BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

kızlar bursadan rapor çıkarabilen oldu mu

Merhaba canım.. seni önceki yazılarından biliyorum.. bebeğini kaybetmiştin çok üzüldüm..bişey yazamadım elim gitmedi.... Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah hepimize.. Canım ben geçen sene eylülden beri fakültede koşturuyorum ama halaa rapor çıkmadı eylülde aramıştım ocakta arayın şubata randevu vercez dediler. ocak ayında aradım şubat sonuna randevu verdiler.. ürolojiler tahlillerdir toparlayıp 6 haziranda evrakları teslim ettik.. halaaa aramadılar rapor çıktı diye.. 3 ay geçti.. bi arkadaşımız 6 ayda aldı raporu.. bu yüzden artık beklemek istemiyorum.. özele gitmeye karar verdik.. durum böyle Allah yardımcımız olsun hepimizin..

amin evet öle oldu sevincim kursağımda kaldı...am hep şükretti bu bile motive olmama yetti...anladım cnm zaten bzm şartlarda daha tutmuo bende bi keresinde gitmiştim oraya kaç gün git gel yapmıştık aşılama ile başlayacaklarınıı sölesinler mi hiç deymez o zaman uğraşmaya tv dede bas bas bağırıolar 3 e çıktı fln insanlarda sanıo devlet 3 kere bedava yapıo....

bende mayıs 13 te evrakları teslim etmiştim hala haber yok haziranda aradığımda 2013 kasımları alıyorlardı

Kızlar ben tüp bebek tedavime jimer de Suat beyle başladım. Ekibiyle birlikte ilgi ve alakası çok iyi. 1. Tüp denememiz kimyasalla son buldu. Şimdi 2. Denememizi yaptık yarın sonucu öğreneceğiz. 2. De olumsuz olursa da yine de jimerden vazgeçmem. Onlar ellerinden geleni yapıyolarlar. Tam hatırlamıyorum ama 1. Tüp denemem 4000-4500 tl idi. Muayene ücreti verilmiyor. Sadece ilave olarak ilaç ve kan tahlili ücretleri ödeniyor. Kalan embriyoların dondurulması için 1000 tl ödedim. 2. Tüp deneme içinse embriyolar dondurulmuş olduğundan 1000 tl ödedik.
Düşünenlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana umarım herkes bebeğini kucağına alır.

ben adetimin 2. günü doktoruma gittim.yumurtaların var ama gelişecek kapasiteed değil bu ay kendihaline bırakalım gelecek ay bakarız tekrar dedi fakat 10 gün sonrası için tekrargel bir muane olalım dedi. ben doktorumu gerçekten çok seviyorum.memnunumda. ama aklımda başka bir yer daha vardı.marka olmuş bir yer.
ona muaneye gittim.elimde kullandığım ilaçlar dozajlar tahlillerile beraber ve o kadar moralimi bozdu ki bana uygulanan dozajlar reçeteller benim gibi hastalara iyi gelmecğini ve aksine yumurtaların kalitesini bozup hiç yum. oluşmamasına sebep verecek bir yöntem uygulandığını söyledi. benden birkaç tahlil sordu bende e2 den başka bir test yapılmadığını söylediğimde iyice köpürdü.gerçekten de geçen ay 3tane yum toplandı 2 si bozuk 1de 2.gün bölünme işlemi durmuş.neyse moralim bozuldu. ama bir yandan da şahin beye konduramıyorum hala.
neyse bu ayda bunda deneyeyim dedim ve başladım yeni yerde.muane tarzı çok değişik geldi.ultrason haricinde birkaç işlem yatı. kan tahlilleriimi aldı ve monogan vurdular ve decavit kullanmamı önerdi.
kan tahkilerinde hemogram, glukoz, rubella IgG, HBsAg, AntiHCV, Anti Hiv1+2 yazıyordu.ben daha evvel tsh,e2,lh,fsh ile gittiğimden onlara bakmadı.
pazartesi tekrar gideceğim. şuan için sağda 5cmlik bir yumurtam var bu arada.

hakında hayırlısı olsun isim versene yer ismi dr lara güvnmekten başka çaremz yok

Arkadaşım isim verir misin her iki yer içinde.. Biri Acıbadem Şahin bey onu anladık da diğer yer neresi?

yaptırdım canım ama hiç beklenmedik şeyler yaşadık konu açtım ordan bakabilrsin
canım şimdi orayı okuyordum. sen hiç kafana tama bu durumu aşılaman boşa gitmesin stresten. biliyor musun bazen bi çok şeyi bilmemek merak etmemek bi çok seyden anlamamak gerekiyor. keske bakmasaydın bile o sonuçlara. imdi senin aşılamana odaklanman gerekiyor. emin ol tamamen bahsettiğin sebeplerden düşüş olmuştur zaten demişsinde önceki sonuçları aldığımız zaman eşim orada çalışmıyordu diye. canım stresli ortam ve radyasyon elbetteki etkiliyor. karışma ihtimali neredeyse 0. böyle bir riski alamazlar çünkü. yasal sorumlulukları çok fazla böyle bi lüksleri yok. eşin yarın testi yapsın ama emin ol bu stres ikinize de yetmiştir. Rabb'e teslim olun. hiç böyle şeyleri aklına getirme. böyle bi hata payları yok çunku. bak eşinin yarın yapacaı sonuç normal de çıkabilir. yani yuksek de çıkabilir. o gunku aşılama telasına stresten düşük de çıkmı olablir. sonra üstünde isim yazılı bardağa numune verdi diyorsun. belki analiz için koydukları camda baktıktan sonra yanlışlıkla başkasının sonucuna o değerleri yazmışlardır ama emin ol ki yıkanıp sana enjekte edilen senin eşinin spermleridir. rahat ol. ben de senin kadar endişe duyardım ama farzetki sen bu sonuçlardan filan hiç anlamıyorsun. o zaman hiç bu strese girmeyecektin. böyle bir endişeyi eşinin de duymasına musade etme. erkek için daha da yıpratıcı bişey düşünsene. o yuzden böylekötü seylere lütfen afanızı yormayın.Rabb'e teslim olun. zaten tutarsa bil ki sizindir.

çok sağol arkadaşım eşim yarın için randevu almış..bende şimdi doktorumu aradım hiç olacak gibi de hissetmiyorum dedim..o da gebeliğin olması için 1 sperm gerekli eşinde de %91 hareketli dedi..aşılama olması için 1 milyona ihtiyacımız var dedi..artık bekleyip göreceğiz..

nevin hanımla mı görüştün? karışma itimali için o ne dedi? bi de canım dr da mı tutmasına ihtimal vermiyor anlamadım.
canım siz eğer imkanınız olursa tasının ordan radyasyon korkun bişey. yarın öbürgün o sokakta çocuğunu buyuteceğini düşünsene

aşılama yapıldığı gün eşim embriyoloğla görüştü kesinlikle dedi..nevin hanım tutmaz demiyor aşılama için yeterli sayı var zaten diyor..eşim teiaş da memur canım orada oturmuyoruz zaten ama eşim doğal olarak etkilenecek..eğer radyasyonun etkilediği kesinleşirse kurum değiştirmesini isterim..hali hazırda kpss den de iyi puan almışken..

siz neye karar verdiniz..

canım taşının dediğim lojmandayım diyorsunya eve çok uzak sayılmaz diyorsun o yuzden? benim de eşim kpss ye hazırlanıyor ama 30 yasında devlette çalışmak için geç di mi? senin eşin kaç yasında ve aç puan almıştı canım?
ben adetimi bekliyorum işte bakalım olunca nevin hanıma gidicem inşallah. aşılama sürecini biraz anlatır mısın canım aşına olayım. kaç mm de kaç yumurtan vardı. çatlatma iğnesinden kaç saat sonra sana enjekte yapıldı eşin kaç saat sonra ornek verdi. butun işlemler kaç saat sürdü yani iş yerinden izin almak adına soruyorum.

yok canım lojmanda değiliz biz..eşim servisle gidip geliyor..30 yaş geç değil canım..kpss bu yıl çok zormuş eşim 84 puan aldı çok şükür..27 yaşında eşim senin eşin 2016 kpss ye hazırlanıyor o zaman inşallah gönlünüzce olur..
sana tarihleriyle kendi aşılama sürecimi yazayım canım..
27 ağustos adetimiz 2. günü tedaviye başladık 75 ml menogon vuruldum 5 gün
1 eylülde kontrol 8 ve 10 mm 2 yumurtam oluştu 3 gün daha 75 ml menegona devam ettim
4 eylül kontrol iğnenin dozunu arttırdı 112.5 ml 2 gün vuruldum
6 eylül kontrol 112.5 2 gün daha deam ettim
8 eylül 13.5 mm 2 yumurtam vardı ilacın dozu arttırıldı 150ml vuruldum 2 gün
10 eylül kontrol 15.5 ve 16 mm yumurtalarım vardı 150ml menegonu son kez vuruldum ve ilişki önerdi doktor
11 eylül gece 23.30 da pregnly 10 bin dozluk iğne vuruldum
13 eylül de aşılama için 10.30 da hastaneye gittik eşim semen örneği verdi 12.30 gibi de aşılamam yapıldı..15 dk dinlendirdiler doktor progesteron ilaç ve folik iod yazdı kullanmam için 15 gün sonra da test yapılacak..

saol canım çok tşk ederim. benim eşim 30 yasında 2015 kpss ye hazırlanıyor ama bir yandan da işe gidip geliyor aynı zamanda yds için de kursa gidiyor. anlayacağın önümüz eylüle dek çok yogun bir tempo bizi bekliyor. ben de bu arada hamilelik için uğrasıyorum, Rabb'imden hayırlısı.
canım umarım her şey gonlunce olur. zor bir süreç. duygusallık yaptı mı iğneler. ben su an progestan kullanıyorum. yan etkilerini fazlasıyla yaşıyorum

sizinde herşey gönlünüzce olsun canım..duygusallık filan yok canım henüz çok yeni olduğundan belirti bile yok..sadece ilacın etkisinden uyku var biraz :)

sizinde herşey gönlünüzce olsun canım..duygusallık filan yok canım henüz çok yeni olduğundan belirti bile yok..sadece ilacın etkisinden uyku var biraz :)

ahh evet sorma ben de de deli gibi uyku yapıyor. benim de mevcut kistim erisin ve adetim uzamasın diye verdi dr gunde 3 tane içiyorum. uyku baş dönmesi çok oluyor. 10 gun kullan demişti dr bugun 8. gun ama inan 8 gun zor geçti. bi yandan da çalışıyorum öyle olunca iş yerinde ço daha zor uyuluyorum salağa bağlıyorum tabi millete ilaç etkisi die de izah edemiosun sıkıntı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…