- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Bende 25 inde üniversite ye gidicem evet çikolata kistinin tek çözümü bebek ama okadar cok ugrastiriyolar ki cok zor hemde bana kistler icn iğneye basladilar ama rapor icn beklicen dediler ama iğneler bitti hala rapor cikmadi kistlerim tekrr büyür dedim nye ignelere basladnz ozmn dedimrapor çıktıkdan sonramı tup bebek yapıyorlar neden o kadar uzun sürede çıkıyoki yakistim var her ay büyüyo hamile kalırsam gidermiş ama kalamadığım için çözüm tüp bebek off ne zor işler
3 ,5 ama her ay buyuyor tup bebek merkezine gittiğimde yokdu aniden sancılandım ambulansla özel hastahaneye gittim orda öğrendim bu ay 24 ünde horman testinin sonuclarını göstermeye gittiğimde üniv. kistimide sölicemÇikolata kistimi cnm boyutu kac cm? Evet banada ya laparoskopi yada tüp bebek demislerdi. Sen üniversitede kadin dogumami sonuclari gostercen yoksa tüp bebek Merkezine gittnmi
ne iğneleriki onlar canımBende 25 inde üniversite ye gidicem evet çikolata kistinin tek çözümü bebek ama okadar cok ugrastiriyolar ki cok zor hemde bana kistler icn iğneye basladilar ama rapor icn beklicen dediler ama iğneler bitti hala rapor cikmadi kistlerim tekrr büyür dedim nye ignelere basladnz ozmn dedim
Geçmiş olsun cnm 3.5 cm tek tarfta ise tüp bebek yapmazlar ama başka bi problem dha varsa yapabilirler sen gittiğinde zaten ultrasonda bakarlr ozamn kistide görürler3 ,5 ama her ay buyuyor tup bebek merkezine gittiğimde yokdu aniden sancılandım ambulansla özel hastahaneye gittim orda öğrendim bu ay 24 ünde horman testinin sonuclarını göstermeye gittiğimde üniv. kistimide sölicem
Tüp Bebek merkezndeki doktor verdi her ay gobegimden vuruldm kistleri baskilamk icn ve büyümesini engellemek için cnmne iğneleriki onlar canım
Bizde de eşimde sperm eksikliği var en son bir tane canlı çıkmıştı bizimde zaman geçtikçe düşüyo 2012 de daha yüksekti ama burdan sıra alıp muayene olana kadar ne hale geldi. Acil ya da değil durum değişmiyo malesef. Raporun çıkması için bahaneleri çok yoğun sıra var mecbur bekliyceksiniz diyolar. Durumun varsa bence hiç bekleme burayı. Benim komşumda senin gibiydi acıbademde yaptı tüp bebeği doğumdan sonra kist falan kalmadı şimdi doktor bebek istemiyosanız korunun diyomuş.rapor çıktıkdan sonramı tup bebek yapıyorlar neden o kadar uzun sürede çıkıyoki yakistim var her ay büyüyo hamile kalırsam gidermiş ama kalamadığım için çözüm tüp bebek off ne zor işler
yaaa inanmıyorum koca bursada birtane ssk tüp bebek !!!Bizde de eşimde sperm eksikliği var en son bir tane canlı çıkmıştı bizimde zaman geçtikçe düşüyo 2012 de daha yüksekti ama burdan sıra alıp muayene olana kadar ne hale geldi. Acil ya da değil durum değişmiyo malesef. Raporun çıkması için bahaneleri çok yoğun sıra var mecbur bekliyceksiniz diyolar. Durumun varsa bence hiç bekleme burayı. Benim komşumda senin gibiydi acıbademde yaptı tüp bebeği doğumdan sonra kist falan kalmadı şimdi doktor bebek istemiyosanız korunun diyomuş.
geçmişler olsun CANIMTüp Bebek merkezndeki doktor verdi her ay gobegimden vuruldm kistleri baskilamk icn ve büyümesini engellemek için cnm
CANIM sağda çikolatakisti solda da cok sayıda miyomlar var PKO inisülin direncide çok yüksekGeçmiş olsun cnm 3.5 cm tek tarfta ise tüp bebek yapmazlar ama başka bi problem dha varsa yapabilirler sen gittiğinde zaten ultrasonda bakarlr ozamn kistide görürler
Hmm kac senelik evlisin cnm kac yasindasn inşallah bu günler geride kalck sabretcz hayrlsyla bi bebgm olsnCANIM sağda çikolatakisti solda da cok sayıda miyomlar var PKO inisülin direncide çok yüksek
İnsülin direnci yüksek olunca noluyo cnm ilk defa duydmCANIM sağda çikolatakisti solda da cok sayıda miyomlar var PKO inisülin direncide çok yüksek
7 000 den başlıyo canım. Malesef durum olmayınca buraya mecbursunyaaa inanmıyorum koca bursada birtane ssk tüp bebek !!!
insanın zaten kendi derdi kendine yetiyo bide gene senelerce bekle off salı günü sperm testi vercez bizde 24 ünde kontrol bakalım nolcak peki özelde kaç tl acaba ya
Surekli kilo alıyosun şeker hapı kullanıyosun pko ya sebeb yumurta tembelliği yapıyo canımİnsülin direnci yüksek olunca noluyo cnm ilk defa duydm
İnşallah iylesrsn cnm bnm ya . Allah hepimize sabr versin bizmde imtihanmz boyleymis herlde kalpten dua edince Allah duyar sesimzi ben inanyrmSurekli kilo alıyosun şeker hapı kullanıyosun pko ya sebeb yumurta tembelliği yapıyo canım
Çok doğru neden bir tane dimi? Rapor geçen özel kliniklerde çok pahalı. İlaçlar da zaten almış başını gidiyoryaaa inanmıyorum koca bursada birtane ssk tüp bebek !!!
insanın zaten kendi derdi kendine yetiyo bide gene senelerce bekle off salı günü sperm testi vercez bizde 24 ünde kontrol bakalım nolcak peki özelde kaç tl acaba ya
zübeyde hanımdada şevket yılmaz eğitim arastırmadada olması gerekiyor sonucda onlarda kapsamlı ve sırf kadın doğum çok saçma olmaması ama insana illa işgence olacakyaÇok doğru neden bir tane dimi? Rapor geçen özel kliniklerde çok pahalı. İlaçlar da zaten almış başını gidiyor
Gürkan Uncu iyi bir seçim canım , geçmiş olsun.Böle durumlarda teşhisi koyacak ve tedaviye karar verecek dr o kadar önemli ki , sonrasında tedavinin devamı için dr seçersin ama ilk teşhis için bence doğru seçim Gürkan Hoca. Tüp bebek derse bakarsın. Çünkü o noktada maddiyat ta işin içine giriyor.selam aleyküm arkadaşlar, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Ben de düzenli olarak doktora giden, regli düzenli devam eden biriyim. 1.5 senedir smear yaptırmamıştım ve çok apayrı bi sebep nedeniyle kadın doğuma gittim. doktor yumurtalıklarıma bakarken "sende erken menopoz riski var sanırım bi tahlil yapalım" dedi. Tahlil sonucunda amh oranı 0.12 çıktı. Doktor tahmin ettiğimden çok kötü dedi. Tüp bebek riskin bile olmayabilir dedi. Reglinin 3. günü gel dedi telefonda. Sanırım FSH a bakacak. Bu arada bir süredir spor yapıyor ve kilo veremiyordum. Tahlil yaptırdım ve insülin direncim de çıkmıştı. Eşimle ilgili de bi sorun olabileceğini söylemişti bir ürolog. Şimdi ona da tahlil yaptırıp Gürkan Uncu'ya gitmeye karar verdik. Kafam çorba gibi. Rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah. Sizin önereceğiniz doktor var mı? ya da bu süreçte ne yapmalıyım bilmiyorum.
slm canım nasılsın ? zoladex ler bittimi? benim 3. kaldı ama inanılmaz huzursuzum, ateş baıyor sürekli, terliyorum. sen ne durumdasın?Evet ilk iğneden sonra adet oldm benmde cok uzun sürmüştü bende doktra sordm norml dedi snra ikinci iğne vurulnca adet olmadm pazartesi de üçüncü ignemi olucam. Sen de 3 keremi iğne olcan sonra napcan doktr bişey soyledimi
Ben 3. Iğnemi 25 ocakta vuruldum cnm aynen cok ter basiyo sıkıntı yapiyo cok kötü oluyorm Allahm bu gunlerimiz güzel sonuçlanır cnm sen hangi hastanede tedavi görüyosnslm canım nasılsın ? zoladex ler bittimi? benim 3. kaldı ama inanılmaz huzursuzum, ateş baıyor sürekli, terliyorum. sen ne durumdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?