ilk gittiğim yer acıbadem şahin bey. ve kendisini o kadar çok seviyorum ki bu doktorun dediklerini hala konduramıyorum . giden para, ilaçlar vs haricinde en çok değersizlik üzdüü moralimi bozdu. bilmiyorum belkide bu doktor da sallıyor.yeni yerin ismini vermeyeyim ben bu ay deneyeceğim bakalım dedikleri ile yaptıkları tutacakmı.ona göre yorumlarım gitmek isteyen olursa gideceklere tavsiye niyetinde olur.Arkadaşım isim verir misin her iki yer içinde.. Biri Acıbadem Şahin bey onu anladık da diğer yer neresi?
sizinde herşey gönlünüzce olsun canım..duygusallık filan yok canım henüz çok yeni olduğundan belirti bile yok..sadece ilacın etkisinden uyku var biraz :)
bahsettiğin ikinci doktoru bende çok merak ettim... şahin bey hakkında hep olumlu şeyler okuyorum... hatta olur da fakülteden olumsuz şekilde ayrılırsam şahin beyi veya dediğin diğer doktor olan kaan bozkurt(irenbe'yi) düşünüyorumilk gittiğim yer acıbadem şahin bey. ve kendisini o kadar çok seviyorum ki bu doktorun dediklerini hala konduramıyorum . giden para, ilaçlar vs haricinde en çok değersizlik üzdüü moralimi bozdu. bilmiyorum belkide bu doktor da sallıyor.yeni yerin ismini vermeyeyim ben bu ay deneyeceğim bakalım dedikleri ile yaptıkları tutacakmı.ona göre yorumlarım gitmek isteyen olursa gideceklere tavsiye niyetinde olur.
burası da bende işe yaramaz ise bu forumda izmir de bir doktoru çok övüyorlar, verdiği takviye ilaçlar ile 1-2 yum olanların 11 yum.olanlar varmış.
kesinlikle viamin minarel desteği alın. bu dr. decavit ile inofolic verdi.
SONUÇLAR HENÜZ ÇIKMAMIŞ BEKLİYORUZ CANIM HABER VERİRİM..bizi bugunle ilgili haberdar et tatlım.
CANIM MAİL GELDİ..EŞİM BAŞKA BİR TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRDI BU DEFA 29 MİLYON ÇIKTI YANİ BİR KARIŞIKLIK OLMAMIŞ HAMDOLSUN..ŞİMDİ YAPACAĞIMIZ ŞEY GÜZEL BİR ÜROLOGA GİTMEK..bizi bugunle ilgili haberdar et tatlım.
CANIM MAİL GELDİ..EŞİM BAŞKA BİR TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRDI BU DEFA 29 MİLYON ÇIKTI YANİ BİR KARIŞIKLIK OLMAMIŞ HAMDOLSUN..ŞİMDİ YAPACAĞIMIZ ŞEY GÜZEL BİR ÜROLOGA GİTMEK..
Kızlar merhabalar... bugün hastalandım.. hastaneyi aradım yarın saat 12'de randevum var.. ilk muayene için..inşallah bir sorun çıkmazsa hayırlısıyla benim de tüp bebek maceram başlıyoooorrrrRabbim alnımın akıyla çıkmayı nasip etsin hayırlı sonuçlarla karşılaşırım inşallahh.. hep hayırlısı dedim yine hayırlısı diyorum..
Ne kadar süredir bekliyordunuz? Hayırlısı inşallah, sizin adınıza çok sevindim...
canım hakkında hayırlısı olsun... gzel başlasın güzel sonuçlar al, sonunda da bebeğine kucağı al inşallah; hayırlı sağlıklı, uzun ömürlü olsun evladın inşallahGünaydın canım teşekkür ederim.. Fakülte benim 1 senemi yedi.. Oradan raporumun çıkmasını bekliyordum evrakları teslim edeli 3,5 ay oldu kaç kez aradım söylenen şey hep aynı 2013 aralıkta evraklarını teslim edenlerin raporları veriliyormuş. Ben haziran başında teslim ettim.. burdan arkadaş 6 ayda teslim aldım deyince özele gitmeye karar verdik keşke daha önceden gitseydim özele.. şimdiye kadar belki de çocuğum olurdu! Hakkımızda hayırlısı inşallah.. İnşallah hepimiz daha fazla uğraşmadan kavuşuruz bebeklerimize :)
canım hakkında hayırlısı olsun... gzel başlasın güzel sonuçlar al, sonunda da bebeğine kucağı al inşallah; hayırlı sağlıklı, uzun ömürlü olsun evladın inşallah
CANIM MAİL GELDİ..EŞİM BAŞKA BİR TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRDI BU DEFA 29 MİLYON ÇIKTI YANİ BİR KARIŞIKLIK OLMAMIŞ HAMDOLSUN..ŞİMDİ YAPACAĞIMIZ ŞEY GÜZEL BİR ÜROLOGA GİTMEK..
ayy çok tatlısıncanım nasılsın? var mı bi gelişme? kaçıncı gününe geldin iğnenin? ne kadar kaldı test yapmaya? eminim şeytan dürtüyordur yap yap diye :) ama unutma catlatma iğnesinin etkisi 10 gun suruyor. yani ilk 10 gun test yaparsan kesin hamile çıkarsın. bizi lütfen bilgilendir. bu bekleme sürecinde nevin hanımla iletişimin sürüyor mu? benim de progestan biteli bugun 5. gun bakalım adet bekliyorum hacı bekler gibi.
bayanlar fakulten rapor 1 senede cıktı benım evrakları teslım edınce cok sukur haftaya gıdıcem iğneleri vericekler kullanmak için varmı şuan fakulteye tup bebege başlıycak
canım kusura bakma pc hem yavaş hem donuyor yazamadım..evet canım 10 gun olması lazım bana işte gunde 3 tane 10 gun vermişti 5 gun önce bitti. normalde 1 hafta sonra en gec ade olunuyormuş. ayy canım inşallah hamilesindir 3 gun sonra beli olacak yani ne mutlu sana :) toplamda kaça mal oldu şekerim şimdi sana bu aşılama?
kalem kalem paylaşabilir misin?
evet canım 1 kez muayene ücreti ödedim..benim yumurta takibinde nevin hanımın izin günü olduğu halde gelmişti..doktorun onu ayarlar diye tahmin ediyorum..klomenlede geç te olsa yumurtalarım büyüyordu canım..ama geçmiş zaman olduğu için kaç günde olduğunu tama hatırlayamıyorumm..bir de aşıla ücretinide aşılama yaılacağı gün ödüyorsunuz..anladım canım ama 15 gunde tamamladın sanırım süreci kaçıncı günde iğne olmuştun? bu durumda sanıyorum 1 kere muayene ücreti ödedin değil mi? bi de canım benim yumurta takibim bayrama gelio ve bayramda o takip nası olacak merak ediyorumklomen denemiş miydin daha önce? onunla hangi hızda buyumuştu yumurtacıklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?