Naptin canim nasil gecti kontrolun.kac yumurtan olusmaya baslamisYetti canım. Evet bugün gittim ilkay hnm reçeteye eksik yazmışım dedi 5 kutu daha gonal f yazdı. Sen ne zaman gideceksin hastaneye.
Hiçbişey söylemediler ki herşeyi sormayla öğrencez. Ben de soramadım pazartesi sorcam artıkNaptin canim nasil gecti kontrolun.kac yumurtan olusmaya baslamis
Çok kalabalık ya sabah dokuzda ordaydım eve geldiğimde saat 14:30 duKalabalıkmı yine ?
Bahaneleri de çok yoğun herkes bişey soruyo kafamı karıştırıyolar dedi. Bu işler şakaya gelmez baştan savma iş yapıyolar insanı uğraştırıyolar tekrar reçete yazdırana kadar anam ağladı kendileri yanlış yapıyo başkalarına atıyolar suçuBen haftaya cuma kontrole gidicem, ama bu ne biçim şey ya nasıl eksik yazmışım, ya yetmeseydin bir gün kullanamasaydın. kafaları karışık bunların ama olmaz ya çok sinir. bakalım ne idyecekler bize de
Sormasak bişey soyledikleri yok zaten.orda sorcaklarımıda unutuyorum eve gelince aklıma geliyo.burda okuyorum yok doktor rahim kalınlığım sukadar dedi falan bize hic acıklama yapanda yokHiçbişey söylemediler ki herşeyi sormayla öğrencez. Ben de soramadım pazartesi sorcam artık
Aynen unutuyo insan herşeyi sonrada kendi kendimi yiyomSormasak bişey soyledikleri yok zaten.orda sorcaklarımıda unutuyorum eve gelince aklıma geliyo.burda okuyorum yok doktor rahim kalınlığım sukadar dedi falan bize hic acıklama yapanda yok
Malesef canm oyle.hayırlısıyla bi atlatsak su gunleriAynen unutuyo insan herşeyi sonrada kendi kendimi yiyom
Hakkımızda hayırlısı Allah nasip ettiyse olur inşallahMalesef canm oyle.hayırlısıyla bi atlatsak su gunleri
Insallah canım.butun dualarım bu yonde.bu gunleri tekrar yasamayı nasip etmesin allahımHakkımızda hayırlısı Allah nasip ettiyse olur inşallah
Canım ya sana bişey sorcam opu gününe kadar evrak falan mı istiyolar tekrardan dün konuşurlarken duydum sekreterleInsallah canım.butun dualarım bu yonde.bu gunleri tekrar yasamayı nasip etmesin allahım
Canim basta verdigimiz evraklar var ya onlardan bazilarinin suresi bitiyormus.kaymakanliktan alinan ve sigorta kagidi falan gibi.onlari tekrardan istiyorlar.ee bi sene gectigi icin aradan normal yani.opu gunun belli olunca ne isticeklerini soylerler sanada.sekreter dosyandan bakiyo ona gore suyluyo gelirken bunlarida getir diyeCanım ya sana bişey sorcam opu gününe kadar evrak falan mı istiyolar tekrardan dün konuşurlarken duydum sekreterle
Yine eziyet diyosun bişey demicem yaCanim basta verdigimiz evraklar var ya onlardan bazilarinin suresi bitiyormus.kaymakanliktan alinan ve sigorta kagidi falan gibi.onlari tekrardan istiyorlar.ee bi sene gectigi icin aradan normal yani.opu gunun belli olunca ne isticeklerini soylerler sanada.sekreter dosyandan bakiyo ona gore suyluyo gelirken bunlarida getir diye
Kalabalık olması bahane mi ? Özelde para veriyoruz burda vermiyoruz sanki,yıllardır çalışıp vergimizi ödüyoruz,ama bu görülmüyor.Fakülte hasta psikolojisini asla düşünmeden iş yapıyor.keşke biraz empati yapabilseler. Tamam çok yoğunlar ama bizlerde robot değiliz.Bahaneleri de çok yoğun herkes bişey soruyo kafamı karıştırıyolar dedi. Bu işler şakaya gelmez baştan savma iş yapıyolar insanı uğraştırıyolar tekrar reçete yazdırana kadar anam ağladı kendileri yanlış yapıyo başkalarına atıyolar suçu
Yine de biz psikolojimizi sağlam tutatıl canım.moral bozmak yok,rabbim bu günleri hayırlınevlatlar nasip etsin unutttursun hepimizeKalabalık olması bahane mi ? Özelde para veriyoruz burda vermiyoruz sanki,yıllardır çalışıp vergimizi ödüyoruz,ama bu görülmüyor.Fakülte hasta psikolojisini asla düşünmeden iş yapıyor.keşke biraz empati yapabilseler. Tamam çok yoğunlar ama bizlerde robot değiliz.
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Yine de biz psikolojimizi sağlam tutatıl canım.moral bozmak yok,rabbim bu günleri hayırlınevlatlar nasip etsin unutttursun hepimize
İlkay hnm ve ışıl hnm varMerhaba suan asistan doktor kim arkadaslar
Evet canım devam ediyosun hastaneye gittiğinde bırak derlerse bırakıyosun.Kızlar ya adetliyken estrofem kullanmaya devam ediyomuyuz.ben az once adet oldum.pazartesi gıdıcem şimdi içmeye devam edıcekmiyim acaba
Tamam canım sagoladın.içmeye devam ediyim ozamanEvet canım devam ediyosun hastaneye gittiğinde bırak derlerse bırakıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?