- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Benimle birlikte olan bir kişinin pozitif sonucu var benim bildiğim onun da eşi hastanede asistan ya da doktordu kontrole gittiğimde karşılaştık. Benim arkadaşım Murat Aslan'da yaptırdı şuan bir aylık hamile doktor o kadar uğraştı ki olsun diye düşük yapmasın tutunsun diye progestan iğne vuruldu her akşam bant yapıştırttı kalçalarına hamile olduğu belli olduktan sonra bizim kullandığımız jellerden kullandı yani anlıycan burda herşey baştan savma Olsun diye değil iş görülsün diye tedavi yapılıyo.Valla anlasam ne yapmaya calistilarini.bide zaman kaybetme yumurtalar gitgide azaliyo diyo sonra bi seneden bahsediyo.raporunu al git ozele diyo.sanki biz cok merakliyiz orda yaptirmayada.para olsa zaten gidicez bu kadar strese girmeyiz orda.valla kimle konustuysam hepsi negatif almis bu ara.biz o gun 5 kisi transfer olmustuk hepimizin negatif malesef.basarilarindansa supheliyim yani artik oraninda.
Tabi canim bastan savma is.tutup tutmadigini hic onemsediklerini sanmiyorum.normalde hefyerde transferi idrara sikisik yapiyolar.bize gerek yok deyip yaptilar oylesine.transferden sonra ayni yatakta iki kisi yatti 40 dk sonra hadi baska hasta gelcek deyip kaldirdilar yani.dusun prednol haptan bile ne cektim.insan bi aciklama yapar bisey yapar.negatiften sonra doktorla bile gorusemedim yani ben hic.gerek yok siraya soktuk dediler.ayy valla dusundukce sinirlerim tepeme cikiyor.Benimle birlikte olan bir kişinin pozitif sonucu var benim bildiğim onun da eşi hastanede asistan ya da doktordu kontrole gittiğimde karşılaştık. Benim arkadaşım Murat Aslan'da yaptırdı şuan bir aylık hamile doktor o kadar uğraştı ki olsun diye düşük yapmasın tutunsun diye progestan iğne vuruldu her akşam bant yapıştırttı kalçalarına hamile olduğu belli olduktan sonra bizim kullandığımız jellerden kullandı yani anlıycan burda herşey baştan savma Olsun diye değil iş görülsün diye tedavi yapılıyo.
Aynen tam bir çile kafayı yetirtirler insana ilaçları alırken de çok sıkıntı çektim opu dan sonra çıkışımı yapmamışlar ilaçları alamıyodum eczane tanıdık olmasa yatıyo görünyosun diyo o gün çıkış falan yapılmamış sonra da hafta sonuydu bilmiyorum ne zaman yaptılar. Acil bi durum olsa ulaşabileceğin hiçkimse yok ulaşmak ne mümkünTabi canim bastan savma is.tutup tutmadigini hic onemsediklerini sanmiyorum.normalde hefyerde transferi idrara sikisik yapiyolar.bize gerek yok deyip yaptilar oylesine.transferden sonra ayni yatakta iki kisi yatti 40 dk sonra hadi baska hasta gelcek deyip kaldirdilar yani.dusun prednol haptan bile ne cektim.insan bi aciklama yapar bisey yapar.negatiften sonra doktorla bile gorusemedim yani ben hic.gerek yok siraya soktuk dediler.ayy valla dusundukce sinirlerim tepeme cikiyor.
Cok Sağol cnm bende sorun çikolata kistleri var yumurtalklarmda direk tüp bebek tedavisine baslaylm dediler 24 yaşındayım. 3 aydr kistleri baskilamk icn gobegimden igne vuruluyrm geçici menopaza soktu bütün tahlilleri evraklri yaptrdik fakat üroloji den heyet raporu cikmasi lazm onun için 1 şubatta doktr sonuclara bakmk icn cagrdi. Doktra sordm heyet raporu ne zamn cikar dedm hemn cikar dedi ama herkz cok beklemisCanim benim yasim 32 yumurta rezerv azligi var.yumurta sayim sayim az ve kalitesiz.bana ilk basvurdugumda amh testi istediler.o dusuk ciktigi icin asilama yapmadan direk tup bebek sirasina soktular.evraklari teslim ettim verdim.9 ay sonra cagirdilar heyet raporum cikti diye.sonra muayenelere basladik iste.istedigin soruyu sorabilirsin canim cekinmeden elimden geldigince cevaplarim.hastanede agizlarindan bi kelime almak zor.sizde sorun ne.grup grup ayiriyolar siralarida
Ben hastalandigimda iste acile gittim.dedim tup bebek yaptirdim.diyolar doktorunu ara kimi aricanki.muhattap oldugun kimse yok.Aynen tam bir çile kafayı yetirtirler insana ilaçları alırken de çok sıkıntı çektim opu dan sonra çıkışımı yapmamışlar ilaçları alamıyodum eczane tanıdık olmasa yatıyo görünyosun diyo o gün çıkış falan yapılmamış sonra da hafta sonuydu bilmiyorum ne zaman yaptılar. Acil bi durum olsa ulaşabileceğin hiçkimse yok ulaşmak ne mümkün
Canim uroloji sonuclara bakinca hemen yaziyor zaten kagida tup bebek olabilir diye.ordan baska bisey beklemiyosun yani.sonra siraya sokuyolar iste.heyet raporunun cik.asi uzun surmuyor aslinda.sana sira gelmesi uzun suruyor.ben evraklari verdikten bir ay sonra aradim disarda yaptirmak istiyosaniz raporunuzu hazirlayalim dediler.yani rapor cikiyor sadece siranin gelmesi uzun suruyor.ama 3 grup var.erkek faktoru kadin faktoru ve yumurta rezerv azligi.en yogun olan grup yumurta rezerv azligi.bende malesef bu gruptayim iste oyuzden hep bekliyorum.Cok Sağol cnm bende sorun çikolata kistleri var yumurtalklarmda direk tüp bebek tedavisine baslaylm dediler 24 yaşındayım. 3 aydr kistleri baskilamk icn gobegimden igne vuruluyrm geçici menopaza soktu bütün tahlilleri evraklri yaptrdik fakat üroloji den heyet raporu cikmasi lazm onun için 1 şubatta doktr sonuclara bakmk icn cagrdi. Doktra sordm heyet raporu ne zamn cikar dedm hemn cikar dedi ama herkz cok beklemis
yumurta rezervesi dediğin amh testi değil mi sonuç ne çıkıyor benim 3.74 çıktı referans aralığı da yok normail mi acaba sizceCanim uroloji sonuclara bakinca hemen yaziyor zaten kagida tup bebek olabilir diye.ordan baska bisey beklemiyosun yani.sonra siraya sokuyolar iste.heyet raporunun cik.asi uzun surmuyor aslinda.sana sira gelmesi uzun suruyor.ben evraklari verdikten bir ay sonra aradim disarda yaptirmak istiyosaniz raporunuzu hazirlayalim dediler.yani rapor cikiyor sadece siranin gelmesi uzun suruyor.ama 3 grup var.erkek faktoru kadin faktoru ve yumurta rezerv azligi.en yogun olan grup yumurta rezerv azligi.bende malesef bu gruptayim iste oyuzden hep bekliyorum.
Senin normal canim.benim 0.27 amhim.yumurta olusmuyor olussada kalitesiz olup dollenmiyor.yumurta rezervesi dediğin amh testi değil mi sonuç ne çıkıyor benim 3.74 çıktı referans aralığı da yok normail mi acaba sizce
allah hepimizin yardımcısı olsunSenin normal canim.benim 0.27 amhim.yumurta olusmuyor olussada kalitesiz olup dollenmiyor.
Anladm cnmda bana kist icn iğneler yapildi inş cok bekletmezler. Allah önce hepimze sabr snra saglkli bebisler versnCanim uroloji sonuclara bakinca hemen yaziyor zaten kagida tup bebek olabilir diye.ordan baska bisey beklemiyosun yani.sonra siraya sokuyolar iste.heyet raporunun cik.asi uzun surmuyor aslinda.sana sira gelmesi uzun suruyor.ben evraklari verdikten bir ay sonra aradim disarda yaptirmak istiyosaniz raporunuzu hazirlayalim dediler.yani rapor cikiyor sadece siranin gelmesi uzun suruyor.ama 3 grup var.erkek faktoru kadin faktoru ve yumurta rezerv azligi.en yogun olan grup yumurta rezerv azligi.bende malesef bu gruptayim iste oyuzden hep bekliyorum.
Amin canim insallah..umarim dedigin gibi cok bekletmezler bir an once islemlere gecersin..Anladm cnmda bana kist icn iğneler yapildi inş cok bekletmezler. Allah önce hepimze sabr snra saglkli bebisler versn
İnşallah ya hep stres vlla takmamya caslyrm sözdeAmin canim insallah..umarim dedigin gibi cok bekletmezler bir an once islemlere gecersin..
CANIM BANADA 1 sene sonraya vermişlerdi banada ama eltime 4 ay sonraya verdilerdiler bu sene sasırdım bende peki tup bebekiçin günü ne kadar sonraya veriyorlarCanim universite hakkaten yipratici ve sabir gerektiren bi yer.ama dedigin gibi ilaclar 3000 bin tutmuyo.ben bir ay once yaptirdim.450 katki payi verdim.900 de ilaclarim tuttu.ama malesef negatif sonuc aldim.orda beklemek insani yoruyor.beni o siraya koyduktan sonra 9 ay sonra cagirdilar.gurkan hocayla hic muhattap olamiyosun zaten hep asistanlar bakiyolar.gurkan hoca sadece yumurta toplamada ve transferde isleme giriyor.ikinci icin siraya girdim simdide ama bi seneye yakin zaman gelir diyolar valla bilmiyirum bende napicagimi.
çok tesekkür ederim ya esime dısarıda bekleyen bi bey öyle demiş bizde sasırmıstık dediğiniz gibi yapıcamBe
Cok gecmis Bende uludag üniversitesinde tedavi görüyorum. Eğer size verilen şartlara uyuyorsaniz ilaçlar o kadar tutmuyor. Raporunuz onaylandıktan sonra 3 tüp bebek 3 ilaç alma hakkınız var . Raporla alınan ilaçlar 800 lira civarı tutuyor. 400 lira da nakil ücreti ödeniyor. Ama rapor çıkması ve sıra gelmesi uzun surebiliyor. Siz yine dosyalarınızi halledip sıraya girin. Sıra gelene kadar maddi durumunuz uygunsa dışarda deneyebilirsiniz. Olmazsa rapor çıkınca üniversitede devam edersiniz .
amin canım çok sağol demekki yanlış sölediler bize aynen beklemek cok zorBasladiysan tabiki git canim ilaclar 1000.1250 civari tutuyor.abartmasinlar.ozelde bi kan testi en az 50 tl burda birsuru test yapilyor ucretsiz.tabiki zor bi surec maddiyatin yetiyosa ugrasma cunku cok yioraniyosun.uzuluyosun bisuru zaman kaybi ama paran varsa ozelde enazindan hemen baslanir heyettir rapordur beklemezsin .herkes icin hayirlisi
Uludağ üniversitesi , sen?İnşallah cnm sen nerde tedavi goruysn
Canim sira sana geldiginde aradiklarinda adetin 20. Gunu cagiriyolar.sonra yine tatlil falan.anesteziden randevu aliyosun. Eger histeteskopi falan yapmicaklarsa adetin 3. Gunu tekrar cagiriyolar ve ilaclarini yaziyolar.islemelere baslamis oluyosun yani.asil sorun iste cagirana kadar.cagirdiktan sonra zaman cabuk geciyorda.dedigim gibi grup grup ayirmislar.kadin faktoru erkek faktoru bide yumurta rezerv azligi.sorun neyse ona gore grupta siraya sokuyolar.benimle ayni anda basvurdugum arkadasimin esinde sorun vardi.erkek faktoru grubuna soktular onu 3 ayda cagirdilar.bense dokuz ay bekledim dusun yani.sizde sorun neydi..CANIM BANADA 1 sene sonraya vermişlerdi banada ama eltime 4 ay sonraya verdilerdiler bu sene sasırdım bende peki tup bebekiçin günü ne kadar sonraya veriyorlar
Evraklari topladiysan sorun yok tamam dedilerse 7000 falan degil.o normal fiyat yani istenen kriterlere uygun olmayanlar icin.sizin kriterler tutuyorsa 1500 falan tutuyoçok tesekkür ederim ya esime dısarıda bekleyen bi bey öyle demiş bizde sasırmıstık dediğiniz gibi yapıcam
Uludağ üniversitesi , sen?İnşallah cnm sen nerde tedavi goruysn
Katılıyorum canım ben de ikinci deneme için bekliyorum ve hiç pozitif duymadımValla anlasam ne yapmaya calistilarini.bide zaman kaybetme yumurtalar gitgide azaliyo diyo sonra bi seneden bahsediyo.raporunu al git ozele diyo.sanki biz cok merakliyiz orda yaptirmayada.para olsa zaten gidicez bu kadar strese girmeyiz orda.valla kimle konustuysam hepsi negatif almis bu ara.biz o gun 5 kisi transfer olmustuk hepimizin negatif malesef.basarilarindansa supheliyim yani artik oraninda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?