Aynen bende cuma gunu bekliyorum.olurum diye.senin guzel gecmis.insallah sonuda guzel olur canim.insallah mutlu haberlerini alirizBu hafta olursun opu o zaman sen de :)
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı artık gerisi Allahın takdiri. Hepimiz için güzel sonuçlar almak nasip etsin.Aynen bende cuma gunu bekliyorum.olurum diye.senin guzel gecmis.insallah sonuda guzel olur canim.insallah mutlu haberlerini aliriz
İşlemler o kadar ters ki ben de ilaç alacağım rapor onaylanmamış görünüyor. unlar zaten tavan olan stresi iyice artırıyor valla keşke biraz dikkatli olsalarTeşekkür ederim canım bugün arıycaklar haber bekliyorum. İnşallah herşey güzel olur. Sana bişey sorcam opu dan sonra yine reçete yazdılar dün akşam saat beşe kadar bekledim hala yatan hasta gözüküyomuşum ilaçları o yüzden ödeyemedim allahtan eczacı tanıdıktı ilaçları aldım ama bir kutu eksik aldım onlar ne kadar tutuyo ? Her işim aksilik ya
Bence dr lar onu düşünüyordur canım, ben okumuştum aslında nette öyle bir yazı yumurtlama gününe gelirse daha iyi sanki.Kızlar cuma günü opu oldum çarşamba günü transferim gerçekleşecek ama aklıma takılan birşey var. Tranfer adetimin 20. gününe denk geliyo tutma yada tutmama şansı nedir acaba bu konuda bilgisi olan var mı?
İşte sorun da bu ya yumurtalam döneminin sonu belki de bittiği anda transfer gerçekleşecek acayip stes yaptım yaBence dr lar onu düşünüyordur canım, ben okumuştum aslında nette öyle bir yazı yumurtlama gününe gelirse daha iyi sanki.
Hadi hayirli olsun canimBir saat önce aradılar 4 tane döllenmiş çarşamba günü transfer olucak Allahın izniyle. Sitede sıkıntı vardı ben de giremedim. Sen naptın var mı bi gelişme?
Teşekkür ederim canım.Hadi hayirli olsun canim
valla canım benimde hemen hemen oyle geliyo eger cuma yumurta toplarsa.ama zaten oyle olması gerekmiyomu.yumurta catlar 3-4 gun içinde rahime yerleşirbizdede yerleşme sürecinde transfer ediyolar işteTeşekkür ederim canım.
Evet orasını düşününce de öyle. Düşünmemeye çalıışıyorum baya araştırdım ama net bişey yok 8-10 gün iğne 3.yada 5. Gün transfer benim 5. Gün oluyo. Kısmet bakalım hayırlısı Allah nasip ettiyse olur.[/QUOTE][QUOTE="tosun788, post: 43817190, member: 43 canım benimde hemen hemen oyle geliyo eger cuma yumurta toplarsa.ama zaten oyle olması gerekmiyomu.yumurta catlar 3-4 gun içinde rahime yerleşirbizdede yerleşme sürecinde transfer ediyolar işte
Evet öyleymiş bugün baya araştırdım.valla canım benimde hemen hemen oyle geliyo eger cuma yumurta toplarsa.ama zaten oyle olması gerekmiyomu.yumurta catlar 3-4 gun içinde rahime yerleşirbizdede yerleşme sürecinde transfer ediyolar işte
Stres yapma hormonları ve yumurtalıkları direct etkiliyor, sen sakin ol sor dr a , ama sonuçta herşey suni yollarla yapılıyor ve bence çok da önemi olmayabilir.Ben sen sorunca baya bi araştırdım, önemli olan embriyolar için transferin uygun olduğu günü belirlemekmiş.İşte sorun da bu ya yumurtalam döneminin sonu belki de bittiği anda transfer gerçekleşecek acayip stes yaptım ya
Evet canım ben de dün baya araştırdım herşey normal gelişiyo.Stres yapma hormonları ve yumurtalıkları direct etkiliyor, sen sakin ol sor dr a , ama sonuçta herşey suni yollarla yapılıyor ve bence çok da önemi olmayabilir.Ben sen sorunca baya bi araştırdım, önemli olan embriyolar için transferin uygun olduğu günü belirlemekmiş.
Canim senn naptin.ikinciye baslicaklarmi hemen.orda ikinci icinde nerdeyse bi sene sira bekleyenler oluyormus.Stres yapma hormonları ve yumurtalıkları direct etkiliyor, sen sakin ol sor dr a , ama sonuçta herşey suni yollarla yapılıyor ve bence çok da önemi olmayabilir.Ben sen sorunca baya bi araştırdım, önemli olan embriyolar için transferin uygun olduğu günü belirlemekmiş.
raporu alıp dışarıda tedavi olmak isterseniz 1 hafta 10 güne veriyorlar haberiniz olsun.... ayrıca da alacağınız rapor 6 ay geçerli, 6 ay sonunda rapor hakkınız yanmıyor ama tedavi olmadıysanız aynı raporu yeniden çıkarmanız gerekiyor ki bu da fakülte de nasıl olur tahmin edersiniz.... önce rapor geçen bir hastane ile anaşıp sonra telefon açın ve rapor çıkarmak istediğinizi söyleyin, bir hafta sonra da gidip raporunuzu alın :)Canim senn naptin.ikinciye baslicaklarmi hemen.orda ikinci icinde nerdeyse bi sene sira bekleyenler oluyormus.
Canım bana 3aylık bir ön tedavi verdi zoladex diyw bir iğne 3ay yapılacakmış.ama raporda sıkıntınçıktı .eczane rapor karşılamıyor diyor,fakülte karşılar diyor. Anlamadım.Raporla alan varmı acaba?Canim senn naptin.ikinciye baslicaklarmi hemen.orda ikinci icinde nerdeyse bi sene sira bekleyenler oluyormus.
Canim naptin nasil gecti haber verdilermi hastanedenEvet öyleymiş bugün baya araştırdım.
p.tesi aradılar dün transfer yapıldı. Kısmet bakalım bekliyoruz. Sen naptın ?Canim naptin nasil gecti haber verdilermi hastaneden
Hadi hayirlisi olsun canim.insallah guzel haberini aliriz.tekmi trasfer etttiler.bende yarin opuya giricem bakalim neler olucakp.tesi aradılar dün transfer yapıldı. Kısmet bakalım bekliyoruz. Sen naptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?