BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Merhaba Kizlaaar...bende bursadanim..hamile kalmaya calisiyorum iki aydir klomen+çatlama ignesi kullandim. Medicabilde zuhal hanima gidiyorum.buay moralim cok bozuk gittim ve bana hemen hemenn tuo bebege yonlendiriyi. Seni boyle olmaaaz moralin bozuk tedaviye cevap veremezsin dedi ve benim moralim iyice yerlere düştü...onereceginiz baska dr varmi lutfen banada yardimci olun

pembe mavide dr.nevin hanıma gittim canım, ilk ayda hamile kaldım çok şükür

Allah razı olsun, darısı en kısa zamanda sana inşallah normali 160 lira sanırım canım.. eşim doktor olduğu için indirimli oluyor bize
Oooo baya pahalıymış ;((( sigortayla anlasmasi yok galiba...Allah razi olsun canim cok sağolc vap verdigin icin...

Oooo baya pahalıymış ;((( sigortayla anlasmasi yok galiba...Allah razi olsun canim cok sağolc vap verdigin icin...
genel sağlık sigortasıyla yok ama özel sigortalarla olabilir belki o konuda net bilgim yok canım ama istersen öğrenebilirim haftaya ctesi kontrole gidicem tekrar

Iyiyim canim sen nasilsin.valla oyle uzaniyorum iste bos bos gunler gecsin diye bekliyorum.valla dun sadece sol kasigimda ciddi anlamda bi agri agri vardi ama bugun yok baska bisey yok sukur.sen napiyosun varmi belirtin falan yaptinmi test

Iyiyim canim sen nasilsin.valla oyle uzaniyorum iste bos bos gunler gecsin diye bekliyorum.valla dun sadece sol kasigimda ciddi anlamda bi agri agri vardi ama bugun yok baska bisey yok sukur.sen napiyosun varmi belirtin falan yaptinmi test
Cuma günü idrar testi yaptım bişey çıkmadı 9. Gündü erken ve idrarda geç belli olduğunu okumuştum o yüzden pek takmadım. Yarın 12. Gün sağlık ocağına gidicem kan testi yaptırcam kısmet bakalım.

Dogru idrarda gec cikiyomus.valla ben cuma gunu kan vermeyi dusunuyorum.en azindan yoksa rahat rahat davranirim kasmam kendimi.insallah yarin guzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…