BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Canım bana ikisinden de baya çok yazmıştı önce gonal f ile başladık sonra cetrotide de başladık ama gonalf bir kaç kutu kullandım. Sen kafanı karıştırma tüp bebek tedavisinde kişiye göre ilaçlar değişiklik gösterebilir. Dr ne dediyse öyle yap. Kafanı bulandırma en önemlisi rahat olmak stres yapma ki hormonlarının dengesi şaşmasın .

Canım bana gonal f de cetrotide dı da bir kaç kutu yazmıştı. ama kişiden kişiye değişiyormu ki acaba? ara bir sor istersen

Elinde kaç kutu var oranı yazar üstünde bak eğer kontrole kadar yetmiyorsa fakülteye git bence çünkü onlara telefonla ulaşmak mümkün değil.
Bende bir kutu 450 ml var aradım sana cumaya kadar yeter dedi akşam iğneye hepsini çekip baktım yetiyo gibi görünüyo cuma günü konuşurum artık. Senin neden dozun yüksekti

Bende bir kutu 450 ml var aradım sana cumaya kadar yeter dedi akşam iğneye hepsini çekip baktım yetiyo gibi görünüyo cuma günü konuşurum artık. Senin neden dozun yüksekti
Bilmiyorum canım belki ondan tutmadı yani embriyo nun kalitesini de bozdu. 225 miş şimdi eşime sordum. oldukça yüksek

Yetti canım. Evet bugün gittim ilkay hnm reçeteye eksik yazmışım dedi 5 kutu daha gonal f yazdı. Sen ne zaman gideceksin hastaneye.
Ben haftaya cuma kontrole gidicem, ama bu ne biçim şey ya nasıl eksik yazmışım, ya yetmeseydin bir gün kullanamasaydın. kafaları karışık bunların ama olmaz ya çok sinir. bakalım ne idyecekler bize de

Ben haftaya cuma kontrole gidicem, ama bu ne biçim şey ya nasıl eksik yazmışım, ya yetmeseydin bir gün kullanamasaydın. kafaları karışık bunların ama olmaz ya çok sinir. bakalım ne idyecekler bize de
Valla bu duruma bende cok sinir oluyorum.benide bu ay yapmicaz obur ay baslariz diye gonderdiler eve.eve geliyorum ariyolar bu baslicaz.bu nasil.bi karisikliktir anlamadim yani.bizler zaten yeterince.stresliyiz bide boyle olunca iyice kotu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…