rabbim hayırlısıyla tutunmayı nasip etsin inş.benim 1 adet varmerhaba adetin 2.gününden taransfere kadar toplam kaç gün oldu
amin canım işallah.hepimizin tutar.ilk fakültede başladım.ağustos 26 da oldum .10 eylül transfer olcak nasipse...rabbim hayırlısıyla tutunmayı nasip etsin inş.benim 1 adet varsenin iyimiş ilk üniverstedemi başladın sen
evet canım sana yazdım..bugün kontrole gittim nevin hanım iğnenin dozajını arttırdı 2 gün daha iğneye devam edip c.tesi tekrar kontrole gidicem..menogonu senin için sordum taneyle satıyorlar galiba 1 tane 26 tl..ihtiyaca göre her gittiğinde doktor yazıyor ve hastaneden alabiliyorsun ilacı..
ayın 27 sinde başladık dün kontrole gittim yumurtalar 13.5 2 tane oluşmuş..dozları arttırıldı iğnenin yarın tekrar kontrol var..doktor yarına büyümüş olacağını söyledi bakacaz artık..nevin hanımdan memnunum şuanda sürekli kontrol ediyor umursamaz bir doktor değil yani..naptın canım nasılsın? süreç nasıl ilerliyor? kaçıncı günündesin adetinden itibaren? yumurtaların boyları aşılama ne durumda? nevin hanım nasıl?
ayın 27 sinde başladık dün kontrole gittim yumurtalar 13.5 2 tane oluşmuş..dozları arttırıldı iğnenin yarın tekrar kontrol var..doktor yarına büyümüş olacağını söyledi bakacaz artık..nevin hanımdan memnunum şuanda sürekli kontrol ediyor umursamaz bir doktor değil yani..
tmm cnm yazarım yarın..iyi haberlerini bekliyorum canım haberdar et beni lütfen.
yeni geldim hastaneden15.5 ve 16 mm 2 yumurtam var bugünde 150dozunda menegon 5vurulacak yarın gece 00.00 da pregnly 5000 de 2 tane de çatlatma iğnesi yaptırıp cumartesi günü de aşılamam yapılacak..iyi haberlerini bekliyorum canım haberdar et beni lütfen.
yeni geldim hastaneden15.5 ve 16 mm 2 yumurtam var bugünde 150dozunda menegon 5vurulacak yarın gece 00.00 da pregnly 5000 de 2 tane de çatlatma iğnesi yaptırıp cumartesi günü de aşılamam yapılacak..
çook sağol canım ne olursunuz dua edin artık bu hasretlik bitsin..sen neye karar verdin canım..oooh canım çok sevindim hadi gözün aydın :)))
etmez mıyım dualarım seninle. bende işte canım progesterona başladım bugun 3. gunu ilacın 10 gun kullanıp adet olmayı beklicem sonra kısmetse doooğru nevin hanıma :)çook sağol canım ne olursunuz dua edin artık bu hasretlik bitsin..sen neye karar verdin canım..
yeni geldim hastaneden15.5 ve 16 mm 2 yumurtam var bugünde 150dozunda menegon 5vurulacak yarın gece 00.00 da pregnly 5000 de 2 tane de çatlatma iğnesi yaptırıp cumartesi günü de aşılamam yapılacak..
canım ben ilaçlarımı aylar öncesinden almıştım ama bazı sebeblerden dolayı aşılamayı ertelemek zorunda kaldık evet iğne zor bulunuyor eczacımız depolardan getirtmişti bulunmayınca eksik almıştık ama bana yetecek çok şükür..iğnelerimi tıp merkezinde yaptırıyorum pregnyl i de öyle yaptırırım..bu arada menogonları göbekten yaptırıyordum çatlatma iğnesini kalçadan yaptırmamı söyledi..peki pregnyl de orda mı vurulacaksın canım? zor bulunan bi ilaçmış o dışardan sen mi alacaksın?
canım ben ilaçlarımı aylar öncesinden almıştım ama bazı sebeblerden dolayı aşılamayı ertelemek zorunda kaldık evet iğne zor bulunuyor eczacımız depolardan getirtmişti bulunmayınca eksik almıştık ama bana yetecek çok şükür..iğnelerimi tıp merkezinde yaptırıyorum pregnyl i de öyle yaptırırım..bu arada menogonları göbekten yaptırıyordum çatlatma iğnesini kalçadan yaptırmamı söyledi..
inşallah sende olumlu sonuç alırsın..forumda uyguna ilaç satanlar var..bence oradan araştır ilaçlarını temin et eğer rapor çıkartamadıysan..en azından maliyetini düşürmüş olursun..nevin hanımın hasta takibini çok beğendim ilgili bir doktor..ben randevu almakta zorlanmıştım umarım senin için sorun çıkmaz..aşılama düşünüyorsan da 2. günü tüm tahlil ve sonuçlarını yanına alarak git ki bir daha ki aya kalmasın aşılaman..
bende kullanmıştım uyku filan da yapıyor..bilgilerin sisteme girdiyse götürmene gerek yok canım..randevu alman yeterli..ilaçlarda tedavilerinden kaldığı için şartlarına uygun saklayıp ücretsiz verenleri okumuştum bence forumda bir araştır canım..ilaçları raporsuz almış olsaydım şuan da 500 küsür tl menogon tutmuş olacaktı..4 kutu kullandım..saol canım rapor çıkarma sansım malesef olmadı. burda arkadaşlardan temin etmek isterim ama dolapta tutulmuş olması çok önemli tabi. yoksa boşa vurulup dururum. canım ben nevin hanımla ilk görüşmeye gittiğimde bana zaten 2. gunu mutlaka gel demişti. o zaman tahlillerime bakmıştı. tekrar tahlile gerek yok zaten dire aşılama demişti. bi de sisteme girmişti butun bilgileri. ama ben kendimi hatırlatma anlamında yine tum sonuçlarımı yanıma alıp giderim inşallah. şimdi su apal progestanı bitirmeye çalışıyorum çok fena baş dönmesi yaptı bende ya
bende kullanmıştım uyku filan da yapıyor..bilgilerin sisteme girdiyse götürmene gerek yok canım..randevu alman yeterli..ilaçlarda tedavilerinden kaldığı için şartlarına uygun saklayıp ücretsiz verenleri okumuştum bence forumda bir araştır canım..ilaçları raporsuz almış olsaydım şuan da 500 küsür tl menogon tutmuş olacaktı..4 kutu kullandım..
canım ilaçları alalı 5 ay filan oldu hiç hatırlamıyorum fiyatı ama 300 filandı..nevin hanım bana menogon yazdı hastaneden alacağımı zannederek ama bende de aynı ilaç vardı..ama sen kendinde olan ilacı söylersen dozajını ayarlar doktor farkedeceğini zannetmiyorum..sonuçta ikisi de aynı şey için kullanılıyor..aynen ya çok uyku yapıyor sersem gibi hissediyorum.raporla kaça aldın peki canım ilaçları. ben forumda bir arkadaşta gonal f 300mg buldum ama dr bana onu mu verecek bilemiyorum ki :s
canım ilaçları alalı 5 ay filan oldu hiç hatırlamıyorum fiyatı ama 300 filandı..nevin hanım bana menogon yazdı hastaneden alacağımı zannederek ama bende de aynı ilaç vardı..ama sen kendinde olan ilacı söylersen dozajını ayarlar doktor farkedeceğini zannetmiyorum..sonuçta ikisi de aynı şey için kullanılıyor..
1 doz 26 tl demişlerdi..gerçi sen hastanede de ucuz olduğunu söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam. bakalım konuşacağım dr hanımla.
1 doz 26 tl demişlerdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?