BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

eger heyetten rapor cıkmadıysa bekleme durumunuz olabilir ama net bilemiyorum. ALLAH yardımcımız olsun.

acıbaden hastanesi dr şahin zeteroğlu
bu ikinci tedavim
bende görüşmeye gitöiştim ama tedaviye başlamadım. üniversitede tedavi görüyorum. sahin beyde fiyat nedir? bir de oluşmayınca embrriyo tekrar ücret alınıyor mu ? yoksa sadece ilaç parası verip tedaviye devam mı

CANIM İLK TEDAVİMDE İLAÇLAR 2500 HASTENEDE 5500 ALMIŞTI.OLUŞMAYINCA ÜCRET HAKKINDA BİLGİM YOK. AMA BU SEFER GALİBA OLUMSUZ OLACAK TRANSFER OLMAYACAK O ZAMAN FİYATI ÖĞRENİNCE YAZARIM

CANIM İLK TEDAVİMDE İLAÇLAR 2500 HASTENEDE 5500 ALMIŞTI.OLUŞMAYINCA ÜCRET HAKKINDA BİLGİM YOK. AMA BU SEFER GALİBA OLUMSUZ OLACAK TRANSFER OLMAYACAK O ZAMAN FİYATI ÖĞRENİNCE YAZARIM
haberinizi bekliyorum. Rabbim şifa versin . inşallah paranız da yanmaz.

hayır sıraya sokuluyor. zaten dicekler bizim aramamızı bekleyin en asagı 6 ayı bulur diye . ben tüm belgelerimle 2014 eylül ayında teslim etmiştim 2015 mayısta arandım . heyet raporunuz çıktı diye.
Yuh ya k.bkma cok uzn bu ne böyle :-(

aynen öyle ama sırada çok insan var. paranız varsa özel hastahane ama onda da olup olmayacağını bilmeyince insan tereddüt ediyor. ama burada başladıysanız beklemeyi, sabretmeyi göze alın
Çok insan var ama anlamadigm madem heyet raporunu hemen cikartmicaklar ignelere neden basliyolar nyse sabrtcm mecbur ben özelde yaptircaktim ama olacağı kesin değil hem ilk denememi devlette yapaym eğer olmassa benm laparoskopi ameliyatı olmam lazm son çare onu özelde yaptririm dye düşünmüştüm. Sonumuz hayr olsun.

arkadaşlar benim ikinci tüp bebek tedavim olumsuz biraz önce doktor eşimi aramış ve tek beklenen yumurta da da döllenme olmadığını söylemiş.
bu süreçte o kadar iğne oluyorsun, iş yerinden zorla izin almalar herkese yalan atmalar (iş yerinden arkadaşlarım tüp bebek tedavisini bilmedikleri için onlara başka hastalıkla ilgili yalan atmak zorunda kaldığımdan), tedavinin başından yaşadığın stres sıkıntı opudan sonra çektiğin acıı.... hepsi boşunaymış
allahım sizin yüzünüze gülsün inşallah. sizden iyi haberler alayım da moralim yerine gelsin bari.
Allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin..

allah yardımcınız olsun. benim de ilk tedavim yarıda kalmıştı embriyolar yaşamamıstı. ruehn, bedenen, madden cok yoruluyoruz. bizim de imtihanımız buymuş. nerede tedavi görüyordunuz?

allah yardımcınız olsun. benim de ilk tedavim yarıda kalmıştı embriyolar yaşamamıstı. ruehn, bedenen, madden cok yoruluyoruz. bizim de imtihanımız buymuş. nerede tedavi görüyordunuz?
acıbadem bu ikinci tüp bebek denemem

canım senin durumun farklı. bi tedaviye sokmuşlar seni. ama durumun farklı olduğu için belki daha farklı olabilir rapor çıkma durumun.

acıbadem bu ikinci tüp bebek denemem
peki embriyo oluşmayınca tedavi ücretini yine aynı mı alıyorlar. bizimde oluşmayınca eşime ek vitamin verdiler. su an tekrar tedavideyim . ilk tedavide iğne olarak gonal f kullanmıştım. şimdi puregon diye farklı bir ilaca geçti doktor aynı göbekten. sonuna kadar gelip yarıda klması uzuyor insanı. Allah sıgınıyoruz "ol" demesini bekliyoruz.

canım bu işlemden tedavi alınacak mı bilgim yok birşey denildi.ben de ilk tedavim de gonal f kullanmıştım. ikinci tedavim de menopur kalçadan iğne ile tedavi yapıldı. canım olmayan veya tedavisi yarım kalan herkese allah sabır versın ve tez zaman da yüzümüzü güldürsün inşallah

Cnm bnm ya üzülme desem boşuna biliyorum ama sen dua etmeyi sakın birakma namz kil dua et güç versn Allhm peki olmama sebebin neydi cnm

Aynen zoladex vuruluyrm bende. Senin kistler kac cm ve şuan hangi aşamadasin
Benim bir tane kistim var ne kadar büyük bilmiyorum sölemediler ama çok büyük değil ,ilk tedavi olumduz olunca önlem olarak verdiler , ilk iğnemi oldum ve adet de oldum inanılmaz uzun sürdü. Senin nasıl oldu? İlk iğneden sonra adet oldunmu

Evet ilk iğneden sonra adet oldm benmde cok uzun sürmüştü bende doktra sordm norml dedi snra ikinci iğne vurulnca adet olmadm pazartesi de üçüncü ignemi olucam. Sen de 3 keremi iğne olcan sonra napcan doktr bişey soyledimi

İçim
rahatladı benim hala bitmedi adet, bana da 3tane verdi canım sonrasında ilk adetle tüp bebeğe başlıcaz inşallah son olur,hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…