Ay hayrlsi olr inş ya ben bile heycanlndmArkadaslar dün uludag universtisende yumurta toplama işlemi oldum. Bugün daha aranmadim. Ben mi aricam yoksa onlar ertesi gün dönüyorlar mi ? Bi bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Demin aradım. Gerçi bayag açan olmadı merak ta ediyorum . Hayırlısı olsun inş.
Hayirli olsun canim.mutlaka aryorlar ama icin rahat etmezse ara sen.bilgi veriyorlar gec aciyolar biliyosunArkadaslar dün uludag universtisende yumurta toplama işlemi oldum. Bugün daha aranmadim. Ben mi aricam yoksa onlar ertesi gün dönüyorlar mi ? Bi bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Demin aradım. Gerçi bayag açan olmadı merak ta ediyorum . Hayırlısı olsun inş.
Cok şükür arandım :)Hayirli olsun canim.mutlaka aryorlar ama icin rahat etmezse ara sen.bilgi veriyorlar gec aciyolar biliyosun
İnşallah cnm kac yumurta toplandi kaçı dollendi bilgi verdilermiCok şükür arandım :)
perşembe cagrildim. Tanı perşembeye kadar herşey olabilir . Umarım yaşar dollenen yumurtalar.
18 yumurta toplanmış. 5 döllenmis. Ilk inde transfer olamadan yumurtalar gelişimini durdurmustu. Şimdi biraz korku var tabi ama Allahtan yapacak hiç biseyimiz yok ...İnşallah cnm kac yumurta toplandi kaçı dollendi bilgi verdilermi
MERHABA CANIM ;beni bugün fakülteden aradılar kızlar.... sıram gelmiş diye....
ama komik olan şu ki ben zaten 3 rapor hakkımı kullandım
sanırım ikinci rapor hakkımı kullanıyım diye arıyolar... işlerini ne kadar da güzel ve dikkatli yapıyo arkadaşlar :)
hüseyin molluosman var canım tecrübeli ve iyi bir drMerhaba kızlar zübeydeden tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı
Bir gün sonra arıycaz diyolar ama aramıyolar benim de cuma ya denk gelmişti opum c.tesi arıycaklarını söylediler ama pazartesi aradılar çarşamba transferim oldu. Ararlar canım stres yapma :) İnşallah hayırlısı olur güzel haberlerini alırız :)Arkadaslar dün uludag universtisende yumurta toplama işlemi oldum. Bugün daha aranmadim. Ben mi aricam yoksa onlar ertesi gün dönüyorlar mi ? Bi bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Demin aradım. Gerçi bayag açan olmadı merak ta ediyorum . Hayırlısı olsun inş.
cevapladığın için sağol cnm bayan doktor varmı pekihüseyin molluosman var canım tecrübeli ve iyi bir dr
bide murat kadıoğlunu çok övüyorlar
Nasıl gecti yumurta toplama işlemin cnm naslsn18 yumurta toplanmış. 5 döllenmis. Ilk inde transfer olamadan yumurtalar gelişimini durdurmustu. Şimdi biraz korku var tabi ama Allahtan yapacak hiç biseyimiz yok ...
rica ederim canımcevapladığın için sağol cnm bayan doktor varmı peki
uludağ üniversitesine baslayıp bütün tektiklerin yapılması tüp bebeğe karar verilmesi nekadar sürüyorArkadaslar dün uludag universtisende yumurta toplama işlemi oldum. Bugün daha aranmadim. Ben mi aricam yoksa onlar ertesi gün dönüyorlar mi ? Bi bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Demin aradım. Gerçi bayag açan olmadı merak ta ediyorum . Hayırlısı olsun inş.
Biz mayısta başladık muayene oluyosun sen de eşin de testler yapıldıktan sonra karar veriliyo ne olacağına .Evrak toplama derken ekim de bütün işler bitti raporun çıkmasını 8 ay bekledik daha fazla bekleyen de var.uludağ üniversitesine baslayıp bütün tektiklerin yapılması tüp bebeğe karar verilmesi nekadar sürüyor
hastalığın durumuna göre değişiyor bende ekimde basladm kistlerm olduğu için direk tüp bebek baslaylm dediler evraklri bütün herseyi teslim ettik hala haber bekliyorumuludağ üniversitesine baslayıp bütün tektiklerin yapılması tüp bebeğe karar verilmesi nekadar sürüyor
AAA sasırdım bendede kist var acaba banada hemen baslarlarmı 24 ünde sonuçlarımı göstermye gidicemhastalığın durumuna göre değişiyor bende ekimde basladm kistlerm olduğu için direk tüp bebek baslaylm dediler evraklri bütün herseyi teslim ettik hala haber bekliyorum
rapor çıktıkdan sonramı tup bebek yapıyorlar neden o kadar uzun sürede çıkıyoki yaBiz mayısta başladık muayene oluyosun sen de eşin de testler yapıldıktan sonra karar veriliyo ne olacağına .Evrak toplama derken ekim de bütün işler bitti raporun çıkmasını 8 ay bekledik daha fazla bekleyen de var.
Çikolata kistimi cnm boyutu kac cm? Evet banada ya laparoskopi yada tüp bebek demislerdi. Sen üniversitede kadin dogumami sonuclari gostercen yoksa tüp bebek Merkezine gittnmiAAA sasırdım bendede kist var acaba banada hemen baslarlarmı 24 ünde sonuçlarımı göstermye gidicem
çünkü özel hastaneye gittim kistten dolayı tüp bebek baska çıkar yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?