BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum var uludağ Üniversitesinde tüp bebek tedavisi ne başladım çikolata kistlerim var onlari baskilamak ve yumurtalri cogaltmak icin zoladex iğnesi başlandı bugun ilk iğne mi vurldum benim durumumda olam arkadaş varmi

canım hayırlı olsun.tup bebek içinmi baslattılar o iğneyi

Dün gittim kontrol ettiler cuma günü opu olucam Allahın izniyle. Sen naptın nasılmış durumun bugün gidecektin sanırım sen de.
Hadi hayırlısı olsun canım.insallah hersey guzel gider.bende bugun gittim.iyimiş hersey cumartesi sabah tekrar cagırdı

Hadi hayirlisi canim' insallah saglikli yumurtalar toplansin.
Teşekkür ederim canım bugün arıycaklar haber bekliyorum. İnşallah herşey güzel olur. Sana bişey sorcam opu dan sonra yine reçete yazdılar dün akşam saat beşe kadar bekledim hala yatan hasta gözüküyomuşum ilaçları o yüzden ödeyemedim allahtan eczacı tanıdıktı ilaçları aldım ama bir kutu eksik aldım onlar ne kadar tutuyo ? Her işim aksilik ya

Canim nasilsin ya.uzun suredir giremedim merak ettim seni naptin.nezaman transfer

Bir saat önce aradılar 4 tane döllenmiş çarşamba günü transfer olucak Allahın izniyle. Sitede sıkıntı vardı ben de giremedim. Sen naptın var mı bi gelişme?
Aa iyi hadi gozun aydin.kac tane yumurta toplandi.bende cumartesi gittim kontole.cetrotide basladim o gunu.ordaki doktor daha iyiydi anlatarak vakti en azindan.8 tane yumurta gordu ama 2 tanrsi cok kucuk gelimeyebilir dedi.simdi tekrar yarin gidicem bakalim.

En son gittiğimde 19 tane saymıştı 4 tanesi büyük dedi tam olarak adetini söylemedi 5 tane yumurtaya mikroenjeksiyon ile döllemişler 4 tanesi tutmuş.

Bu hafta olursun opu o zaman sen de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…