BENDE PKO VAR CANIM BİDE ÇİKOLATA KİSTİ EŞİMDE BİRSEY YOK ama oraya vermedik sperm testi daha önce bildiğim kadarıyla yok yani böyleCanim sira sana geldiginde aradiklarinda adetin 20. Gunu cagiriyolar.sonra yine tatlil falan.anesteziden randevu aliyosun. Eger histeteskopi falan yapmicaklarsa adetin 3. Gunu tekrar cagiriyolar ve ilaclarini yaziyolar.islemelere baslamis oluyosun yani.asil sorun iste cagirana kadar.cagirdiktan sonra zaman cabuk geciyorda.dedigim gibi grup grup ayirmislar.kadin faktoru erkek faktoru bide yumurta rezerv azligi.sorun neyse ona gore grupta siraya sokuyolar.benimle ayni anda basvurdugum arkadasimin esinde sorun vardi.erkek faktoru grubuna soktular onu 3 ayda cagirdilar.bense dokuz ay bekledim dusun yani.sizde sorun neydi..
Bende uludag üniversitesinde cnmUludağ üniversitesi , sen?
SoZde sorun neydi cnmKatılıyorum canım ben de ikinci deneme için bekliyorum ve hiç pozitif duymadım
Canim seni kadin faktorune sokar ozaman.teslim ettinmi evraklarini falan senBENDE PKO VAR CANIM BİDE ÇİKOLATA KİSTİ EŞİMDE BİRSEY YOK ama oraya vermedik sperm testi daha önce bildiğim kadarıyla yok yani böyle
Hahah tebrik ediyorum siran gelmis yani.nekadar komikler ya valla.karmakarisik bi yer iste.allah sonumuz hayireyleye..beni bugün fakülteden aradılar kızlar.... sıram gelmiş diye....
ama komik olan şu ki ben zaten 3 rapor hakkımı kullandım
sanırım ikinci rapor hakkımı kullanıyım diye arıyolar... işlerini ne kadar da güzel ve dikkatli yapıyo arkadaşlar :)
Aaaaa yani devlet şansın bittimi aslında ?beni bugün fakülteden aradılar kızlar.... sıram gelmiş diye....
ama komik olan şu ki ben zaten 3 rapor hakkımı kullandım
sanırım ikinci rapor hakkımı kullanıyım diye arıyolar... işlerini ne kadar da güzel ve dikkatli yapıyo arkadaşlar :)
Benim kistim var eşimin sperm kalitesi düşükSoZde sorun neydi cnm
Evet bitti... Sacma salak calisiyo gerizekalilar...Aaaaa yani devlet şansın bittimi aslında ?
Bende de çikolata kisti var bişey sorucam sperm kalitesi düşük olduğunu tüp bebek merknznde ki doktrmu söyledi yksa üroloji doktrmuBenim kistim var eşimin sperm kalitesi düşük
Hepsi mal ordakilerin baştan sağma iş yapıyolar. Allah yardmcmz olsun tek Rabbm dualrmzi kabl etsn başka bişey gelmiyo elimzdenEvet bitti... Sacma salak calisiyo gerizekalilar...
Bi de diyorum beni aramissiniz, neden aramisiz diyo...bende o sebeple aradim neden aradiniz dedim... Bilmem bisey demediler mi dedi....
Her ikisi de canım. Ürolog da test yaptı, jinekoloji deBende de çikolata kisti var bişey sorucam sperm kalitesi düşük olduğunu tüp bebek merknznde ki doktrmu söyledi yksa üroloji doktrmu
Eee ne yapacaksın başlayacakmısın fakültede?Evet bitti... Sacma salak calisiyo gerizekalilar...
Bi de diyorum beni aramissiniz, neden aramisiz diyo...bende o sebeple aradim neden aradiniz dedim... Bilmem bisey demediler mi dedi....
Urologta ayri test istedi yani anladm cnmHer ikisi de canım. Ürolog da test yaptı, jinekoloji de
Eee ne yapacaksın başlayacakmısın fakültede?
Sorun neydi cnm seninHayir canim ben jimerde suat beye gidicem... Raporluyu da orda yaptirdim zaten. Sadece ilk hakkimi fakultede kullandim. Sonuc tabi ki negatif oldu...
canım ziya bey nasıl benim tedavimi o yapıyor bursaya da yeni taşındık hep iyi yorumlar var bakalım aşılamada ne olcakBen yaptirdim canim ama malesef negatif sonuc aldim.sizde sorun neydi
BUGÜN ADET 2. GÜNÜ KAN ALACAKLAR HORMON İÇİN canım ama benim 4. günü cmrtsiye gelmiştiCanim seni kadin faktorune sokar ozaman.teslim ettinmi evraklarini falan sen
yüksek FSH, düşük AMH... yumurta rezerv yetmezliği yani....Sorun neydi cnm senin
hayırlı uğurlu olsun tedavin... gerçekten iyi bir doktor...canım ziya bey nasıl benim tedavimi o yapıyor bursaya da yeni taşındık hep iyi yorumlar var bakalım aşılamada ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?