Insallah canim.valla beklemek beni dahada strese sokuyor.İnşallah son olur canım takdir Allahın. İnşallah sen de çok beklemezsin
Fakülte böyle işte bende eylül den beri uğraşıyorum fakülte de tüp bebek yaptrmak icin insani dha cok strese sokuyolar. Geçmiş olsun bu arada rahim agzndaki yara nasl gecer önce kadn hastlklrindki doktr söyler herlde cnm nr zamndr cocuk olmuyo
Canim bendede yara var.universitede bir kez tup bebek denememde var malesef negatif sonuclandi.ama bana yara icin bisey yapmami onermediler.yarayi dondurmayi yada yakmayi tavsiye etmediler.dogum oncesi islem rahim agzini daraltiyomus.senin raporun ciktimi cagirdilarmi seni7 senedir uğraşıyoruz Allah herkezin yardımcısı olsun.
Amin cnm hepimizin. Üniversite de heyet raporu aldktn sonra ne zamn rapor çıkıyo acaba ya7 senedir uğraşıyoruz Allah herkezin yardımcısı olsun.
Amin cnm hepimizin. Üniversite de heyet raporu aldktn sonra ne zamn rapor çıkıyo acaba ya
Canim bendede yara var.universitede bir kez tup bebek denememde var malesef negatif sonuclandi.ama bana yara icin bisey yapmami onermediler.yarayi dondurmayi yada yakmayi tavsiye etmediler.dogum oncesi islem rahim agzini daraltiyomus.senin raporun ciktimi cagirdilarmi seni
Gürkan hoca nın evke plazada özel muayenehanesi var.İnternette tlf nunu bulabilirsinizMerhaba Gürkan hocadan randevuyu nerden aldınız acaba?
Heyet raporu dediğin raporun kendisi değil mi zaten çıktîysa çağırırlar seni.tabi çok yoğunluk var.
Evet çıktı da cagrmadilr bide bna kistler için 3 ay iğne de vurdulr oda bitti cagrmalri lazmdi ya
Yara Bende epeydir var.artık sıkıntı yapmaya başladı.muhakkak halletmem lazım.şikayetin yoksa birsey yapmıyorlar zaten.
bugün aradım canım 3. zoladexten sonra 20. gün gel dediler. senin bitmişti dimi iğnelerAdetin 3.gununu basliyolar tedavye cnm
Evet cnm son iğneden 20 gün sonrami gel dedilerbugün aradım canım 3. zoladexten sonra 20. gün gel dediler. senin bitmişti dimi iğneler
Adetin 20. Günümü yoksabugün aradım canım 3. zoladexten sonra 20. gün gel dediler. senin bitmişti dimi iğneler
canım geçmişolsun senin ikinci sıran kaç ay sonra geldi ?Merhaba kızlar, Uludağ Üniversitesi'nde ikinci tüp bebek için 4 Mart'a randevu aldım. Şubat'taki adetinin 20. günü gel demişlerdi. Şimde ne olacak direk ilaçlara başlarlar dimi daha önce kullandığımız Estrofem ile Folibiol' e. Üniversite'de ikinci ve üçüncüye tüp bebek yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?
Ben 2 Aralık'ta transfer oldum 14 Aralık'ta da olmadığını öğrendim bir gün sonra aradım hastaneyi olmadı diye sıraya soktular. Negatif sonuç alanlar için her perşembe toplantı yapılıyormuş o toplantıdan çıkacak sonuca göre çağırıyolarmış. Beni 10 gün sonra falan aradılar Şubat'taki adetinin 20. günü gelin ikincisi için başlıycaz dediler. Ben bu konuda iyiyim bir arkadaşıma da 102. sıradasın demişler o da benden bir hafta sonra transfer yaptırmıştı.canım geçmişolsun senin ikinci sıran kaç ay sonra geldi ?
Çok üzüldüm benim de negatifti üzülme demek boş insan mahfoluyo Allah yardımcımız olsun bunda da vardır bir hayır demekten başka yapacak bişeyimiz yok malesef. İlk tüp bebeğin mi bu hastanede.arkadaşlar 4 subatta üniversitede olduğum nakil ne yazık ki negatifle sonuçlandı. 2 senedir bekledim fakat kısmet değilmiş. nakile gürkan bey girer diye düşünmüştüm fakat ışıl hanım yaptı nakili. 18 yumurtadan 5 i döllendi 4. gün iki yumurta konuldu. biri normal günündeymiş,diğeri geriden geliyormuş. şansı arttırmak için galiba çünkü yaşım 27. bi şüphelendim tabi . demek ki yumurtalarım çok kaliteli değildi. sıram geçsin diye baştan savma olmamıştı inş. insan ruhen çok yoruluyormuş onu net anladım. şimdi de 2. sıraya girdim fakat 133.sıradayım . 1 sene de gelirmiş sırab galiba bu arada özel hastahane arastırıcam. memnun kaldığınız ,tavsiye edeceğiniz yerler var mı ?
seni erken çağırmışlar canım. öncelik vermişler. herkesin durumuna göre sıra belirliyorlar galiba. benim ikinci tüp bebek sıram için 1 sene beklersiniz dediler.Ben 2 Aralık'ta transfer oldum 14 Aralık'ta da olmadığını öğrendim bir gün sonra aradım hastaneyi olmadı diye sıraya soktular. Negatif sonuç alanlar için her perşembe toplantı yapılıyormuş o toplantıdan çıkacak sonuca göre çağırıyolarmış. Beni 10 gün sonra falan aradılar Şubat'taki adetinin 20. günü gelin ikincisi için başlıycaz dediler. Ben bu konuda iyiyim bir arkadaşıma da 102. sıradasın demişler o da benden bir hafta sonra transfer yaptırmıştı.
2 kere yumurta toplandı ama ilk denememdi. sizin de mi üniversitede omuştu. transferi normal doktor yaptı. prof yapacak diye umut etmiştim ben. ama nasib,m böyleymiş. raporumu dışarı almak istiyorum. ama acileyi olmayanlara verilmiyorlarmış. çok saçma . hep çok yogunluk var hemde rapor sışarıya verilmiyor. olan zamanımıza oluyor. ama dışarı alma hakkımız olduguna geçiştirdiklerine inaniyorum.Çok üzüldüm benim de negatifti üzülme demek boş insan mahfoluyo Allah yardımcımız olsun bunda da vardır bir hayır demekten başka yapacak bişeyimiz yok malesef. İlk tüp bebeğin mi bu hastanede.
rabbim tez vakitte hayırlısını nasip etsinarkadaşlar 4 subatta üniversitede olduğum nakil ne yazık ki negatifle sonuçlandı. 2 senedir bekledim fakat kısmet değilmiş. nakile gürkan bey girer diye düşünmüştüm fakat ışıl hanım yaptı nakili. 18 yumurtadan 5 i döllendi 4. gün iki yumurta konuldu. biri normal günündeymiş,diğeri geriden geliyormuş. şansı arttırmak için galiba çünkü yaşım 27. bi şüphelendim tabi . demek ki yumurtalarım çok kaliteli değildi. sıram geçsin diye baştan savma olmamıştı inş. insan ruhen çok yoruluyormuş onu net anladım. şimdi de 2. sıraya girdim fakat 133.sıradayım . 1 sene de gelirmiş sırab galiba bu arada özel hastahane arastırıcam. memnun kaldığınız ,tavsiye edeceğiniz yerler var mı ?
amin inşallah çok sagolun.maşallah. nasibiniz osman hocanın elindenmiş. ne zaman ve ne kadara oldunuz . bilgi verir misiniz ?rabbim tez vakitte hayırlısını nasip etsin
bende üniversitenin yoğunluğundan dolayı art osman develioğlunda özel yaptırdım iyikide yaptırmışım
allah takdir etti şükür oğlum kucağımdaamin inşallah çok sagolun.maşallah. nasibiniz osman hocanın elindenmiş. ne zaman ve ne kadara oldunuz . bilgi verir misiniz ?
Adetin 20. Günümü yoksa[/QUOTE
Yok iğneden sonraki 20.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?