BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Senin bitmiş süper! Ben uludağ üniversitesine gidiyorum. Peki adet oldunmu ?
Bende uludag üniversitesine gidiyorum iğneler bitti ama bütün evraklari teslim ettm aricaz dediler hala aramadilar sana bişey dedilermi ? Adet olmadm normal de 4 martta olmam lazm daha ignenin etkisi var

Bende uludag üniversitesine gidiyorum iğneler bitti ama bütün evraklari teslim ettm aricaz dediler hala aramadilar sana bişey dedilermi ? Adet olmadm normal de 4 martta olmam lazm daha ignenin etkisi var
3. iğneden sonra adeti bekleyip gideceğim. Sen adetin ilk günü hemen ara. 3. günü de git bence.

Merhaba kızlar, Uludağ Üniversitesi'nde ikinci tüp bebek için 4 Mart'a randevu aldım. Şubat'taki adetinin 20. günü gel demişlerdi. Şimde ne olacak direk ilaçlara başlarlar dimi daha önce kullandığımız Estrofem ile Folibiol' e. Üniversite'de ikinci ve üçüncüye tüp bebek yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?

evet canım hemen başlarlar , hadi bu sefer olumlu olur inşallah.

Ne guzel sen girdin hadi gene bi yola.insallah bu sefer son olurda kurtulursun oralardan.ben beklemeye devam.off aglamak istiyorummmm

İnşallah. Umut fakirin ekmeği bakalım bu sefer ne olacak. :) Sen de ikinci için bekliyosun dimi ne zaman gideceksin?
evet canım ben de ikinciyi bekliyorum mart ta sanırım şünkü şubatta bir iğnem daha var kistler için verdiği, ondan sonra ilk adetle gideceğim.

teacher 12 ilk randevumu aldım Gürkan Uncu dan ama daha 5 gün var gitmemize nasipse.. Allah razı olsun senden.

Eşimin tahlil sonuçları çıktı, hızlı hareketli hiç yok yavaş hareketli %46 çıktı. Acıbadem de görüştüğümüz doktor ısrarla 6 ay normal yollardan hamile kalmak için çabalamamızı söyledi. inofolic verdi, hem folikasit hem de yumurtaları olgunlaştırmak içinmiş. Bakalım hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.. zor bir süreç arkadaşlar. Rabbim hepimize sabır ve güzel kaderler nasip etsin..

amin canım, inşallah herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda gerçekten zor bir süreç. Rabbim başka sıkıntı vermesin , tez zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat verin. iyi yapmışsın. Gürkan hocaya özel kliniğine gidiyorsun demi? bir git zaten çok tecrübeli bir dr. hemen teşhis koyacaktır.

Merhaba Gürkan hocadan randevuyu nerden aldınız acaba?

Arkadaşlar yardım lütfen tüp bebek yaptırıcam öncesinde rahim ağzında yara var!çok sıkıntı veriyor!yarayı dondurma işlemini kime nerde yaptırayım bilemedim????yardım lütfen...Fakültede özel muayene bakan hocada kalmamış!

Girka
Gurkan uncu ve Kemal ozerkan muayeneleri umi plazada bursanin en iyi doktrlari bu alanda arastr istersen

Girka

Gurkan uncu ve Kemal ozerkan muayeneleri umi plazada bursanin en iyi doktrlari bu alanda arastr istersen

Teşekkürler.

Fakültede tüp bebek raporum çok önce çıktı.bu arada başka rahatsızlığım oldu.1 yıldan fazla uzun süre geçti.adetin 3. Günü gel demişlerdi.ama rahim ağzında yara çıktı.tüp bebek bölümü ilgilenir mi bilmiyorum ki!poliklinikten randevu aldım 1 ay sonraya çok var daha napıcan bilmiyorum.

Fakülte böyle işte bende eylül den beri uğraşıyorum fakülte de tüp bebek yaptrmak icin insani dha cok strese sokuyolar. Geçmiş olsun bu arada rahim agzndaki yara nasl gecer önce kadn hastlklrindki doktr söyler herlde cnm nr zamndr cocuk olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…