BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Hadi hayirlisi olsun canim.insallah guzel haberini aliriz.tekmi trasfer etttiler.bende yarin opuya giricem bakalim neler olucak
Evet canım tek yaşım tutmadığı için. 4 taneydi bir tanesini verdiler diğer 3 ü gelişmediği için imha edicez dediler. Moralim bozuldu iyi yada kötü bişey de söylemiyolar beklicez görcez. Senin inşallah iyi geçer şimdiden geçmiş olsun.

artık dondurma işlemi yapmıyormı fakültede???

Canim iyi gecti cok sukur.ama hala karnim agriyo.8 tane toplanmis isil hanim bilgi verdi iyi bi sayi senin icin dedide bakalim.seni ilk nezaman arayip bilgi verdiler
Sen telefonunu yanından ayırma ,benim pazar toplamışlardı pazartesi arayıp gel ilaçlarını vericez ,çarşamba transef demişlerdi,yumurtaların,embriyoların kalitesine bağlı 3.gğn yada 5.gün arıyorlar sanırım

Ne ilaci veriyolarki.bana jel ve prednol verdiler onlari kullanmaya basladi.

merhaba arkadaşlar ben de Bursadanım,3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz yaklaşık 7 ay önce tedaviye başladık ,bana yumurta tembelliği pko teşhisi konuldu ,adetlerim çok düzensizdi en aşağı 35 -40-45 gün görüyordum,kiloda var bende,doktor klomen +matofin +çatlatma iğnesi verdi ,4 ay böyle gitti bu arada rahim filmide çektirdim açık çıktı tüpler,en son eşime sperm testi istedi ,5 milyon çıktısonuç ama hareketliliği güzel dedi,ürolojiye görünmesini istedi bizde o ay tatile çıkmıtık üşendik gitmedik ,hem doktoru değiştirmek de istedik ,direkt tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz yılbaşına kadar hatta şubat başıda olur tekrar başlıycaz ,bu arada arkadaşım geçen yıl aktarla hamile kaldı ,banada tavsiye etti kulak asmadı eşim şimdi önümüzdeki hafta aktara gidip şansımı denemk istiyorum.
Sizlerin yorumunu bekliyorum.

bu arada 3 aydır matofine devam ediyorum her nekadar düzenli içemesemde doktora tedaviye başladığımdan bu yana 30-35 günlerinde adet oluyordum geçen ay 28 günde oldum.

Canim iyi gecti cok sukur.ama hala karnim agriyo.8 tane toplanmis isil hpm bilgi verdi iyi bi sayi senin icin dedide bakalim.seni ilk nezaman arayip bilgi verdiler
Benimde eve gelince çok ağrım oldu. Ben cuma günü opu oldum yarın arayıp bilgi vercekler dedi ilkay hnm ama arayan olmadı p.tesi aradılar çarşamba transferim oldu. İyi toplanmış yumurtan inşallah iyi embriyoların olur.

Canim az once aradilar beni.8 tanede 5 tanesi dollenmis.buda iyi insallah onlarda devam ederde.carsamba 12 de transfer icin cagirdi.bi daha ararlarmi acaba pazartesi falan.

Canim az once aradilar beni.8 tanede 5 tanesi dollenmis.buda iyi insallah onlarda devam ederde.carsamba 12 de transfer icin cagirdi.bi daha ararlarmi acaba pazartesi falan.
İnşallah embriyolar sağlıklıdır erken aramazlar canım. 5tabe gayet iyi maşalah, kaliteleri ile ilgili birşey dedilermi? Ama demediyseler demmekki iyi durumdalar,bana kaliteleri iyi değil hemen transfer etmeliyiz demişlerdi

Dua edelim bol bol inşallah ,herşey yolunda gitsin ,ikimi transfer edecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…