- 13 Nisan 2015
- 410
- 121
- 103
- 44
Kesinlikle tapor al canım ilk 3ün hafta sonuyladEvde olmak hakkaten zor ama benim icin calismakta zor.ben hemsireyim ve nobetlerim 24 saat uykusuz ve yorucu geciyor.bu yuzden sanki bikac gun rapor alsam iyi olur
tamam canım birşey demediyseler sorun yok demektir.sen şimdi prensesler gibi dinlen moralini bozacak kişilerden uzak dur, :)Ayy insallah iyi giderler canim.sadece dun 8 toplamistik 5 tanesi dollendi suan iyi asamada gidiyolar carsamba 12 de trasnfere gelin dediler.baskada bisey demedi.bende heyecandan unuttum kalitesini falan.pazartesi tekrar ararlarmi acaba
Bence de ilk üç gün rapor al mutlaka ,haftasonuylada birleşirse süper olurHumm sagolasin canim.ama benim o hafta 2 tane 24 saatlik nobetim var. Bu zor olur benim icin.en iyisi ben aile hekiminden alayim biraz rapor
Valla bende oyle yapmayi dusunuyorum.sonradan keske calismasaydim belki tutardi demek istemiyorum yani.bakalim yarin ararlarmi acaba.meraktan catliycam yaBence de ilk üç gün rapor al mutlaka ,haftasonuylada birleşirse süper olur
Sakin ol , en iyi zaman ne ise ozaman arayacaklar ,ben bu konuda fakülteye güveniyorum. Ben de internetten bu hafta olacağım iğneyi araştırdım dehşet verici bir şey,sanırom bizden kimse olmadı.Zoladex diye bir iğneValla bende oyle yapmayi dusunuyorum.sonradan keske calismasaydim belki tutardi demek istemiyorum yani.bakalim yarin ararlarmi acaba.meraktan catliycam ya
Canim o igneyi nicin basladilar sana.sorun neymisSakin ol , en iyi zaman ne ise ozaman arayacaklar ,ben bu konuda fakülteye güveniyorum. Ben de internetten bu hafta olacağım iğneyi araştırdım dehşet verici bir şey,sanırom bizden kimse olmadı.Zoladex diye bir iğne
Endomerriozis ,çikolata kisti canımCanim o igneyi nicin basladilar sana.sorun neymis
inşahh bu sefer iyi sonuc alırsın canım.peki onları yaptırınca hemen alcaklarmı tekrar tüp bebeğe yoksa sırayamı koycaklar yineEndomerriozis ,çikolata kisti canım
Bilmiyorum canım iğnelerden sonra bakacaklar herhalde inşallah sıraya sokmazlarinşahh bu sefer iyi sonuc alırsın canım.peki onları yaptırınca hemen alcaklarmı tekrar tüp bebeğe yoksa sırayamı koycaklar yine
insallah sokmazlar canım.yoksa ikinci içinde neredeyse bi yıla yakın bekleyen varmışBilmiyorum canım iğnelerden sonra bakacaklar herhalde inşallah sıraya sokmazlar
Nasılsın canım bugün transferin vardı nasıl geçti ?insallah sokmazlar canım.yoksa ikinci içinde neredeyse bi yıla yakın bekleyen varmış
İki tane mi nasıl oldu o yaştan dolayı mı? Bana da bir tane dediler onu da verdik demişlerdi :) Hayırlısı olsun canım iki tane olması senin açından daha güzel umudun daha yüksek olması lazım. Sevindim senin adına :)Iyiyim canim sen nasilsin.bebislerimi aldim geldim cok sukur.bebislerimi diyorum cu ku 2 embriyo transfer edildi.kala kala 2 tane kalmis onunda ikisinide koyuyoruz dediler.ama cok gergin bi gundu benim icin.hickimse hicbisey hakkinda bilgi vermedi.oyle bi suru sorularla ciktim geldim yani
Yok canim yastan degil.son iki tane kalmis emriyo bide senin yumurta rezervin dusuk diye ikisinide koyuyoruz dediler.bakalim insallah sansimiz artar.ama kaliteleri nasildi hic bilgi vermediler.İki tane mi nasıl oldu o yaştan dolayı mı? Bana da bir tane dediler onu da verdik demişlerdi :) Hayırlısı olsun canım iki tane olması senin açından daha güzel umudun daha yüksek olması lazım. Sevindim senin adına :)
Kaliteleri hakkında bana da bişey demediler hep sorularla dönüyoruz zaten hastaneden hepsi de cevapsız.Hakkımızda hayırlısı beklemeye devam. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)Yok canim yastan degil.son iki tane kalmis emriyo bide senin yumurta rezervin dusuk diye ikisinide koyuyoruz dediler.bakalim insallah sansimiz artar.ama kaliteleri nasildi hic bilgi vermediler.
Amin canim insallah.15 gun sonra test yap dediler cok uzun sure.ben okadar beklemeyi dusunmuyorum.normalde 5. Gun embriyosuna 10 yada 12. Gun diyolar test yapin bizimkiler iyice abartti.sen nezaman dusuyosun test yapmayiKaliteleri hakkında bana da bişey demediler hep sorularla dönüyoruz zaten hastaneden hepsi de cevapsız.Hakkımızda hayırlısı beklemeye devam. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)
p.tesi yapıcam ben de 12. gün oluyo. Beklemek çok zor.Amin canim insallah.15 gun sonra test yap dediler cok uzun sure.ben okadar beklemeyi dusunmuyorum.normalde 5. Gun embriyosuna 10 yada 12. Gun diyolar test yapin bizimkiler iyice abartti.sen nezaman dusuyosun test yapmayi
Bencede zor valla.insallah guzel haberler verirsin canim bana burdanp.tesi yapıcam ben de 12. gün oluyo. Beklemek çok zor.
İnşallah önce ben sonra senBencede zor valla.insallah guzel haberler verirsin canim bana burdan
Hayirli olsun canim isallah.hocami yapti transferini.rapor aldin mi ne yaptin.dinlen ama kendini dinlemeikiz olsun isallahIyiyim canim sen nasilsin.bebislerimi aldim geldim cok sukur.bebislerimi diyorum cu ku 2 embriyo transfer edildi.kala kala 2 tane kalmis onunda ikisinide koyuyoruz dediler.ama cok gergin bi gundu benim icin.hickimse hicbisey hakkinda bilgi vermedi.oyle bi suru sorularla ciktim geldim yani
Sagolasin canim.insallah ikiz olur cok istiyorum valla.evet transferi gurkan hoca yapti ama sadece dun icin rapor verdi.bendr bugun saglik ocagindan aldim tekrarHayirli olsun canim isallah.hocami yapti transferini.rapor aldin mi ne yaptin.dinlen ama kendini dinlemeikiz olsun isallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?