BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Arkadaslar dün uludag universtisende yumurta toplama işlemi oldum. Bugün daha aranmadim. Ben mi aricam yoksa onlar ertesi gün dönüyorlar mi ? Bi bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Demin aradım. Gerçi bayag açan olmadı merak ta ediyorum . Hayırlısı olsun inş.

Ay hayrlsi olr inş ya ben bile heycanlndm bende orda tedaviye baslicam cnm duydgma göre onlar arymus ama ordaklre güven olmz sen ara sürekli bnce

Hayirli olsun canim.mutlaka aryorlar ama icin rahat etmezse ara sen.bilgi veriyorlar gec aciyolar biliyosun

MERHABA CANIM ;
uludağ üniversitesine baslayıp bütün tektiklerin yapılması tüp bebeğe karar verilmesi nekadar sürüyor

Bir gün sonra arıycaz diyolar ama aramıyolar benim de cuma ya denk gelmişti opum c.tesi arıycaklarını söylediler ama pazartesi aradılar çarşamba transferim oldu. Ararlar canım stres yapma :) İnşallah hayırlısı olur güzel haberlerini alırız :)

uludağ üniversitesine baslayıp bütün tektiklerin yapılması tüp bebeğe karar verilmesi nekadar sürüyor

Biz mayısta başladık muayene oluyosun sen de eşin de testler yapıldıktan sonra karar veriliyo ne olacağına .Evrak toplama derken ekim de bütün işler bitti raporun çıkmasını 8 ay bekledik daha fazla bekleyen de var.

hastalığın durumuna göre değişiyor bende ekimde basladm kistlerm olduğu için direk tüp bebek baslaylm dediler evraklri bütün herseyi teslim ettik hala haber bekliyorum
AAA sasırdım bendede kist var acaba banada hemen baslarlarmı 24 ünde sonuçlarımı göstermye gidicem
çünkü özel hastaneye gittim kistten dolayı tüp bebek baska çıkar yok dedi

rapor çıktıkdan sonramı tup bebek yapıyorlar neden o kadar uzun sürede çıkıyoki ya kistim var her ay büyüyo hamile kalırsam gidermiş ama kalamadığım için çözüm tüp bebek off ne zor işler

AAA sasırdım bendede kist var acaba banada hemen baslarlarmı 24 ünde sonuçlarımı göstermye gidicem
çünkü özel hastaneye gittim kistten dolayı tüp bebek baska çıkar yok dedi
Çikolata kistimi cnm boyutu kac cm? Evet banada ya laparoskopi yada tüp bebek demislerdi. Sen üniversitede kadin dogumami sonuclari gostercen yoksa tüp bebek Merkezine gittnmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…