BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Kesinlikle raporumuzu vermeliler ...fakültedeki bı yoğunlukta azalır.böyle yaparak fakülteden başka şansı olmayanlarında hakkına giriyoruz.

gürkan hoca yapıyordu aslında nakilleri demekki artık Işıl hanım da yapıyor. Ama o da iyi bir dr bence .

Evet ilk denemem ve uludağ üniversitesinde benim eşimden dolayı sıkıntı ve riskli zaman aleyhimize işliyo ikincisi için bile uzun zaman ama yapacak bişey yok ilki için de bir buçuk seneden fazla bekledim. Benim transferimi Gürkan Hoca yapmıştı.

rabbim tez vakitte hayırlısını nasip etsin

bende üniversitenin yoğunluğundan dolayı art osman develioğlunda özel yaptırdım iyikide yaptırmışım
Ne kadar güzel Allah bize de nasip eder inşallah o günleri yaşamayı. Osman beyi biliyorum bu konuları doktorları o kadar çok araştırdım ki

bende üniversitenin yoğunluğundan dolayı art osman develioğlunda özel yaptırdım iyikide yaptırmışım
merhaba bende özel hastahaneye medicabilegidiyordum ama ordaki dr um beni osman beye yönlendirdi tüp bebek için eğer uludağda çok sonraya ertelerlerseosman beye gitmeyi düşünüyorum nasıl biri fiyatlarhakkında bilgi verirmisiniz

Bende negatif sonuc aldim universiteden simdi osman hocayi bende dusunuyorum aslinda iki merkez arasinda kararsiz kaldim.suan hamilemisin.bide ne kadara msl oluyo ogrenebilirmiyim.kacinci denemen

Geçmiş olsun negatifle sonuçlanmasına çok üzüldüm, inşallah en yakın zamanda gelir meleğiniz.

Ben pembemavide yaptırmıştım, nevin hanimdi doktorum. Gerçekten çok memnun kaldım ve ikinciyi düşününce de yine kendisine gitmeyi düşünüyorum kısmetse.

Ilk görüşmeler ücretsiz isterseniz bir gidip görüşün, merkezin ve doktorun içinize sinmeside önemli.

Inşallah sizede isteyen herkesede Rabbim en kisa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder, hep dilimde bu dua var. insan yasamayinca anlamıyor.

Ne kadar güzel Allah bize de nasip eder inşallah o günleri yaşamayı. Osman beyi biliyorum bu konuları doktorları o kadar çok araştırdım ki
Sekreter mi dedi bna nye öyle demediki kafm karsti smdi ayni igneyi vurulyz ama ayrı tedavimi uygulcklr acaba
evet canım sekreter dedi, bilmiyorum ki ara sor bence ,nezaman bitti 3.iğnen?

Merhaba hanımlar.Sayfaların birazını okudum.Sanırım daha cok tup bebek ağırlıklı ilerliyor konu.Biz de doğal yolla hamilelik için 9aydır deniyorduk.Ekimde kontrole gittim.Smear testim flan temiz cıktı.Marta kadar gelmeyin dedi.Ama olmadı.Martta tekrar kontrole gideceğiz.Sevil hn drmuz.Dorukta.Sanırım eşime de test yapılacak bu sefer.Burada yazılanları okuyunca biraz korktum açıkçası.Cok basındayız olayın gibi geldiHakkımızda hayırlısı.Allah hepimizin gönlüne göre versin

Bende negatif sonuc aldim universiteden simdi osman hocayi bende dusunuyorum aslinda iki merkez arasinda kararsiz kaldim.suan hamilemisin.bide ne kadara msl oluyo ogrenebilirmiyim.kacinci denemen
HAKKINIZIN HAYIRLISI OLSUN

BEN OĞLUMA KAVUŞTUM RABBİM NASİP ETTİ

İNŞALLAH SİZDE EN KISA ZAMANDA YAŞARSINIZ BU EŞSİZ DUYGUYU

FİYATLARI

2014 temmuzda 5500 e yaptırdım ilk transfer tutmadı

ikinci transfer 2000 verdim o kimyasal oldu

üçüncü için ilk önce 1000 liraya histeroskopi oldum sonra 1500 liraya transfer oldu tuttu şükür allaha

toplamda 10000 vermiş oldum

Ben fakülteye başvurduğumda Çok değerli doç.Barış Ata vardı.Saolsun laparoskopimi yaptı.İstersem raporumu dışarı verebileceğini söylemişti.Bu arada raporu beklerken maalesef ki Barış hocam Koç Üniversitesine transfer oldu.Çok üzüldüm gittiğine yerine Gürkan hoca geldi.Raporum çıktı dışarı istedim vermedi.Yazı işlerine şikayet ettim Gürkan hocayı sonuç fakültede de aynı işlemler oluyormuş vermiyormuş efendim raporu dışarıya.Bende bimere şikayet ettim sonuç yine aynı beyefendi keyfine göre aynı açıklamaları yapan bir dilekçe ile yanıt geldi.En son devletten 3 deneme hakkımız var Hoca 2 deneme negatif olursa kalan 1 denemelik hakkımın raporunu dışarıya verirmiş...yani Allaha havale ediyorum bu kadar yoğunluğu olan bir merkezde yorumlara bakıyorum kendi bile giremiyor heralde çoğu opu ve transfer işlemlerine neyin kafasında anlamış değilim.Burdan toplanıp topluca şikayet etmek lazım.

ADAMIN UMRUNDAMI SANKİ

7 yıldır bu işin içinde olan biri olarak tavsiyemdir.öncelikle inşallah bi sorununuz yoktur.İşin ehli birini bulun vakit kaybetmeyin.Osman hocaya gidin mesela ne var ne yok ne gerekli size söylesin.

nasıl yani ben bilmiyorum canım o yuzden soruyorum 2. ve 3. aynı parayı vermiyormusunuz ? nasıl birisi osman bey merkez ?

bizim akrabamızda gitti muaynehanesine gidince süper ilgileniyor fakultede ... !!!
ALLAH YARDIM ETSİNNNN BİZE ...

MERHABA CANIM ;
medicabilde oktay beyi tavsiye ediyorum çok iyi bir dr yoğun tabi ama kac dr değiştirmiştim hep zamankaybıymış bütün sorunlarımı o buldu keske basdan gitseydim belki klomen iğne ile kalırsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…