- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
yok canım bi daha aramazlar. Hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini alırız :)Canim az once aradilar beni.8 tanede 5 tanesi dollenmis.buda iyi insallah onlarda devam ederde.carsamba 12 de transfer icin cagirdi.bi daha ararlarmi acaba pazartesi falan.
Ayy insallah iyi giderler canim.sadece dun 8 toplamistik 5 tanesi dollendi suan iyi asamada gidiyolar carsamba 12 de trasnfere gelin dediler.baskada bisey demedi.bende heyecandan unuttum kalitesini falan.pazartesi tekrar ararlarmi acabaDua edelim bol bol inşallah ,herşey yolunda gitsin ,ikimi transfer edecekler
Insallah hersey yolunda gider insallah.valla bisey demediler ama 35 yas altina bildigim kadariyla cift transfer etmiyolarDua edelim bol bol inşallah ,herşey yolunda gitsin ,ikimi transfer edecekler
Insallah canim.carsambaya kadar hersey guzel ilerlerde.seninle ayni gunlerdeyiz hep.cuma opu carsamba transfer.insallah sonumuzda guzel oluryok canım bi daha aramazlar. Hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini alırız :)
inşallah ikimizde güzel haberler elde ederiz böyle beklemek çok zormuş ya :)Insallah canim.carsambaya kadar hersey guzel ilerlerde.seninle ayni gunlerdeyiz hep.cuma opu carsamba transfer.insallah sonumuzda guzel olur
Ayy Sorma ya ben bile simdide catliycam.transferden sonrasi nasil gecicek bilemiyorum yani.sen calisiyomuydun.kac gun rapor veriyolar acabainşallah ikimizde güzel haberler elde ederiz böyle beklemek çok zormuş ya :)
yok canım ben çalışmıyorum ama evde hiç zaman geçmiyo tek başına düşünüp duruyorumAyy Sorma ya ben bile simdide catliycam.transferden sonrasi nasil gecicek bilemiyorum yani.sen calisiyomuydun.kac gun rapor veriyolar acaba
Hayirli olsun canim sonuda guzel oolsun isallahAyy insallah iyi giderler canim.sadece dun 8 toplamistik 5 tanesi dollendi suan iyi asamada gidiyolar carsamba 12 de trasnfere gelin dediler.baskada bisey demedi.bende heyecandan unuttum kalitesini falan.pazartesi tekrar ararlarmi acaba
Rapor vermiyorlar canim,24saat dinlen gunluk yasamina devam et diyorlar hayirlisiyla tutaf isallah canimAyy Sorma ya ben bile simdide catliycam.transferden sonrasi nasil gecicek bilemiyorum yani.sen calisiyomuydun.kac gun rapor veriyolar acaba
Icini ferah tut dusunmemeye calisyok canım ben çalışmıyorum ama evde hiç zaman geçmiyo tek başına düşünüp duruyorum
Humm sagolasin canim.ama benim o hafta 2 tane 24 saatlik nobetim var. Bu zor olur benim icin.en iyisi ben aile hekiminden alayim biraz raporRapor vermiyorlar canim,24saat dinlen gunluk yasamina devam et diyorlar hayirlisiyla tutaf isallah canim
Evde olma kismida fena surekli aklin orda bi turlu aklindan cikaramiyosun.yok canım ben çalışmıyorum ama evde hiç zaman geçmiyo tek başına düşünüp duruyorum
Yıllık 400 tl diye biliyorum canım.Kizlar universite embrio dondurma islemine nekadar ucret aliyo bilen varmi
Evde olmak hakkaten zor ama benim icin calismakta zor.ben hemsireyim ve nobetlerim 24 saat uykusuz ve yorucu geciyor.bu yuzden sanki bikac gun rapor alsam iyi olurIlk defa dondurdugunda ucret almiyor ysnlis hatirlamiyorsam hayirlisi canim isallah .calisinca dusunmuyosun evde daha zor oluyo
Bizden 10 gün için sperm dondurmaya bile 150 tl aldılar.Evde olmak hakkaten zor ama benim icin calismakta zor.ben hemsireyim ve nobetlerim 24 saat uykusuz ve yorucu geciyor.bu yuzden sanki bikac gun rapor alsam iyi olur
Canim universite alir.pecetesini malzemesini bile aldiran yerden hersey beklenir:)Bizden 10 gün için sperm dondurmaya bile 150 tl aldılar.
Haklısın canım ameliyatımda bile herşeyi bana aldırmıştı neymiş devlet karşılamıyomuş düşün idrar torbası bile aldırdılar 5 tane bir tanesini bile kullanmadılar ee nerde geri de vermedilerCanim universite alir.pecetesini malzemesini bile aldiran yerden hersey beklenir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?