pembe mavide dr.nevin hanıma gittim canım, ilk ayda hamile kaldım çok şükürMerhaba Kizlaaar...bende bursadanim..hamile kalmaya calisiyorum iki aydir klomen+çatlama ignesi kullandim. Medicabilde zuhal hanima gidiyorum.buay moralim cok bozuk gittim ve bana hemen hemenn tuo bebege yonlendiriyi. Seni boyle olmaaaz moralin bozuk tedaviye cevap veremezsin dedi ve benim moralim iyice yerlere düştü...onereceginiz baska dr varmi lutfen banada yardimci olun
Yaaa gercekten miiiii hayirlisi olsun bebisin canim ya muayene ucreti ne kadar pembe mavinin?????pembe mavide dr.nevin hanıma gittim canım, ilk ayda hamile kaldım çok şükür
Allah razı olsun, darısı en kısa zamanda sana inşallahYaaa gercekten miiiii hayirlisi olsun bebisin canim ya muayene ucreti ne kadar pembe mavinin?????
Oooo baya pahalıymış ;((( sigortayla anlasmasi yok galiba...Allah razi olsun canim cok sağolc vap verdigin icin...Allah razı olsun, darısı en kısa zamanda sana inşallahnormali 160 lira sanırım canım.. eşim doktor olduğu için indirimli oluyor bize
genel sağlık sigortasıyla yok ama özel sigortalarla olabilir belki o konuda net bilgim yok canım ama istersen öğrenebilirim haftaya ctesi kontrole gidicem tekrarOooo baya pahalıymış ;((( sigortayla anlasmasi yok galiba...Allah razi olsun canim cok sağolc vap verdigin icin...
Napıyosun canım nasıl geçiyo günlerin. Ağrın falan oluyo mu?Bencede zor valla.insallah guzel haberler verirsin canim bana burdan
Cuma günü idrar testi yaptım bişey çıkmadı 9. Gündü erken ve idrarda geç belli olduğunu okumuştum o yüzden pek takmadım. Yarın 12. Gün sağlık ocağına gidicem kan testi yaptırcam kısmet bakalım.Iyiyim canim sen nasilsin.valla oyle uzaniyorum iste bos bos gunler gecsin diye bekliyorum.valla dun sadece sol kasigimda ciddi anlamda bi agri agri vardi ama bugun yok baska bisey yok sukur.sen napiyosun varmi belirtin falan yaptinmi test
Dogru idrarda gec cikiyomus.valla ben cuma gunu kan vermeyi dusunuyorum.en azindan yoksa rahat rahat davranirim kasmam kendimi.insallah yarin guzel haberler verirsinCuma günü idrar testi yaptım bişey çıkmadı 9. Gündü erken ve idrarda geç belli olduğunu okumuştum o yüzden pek takmadım. Yarın 12. Gün sağlık ocağına gidicem kan testi yaptırcam kısmet bakalım.
sağlık ocağında yaptırcam aynı gün çıkar mı acaba? Bi bilgin var mı?Dogru idrarda gec cikiyomus.valla ben cuma gunu kan vermeyi dusunuyorum.en azindan yoksa rahat rahat davranirim kasmam kendimi.insallah yarin guzel haberler verirsin
Teşekkür ederim canım benim.Sabah erkenden verrsen aksamustune dogru anca cikar.yoksa ertesi gune kLir canim
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum canimTeşekkür ederim canım benim.
Amin canim insallah valla beklemek cok zor.sen hangi asamadasinİnşallah ikinizinde tutunmuştur yaa bizede umut olursunuz
Amin canim insallah valla beklemek cok zor.sen hangi asamadasin
Allahim herkesin gonlunden geceni versin insallah.sizde sorun neydiBen dondurulmuslarla denicem canım bi kaç ay sonra hayırlısı bakalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?