- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Bana da ilk aradığında 4-5 ay beklersin demişlerdi. Her perşembe günü negatif sonuç alanlar için toplantı yapıyolarmış cuma günü kontrole çağarmışlardı ya ondan önceki perşembe aradılar beni. Bizde de sıkıntı eşimden dolayı sperm sayısı yok gün geçtikçe de kötüye gidiyo belki o yüzden erken çağarmışlardır.Canim iyi sen erken cagirmis gene.beni siraya koymuslar 102. Siradaymisim ve 7-8 aya anca gelir dedi.bu nasil adaletsizliktir ya sinir oluyorum valla.hem vakit kaybetme yumurta yok diyo hemde seninle aramizdaki farka bak ya
Cok sagolasin canim.prednolu transferden sonra kullandik.tutunmasini kolaylastiran bir hap daha dogrusu kortizon
pBana da ilk aradığında 4-5 ay beklersin demişlerdi. Her perşembe günü negatif sonuç alanlar için toplantı yapıyolarmış cuma günü kontrole çağarmışlardı ya ondan önceki perşembe aradılar beni. Bizde de sıkıntı eşimden dolayı sperm sayısı yok gün geçtikçe de kötüye gidiyo belki o yüzden erken çağarmışlardır.
p
Valla bizdede yumurta bitiyo vakit kaybetme diyo ama beklettikleri zamana bak.bide istiyosan bekleme git disarda yaptir diyolar.maddi durum olsa zaten kimse onlara tenezzul etmicekte..
Onlara göre hava hoş zaten zaman daralıyo kimin umurunda bize 2012 de zaman kaybetmeyin tüp bebek yaptırın dediler de neyle işte 3-4 sene geçti biz hala olduğumuz yerde sayıyoruzp
Valla bizdede yumurta bitiyo vakit kaybetme diyo ama beklettikleri zamana bak.bide istiyosan bekleme git disarda yaptir diyolar.maddi durum olsa zaten kimse onlara tenezzul etmicekte..
Sorma canim maddi manevi her turlu cokuyosun yani.koskoca bursada bakanligin rapor icin sadece universiteye birakmasi kotu.istanbulda insanlar rapora basvurup ertesi ay tup bebek yaptiriyo biz aylarca bekliyoruz.sanki kucucuk bi sehirde yasiyoruzAh bu maddiyat hep birikim yapmaya çalışıyorum bende tüp bebek için gerçekten maddi manevi çok yipraniyoruz Allah yardimcimiz olsun hepimizin bebislerimize kavuşsak da bu zorlu dönemi atlatsak hayırlısıyla
Ee yani diyorum bana yok yumurta bitiyo siz cok riskli grupsunuz hic zaman kaybetme dediler.ilkinde 50. Siradan girdim 11 ayda sira geldi simdi 102. Sira dusun artik gerisini.bide al raporunu git diyolar ya cildirtirlar insani..Onlara göre hava hoş zaten zaman daralıyo kimin umurunda bize 2012 de zaman kaybetmeyin tüp bebek yaptırın dediler de neyle işte 3-4 sene geçti biz hala olduğumuz yerde sayıyoruz
Sorma canim maddi manevi her turlu cokuyosun yani.koskoca bursada bakanligin rapor icin sadece universiteye birakmasi kotu.istanbulda insanlar rapora basvurup ertesi ay tup bebek yaptiriyo biz aylarca bekliyoruz.sanki kucucuk bi sehirde yasiyoruz
Çoookk haklısın.Ne yapmayı düşünüyosun?Ee yani diyorum bana yok yumurta bitiyo siz cok riskli grupsunuz hic zaman kaybetme dediler.ilkinde 50. Siradan girdim 11 ayda sira geldi simdi 102. Sira dusun artik gerisini.bide al raporunu git diyolar ya cildirtirlar insani..
Ee yani diyorum bana yok yumurta bitiyo siz cok riskli grupsunuz hic zaman kaybetme dediler.ilkinde 50. Siradan girdim 11 ayda sira geldi simdi 102. Sira dusun artik gerisini.bide al raporunu git diyolar ya cildirtirlar insani..
kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Başa döndük yine hepimizÇoookk haklısın.Ne yapmayı düşünüyosun?
Ne yapalım toparlanmaya çalışıyoruz. Şubat'taki adetin 20. Günü ikincisi için başlıycaz bakalım neler bekliyo bizi...kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Başa döndük yine hepimizhayırlısı.Bana geçici menapoz için iğne verdiler ama bunay hasta oldum , olmamam gerekiyordu.
kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Başa döndük yine hepimizhayırlısı.Bana geçici menapoz için iğne verdiler ama bunay hasta oldum , olmamam gerekiyordu.
Dondurulmuşlar fakültede mi ?Bende adetimi bekliyorum dondurulmuslar için gidicem nasip bakalım ne olacak
Dondurulmuşlar fakültede mi ?
Nerde yaptiyosun ozelde.bende dondurulmuslari alcam bu ay isallah olur ama olmazsa 1 kez de ozelde denicem nerde olcak bilmiyorum.olmazzsada artik nasipte yokmus dicem cok yoruldum yillardir.hepimiz iciin hayirlisiYok canım özelde
Nerde yaptiyosun ozelde.bende dondurulmuslari alcam bu ay isallah olur ama olmazsa 1 kez de ozelde denicem nerde olcak bilmiyorum.olmazzsada artik nasipte yokmus dicem cok yoruldum yillardir.hepimiz iciin hayirlisi
Ne kadar vereceksiniz Osman hocaya ? Rapor geçmiyor onda dimi?Ben bursada tedavi görüyorum canim osman hoca da art de inşallah Allahın izniyle olur bende çok yoruldum Allah kolaylık versin nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?