Selam arkadaşlar bugun fakültedeydim 2.aşılamaya start verdik bir taraftanda tüp bebek evraklarini yaptirmaya basla dedi pinar hanim benim amh testim .1.82 pinar hanim seni orta düsük rezervi grubuna koyucam dedi cok fazla beklemezsin dedi raporu esimdede sperm sayi azligi var bakalim hayirlisi insallah 2.asilamam tutar bu seferki igneli olacak gonalf verdi esimede urolojiden randevu aldim esimin kan tahlilleri var onlari disarda yaptiracagiz mecburen sizce hangi hastanede uygun olur fiyatlar tecrubeli arkadaslarim yazarsaniz memnun olurum iz88,Ersu,amayaa,ayse ozgur ,kuzum1 gorusme planlayalim uygun bi zamanda kizlar
tatlım sen neler yapıyosun bu arada.... eşin özele karşı galiba, devlette ki hakların bitti mi?Merhaba, eşinden sperm testi ve renki ultrason istemişlerdir, birda kan tahlili. Kan tahlilini sağlık ocağında aile doktorunuz yapıyor, biz öyle yaptık. Sperm testinide bildiğin tüp bebek kliniklerinde, Bahar hastanesinin altında Jinemed var orada yaptırdık, röntgen Baharda daha uygundu ama o gün yer doluydu Burtomda yaptırdık. Fiyat olarak Bahara ve Burtoma sorabilirsin, kolay gelsin...
olabilir... ancak ben 13 eylüle kadar sabah iş, işten sonra bursada seminer gece 22 gibi evde oluyorum ve haftasonları da test çözmem lazım, görevde yükselme sınavım var da..... ancak sınav tarihinden sonrası uygun olur bana... tabi bi de haftasonu :)Selam arkadaşlar bugun fakültedeydim 2.aşılamaya start verdik bir taraftanda tüp bebek evraklarini yaptirmaya basla dedi pinar hanim benim amh testim .1.82 pinar hanim seni orta düsük rezervi grubuna koyucam dedi cok fazla beklemezsin dedi raporu esimdede sperm sayi azligi var bakalim hayirlisi insallah 2.asilamam tutar bu seferki igneli olacak gonalf verdi esimede urolojiden randevu aldim esimin kan tahlilleri var onlari disarda yaptiracagiz mecburen sizce hangi hastanede uygun olur fiyatlar tecrubeli arkadaslarim yazarsaniz memnun olurum iz88,Ersu,amayaa,ayse ozgur ,kuzum1 ve gelmek isteyenler varsa gorusme planlayalim uygun bi zamanda kizlar
Spora başladım, tedavilerden sonra kilo aldım, onları vereceğim inşallah. Evet canım devlet haklarım bitti, şuan evde tüp bebeğin lafı geçmez oldu, söylediğin gibi özellerde yaptırmayı düşünmüyor eşim. Bende birşey demiyorum, öyle bekliyoruz bakalım canım ya, neyi bekliyorsak. Sen nasılsın, gittinmi hastaneye, ikinciye ne zaman başlanacak, donmuş varmıydı?tatlım sen neler yapıyosun bu arada.... eşin özele karşı galiba, devlette ki hakların bitti mi?
ikinci için de sıra var :) oraya alındım... pınar ahnım 2-3 aydan önce sıra gelmez zaten bu arada da testlerini yaptıralım dedi, salı günü gittiğimde... protein sc, faktor testleri, kan pıhtılaşması varmı diye test, genetik testler... ne varsa yaptırıyoruz canım. genetik bölümde iki test istenmişti birini hemen kanımı verdim sonuç 1 ay sonra çıkacakmış, diğeri için 16 aralığa gün verebilirim ancak dediler sonuçta 4 ay sonra çıkar diyince ben de benim karnım burnumda olur o zamana kadar dedimSpora başladım, tedavilerden sonra kilo aldım, onları vereceğim inşallah. Evet canım devlet haklarım bitti, şuan evde tüp bebeğin lafı geçmez oldu, söylediğin gibi özellerde yaptırmayı düşünmüyor eşim. Bende birşey demiyorum, öyle bekliyoruz bakalım canım ya, neyi bekliyorsak. Sen nasılsın, gittinmi hastaneye, ikinciye ne zaman başlanacak, donmuş varmıydı?
ikinci için de sıra var :) oraya alındım... pınar ahnım 2-3 aydan önce sıra gelmez zaten bu arada da testlerini yaptıralım dedi, salı günü gittiğimde... protein sc, faktor testleri, kan pıhtılaşması varmı diye test, genetik testler... ne varsa yaptırıyoruz canım. genetik bölümde iki test istenmişti birini hemen kanımı verdim sonuç 1 ay sonra çıkacakmış, diğeri için 16 aralığa gün verebilirim ancak dediler sonuçta 4 ay sonra çıkar diyince ben de benim karnım burnumda olur o zamana kadar dedimözel 1 tek yer varmış zaten bursada, özel tüp bebek merkezleri de kanınızı alır oraya gönderir başka yapan yok dedi fakültede genetik bölümdeki bayan.... aradım eşimle benimki 350 tl ve 2 hafta sonra sonuç veriyorlarmış... ayın 11inde fakültede üroloji bölümüne randevu almıştım eşime hazır gitmişken o özeldeki yere de gidicez 2 hafta sonra da yani eylülün sonunda hem özelde yaptıracağımız genetik hemde fakültede dün verdiğim genetik çıkacak.... bakalım bi sorun var mı yok mu onu inceliyoruz yani tatlım... sonrası beklemek, sıra gelsin de çağırılalım diye.... 4 yumim oluşmuştu 2 si döllendi onlarda transfer edildi zaten tatlım, yani donmuşum yok malesef.... yeniden başlamak gerek...
ben ilk tedavimi özelde olduğumdan ikinci negatif.. o yüzden yaptırıyolar canımcım.... ayrıca bana kan sulandırıcı iğne bir de coraspin verdiler, herkese veriyolar orada şu an.... önlem amaçlı, eğer pıhtılaşmanız yoksa size zararı yok ama varsa yararı var mantığıyla....Önceden bu testleri pek yapmıyorlardı, ancak 2 negatiften sonra yapılıyordu, iyi olmuş hepsini yaptırdığın. Genetik testler öyle malesef, sadece yine fakültede var. Birde özelde, benim huysuz istemediği için yaptıramadım, kendim şevket yılmazda pıhtılaşma yaptırmıştım, en tehlikelisinden varmış meğersem, tedavilerimde iğne kullanmam lazımmıştı...
Benimki çıkmayan 3. tüp bebek hakkını bekliyor, çıkıncada hemen beni çağıracaklar ya :) fakülteden çağırılmayı bekliyor, ben 40 yaşımı felan aşarım anca, yavaş yavaş hiç acelemiz yok canım....
Selam arkadaşlar bugun fakültedeydim 2.aşılamaya start verdik bir taraftanda tüp bebek evraklarini yaptirmaya basla dedi pinar hanim benim amh testim .1.82 pinar hanim seni orta düsük rezervi grubuna koyucam dedi cok fazla beklemezsin dedi raporu esimdede sperm sayi azligi var bakalim hayirlisi insallah 2.asilamam tutar bu seferki igneli olacak gonalf verdi esimede urolojiden randevu aldim esimin kan tahlilleri var onlari disarda yaptiracagiz mecburen sizce hangi hastanede uygun olur fiyatlar tecrubeli arkadaslarim yazarsaniz memnun olurum iz88,Ersu,amayaa,ayse ozgur ,kuzum1 ve gelmek isteyenler varsa gorusme planlayalim uygun bi zamanda kizlar
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. bence de kan tahlillerinizi sağlık ocağında yaptırın.. sperm tahlilini birkaç ay önce eşim baharın alt katında jinemedde yaptırdı 80 TL.. görüşelim canım ne zaman nerde? ayarlayalım yine..
Canim sperm tahlilini biz zaten yaptirdik baharda bunu hastaneden istiyorl ürolojiye oyuzden yolluyor rapor icin renkli dopler istemedi ama bilmiyorum gidince gerek gorurlermi görüsme isine gelince amayaa 13 eylule kadar yogun oldugunu yazmis karcebeyde oturuyor oda gelmek istiyor ama uzakta oldugu icin bence tarihi o ayarlasin bize yazsin biz nasil olsa yakindayiz merkezde bi yerde gorusuruz cumartesi olursa daha iyi olur gelmek isteyenler gelir ben ayseyede soylerim oda gelmek istiyo dedigim gibi amayaa tarih isini sana uyarlayalim olurmu ?Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. bence de kan tahlillerinizi sağlık ocağında yaptırın.. sperm tahlilini birkaç ay önce eşim baharın alt katında jinemedde yaptırdı 80 TL.. görüşelim canım ne zaman nerde? ayarlayalım yine..
aCanim sperm tahlilini biz zaten yaptirdik baharda bunu hastaneden istiyorl ürolojiye oyuzden yolluyor rapor icin renkli dopler istemedi ama bilmiyorum gidince gerek gorurlermi görüsme isine gelince amayaa 13 eylule kadar yogun oldugunu yazmis karcebeyde oturuyor oda gelmek istiyor ama uzakta oldugu icin bence tarihi o ayarlasin bize yazsin biz nasil olsa yakindayiz merkezde bi yerde gorusuruz cumartesi olursa daha iyi olur gelmek isteyenler gelir ben ayseyede soylerim oda gelmek istiyo dedigim gibi amayaa tarih isini sana uyarlayalim olurmu ?
Yaa herkesi kendime ayarlamaya calismak diger arkadaslara haksizlik olur gibi hissediyorum, siz 13 eylulden sonra bi tarih ayarlayin ben size uyayim olmaz mi? Tamam canım olur öyle yapalım :) yeterki görüşelim haberlesiriz tekrar.
a
bakalım benim ne olcak.hayırlısı canım hepimiz için.pazartesi gitcem kontrole.ilk gün ne kadardı senin.benim 5mm dediler orda öğrencilerde vardı.ne kadarda transfer olcak acaba sormadım daben gunde 3 le basladim 13. gunde istenilen seviyede kalinlasma olmadi gunde 4 e cikardi 20. gun gidecegim belki benim iptal bile olabilir hayirlisi
tatlım benim 8 mm olduğu günün gecesinde çatlatma iğnesi vurulmuştum, tüp bebekdi benim...bakalım benim ne olcak.hayırlısı canım hepimiz için.pazartesi gitcem kontrole.ilk gün ne kadardı senin.benim 5mm dediler orda öğrencilerde vardı.ne kadarda transfer olcak acaba sormadım da
benim 13. gün 4,8 mm miş aslında benim kalınlaşmada bir problemim yoktu ilkinde 8 mm geçikti transfer yaptı dr. ama şimdi sol tarafımda çatlamayan yumurta kist yaptı ondanmıdır bilmiyorumda sanki iptal edilecek gibi geliyorbakalım benim ne olcak.hayırlısı canım hepimiz için.pazartesi gitcem kontrole.ilk gün ne kadardı senin.benim 5mm dediler orda öğrencilerde vardı.ne kadarda transfer olcak acaba sormadım da
Ben aşılamayı dorukta, tüp bebeği ise pembemavide yaptırdım. Aşılama 550 tl civarında tüp bebekte 5000 tl tuttu. pembemavi ssk anlaşması da olmadığı için biraz pahalı ama sana verilen fiyatlara göre pembemavi aşılama da rentıptan daha uygun sanki, hem aşılamayla gebe kaldıktan sonra pembemaviye devam etmek zorunda değilsin, dr değiştirebilirsin. Yani bence önemli olan aşılamanın tutması.
Ayrıca burdaki bir çok arkadaş rapor için başvurdu, anladığım kadarıyla çok kolay olmasa da imkansız değil rapor almak, bence arkadaşların bu konuda yazdıklarını bir oku, belki yardımcı olabilirler sana.
Sende benim gibi panik ve telaşlısın ama bu sürece başlayacaksan daha sakin ve pozitif olmalısın, bebeğin tutunmasını bile etkiliyor bu durum. Allah nasip etmişse ki inşaallah nasip etmiştir pozitif başla ki sonu da öyle olsun ve iki doktorla da görüşmüşsün, hangisi daha çok içine sindi?
Canım çok sevindim insallah hersey guzel gider hayirli olsun peki hangi hastane ? fiyat nasil ? insallah sonu guzel olur cok sevindim...Kızlar merhabalar.. hastaneye eşimle birlikte gittik. hani ben burda diyorum ya çevremden kimse bilmiyo tüp bebek yapacağımı..yok şöyle yok böyle diye.. işte gittik hastaneye kayıt yaptılar bekleyin dediler.. tam oturduk eşimle konuşuyoruz.. biri bana seslendi kafamı çevirdim.. kadın bizim tanıdıklardan!! ben şookkkkkkkknasılsınız siz burda mı çalışıyodunuz filan.. rengim atmıştır kesin.. siz ne yapmaya geldiniz dedi.. kontrole dedim.. kadın demez mi ben burda tüp bebek bölümünde çalışıyorum diye aman Allahım duymayan kimse kalmayacakkk !!!
neyse doktorcuğumuzla görüştük iyi birine benziyor.. herşeyi en ince detayına kadar sordum tabitek mi ikiz mi transfer olura kadar... ücretleri her detayı(tutmazsa ikinci,üçüncü...transferler, dondurma,imsi hepsi yani) aklımda soru işareti kalmadı yani.. ilk adetimle gidiyorum inşallah.. hemen hemen 2-3 hafta sonra.. Rabbim girdiğim bu yoldan hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin inşallah..
Canim hayirli olsun tedavin nevin hanima giden tanidiklarim var gayet memnunlar iyi bir doktor nevin hanim bende 2.asilamam fakultede oluyorum tedavi bugun 2.ignemi vurucam gonal f bakalim hakkimizda hayirlisi insallah olurmerhaba arkadaşlar..rabbim çıktığımız bu yolda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin..sayfaları okuyamadım..kısaca kendimden bahsedeyim..kasım da evliliğimiz 3. yılı ama bebek sahibi olamadık..sebebsiz infertilite..bu sebeble aşılamaya karar verdik ve pembe mavide nevin hanımla başladık..göbekten menegon vuruluyorum bugün 3. günüm..pembemaviye gidip memnun kalan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?