- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Evet canım tek yaşım tutmadığı için. 4 taneydi bir tanesini verdiler diğer 3 ü gelişmediği için imha edicez dediler. Moralim bozuldu iyi yada kötü bişey de söylemiyolar beklicez görcez. Senin inşallah iyi geçer şimdiden geçmiş olsun.Hadi hayirlisi olsun canim.insallah guzel haberini aliriz.tekmi trasfer etttiler.bende yarin opuya giricem bakalim neler olucak
artık dondurma işlemi yapmıyormı fakültede???Evet canım tek yaşım tutmadığı için. 4 taneydi bir tanesini verdiler diğer 3 ü gelişmediği için imha edicez dediler. Moralim bozuldu iyi yada kötü bişey de söylemiyolar beklicez görcez. Senin inşallah iyi geçer şimdiden geçmiş olsun.
Bilmiyorum ki.artık dondurma işlemi yapmıyormı fakültede???
İnşallah bekliyoruz bakalımhayırlı olsun sonu güzel olsun inşallahhhh
inşallah pozitif sonuçla yazarsın buraya canımİnşallah bekliyoruz bakalım
Naptın canım nasıl geçti opu kaç tane yumurtan toplandı?Hadi hayirlisi olsun canim.insallah guzel haberini aliriz.tekmi trasfer etttiler.bende yarin opuya giricem bakalim neler olucak
Hayirli olsun isallahp.tesi aradılar dün transfer yapıldı. Kısmet bakalım bekliyoruz. Sen naptın ?
İnşallah.Hayirli olsun isallah
Canim iyi gecti cok sukur.ama hala karnim agriyo.8 tane toplanmis isil hanim bilgi verdi iyi bi sayi senin icin dedide bakalim.seni ilk nezaman arayip bilgi verdilerNaptın canım nasıl geçti opu kaç tane yumurtan toplandı?
Sen telefonunu yanından ayırma ,benim pazar toplamışlardı pazartesi arayıp gel ilaçlarını vericez ,çarşamba transef demişlerdi,yumurtaların,embriyoların kalitesine bağlı 3.gğn yada 5.gün arıyorlar sanırımCanim iyi gecti cok sukur.ama hala karnim agriyo.8 tane toplanmis isil hanim bilgi verdi iyi bi sayi senin icin dedide bakalim.seni ilk nezaman arayip bilgi verdiler
Ne ilaci veriyolarki.bana jel ve prednol verdiler onlari kullanmaya basladi.Sen telefonunu yanından ayırma ,benim pazar toplamışlardı pazartesi arayıp gel ilaçlarını vericez ,çarşamba transef demişlerdi,yumurtaların,embriyoların kalitesine bağlı 3.gğn yada 5.gün arıyorlar sanırım
Benimde eve gelince çok ağrım oldu. Ben cuma günü opu oldum yarın arayıp bilgi vercekler dedi ilkay hnm ama arayan olmadı p.tesi aradılar çarşamba transferim oldu. İyi toplanmış yumurtan inşallah iyi embriyoların olur.Canim iyi gecti cok sukur.ama hala karnim agriyo.8 tane toplanmis isil hpm bilgi verdi iyi bi sayi senin icin dedide bakalim.seni ilk nezaman arayip bilgi verdiler
İlaçlar bunlar bana da aynısını verdiler halada kullanmaya devam takii belli olana kadarNe ilaci veriyolarki.bana jel ve prednol verdiler onlari kullanmaya basladi.
Canim az once aradilar beni.8 tanede 5 tanesi dollenmis.buda iyi insallah onlarda devam ederde.carsamba 12 de transfer icin cagirdi.bi daha ararlarmi acaba pazartesi falan.Benimde eve gelince çok ağrım oldu. Ben cuma günü opu oldum yarın arayıp bilgi vercekler dedi ilkay hnm ama arayan olmadı p.tesi aradılar çarşamba transferim oldu. İyi toplanmış yumurtan inşallah iyi embriyoların olur.
İnşallah embriyolar sağlıklıdır erken aramazlar canım. 5tabe gayet iyi maşalah, kaliteleri ile ilgili birşey dedilermi? Ama demediyseler demmekki iyi durumdalar,bana kaliteleri iyi değil hemen transfer etmeliyiz demişlerdiCanim az once aradilar beni.8 tanede 5 tanesi dollenmis.buda iyi insallah onlarda devam ederde.carsamba 12 de transfer icin cagirdi.bi daha ararlarmi acaba pazartesi falan.
Dua edelim bol bol inşallah ,herşey yolunda gitsin ,ikimi transfer edeceklerİnşallah embriyolar sağlıklıdır erken aramazlar canım. 5tabe gayet iyi maşalah, kaliteleri ile ilgili birşey dedilermi? Ama demediyseler demmekki iyi durumdalar,bana kaliteleri iyi değil hemen transfer etmeliyiz demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?