BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Aaman napcagimida bilmiyorum valla.102. Sira demek yaklasik bi sene demek.universiteyimi bekleyim.bikac para biriptirim ozelemi gideyim bilmiyorum valla.iyice sogudum valla universitedende.off off allah yardimcimiz olsun valla.
Sorma canım , nasıl bir imtihan bu allah beterin den saklasın ama fakülte ömrünü tüketiyor insanın o bekletmeleri, doğru düzgün açıklama yapmamaları , denek gibi hissettiriyorlar bazen.

Aaman napcagimida bilmiyorum valla.102. Sira demek yaklasik bi sene demek.universiteyimi bekleyim.bikac para biriptirim ozelemi gideyim bilmiyorum valla.iyice sogudum valla universitedende.off off allah yardimcimiz olsun valla.
Bana da ikincisi için yakın bir zamana vermeselerdi para biriktirip özelde yapmayı düşünüyorduk ama eğer bu da olmazsa raporu alıp üçüncüyü dışarda yaptırıcam. Orda sekreterle konuşurlarken duymuştum üçüncüsü için daha uzun bekletiyorlarmış.

Çok sabır gerektiren bir yol. Zamanın varsa beklemek için ve mecbursan bu üniversiteye Allah kolaylık versin.
İlkini Acıbademde yaptrdim pek bi artısını goremedm bi de burayı deneyelim bakalım sabretmeye alıştık artık şükürler olsun bz de böyle öğrendik sabri

Merhaba arkdslar bn de tüp bebek için 25 Marta gün aldım fakülte ilk defa gidicem çok mu kötü ortam
Valla canim allah kolaylik versin simdiden sana.cok zor ve sabir isi tamamen.sende sorun neydi.bende mesela yumurta rezerv azligi var oyuzden direk tup bebek sirasina koydular asilama yapmadan.ama sira 10 ayda geldi dusun yani.onuda malesef negatif sonuc aldim.simdi ikinci icin bi seneye yakin beklersin diyolar.resmen insanlarla dalga geciyolar yani.cokta guvenim kalmadi acikcasi oraya.bence maddi durumun elveriyosa hic bulasma derim.yada heyetten raporunu cikar rapor gecen biryerde yaptir bukadar yiprancagina..

Sorma canım , nasıl bir imtihan bu allah beterin den saklasın ama fakülte ömrünü tüketiyor insanın o bekletmeleri, doğru düzgün açıklama yapmamaları , denek gibi hissettiriyorlar bazen.
Valla ben ayni oyle denek gibi hissediyorum yani karsisindakinin psikoljisini dusunen yok.bu hastaligimda mesela acile gittim bi doktorunu ara diyolar kimi aricamki dogru duzgun bizimle.muhattap olan yokkki hangi doktoru arican.pekte guvenim kalmadi yani oraya.bi sene sira beklemek nedir ya..

Valla bana bi sene gibi zaman verdi daha nekadar uzun bekletebilirki.hicte umudum yok benim oraya.labaratuarinin falanda cok iyi oldugunu dusunmuyorum.bi aciklama yapan yok sordugumuz seylere bastan savma cevaplar.valla allah dusurmesin ne diyim.bende yaza dogru raporla jimerde yaptirmayi dusunuyorum.dedikleride zaten beklemek istemiyosan al raporunu git.islerine gelmeyince baslarindan atiyolar yani

Benim miyom um var cnm eşimde bsy yok.sağ tüpüm tıkalı. 2 kere ameliyt oldum miyomdan.Acıbademde bi negatif tup bebek var.bnm de Özele güvenim kalmadı diye buraya geldim.rapor çıkarıp hiç orda yapmadan dışarda yapmaya izin veriliyor mu

Acıbademde 8 milyar gtti nerdeyse çok da bi ilgi görmedim hemen yapıldı btti.o kadar para vermek istemiyrm artik tüp bebeğe. Rapor çıkarsa ilaçlar mi ucuz oluyo pek bi bilgim yok

Ya tabikide oyle.ozelde yaptiriyorum okadar para veriyorum tutcak diye bir garantin yok yani.en azindan kisa surede islemlerin yapiliyor.burda sira gelene kadar aylarca bekliyosun.sira gelincede randevuda saatlerce bekliyosun.azigini acip dogru duzgun bisey aciklayan yok.karmakarisik bi yer yani.dusun bana ikinci icin bi sene beklersin dediler.rapor cikarinca orda islem 450 veriyosun ilaclarda benim 900 tuttu.kadin faktorunde disari raporun alinmasina izin veriyolar.bursadada sadece jimerde ve eurofertil tup bebek merkezinde gecerli.ben jimerle konusmustum raporla 3500 u falan buluyomus.universitede beklemek hakkaten sabir isi.zaman kaybi benim cok psikoljim bozuldu orda.transfer olduk ayni yatakta iki kisi yattik yarim saatte hadi baskasi gelcek diye kaldirdilar.aman bilmiyorum valla allah hepimizin yardimcisi olsun.

Sağ ol cnm açıkladığı için o zmn bn rapor çıkınca jimere fln gidip yaptırayim miyom larim var bir sene bekleyemem zaten

Sağ ol cnm açıkladığı için o zmn bn rapor çıkınca jimere fln gidip yaptırayim miyom larim var bir sene bekleyemem zaten
jimer de 2 kez tedavi olmuş, 3. kez aynı doktorla devam edecek biri olarak bence en iyisini yaparsınız. ben suat beyden çok memnunum... ha negatif aldım 2 kez raporla denedik olmadı.... ama en azından bana gerekli her şeyin yapıldığından eminim... bu güzel kısmı...

miyomla ilgili olarak da ilk tedavimi keşke suat beyle yapsaydım, soranus'a gitmeseydim de miyomumu da orda aldırsaydım... kocaman bir çizgim benimle olmazdı en azından... suat bey alttan muayene eder gibi alacağını söylemişti de 3 yıl önce fiyat çok geldiğinden gitmemiştim. ama soranusa da aynı meblayı bayıldım. suat ben ilaçlar dahil tüp bebek+ miyom için 7 bin istemişti....
ben histeroskopi oldum, poliplerim vardı onları da alıp, çizik attı suat bey... gayet memnun kaldım.

bir deeee özellikle amh düşüklüğü ve fsh yüksekliği yaşayan arkadaşlara bir tavsiyem olacak... lütfen bitkisel takviyeler kullanın...fsh ı düşürmeden de tüp tedavisi yaptırmayın.... nacizane fikrimdir.
2013 yılı mayıs ayından(12,37 idi) beri bu illetle baş etmeye çalışan ben(29'u gördüm), ilk kez fshımı bu ay (5,62'ye) düşürebildim. arı sütü kullandım. ayrıca hayıt kapsülü, çuha çiçeği yağı kapsülü, omega+coenzim q10, polen kullandım. ayrıca badem ceviz incir tükettim.... bir de aktarda testere dişli aslan pençesi otu alıp akşamları bir fincan içtim

Siz bi kere mi miyom ameliyati oldunuz kaç cmdi.bnm 3.yu olma durumum var ama karından istemiyrm artik.bnm miyom lar bebeğin tutunmasina engel oluyor o yüzden ameliyt oluyrm durmadan.Acıbademde alttan yapın dedim 3.yu.rahmin yirtilabilir öyle dedi.3 kez kesilirsem de nası çocuk doğurcam o da var.bakalm fakültede ne dicek ler rapor çıkarsa bn de Suat beye gideyim ameliyata çok ister mi rapor ameliyatta gecerli olmaz hrhlde

evet sadece bir kez oldum benim küçük 2 miyomum vardı. biri 3 diğeri 1,5 cm idi yanlış hatırlamıyorsam.
rapor sadece tüp bebek de geçerli ameliyat için ayrı ücret alacaktır.ama tabi tam olarak bilemiyorum. görüşürsünüz inşallah... Rabbim yüzünüzü güldürsün

merhaba ARKADAŞLAR bende BURSADAN nilüferde oturuyorum 2.5 yıldır bebişimolmuyo PKOluyum vedegecen ay öğrendimki birde çikolata kistim varmışşşş
Bende bursada uludağ Üniversitesinde tüp bebek tedavisine başladım cnm bendede çikolata kisti var. Şuan hangi asamadsn neler yaptn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…