- 16 Kasım 2015
- 431
- 84
- 48
Allahim herkesin gonlunden geceni versin insallah.sizde sorun neydi
İnşallah canım.İnşallah ikinizinde tutunmuştur yaa bizede umut olursunuz
Hayirlisi olsun canim senin icinde.allahim gonlune gore versin insallah.Amin canım inşallah tuplerim tıkalı benim bide rahim tüberkülozu gecirmisim histeroskopi falan yapıldı 2 kere şimdi tekrar yapılacak ondan sonra transfer yapilcak
Canim naptin merak ettim catlicam valla.İnşallah canım.
Hayirlisi olsun canim senin icinde.allahim gonlune gore versin insallah.
sağlık ocağına verdim kanı yarın çıkacakmış. Ben de dayanamadım devlet hastanesine acil e gittim orda yaptırdım malesef sonuç negatif beta hcg 0,2 çıktı doktor gebelik yok dedi.Canim naptin merak ettim catlicam valla.
Hadi ya cok uzuldum canim.uzulme sikma canini dicem ama biliyorum bos.nekadar konussakta hic bisey teselli vermiyor.ama napalim bizlerinde sinavi hayatta bu.ama pes etme canim bizimde zamanimiz gelicek elbetsağlık ocağına verdim kanı yarın çıkacakmış. Ben de dayanamadım devlet hastanesine acil e gittim orda yaptırdım malesef sonuç negatif beta hcg 0,2 çıktı doktor gebelik yok dedi.
Evet bizim sınavımız da bu en çok da verdiğim emeklere yanıyorum çok üzüldüm.Hala adet olmadım normal adet günümü bir gün geçti bi de 0.2 çıkması kafamı karıştırdı acaba 2 gün sonra tekrar mı yaptırsam yükselir mi ? Delircem ya...Hadi ya cok uzuldum canim.uzulme sikma canini dicem ama biliyorum bos.nekadar konussakta hic bisey teselli vermiyor.ama napalim bizlerinde sinavi hayatta bu.ama pes etme canim bizimde zamanimiz gelicek elbet
Umidini kirmak istemem ama bence yukselmez canim.normalde 10-12 gun veriyolar teste bide bizim 5 gun transferi.Evet bizim sınavımız da bu en çok da verdiğim emeklere yanıyorum çok üzüldüm.Hala adet olmadım normal adet günümü bir gün geçti bi de 0.2 çıkması kafamı karıştırdı acaba 2 gün sonra tekrar mı yaptırsam yükselir mi ? Delircem ya...
Umidini kirmak istemem ama bence yukselmez canim.normalde 10-12 gun veriyolar teste bide bizim 5 gun transferi.
Insallah canim ne diyim.benimde bugun karnim cok agriyo.normalde adetime bir hafta var ben hep bir hafta once oluyorum.oyuzden bugun keyfim yok boyle agrida olunca hastalancakmisim gibi hissedeiyorum.psikolojimde bozuldu zaten iyiceİnşallah Allah senin yüzüne güler senden iyi haberler alırım darısı senin başına
sağlık ocağına verdim kanı yarın çıkacakmış. Ben de dayanamadım devlet hastanesine acil e gittim orda yaptırdım malesef sonuç negatif beta hcg 0,2 çıktı doktor gebelik yok dedi.
Hayirlisi canim Allah ol demeden olmuyor canim.universiteyede git ordada yaptir testini hemen siraya da gir canim.biliyosun uzun surec.uzulme demek ne kadar fayda etmese de aglamak ta fayda etmiyo tecrubeliyim agla konusunda her ay agliyodum ama artik alistim.sağlık ocağına verdim kanı yarın çıkacakmış. Ben de dayanamadım devlet hastanesine acil e gittim orda yaptırdım malesef sonuç negatif beta hcg 0,2 çıktı doktor gebelik yok dedi.
Hayirlisi canim Allah ol demeden olmuyor canim.universiteyede git ordada yaptir testini hemen siraya da gir canim.biliyosun uzun surec.uzulme demek ne kadar fayda etmese de aglamak ta fayda etmiyo tecrubeliyim agla konusunda her ay agliyodum ama artik alistim.
Amin. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Üzülmemek elde değilCanım seni nasıl anlıyorum anlatamam bi an benimde negatifleri aldığım zamanlar geldi gozumun önüne çok üzüldüm ama umudunu kaybetme inşallah olacak Allah hayırlı evlatlar nasib etsin diyoruz hep demek ki zamanı gelmemiş bizim için diyorum ben hayırlısı olsun hepimiz için
Moralini bozma canım yüksek tut. Allah hakkımızda hayırlısını biliyodurInsallah canim ne diyim.benimde bugun karnim cok agriyo.normalde adetime bir hafta var ben hep bir hafta once oluyorum.oyuzden bugun keyfim yok boyle agrida olunca hastalancakmisim gibi hissedeiyorum.psikolojimde bozuldu zaten iyice
Bugün dün sağlık ocağında yaptırdığım testin sonucunu almaya gittim o da 0.100 çıkmış o da negatifInsallah canim ne diyim.benimde bugun karnim cok agriyo.normalde adetime bir hafta var ben hep bir hafta once oluyorum.oyuzden bugun keyfim yok boyle agrida olunca hastalancakmisim gibi hissedeiyorum.psikolojimde bozuldu zaten iyice
Aradım haftaya cuma kontrole çağardı ikincisi için 4-5 ay daha beklersin dediCanim moralini bozma dicem ama cok zor iste.demistim sana yukselmez diye cok dusuk bi deger cunku.napmayi dusunuyon simdi.universiteyi arada randevu al bari
Valla 4-5 aysa iyi benimle beraber ikinciye baslayan arkadas 10 ay beklemis.en kotusude iste bu yeniden basa donmekAradım haftaya cuma kontrole çağardı ikincisi için 4-5 ay daha beklersin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?