ayı bulacak.. bir de olumsuz sonuçlar çıkınca da korktuk.. hem 6-7 ay bekle hem olumsuz sonuç al bir de ordan vakit kaybetmeyelim dedik.. hayırlısı olsun hepimiz için.. yardımların için teşekkür ederim.. randevu alıp görüşmeye gidelim bakalım.. iki embriyo transef eder mi dersin? ben iki istiyorum da

Jimerde cenk bey var tavsiye ederim pahalı biraz gelinimiz altı seneden sonra orda tedavi gördü doktor tüp bebek dedi gelin aşılama yapalım olmazsa tüp bebek dıye ısrar ettı aşılamayla oldu tek seferde,

teşekkür ederim yardımın için.. aşılama yapıldı bir kez tutmadı.. doktor 2. yapalım dedi. biz istemedik.. değerler iyi olmadığı için.. bakalım bizim kaderimizde neler yaşamak var çıktık bir yola hayırlısı inşallah..

aşılama tek seferde tutması az ıhtımalmiş ıkıncıyıde deneseydınız keşke

aşılama tek seferde tutması az ıhtımalmiş ıkıncıyıde deneseydınız keşke

Sperm sayısı 5 milyon üzerinde olduğunda aşılama yapılabilirmiş. Bizim total sayımız 4 milyon.. canlı sayısı 350binlerde.. yani çok zor bir ihtimaldi bizim için..

erkek kardeşimin daha azdı doktor aşılama oncesı bı ılac verdı bide keçiboynuzu yedıondan bıkac ay sonra aşılama yapıldı

erkek kardeşimin daha azdı doktor aşılama oncesı bı ılac verdı bide keçiboynuzu yedıondan bıkac ay sonra aşılama yapıldı

hangi ilacı kullandı ismini biliyo musunuz? Eşim bıktı artık keçiboynuzu, kıvır zıvır otlar, incirler.. bişey diyemiyorum artık o da sıkıldı çünkü.. 5 senelik evliyim. 3,5 senedir bebek düşünüyoruz ama maalesef.. kısmetimizde bunları yaşamak varmış.. rabbim beterinden korusun.. artık ilaç veya kür kullanıp her seferinde hastalanınca yıkılmaktan da bıktım..

Allah yardımcınız olsun Rabbım size ve tüm isteyenlere basıp etsın canım, eğer kardeşimle konuşuyor olsaydım kullandığı ılac isimlerini almayı dusunmustum ama aylardır konuşmuyoruz.

Rica ederim nedemek, inşallah iyi gelir orası, pozitifi görürsün canım. Çift embriyoyu duruma göre genelde konuluyor. Rabbim gönlüne göre versin....

Allah yardımcınız olsun Rabbım size ve tüm isteyenlere basıp etsın canım, eğer kardeşimle konuşuyor olsaydım kullandığı ılac isimlerini almayı dusunmustum ama aylardır konuşmuyoruz.

üzüldüm ama üzüntüm ilaç ismi öğrenememene değil..kardeşinle konuşamıyor olmana.. ben 5,5 ay önce kızkardeşimi kanserden kaybettim.. çok üzülüyorum ailesiyle problemi olup konuşamayanlara.. tabi sorun bazen karşı taraftan da kaynaklanıyor da olabilir.. umarım herşey düzelir bir gün iyi olursunuz yine..

başın sagolsun bacım,kardeş candır ama altı yıldır can cekısılen bağdı ve koptu canı sagolsun napalım artık yoruldum ıdare etmekten gücüm kalmayınca bıraktım ipleri,düzelecek bitarafı yok artık, Allahım hayırlı evlat versin hepinizede guldursun yuzunuzu,

sağolasın canım.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Merhabalar kızlar.. bugün keroessanın bahsettiği dernek vardı. phala arkadaşımızla irtibata geçtim bilgileri öğrendim. Derneği aradım üye oldum.. dernek acıbademden randevu aldı Cuma günü saat 13:00 de Şahin Beyle görüşmeye gideceğiz inşallah.. Nasıl heyecanlandım varya anlatamam daha yolun ennnn başından böyleyim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.. girdiğimiz bu yoldan hayırlısıyla çıkalım inşallah

Çok sevindim iz:) Allah sevincini en büyük mutluluklara erdirsin inş.
Allah hayirlisiyla doldursun kucaklarimizı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…