BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Yok canım almadım.haftasonu olursan pazartesi sabah gel demişlerdi.yarında nasıl kalabalık olur bekler dururuz artık

Günaydın kızlar bende bursa da ziya çetine gidiyorum cuma günü aşılamam yapıldı bekliyoruz hayırlısıyla :)

Iyi valla bitirebilmisin sen.noldu ne dediler nasil gidiyomus ne alemde yumurtalarin
Kaç tane olmuş diye sordum adeti önemli değil durumu önemli dedi şuan iyi dedi çarşamba kontrole çağardı cuma günü opu olabilir dedi ama kesin değil bakalım çarşamba belli olcak

Kaç tane olmuş diye sordum adeti önemli değil durumu önemli dedi şuan iyi dedi çarşamba kontrole çağardı cuma günü opu olabilir dedi ama kesin değil bakalım çarşamba belli olcak
Aynen sayiya pekte takilmamak lazim.onemli olan kalitesi.hadi bakalim hayirlisi olsun senin icin.ya sana cetrodite diye igne yazdimi.benim eczane yok diyor depolarda.

Aynen sayiya pekte takilmamak lazim.onemli olan kalitesi.hadi bakalim hayirlisi olsun senin icin.ya sana cetrodite diye igne yazdimi.benim eczane yok diyor depolarda.
Evet yazdı 7 tane başka bi eczaneye sor olması lazım 5-6 gün sonra başlıyosun ona zaten reçetenin günü geçmeden bulursun mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…