BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Dua edelim bol bol inşallah ,herşey yolunda gitsin ,ikimi transfer edecekler
Ayy insallah iyi giderler canim.sadece dun 8 toplamistik 5 tanesi dollendi suan iyi asamada gidiyolar carsamba 12 de trasnfere gelin dediler.baskada bisey demedi.bende heyecandan unuttum kalitesini falan.pazartesi tekrar ararlarmi acaba

Ayy insallah iyi giderler canim.sadece dun 8 toplamistik 5 tanesi dollendi suan iyi asamada gidiyolar carsamba 12 de trasnfere gelin dediler.baskada bisey demedi.bende heyecandan unuttum kalitesini falan.pazartesi tekrar ararlarmi acaba
Hayirli olsun canim sonuda guzel oolsun isallah

Ilk defa dondurdugunda ucret almiyor ysnlis hatirlamiyorsam hayirlisi canim isallah .calisinca dusunmuyosun evde daha zor oluyo

Ilk defa dondurdugunda ucret almiyor ysnlis hatirlamiyorsam hayirlisi canim isallah .calisinca dusunmuyosun evde daha zor oluyo
Evde olmak hakkaten zor ama benim icin calismakta zor.ben hemsireyim ve nobetlerim 24 saat uykusuz ve yorucu geciyor.bu yuzden sanki bikac gun rapor alsam iyi olur

Canim universite alir.pecetesini malzemesini bile aldiran yerden hersey beklenir:)
Haklısın canım ameliyatımda bile herşeyi bana aldırmıştı neymiş devlet karşılamıyomuş düşün idrar torbası bile aldırdılar 5 tane bir tanesini bile kullanmadılar ee nerde geri de vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…