BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Bende bursada uludağ Üniversitesinde tüp bebek tedavisine başladım cnm bendede çikolata kisti var. Şuan hangi asamadsn neler yaptn
canım bende uludağa gittim bir dunya test isdediler akşama kadar canım çıktı vede dahada tekrar birsuru test yapılacak falan ama butun gidenler diyor ki hiç boşa uğrasmayın gel git gel git özel ile aynı oluyor vede ilaçlar 3 bin falan tutuyormuş kararsız kaldım dewam edip etmemekde öte yandan medicabile gidiyorum OKTAY beye çok yıpratıcı bi süreç

Zaman olarak uzun sürüyor cnm ama ilaclar 3 bin fln tutmz bna öyle diyen olmadı hiç. Imkanin varsa özelde yaptrabilirsin ama ben ilk denememi burda yapıcam doktorlarn iyi olduğunu duymuştum fakat zor bi süreç Allah hepimzn yardmcisi olsn

Basladiysan tabiki git canim ilaclar 1000.1250 civari tutuyor.abartmasinlar.ozelde bi kan testi en az 50 tl burda birsuru test yapilyor ucretsiz.tabiki zor bi surec maddiyatin yetiyosa ugrasma cunku cok yioraniyosun.uzuluyosun bisuru zaman kaybi ama paran varsa ozelde enazindan hemen baslanir heyettir rapordur beklemezsin .herkes icin hayirlisi

Be
Cok gecmis Bende uludag üniversitesinde tedavi görüyorum. Eğer size verilen şartlara uyuyorsaniz ilaçlar o kadar tutmuyor. Raporunuz onaylandıktan sonra 3 tüp bebek 3 ilaç alma hakkınız var . Raporla alınan ilaçlar 800 lira civarı tutuyor. 400 lira da nakil ücreti ödeniyor. Ama rapor çıkması ve sıra gelmesi uzun surebiliyor. Siz yine dosyalarınızi halledip sıraya girin. Sıra gelene kadar maddi durumunuz uygunsa dışarda deneyebilirsiniz. Olmazsa rapor çıkınca üniversitede devam edersiniz .

bende uludağ ünv. gidiyorum ama bana başta aşılama uygulayacaklar orda sıra beklerken bayanın biri sormuştu fiyatları kadına devletin şartları olan kayıda şartlar uyuyor ise 1500 tl bir tanesi bile uymuyorsa 7000 tl yazmışlardı daha yeni aralık ayındaydı yani

Bende iki kere aşılama oldum şimdi tüp bebek tedavisindeyim bakalım pazartesi yumurta toplama olacak Rabbim yardımcımız olsun

Canim universite hakkaten yipratici ve sabir gerektiren bi yer.ama dedigin gibi ilaclar 3000 bin tutmuyo.ben bir ay once yaptirdim.450 katki payi verdim.900 de ilaclarim tuttu.ama malesef negatif sonuc aldim.orda beklemek insani yoruyor.beni o siraya koyduktan sonra 9 ay sonra cagirdilar.gurkan hocayla hic muhattap olamiyosun zaten hep asistanlar bakiyolar.gurkan hoca sadece yumurta toplamada ve transferde isleme giriyor.ikinci icin siraya girdim simdide ama bi seneye yakin zaman gelir diyolar valla bilmiyirum bende napicagimi.

devlet aşılamayı daha fazla vermiyormuydu ben yanlış mı hatırlıyorum neden 2 kere
Veriyor ama gerek duymadilar. Aşılama biraz zaman kaybı olma oranı çok düşük. Bende polikistik over var. 4 5 senedir çocuğumuz olsun diye bekliyoruz. Şimdi tüp bebek tedavisindeyiz.

Aynen öyle cok bekltyolr cnm bende Üniversitesi de ilk tüp bebek denememi yaptrcam sana sorulrm olck cvplrsan sevinrm cnku hastne cvplamyo biliysn neden olmuyodu cnm sorn neydi bide kac yasndsn bide heyet raporu cikmasi icn ne kadr bekledn

Allah hepimize sabır versin Üniversite çok stresli ve yorucu orda koşuşturmak git geller insanı mahfediyo. Ben de ikincisi için bekliyorum zaman geçmek bilmiyo

Aynen öyle cok bekltyolr cnm bende Üniversitesi de ilk tüp bebek denememi yaptrcam sana sorulrm olck cvplrsan sevinrm cnku hastne cvplamyo biliysn neden olmuyodu cnm sorn neydi bide kac yasndsn bide heyet raporu cikmasi icn ne kadr bekledn
Canim benim yasim 32 yumurta rezerv azligi var.yumurta sayim sayim az ve kalitesiz.bana ilk basvurdugumda amh testi istediler.o dusuk ciktigi icin asilama yapmadan direk tup bebek sirasina soktular.evraklari teslim ettim verdim.9 ay sonra cagirdilar heyet raporum cikti diye.sonra muayenelere basladik iste.istedigin soruyu sorabilirsin canim cekinmeden elimden geldigince cevaplarim.hastanede agizlarindan bi kelime almak zor.sizde sorun ne.grup grup ayiriyolar siralarida

Allah hepimize sabır versin Üniversite çok stresli ve yorucu orda koşuşturmak git geller insanı mahfediyo. Ben de ikincisi için bekliyorum zaman geçmek bilmiyo
Canim sana enazindan tarih verdiler bende oda yok.oyle belirsizce bekliyorum malesef

Haklısın canım. Bizim sıkıntılı ama seninde durumun bizden farklı değil neden böyle yapıyolar anlamıyorum.
Valla anlasam ne yapmaya calistilarini.bide zaman kaybetme yumurtalar gitgide azaliyo diyo sonra bi seneden bahsediyo.raporunu al git ozele diyo.sanki biz cok merakliyiz orda yaptirmayada.para olsa zaten gidicez bu kadar strese girmeyiz orda.valla kimle konustuysam hepsi negatif almis bu ara.biz o gun 5 kisi transfer olmustuk hepimizin negatif malesef.basarilarindansa supheliyim yani artik oraninda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…