BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Kızlar cuma günü opu oldum çarşamba günü transferim gerçekleşecek ama aklıma takılan birşey var. Tranfer adetimin 20. gününe denk geliyo tutma yada tutmama şansı nedir acaba bu konuda bilgisi olan var mı?

İşlemler o kadar ters ki ben de ilaç alacağım rapor onaylanmamış görünüyor. unlar zaten tavan olan stresi iyice artırıyor valla keşke biraz dikkatli olsalar

Bence dr lar onu düşünüyordur canım, ben okumuştum aslında nette öyle bir yazı yumurtlama gününe gelirse daha iyi sanki.

[QUOTE="tosun788, post: 43817190, member: 43 canım benimde hemen hemen oyle geliyo eger cuma yumurta toplarsa.ama zaten oyle olması gerekmiyomu.yumurta catlar 3-4 gun içinde rahime yerleşirbizdede yerleşme sürecinde transfer ediyolar işte[/QUOTE]
Evet orasını düşününce de öyle. Düşünmemeye çalıışıyorum baya araştırdım ama net bişey yok 8-10 gün iğne 3.yada 5. Gün transfer benim 5. Gün oluyo. Kısmet bakalım hayırlısı Allah nasip ettiyse olur.

Evet orasını düşününce de öyle. Düşünmemeye çalıışıyorum baya araştırdım ama net bişey yok 8-10 gün iğne 3.yada 5. Gün transfer benim 5. Gün oluyo. Kısmet bakalım hayırlısı Allah nasip ettiyse olur.[/QUOTE]
canım üniversite 5. günü tercih ediyo.bana daha gittiğim ilk muayenede soylemişti.3. günü istemiyoruz 5. gün daha garanti oluyo kaliteliyi secme acısından diye

İşte sorun da bu ya yumurtalam döneminin sonu belki de bittiği anda transfer gerçekleşecek acayip stes yaptım ya
Stres yapma hormonları ve yumurtalıkları direct etkiliyor, sen sakin ol sor dr a , ama sonuçta herşey suni yollarla yapılıyor ve bence çok da önemi olmayabilir.Ben sen sorunca baya bi araştırdım, önemli olan embriyolar için transferin uygun olduğu günü belirlemekmiş.

Evet canım ben de dün baya araştırdım herşey normal gelişiyo.

Canim senn naptin.ikinciye baslicaklarmi hemen.orda ikinci icinde nerdeyse bi sene sira bekleyenler oluyormus.

Canim senn naptin.ikinciye baslicaklarmi hemen.orda ikinci icinde nerdeyse bi sene sira bekleyenler oluyormus.
raporu alıp dışarıda tedavi olmak isterseniz 1 hafta 10 güne veriyorlar haberiniz olsun.... ayrıca da alacağınız rapor 6 ay geçerli, 6 ay sonunda rapor hakkınız yanmıyor ama tedavi olmadıysanız aynı raporu yeniden çıkarmanız gerekiyor ki bu da fakülte de nasıl olur tahmin edersiniz.... önce rapor geçen bir hastane ile anaşıp sonra telefon açın ve rapor çıkarmak istediğinizi söyleyin, bir hafta sonra da gidip raporunuzu alın :)

Canım bana 3aylık bir ön tedavi verdi zoladex diyw bir iğne 3ay yapılacakmış.ama raporda sıkıntınçıktı .eczane rapor karşılamıyor diyor,fakülte karşılar diyor. Anlamadım.Raporla alan varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…