- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Yok ya dediğim ilacı eksik yazmışlar herhalde ondan az tuttu sinir oldum zaten :-(Tamam canim sagolasin bende oyle alayim ozaman.sabah tereddutte kalip iki tane ictim.bugun bi daha almiyim ozaman.senin ilaclar baya ucuz tutmus kisiye gore degisiyo herhalde
Biseyide tam yapsalar sasicam zatenYok ya dediğim ilacı eksik yazmışlar herhalde ondan az tuttu sinir oldum zaten :-(
Bir ay dinlendiriyolar diye biliyorum ama emin değilim. Kolay değil senin için hayırlısı değilmiş demek ki herşeyin hayırlısı allah büyük. Bende olumlu düşünmeye çalışıyorum o kadar çok bekledim ki bi an önce sonuçlansın istiyorum ama bunda da vardır bi hayır.
Canım bana ikisinden de baya çok yazmıştı önce gonal f ile başladık sonra cetrotide de başladık ama gonalf bir kaç kutu kullandım. Sen kafanı karıştırma tüp bebek tedavisinde kişiye göre ilaçlar değişiklik gösterebilir. Dr ne dediyse öyle yap. Kafanı bulandırma en önemlisi rahat olmak stres yapma ki hormonlarının dengesi şaşmasın .Sana bişey sorcam canım bana bugün iğneleri yazdılar kafam çok karıştı reçeteye göre folbiol 1 kutu gonal-f 450 ıu 1 kutu cetrotide 0.25 mg 7 kutu ovitrelle 250 mcg 1 kutu yazdılar eczanedende bu şekilde aldım senin nasıldı nasıl kullandın gonal f in daha fazla olması gerekiyor ama neden bana bir tane verdiler bi de cetrotide 7 kutu kontrole giderken bir kutu getir dedi normalde hergün kullanılmıyo dimi gonal f 450 ıu bir kutu sana kaç fün yetti cuma günü kontrol yeter mi bana o zamana kadar kafam çok karıştı ya
Sana bişey sorcam canım bana bugün iğneleri yazdılar kafam çok karıştı reçeteye göre folbiol 1 kutu gonal-f 450 ıu 1 kutu cetrotide 0.25 mg 7 kutu ovitrelle 250 mcg 1 kutu yazdılar eczanedende bu şekilde aldım senin nasıldı nasıl kullandın gonal f in daha fazla olması gerekiyor ama neden bana bir tane verdiler bi de cetrotide 7 kutu kontrole giderken bir kutu getir dedi normalde hergün kullanılmıyo dimi gonal f 450 ıu bir kutu sana kaç fün yetti cuma günü kontrol yeter mi bana o zamana kadar kafam çok karıştı ya
ben de iki tane içmiştim saatine dikkat et 12 saat te birSabah aksam bi tane iciyosun dimi.ozaman bi tanesi 2 mg olduguna gore toplam gunde 4 mg oluyo
Aradım gonal f den daha fazla olması lazım dedi ama bende bir tane var bir tanesi kaç gün yetti sanaCanım bana gonal f de cetrotide dı da bir kaç kutu yazmıştı. ama kişiden kişiye değişiyormu ki acaba? ara bir sor istersen
Canım benim iğneleri eşim yaptı hiç bilmiyorumAradım gonal f den daha fazla olması lazım dedi ama bende bir tane var bir tanesi kaç gün yetti sana
Eczanede bir karışıklık olmamıştır dimi? Sen mi yapıyorsun iğneleri günlük dozu bilirsin.Aradım gonal f den daha fazla olması lazım dedi ama bende bir tane var bir tanesi kaç gün yetti sana
Kendim yapıyorum günlük 150 ml enjekte ediyorum bir kutu 450 ml gonal f sana kaç gün yetti hatırlanmıyon muEczanede bir karışıklık olmamıştır dimi? Sen mi yapıyorsun iğneleri günlük dozu bilirsin.
Eczaneye sordum reçetede ne yazıyosa raporda da aynısı yazıyo diyo anlamadım ben bu işten bişey yaEczanede bir karışıklık olmamıştır dimi? Sen mi yapıyorsun iğneleri günlük dozu bilirsin.
Benim oranım daha yüksekti 250 ml idi ondan belki de benim en az 4 kutu falan gitti. ben ilaçlara 800 küsür ödedim sanırım.Kendim yapıyorum günlük 150 ml enjekte ediyorum bir kutu 450 ml gonal f sana kaç gün yetti hatırlanmıyon mu
Eczaneye sordum reçetede ne yazıyosa raporda da aynısı yazıyo diyo anlamadım ben bu işten bişey ya
Bende bir kutu 450 ml var aradım sana cumaya kadar yeter dedi akşam iğneye hepsini çekip baktım yetiyo gibi görünüyo cuma günü konuşurum artık. Senin neden dozun yüksektiElinde kaç kutu var oranı yazar üstünde bak eğer kontrole kadar yetmiyorsa fakülteye git bence çünkü onlara telefonla ulaşmak mümkün değil.
Bilmiyorum canım belki ondan tutmadı yani embriyo nun kalitesini de bozdu. 225 miş şimdi eşime sordum. oldukça yüksekBende bir kutu 450 ml var aradım sana cumaya kadar yeter dedi akşam iğneye hepsini çekip baktım yetiyo gibi görünüyo cuma günü konuşurum artık. Senin neden dozun yüksekti
Naptın canım yettimi ilacın , gerçi bugün kontrolün vardı dimiBende bir kutu 450 ml var aradım sana cumaya kadar yeter dedi akşam iğneye hepsini çekip baktım yetiyo gibi görünüyo cuma günü konuşurum artık. Senin neden dozun yüksekti
Yetti canım. Evet bugün gittim ilkay hnm reçeteye eksik yazmışım dedi 5 kutu daha gonal f yazdı. Sen ne zaman gideceksin hastaneye.Naptın canım yettimi ilacın , gerçi bugün kontrolün vardı dimi
Ben haftaya cuma kontrole gidicem, ama bu ne biçim şey ya nasıl eksik yazmışım, ya yetmeseydin bir gün kullanamasaydın. kafaları karışık bunların ama olmaz ya çok sinir. bakalım ne idyecekler bize deYetti canım. Evet bugün gittim ilkay hnm reçeteye eksik yazmışım dedi 5 kutu daha gonal f yazdı. Sen ne zaman gideceksin hastaneye.
Kalabalıkmı yine ?Yetti canım. Evet bugün gittim ilkay hnm reçeteye eksik yazmışım dedi 5 kutu daha gonal f yazdı. Sen ne zaman gideceksin hastaneye.
Valla bu duruma bende cok sinir oluyorum.benide bu ay yapmicaz obur ay baslariz diye gonderdiler eve.eve geliyorum ariyolar bu baslicaz.bu nasil.bi karisikliktir anlamadim yani.bizler zaten yeterince.stresliyiz bide boyle olunca iyice kotu oluyoBen haftaya cuma kontrole gidicem, ama bu ne biçim şey ya nasıl eksik yazmışım, ya yetmeseydin bir gün kullanamasaydın. kafaları karışık bunların ama olmaz ya çok sinir. bakalım ne idyecekler bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?