- 13 Nisan 2015
- 410
- 121
- 103
- 44
olumlu düşün herşey güzel olsun, bende hala negatif sonucun etkisini atamadım üzerimden. rüyalarıma giriyor. İkinci denem için haftaya gidip görüşeceğim bakalım. ne kadar ara verilmesi gerekiyor bilmiyorumDaha iğnelere başlayamadık adetimin ikinci günü gidicem estrofem ile vitamin verdi onları kullanıyorum bişey yok şimdilik bi aksilik çıkmasında başka bişey istemiyorum şuan geçen sene mayıstan beri bekliyorum git gel aksilik üstüne aksilik hep ertelendi psikolojim bozuldu artık
Bir ay dinlendiriyolar diye biliyorum ama emin değilim. Kolay değil senin için hayırlısı değilmiş demek ki herşeyin hayırlısı allah büyük. Bende olumlu düşünmeye çalışıyorum o kadar çok bekledim ki bi an önce sonuçlansın istiyorum ama bunda da vardır bi hayır.olumlu düşün herşey güzel olsun, bende hala negatif sonucun etkisini atamadım üzerimden. rüyalarıma giriyor. İkinci denem için haftaya gidip görüşeceğim bakalım. ne kadar ara verilmesi gerekiyor bilmiyorum
Sagol canim.valla iyi gecti dedi ama.anestezinin etkisiyle o an cok konusamadim.pazartesi gidicem bakalim 20. Gunum oluyo iste buyuk ihtimal estrofeme baslicak.valla bir an once.olsun bitsin artik cok bunaldim bende senin gibi.hersey aksiliklerle gidiyor ama ne diyelim insallah sonu guzel biterde bunca.cektigimize bekledigimize degerGeçmiş olsun canım bu sefer sorunsuz olmuş bitmiştir inşallah geç olsunda güç olmasın bişey dediler mi temizlenmiş mi artık
Ben de adet oldum 2. günü gel dediler bi aksilik çıkmazsa iğneleri yazacaklar yarın bende hastaneye gidicemtosun788 .!.:Sagol canim.valla iyi gecti dedi ama.anestezinin etkisiyle o an cok konusamadim.pazartesi gidicem bakalim 20. Gunum oluyo iste buyuk ihtimal estrofeme baslicak.valla bir an once.olsun bitsin artik cok bunaldim bende senin gibi.hersey aksiliklerle gidiyor ama ne diyelim insallah sonu guzel biterde bunca.cektigimize bekledigimize deger
Hadi bakalim hayirlisi olsun.ikimiz icinde bi aksilik cikmaz umarim..Ben de adet oldum 2. günü gel dediler bi aksilik çıkmazsa iğneleri yazacaklar yarın bende hastaneye gidicem
Allah yardimcin olsun canim.bizimde bu dunyaki sinavimiz boyleymis ne diyelim.cok buyuk sabir gerektiriyor bu isler.hem.maddi hem manevi yipraniyor insan.allahim kimseleri evlat hasretiyle sinamasin kucaklarimizi cocuksuz birakmasin insallah..Merhabalar anne olmayı bekleyen sabırlı anne adayları.Bende 6 yıldır bekliyorum.İlk gebeliğim kendiliğinden evliliğimin 1.yılı oldu fakat daha ne olduğunu anlayamadım kaybettim bebeğimi.düştü kendiliğinden.Görünürde eşimde ve bende sorun yok sebepsiz infertilite deniyor fakat olmuyor.Her ay o sıkıntı ve stresi yaşamak hasta olcammı diye beklemek mahfediyo insanı.Sonra bekledik biraz sonra başladık araştırmaya.2 kez aşılama yaptırdım Ziya Çetin olmadı.Sonra üniversiteye başladık uzun bi süreç bekle bekle sabır.3 yıldır uğraşıyorum fakülteyle 1.deneme Barış hoca yaptı, yumurtalar 5.gün transfer edildi olumsuz .Bu arada hoca gitti.Gene bekleyiş...2.deneme dondurulmuşlarla yine olmadı.hüsran üzüntü...sonra dedim bişey mi var acaba rahimde histereskopi oldum polip varmış temizlendi.Hadi dedim artık bu sefer olcak.3.deneme Gürkan Hocayla başladık.Yumurtalar toplandı yine herşey güzel 5.gün transfer oldum ama yine yoookkk.dondurulmuş ta yoktu.4.deneme yine herşey güzel kaliteli yumurtalar 5.gün transferi ve yine olmadı.Artık devlet hakkım bitti.Son 2 emriyom kaldı.Artık o kadar yoruldum ki psikolojim bozuk,herşey bana anne olamadığımı hatırlatıyor.Bebek reklamlarına bile üzülüyorum.Birinin çocuk sevdiğini görünce imrenerek bakıyorum.Nezaman bende o duyguyu tadacağım tattıracağım diye hep üzüntü...Ve şu an bilmiyorum ne yapcağımı son şans...Artık taransfer olmadan laproskopi mi olsam doktor ne der bilmiyorum.İyice araştırılsın istiyorum son şansımda..Çok yazdım kusura bakmayın ama insan herkesle paylaşamıyor sadece yaşayan anlar halimizden..Rabbim tüm isteyenlere versinnnn.AMİNNNN
Sana bişey sorcam canım bana bugün iğneleri yazdılar kafam çok karıştı reçeteye göre folbiol 1 kutu gonal-f 450 ıu 1 kutu cetrotide 0.25 mg 7 kutu ovitrelle 250 mcg 1 kutu yazdılar eczanedende bu şekilde aldım senin nasıldı nasıl kullandın gonal f in daha fazla olması gerekiyor ama neden bana bir tane verdiler bi de cetrotide 7 kutu kontrole giderken bir kutu getir dedi normalde hergün kullanılmıyo dimi gonal f 450 ıu bir kutu sana kaç fün yetti cuma günü kontrol yeter mi bana o zamana kadar kafam çok karıştı yaolumlu düşün herşey güzel olsun, bende hala negatif sonucun etkisini atamadım üzmden. rüyalarıma giriyor. İkinci denem için haftaya gidip görüşeceğim bakalım. ne kadar ara verilmesi gerekiyor bilmiyorum
Canim iyi hadi hayirli olsun iyi gecti herhalde gorusmen.basladin herhalde ignelere.nekadar tuttu ilaclarinSana bişey sorcam canım bana bugün iğneleri yazdılar kafam çok karıştı reçeteye göre folbiol 1 kutu gonal-f 450 ıu 1 kutu cetrotide 0.25 mg 7 kutu ovitrelle 250 mcg 1 kutu yazdılar eczanedende bu şekilde aldım senin nasıldı nasıl kullandın gonal f in daha fazla olması gerekiyor ama neden bana bir tane verdiler bi de cetrotide 7 kutu kontrole giderken bir kutu getir dedi normalde hergün kullanılmıyo dimi gonal f 450 ıu bir kutu sana kaç fün yetti cuma günü kontrol yeter mi bana o zamana kadar kafam çok karıştı ya
Saol canım 195 tl tuttu ama gonal f yi eksik yazmışlar sanırım bi işimde doğru gitmiyo zaten neden bir tane yazdılar anlamadım sen naptınCanim iyi hadi hayirli olsun iyi gecti herhalde gorusmen.basladin herhalde ignelere.nekadar tuttu ilaclarin
Ben naptim gittim asistan ilkay hanimla gorustum bu ay dinlen rahimin iyice toparlasin dedi.dedim isil hanim 20. Gunu baslariz demisti yok iyice toparlansin oyle devam edelim dedi.tabi bi hayal kirikligiyle geldim gene eve.bi saat sonra isil hanim aradi ilkay sizi gondermis yeni ameliyat oldunuz diye ama bu ay baslayabiliriz dedi.adetinle icersi iyice temizlenir zaten bi dahaki adeti beklemeye gerek yok dedi.estrofeme baslayabilirsin dedi.ben analamadim bunlar nasil is yapiyorlar ya.sanki oyun oynuyoruz valla.bi oyle bi boyleSaol canım 195 tl tuttu ama gonal f yi eksik yazmışlar sanırım bi işimde doğru gitmiyo zaten neden bir tane yazdılar anlamadım sen naptın
Haklısın ne dedikleri ne yaptıkları belli değil. Beni muayene ederken ilkay hnm da isil hnm da beraberdi konuşuyolardı aynen senin dediğin gibi birini acaba o sen miydinBen naptim gittim asistan ilkay hanimlhnm orustum bu ay dinlen rahimin iyice toparlasin dedi.dedim isil hanim 20. Gunu baslariz demisti yok iyice toparlansin oyle devam edelim dedi.tabi bi hayal kirikligiyle geldim gene eve.bi saat sonra isil hanim aradi ilkay sizi gondermis yeni ameliyat oldunuz diye ama bu ay baslayabiliriz dedi.adetinle icersi iyice temizlenir zaten bi dahaki adeti beklemeye gerek yok dedi.estrofeme baslayabilirsin dedi.ben analamadim bunlar nasil is yapiyorlar ya.sanki oyun oynuyoruz valla.bi oyle bi boyle
Canim ya sen estrofemi nasil kullandin.isil hanim bana 4 mg dedi ama gunde toplam 4 mgmmi icicem yoksa sabah aksammi 4 mg icicem onu anlayamadimHaklısın ne dedikleri ne yaptıkları belli değil. Beni muayene ederken ilkay hnm da isil hnm da beraberdi konuşuyolardı aynen senin dediğin gibi birini acaba o sen miydin
Sabah akşam 12 saatte bir içmen lazım ben öyle kullandımCanim ya sen estrofemi nasil kullandin.isil hanim bana 4 mg dedi ama gunde toplam 4 mgmmi icicem yoksa sabah aksammi 4 mg icicem onu anlayamadim
On iki gibi falanBen olabilirim canim sen kacta muayene oldun.
Sabah aksam bi tane iciyosun dimi.ozaman bi tanesi 2 mg olduguna gore toplam gunde 4 mg oluyoSabah akşam 12 saatte bir içmen lazım ben öyle kullandım
Aynen ben de öyle kullamdımSabah aksam bi tane iciyosun dimi.ozaman bi tanesi 2 mg olduguna gore toplam gunde 4 mg oluyo
Tamam canim sagolasin bende oyle alayim ozaman.sabah tereddutte kalip iki tane ictim.bugun bi daha almiyim ozaman.senin ilaclar baya ucuz tutmus kisiye gore degisiyo herhaldeAynen ben de öyle kullamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?