- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Üzülme canım biliyorum üzülmemek elde değil kaç çıktı değerin :-(Malesef negatif kizlar
Yani malesef uzulmemek elde degil canim.ama napsak bos yani.uzuluncede aglayincada hicbisey degismiyo.sonucum 0.1 cikti canim gic tutmamis yaniÜzülme canım biliyorum üzülmemek elde değil kaç çıktı değerin :-(
Hayırlısı böyleymiş napalım elden bişey gelmiyo malesef :-(Yani malesef uzulmemek elde degil canim.ama napsak bos yani.uzuluncede aglayincada hicbisey degismiyo.sonucum 0.1 cikti canim gic tutmamis yani
Aynen oyle canim.artik onumuze bakicaz napalim.umudumuzu kaybetmeyelim.bakalim cuma gitte sana ne dicekler.banada 4 ocaga randevu verdilerHayırlısı böyleymiş napalım elden bişey gelmiyo malesef :-(
geçmiş olsun tatlım... inşallah son kez üzülüyorsundur. Rabbim tez vakitte sevindirsin canımMalesef negatif kizlar
Bakalım ne diyceklerAynen oyle canim.artik onumuze bakicaz napalim.umudumuzu kaybetmeyelim.bakalim cuma gitte sana ne dicekler.banada 4 ocaga randevu verdiler
Aynen oyle canim.artik onumuze bakicaz napalim.umudumuzu kaybetmeyelim.bakalim cuma gitte sana ne dicekler.banada 4 ocaga randevu verdiler
Canım çok üzüldüm ,Bu gün kandil inşallah allah dualarımızı kabul etsin, mutlaka bizim için en hayırlısını o bilir.Yani malesef uzulmemek elde degil canim.ama napsak bos yani.uzuluncede aglayincada hicbisey degismiyo.sonucum 0.1 cikti canim gic tutmamis yani
Gitmedm dr kalmadi sebepsiz infertltymis olmuyo olmuyo olmuyo 3. Denemede negatif biri acibademde diger ikiside soranuste nerye gideyim ben smdi :'( sehir sehir gezeymmi anne olmak icin hangi dr iyi die Allah yardmcmz olsn ve hayrsyla btsn su imtihanlar mubarek gnn hurmetine :'(
Hayirlisi olsun canim uzulmemek ekde degil ama sozun bittigi yerdeyiz.su mubarek gecede rabbim ellerimizi bos cevirmesin.Malesef negatif kizlar
Amiinn tek duam evlat hasretiyle yakma kimsenin yuregini Allahm :'(İnşallah canım inşallah dua ederken birbirimizi unutmayalım
Umutsuzluğa kapılma sebepsiz diyorsun demekki rabbim isterse herşey yolunda demekki. Olur inşallah .Gitmedm dr kalmadi sebepsiz infertltymis olmuyo olmuyo olmuyo 3. Denemede negatif biri acibademde diger ikiside soranuste nerye gideyim ben smdi :'( sehir sehir gezeymmi anne olmak icin hangi dr iyi die Allah yardmcmz olsn ve hayrsyla btsn su imtihanlar mubarek gnn hurmetine :'(
Evet bende oyle dusunuyormki tup bebektn soraki ay kendiliginden hamile kaldm. Bu bana rabbimin isaretiydi belkide vermedi o kdr cabaya ragemn hic ilac kullanmadgm ay hamile kaldm ben istedgm zaman verrm dio rabbm :'( sora dustu iki aylkken ne yazkkiUmutsuzluğa kapılma sebepsiz diyorsun demekki rabbim isterse herşey yolunda demekki. Olur inşallah .
canım çok üzüldüm yaa,inşallah sonraki tedavinde güzel haber alacaksın...Yani malesef uzulmemek elde degil canim.ama napsak bos yani.uzuluncede aglayincada hicbisey degismiyo.sonucum 0.1 cikti canim gic tutmamis yani
Canim.naptin ne durumdasin gorustunmu hastaneyle.ben cok kotuydum yeni yeni toparliyorum kendimi.prednolun birden kesilmemesi gerekiyomus.benim vucudum soka girmis.bir hafta hastanede yattim.kusma bulanti bas donmesi kasilmalar.ayy cok fenaydi valla.anca toparliyorum kendimiBakalım ne diycekler
Canim.naptin ne durumdasin gorustunmu hastaneyle.ben cok kotuydum yeni yeni toparliyorum kendimi.prednolun birden kesilmemesi gerekiyomus.benim vucudum soka girmis.bir hafta hastanede yattim.kusma bulanti bas donmesi kasilmalar.ayy cok fenaydi valla.anca toparliyorum kendimi
Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm senin içinCanim.naptin ne durumdasin gorustunmu hastaneyle.ben cok kotuydum yeni yeni toparliyorum kendimi.prednolun birden kesilmemesi gerekiyomus.benim vucudum soka girmis.bir hafta hastanede yattim.kusma bulanti bas donmesi kasilmalar.ayy cok fenaydi valla.anca toparliyorum kendimi
Canim iyi sen erken cagirmis gene.beni siraya koymuslar 102. Siradaymisim ve 7-8 aya anca gelir dedi.bu nasil adaletsizliktir ya sinir oluyorum valla.hem vakit kaybetme yumurta yok diyo hemde seninle aramizdaki farka bak yaÇok geçmiş olsun canım ya üzüldüm senin içinBen gittim görüştüm öyle ayak üstü konuştuk yeni biri gelmiş elif di galiba ismi onunla konuştum. Herşey iyiymiş ama olmamış dedi dozu arttırıp daha çok yumurta elde edip daha çok dölliyceklermiş öyle söyledi spermin kalitesi de çok önemli tabi nasip kısmet bakalım Şubat'taki adetin 20. günü ikincisi için başlıycaz. Seni ne zaman çağardılar ikinci için?
Cok sagolasin canim.prednolu transferden sonra kullandik.tutunmasini kolaylastiran bir hap daha dogrusu kortizonÇok geçmiş olsun canım prednol ne ki hiç kullandigimi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?