- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Tahminen dedi ama 4-5 ay demesine inanmadım daha fazla olacağından adım kadar eminim.Çünkü karar çıkarsa ve ne zaman çıkarsa dedi.Valla 4-5 aysa iyi benimle beraber ikinciye baslayan arkadas 10 ay beklemis.en kotusude iste bu yeniden basa donmek
Benim de yok ne gücüm ne sabrımValla benim bidaha orrayi kaldiracak gucum yok malesef
Valla bende tutmazsa raporumu alip jimerde yaptirmayi dusunuyorumBenim de yok ne gücüm ne sabrım
Jimer'de ne kadarmış acaba sen biliyo musun? Raporu alabilirsek tabiValla bende tutmazsa raporumu alip jimerde yaptirmayi dusunuyorum
Valla ben sira gelmeden once orayla gidip gorusmustum.raporla 3000 fiyat vermisti.sonra beni aradiklari icin orasi kaldi.ama bildigim kadariyla raporu veriyolar ve ben hic beklemem daha universite falan.Jimer'de ne kadarmış acaba sen biliyo musun? Raporu alabilirsek tabi
Canııımm çok üzüldüm , ya fakültede son 3 ayda daha pozitif duymadıkBugün dün sağlık ocağında yaptırdığım testin sonucunu almaya gittim o da 0.100 çıkmış o da negatifZaten dün akşam sonucu öğrendikten sonra kahverengi bişeyler geldi bugünde sabahtan öyleydi adet oluyorum galiba şimdi de. Herşey bitti
Amin inşallah :'(Canııımm çok üzüldüm , ya fakültede son 3 ayda daha pozitif duymadıkne kadar üzücü.Allah hepimize gğç versin .
Nasılsın canım?Canim moralini bozma dicem ama cok zor iste.demistim sana yukselmez diye cok dusuk bi deger cunku.napmayi dusunuyon simdi.universiteyi arada randevu al bari
Dışarda düşünüyorsan ,Özer Kutlu yla da bşr görüş,adliyenin karşısında Bursa Tüp bebek merkeziValla ben sira gelmeden once orayla gidip gorusmustum.raporla 3000 fiyat vermisti.sonra beni aradiklari icin orasi kaldi.ama bildigim kadariyla raporu veriyolar ve ben hic beklemem daha universite falan.
Dur canim once bi sonucumu alayimda.hala beklemediyim gunlerde gecmiyor sankiDışarda düşünüyorsan ,Özer Kutlu yla da bşr görüş,adliyenin karşısında Bursa Tüp bebek merkezi
Ayyy pardon canım,inşallah olumlu sonuç alırsın ve gerek kalmaz , artık bir pozitif sonuç duyalım hepimizin buna ihtiyacı var benimle birlikte fakültede olan iki diğer arkadaşın da negatif oldu,yıkıldık hepimiz.Dur canim once bi sonucumu alayimda.hala beklemediyim gunlerde gecmiyor sanki
Nezaman test günün?Ayyy pardon canım,inşallah olumlu sonuç alırsın ve gerek kalmaz , artık bir pozitif sonuç duyalım hepimizin buna ihtiyacı var benimle birlikte fakültede olan iki diğer arkadaşın da negatif oldu,yıkıldık hepimiz.
Pzartesi 12. Gunum canim.ozaman yapicamNezaman test günün?
Allahım önce sana sonra bize büyük bir mutluluk yaşatsın.Pzartesi 12. Gunum canim.ozaman yapicam
Amin canim insallah.pek bi umudum yok hastalancak gibi karnim agriyo ama genede hayirlisi ArtikAllahım önce sana sonra bize büyük bir mutluluk yaşatsın.
hamilelik belirtisidir inşallah, dinlen bol bol.Amin canim insallah.pek bi umudum yok hastalancak gibi karnim agriyo ama genede hayirlisi Artik
Naptın canım bugün test yapacaktın ?Amin canim insallah.pek bi umudum yok hastalancak gibi karnim agriyo ama genede hayirlisi Artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?