BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

çok ama çok tşk ederim canım Allah seden razı olsun. silerim en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız bizde bu güzel haberi duyarız burdan :) eğerki ilalara artık ihtiyacın olmaz ise ben talip olabilirim. hangi ilaç canım o peki şu gonal f dedikleri mi? 1 kutusu mu 130 140 tl? raporsuz fiyatı mıydı o? bu arada benim aşılamaya karar veren bir dr um var rentıpta ilacı ona yazdırsam olur mu acaba tanıdık bi başka dr a da onaylatsam aile dostumuz filan olur mu acaba öyle? artık her yolu deneyeceğiz bakalım kısmetse. ben nevin hanımı sevdim. çok sıcak bi dr değil belki canım cicim değil ama seni çok iyi anlıyor isteğine tatmin edici şekilde cevap veriyor. ben sevdim. kistimin erimesi ve tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum :)

kızlar amh testini nerede yaptırdınız ne tuttu? kan vererek mi yapılıyor?
benimde fsh yüksek çıkıo bir inio. ama benim doktor istemedi bende, gerçi bende sormadım.

benimde fsh yüksek çıkıo bir inio. ama benim doktor istemedi bende, gerçi bende sormadım.

Ben medicalpark da yaptırdım, doktorum bir kaç yerle birlikte fiyatlarını da saydı... en uygun orası geldi...Ayrıca Bahar hastanesinde tahliller inanılmaz yüksek eşimin ve bnim tahlillerimde oraya da sorduk çok farklı rakamlar söylendi.
Allah yardımcınız olsun...

ayy inşallah canım yaa..umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz doktor gonal f ya da menogon demişti gonal f fiyatı daha yüksekti bizde sorun olmadığı için de ben menogonu aldım..evet canım raporsuz fiyatı o..eşimde jinemed de murat beyle konuştu biz bayan tercih ediyoruz deyince doktor tavsiyesiyle nevin hanıma giittik..tedavi olumlu sonuçlansın da öenmli olan o..aşılamam henüz yapılmadı sonuç ne olacak bilmiyorum..pozitif olursa ilaçı verebilirim..ilaç alırken bizde çok zor durumdaydık..ne şartlarda alındığını gayet iyi biliyorum..bu süreç maddi manevi yıpratıyor..negatif sonuçlanırsa da umarım böyle olmaz o zaman kalan ilaçlarımla 2. aşılamaya başlıcam..

anladım canım dilerim 2. ke aynı stresin altına ve hormonun altına gerek kalmadan bebişin koşa koşa gelir sana. o dediğin ilaçta bir kutuda kaç adet var kaç gun gidiyor yani? bi de ben 35 gunde bir regl oluyorum yani klomenle 19. gunde çatlamıştı yumurtam öncesi yumurta büyütme sürecim uzun oluyor sende nasıl oluyor genelde? bizimde canım eşimden yana bir sorunumuz yok çok şükür, ama ben de yumurtlama tembelliği var zaten bu yuzden 35 gunde bir adet görüyorum. işte böyle canım. bakalım bende süreç nasıl işleyecek. hele bi şu kist erisin de.

tatlım ben karacabeyde oturuyorum o yüzden buradaki özel bi poliklinik var oraya verdim anlaşmalı oldukları lab. da yapıldı 180 tl verdim. ancak sonradan 35 tlye dahi yapılabildiğini öğrendim, sanırım medicalpark da 35 tl idi.... fakültede sıra beklerken konuştuğum arkadaşlardan biri söylemişti....

inşallah canım..canım tedaviyle yumurtalar o kadar geç olmaz benimde son zamanlarda adetim geç olmaya başladı..iğnelerle bugün 8. iğnemi yaptırdım yarın kontrol günüm..bir kutuda da 5 iğne var (5 toz 5 su)..inşallah sen aşılamayı beklerken bebeğin sana gelir..
aşılama yapacağım için hastanelerden fiyat almıştım yazayım belki birilerine yardım etmiş olurum..

jinemed aşılama yapan murat erdemir 1000 tl aşılama ücreti+ilaçlar
Soranüs 800+ ilaçlar
koza 750+ilaçlar
pembe mavi 650+140 muayene+ilaçlar

ben de ilave yapayım o zaman doruk 400 + muayene + ilaçlar
jimer 900 + muayene + ilaçlar

inşallah canım inşallah iğneyle dediğin gibi hızlı olr benim işte klomenle 2 dozla 19gun çatlayacak boyuta gelmişti ama pembe mavide telefonda fiyatla ilgili bilgi alırken dediler ki en gec 15 gun sonra aşılamanız yapılıyor demişti. sonraki 15 gun de gebeliğinizi bekliyorsunuz demişti. yani muayeneden sonra da 15 gun ödediğin para geçerli oldugu için bir çok hasta 2. kez muayene ücreti ödemeden aşılama sürecine kadar geliyor demişti. bu arada mesajı alıntı yapmamışsın sanırım bi okudum dedimki bu kız bunu bana yazmış :)

naptın canım gittin mi embe maviye? nasıl gidiyor tedavi?
benim için bilgi alabildin mi? nevin hanımın yaklaşmları nasıl?

evet canım sana yazdım..bugün kontrole gittim nevin hanım iğnenin dozajını arttırdı 2 gün daha iğneye devam edip c.tesi tekrar kontrole gidicem..menogonu senin için sordum taneyle satıyorlar galiba 1 tane 26 tl..ihtiyaca göre her gittiğinde doktor yazıyor ve hastaneden alabiliyorsun ilacı..

öyle mi güzel, o zaman o gonaldan değil de bu ilaçtan alırsam çok da pahalı olmayacak bu ilaç tedavisi.
günde 1 tane yapıyorum diyordun değil mi? peki gonalla menogonun tesir anlamında bir farkı var mı?
adetinin kaçıncı günündesin? ne durumdaymış yumurtacıklarının sayısı boyutları?
alttan mı bakıyor canım yoksa göbekten mi?

bakalım benim ne olcak.hayırlısı canım hepimiz için.pazartesi gitcem kontrole.ilk gün ne kadardı senin.benim 5mm dediler orda öğrencilerde vardı.ne kadarda transfer olcak acaba sormadım da
merhaba adetin 2.günümü gittin dondurulmıuş için bilgi verirmisin bende dondurulmuşumu alcam kısmetse kaç tane var dondurulmuş

gonal f den daha uygun fiyat olarak..menogonla farkı ne bilemiyorum adetin 2. günü başladım..2 tane yumurtam oluşmuş..bugün kontrolde dr yeteri kadar büyümemiş dedi öyle olunca dozejı arttırdı yarın da iğne yaptırıp c.tesi tekrar kontrol var..muayenede alttan oluyor canım..

normalde kaç gunde bir adet oluyorsun canım? bi de dun adetinin kaçıncı gunuydu? gerçi yumurtaların gelişimi kişiden kişiye değişiyor biliyorum ama bakalım merak ediyorum kaç gunde yeterli olgunluğa erişecek diye.

canım adetim son zamanlarda düzensizleşti geçen ay 16 temmuzda a.oldum bu ay 26 ağustos..adetim 9 gün sürüyor dün de 10. günü olmuş oluyor..

Kızlar merhaba hayırlı olsun tedavileriniz.elimde gonal f tenn 300 cc var.ben 150 cclik 4 gün kullanarak bitirdim diğer kutuyu.tedavi olan varsa ücretsiz vericem.dolapta duruyor.bilginiz olsun.

Ayni ilacimi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama üzerinde 450 IU/0.75 ml yazıyor.

sağol canım..sen de aşılama da mı kullandın ilacı..inşallah sonucun olumludur..

canım adetim son zamanlarda düzensizleşti geçen ay 16 temmuzda a.oldum bu ay 26 ağustos..adetim 9 gün sürüyor dün de 10. günü olmuş oluyor..

anladım canım uzun bir adet süreciymiş bakalım yumurtacıkların ne zaman kendilerini hazır hissedecekler :)

merhaba adetin 2.günümü gittin dondurulmıuş için bilgi verirmisin bende dondurulmuşumu alcam kısmetse kaç tane var dondurulmuş
mrb canım.ben başladım tedaviye.adetin 2, günü gidyorsun.doktor rahim kalınlaşması için önce estrofem verdi günlük 2 adet 4 gün sonra kontrole gittim günde 3 yaptık.bu arada coraspirin ver aprinol 16 verdi onlara başladım.en son dün gittim.crine jel ve bi adet daha kan sulandırıcı iğne verdi .onları kullanıyorum.kısmetse çarşamba transfer olcak canım.benim 3 adet dondurlmuşum var.işallah çözülürken bozulmazlar.dua et canım hepimiz için.bence sende bekleme dondurlmuşlarını hemen al.ilk başlamak gibi olmuyor.sonuçta sadece rahimle ilgileniyorlar uygun kalınlaşması için.hormon almıyorsun.yumurta gezdirmiyorsun.toplama derdin yok avantaj yani bizim için işallah.

merhaba adetin 2.gününden taransfere kadar toplam kaç gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…