- 13 Nisan 2015
- 410
- 121
- 103
- 44
Evet dr gidene kadar iç ,iğneleri başlayınca bırakmıştım benKızlar ya adetliyken estrofem kullanmaya devam ediyomuyuz.ben az once adet oldum.pazartesi gıdıcem şimdi içmeye devam edıcekmiyim acaba
İçiyorum bakalım canım.sabah kontrolum var bakalım neler olucakEvet dr gidene kadar iç ,iğneleri başlayınca bırakmıştım ben
Ben de yarın sabah gidicem sen randevu almadın dimiİçiyorum bakalım canım.sabah kontrolum var bakalım neler olucak
Aynen bana da vermediler 'randevu veriyoruz da ne oluyo sen sabah gel ' dediler. Öğlene kadar biterse işimiz iyi.Yok canım almadım.haftasonu olursan pazartesi sabah gel demişlerdi.yarında nasıl kalabalık olur bekler dururuz artık
Hayirli olsun isallahGünaydın kızlar bende bursa da ziya çetine gidiyorum cuma günü aşılamam yapıldı bekliyoruz hayırlısıyla :)
Kizlar ne yaptinizBen de yarın sabah gidicem sen randevu almadın dimi
Sukur eve gelebildim.sabahin dokundan beri.nasil bi iskencedir ya.ilaclarimi yazdilar gonalf 225 basladi persembe kontrol.hayirlisiyla basladik bi yerlerdenKizlar ne yaptiniz
Hayırlısı olsun canım benim bu sefer işim çabuk bitti ben de şaşırdım.Sukur eve gelebildim.sabahin dokundan beri.nasil bi iskencedir ya.ilaclarimi yazdilar gonalf 225 basladi persembe kontrol.hayirlisiyla basladik bi yerlerden
Iyi valla bitirebilmisin sen.noldu ne dediler nasil gidiyomus ne alemde yumurtalarinHayırlısı olsun canım benim bu sefer işim çabuk bitti ben de şaşırdım.
Kaç tane olmuş diye sordum adeti önemli değil durumu önemli dedi şuan iyi dedi çarşamba kontrole çağardı cuma günü opu olabilir dedi ama kesin değil bakalım çarşamba belli olcakIyi valla bitirebilmisin sen.noldu ne dediler nasil gidiyomus ne alemde yumurtalarin
Aynen sayiya pekte takilmamak lazim.onemli olan kalitesi.hadi bakalim hayirlisi olsun senin icin.ya sana cetrodite diye igne yazdimi.benim eczane yok diyor depolarda.Kaç tane olmuş diye sordum adeti önemli değil durumu önemli dedi şuan iyi dedi çarşamba kontrole çağardı cuma günü opu olabilir dedi ama kesin değil bakalım çarşamba belli olcak
Evet yazdı 7 tane başka bi eczaneye sor olması lazım 5-6 gün sonra başlıyosun ona zaten reçetenin günü geçmeden bulursun mutlaka.Aynen sayiya pekte takilmamak lazim.onemli olan kalitesi.hadi bakalim hayirlisi olsun senin icin.ya sana cetrodite diye igne yazdimi.benim eczane yok diyor depolarda.
Valla canım bulmaya calışcak işte eczacı.senin e2 degerin kaç cıkmıstıEvet yazdı 7 tane başka bi eczaneye sor olması lazım 5-6 gün sonra başlıyosun ona zaten reçetenin günü geçmeden bulursun mutlaka.
Cuma günü verdiğim kanda 284Valla canım bulmaya calışcak işte eczacı.senin e2 degerin kaç cıkmıstı
Cuma günü verdiğim kanda 284 çıkmışValla canım bulmaya calışcak işte eczacı.senin e2 degerin kaç cıkmıstı
Benım bugun verdiğim kanda 119 cıkmıs cokmu yuksek acabaCuma günü verdiğim kanda 284
Cuma günü verdiğim kanda 284 çıkmış
Benim iğneleri yazdığı günki testte 206 çıkmış senden yüksek. Hiçbir fikrim yokBenım bugun verdiğim kanda 119 cıkmıs cokmu yuksek acaba
Aman bişeyde acıklamıyolarki bize böyle daha cok strese sokuyolar insanı.Benim iğneleri yazdığı günki testte 206 çıkmış senden yüksek. Hiçbir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?