BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Arkadaslar ben tup bebek yaptirdim elimde kalan puregon 600 3 kutu var.1 kutu da orgarutlan var.ayrica jan sulandirici hibor var 2 kutu ihtiyaci olana elden teslim edebilirim.msj yazabilirsiniz
Iyi aksamlar acaba prugenlariniz duruyor mu bende tedaviye başladım fiyatlar çok pahalı . Ne kadara veriyorsunuz ?

Iyi akşamlar arkadaşlar. Bende uludag üniversitesinde tedavi görenlerdenim. Ilk 2014 agustos ayında başvuru yapmıştım. Verdigim sonuclarla heyetten cikan rapor için, 2015 Mayıs ayında arandım. Sonra 2 kere aşılama, bir kere yarıda kalmış tüp bebek tedavisi ( hala birincisi için uğraşıyorum . Tedaviye tekrar başladım. Her seferinde gonal f kullanıyordum. Bu sefer doktor puregon 600 vermiş. Tabi ilk raporlu ilaç hakkımı kaybettigim için bunu kendim almam lazım. Tek kutusu 459 lira ve 3 gün yetiyor . Bilmiyorum kaç gün kullanacağım eğer elinde iyi saklanmış uygun fiyata verecek olursa alabilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Ya canim bende biseyler kullanmak istiyorum ama bilemiyorum.benim fshim hep normal ne kullanayim bilemedim yani.sabah ari sutu aliyorum aksamda polen.bide benim d vitaminim dusuk dvit kullaniyorum.baska ne yapsam acaba tedaviye kadar.bide sen suat beye raporla ne kadar verdin.benim elimde bir suru ilac kaldi.ikiciye bile belki yeter yani.raporu universiten sadece ilac icinmi cikariyoruz acaba

bence devit3 ampul var eczaneden alabilirsin d vitamini seviyen düşük madem... ampulu bir lokma ekmeğin üzerine boşaltıp ekmek üstü d vitamini yiyebilirsin tatlım.... amh mi düşüktü sende? ben şu anda forever living marka royal jelly(arı sütü) ve pollen sabah akşam birer tane içiyorum bi de berry nectar aldım(aleoveralı içecek). bu diğerlerinin etkisini arttırıyomuş. sabahları ballı süt ve yumurta haşlaması yedim. çay nescafe kahve tüketmedim. sigara içmedim(normalde kullanıyorum)...

jimer de ilk tedavimde 2750 tl, ikincisinde 2500 tl ödedim... rapor sadece ilaçlar için değil; çünkü sadece tedavi 5000 civarı tosun788

Büşra adaşim bişey sorcam bende üniversite de tedaviye basladm esimden istenen tahlil sonuclarni üroloji bakip heyet raporu cikartcak ama neden okadr uzun sürdü senin anlamadim doktrn rapor yazmasi

Birde ben kistler için 3 aydr iğneye basladm bu ayda son ignemi olucam raporu hemn çıkarmalari lazm tedavimi etkiler ara veremezler dye düşündüm

günaydın
dün opum yapıldı ve 8 yumurta gelişmiş ve 4 5 adette geriden gelen yumurtalarım varken 4 tane yumurta toplanabilmiş.ve opudan sonra cok ağrım oldu ilkinde bu kadar ağrım hatta sadece gaz sancısı gibi ve adet ağrısı gibi ağrım vardı. işlemden sonra sürekli zaten tansiyoon kontrolü yapılıyordu bir saat yatıp ve ağrılarımın kesilmesinden sonra (damardan ağrı kesici yapıldı.) hafifi bir kahvaltı geldi onu yaptım hemşire kendini iyi hiisedince kanaman var mı bir bakalım dedi. hem de iyi isen giyinip çıkabişirsin dedi. giyinmek için tuvalete gittim o kadar çok şişim ki ve o kadar çok gazım var ki neyse kanama vardı diye bakarken ben bir fenalaştım kulaklarda bir uğultu gözlerin bozulmaya başladı hiö halim kalmadı allahtan eşim yanımda idi yürümeye bile halim kalmadı gözler tamamen gitti eşim de benbeyaz oldun dedi ve yatağa kadar beni taşıdı sonra hemşireler falan sonra uzun süre yatış iyi olduktan sonra da doktor yine mıayene etti...
4 adet yumurta olmasına da üzüldüm buğün de arayım durumları ile ilgili haber vericekten
arkadaşlar sizin opu işlemleriniz ne kadar sürüyor?? ve bu şekilde sorun yaşayanlar oldu mu?

geçmiş olsun . toplum tüm tedavi mi o kadar surdu acaba? bir de ilaçlar dahil mi
ilk kontole gittiğinde takviye veriyo, sonraki ay yine kan tahlili falan yapıyo ona göre tüp bebek tedavisine başlıyo. yaklaşık 2 hafta kadar iğneler sürüyo. sonra opu, sonra transfer işte... bu fiyatlara tabi ki ilaçlar dahil değil... ilk tedavimde yaklaşık bin tl, ikincisinde 600 tl de eczaneye ödedim.... bir de ilk gittiğinizde verdiği takviye vitaminler oluyo demiştim ya, onları reçeteyle alamıyosunuz malesef yaklaşık 300 tl de onlar tutuyor...

arkadaşlar embriyolog aradı sonuçlar iyi değil .4 yumurtanın biri anormal 2 si geriden geldiği için olumsuz geriye kalan tek yumurta da döllenmemiş.

Büşra adaşim bişey sorcam bende üniversite de tedaviye basladm esimden istenen tahlil sonuclarni üroloji bakip heyet raporu cikartcak ama neden okadr uzun sürdü senin anlamadim doktrn rapor yazmasi
büşra hanım ürolojıye zaten bir ay sonraya randevu veriyorlar. sonra topşnması gereken belgeler. seni sıraya sokuyorlar. sıran gelince heyet asılama veya tüp bebege karar veriyor.tabi o da 6 ayı rahat buluyor. işlemler uzun suruyor adet olmayı bekleme, kistin olmayacak, herşey yolunda gidecek. yolunda gitmeyince bir sonra ki adeti bekleme durumu oluyor. tüp bebek tedavisi uzun ve yorucu madden, manen Allah yardımcımız olsun.

arkadaşlar embriyolog aradı sonuçlar iyi değil .4 yumurtanın biri anormal 2 si geriden geldiği için olumsuz geriye kalan tek yumurta da döllenmemiş.
allah yardımcın olsun benimde embriyolarım olusmamıstı. tedavşm yarım kaldı. hangi hastahanede tedavi görüyorsunuz

Amin hepimizn yardmcisi olsn. Uroljinin istedgi tüp bebek merknznde istedgi bütün kağıtlar tahlilleri hazrladk 1 şubatta tahlil sonuçlarını göstercem üroloji doktrna ama nedn sonuçları görünce rapor yazmiyo hemn

raporunuz cıkmadı mı heyetten. cıktıysa kistelerden sonra tedaviye hemen başlarlar.
1 şubatta doktora sonuçları gostericem heyet raporunu cikartmasi için. Kistlermde ztn yok olmuyo büyümesini engellemek için iğne vuruldum bu ayn 25 inde son ignemi vurulcm. Sonra bi aksilik cikmazsa hemn tedaviye başlarlar dye düşündüm

hayır sıraya sokuluyor. zaten dicekler bizim aramamızı bekleyin en asagı 6 ayı bulur diye . ben tüm belgelerimle 2014 eylül ayında teslim etmiştim 2015 mayısta arandım . heyet raporunuz çıktı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…