- 13 Nisan 2015
- 410
- 121
- 103
- 44
Kesinlikle raporumuzu vermeliler ...fakültedeki bı yoğunlukta azalır.böyle yaparak fakülteden başka şansı olmayanlarında hakkına giriyoruz.2 kere yumurta toplandı ama ilk denememdi. sizin de mi üniversitede omuştu. transferi normal doktor yaptı. prof yapacak diye umut etmiştim ben. ama nasib,m böyleymiş. raporumu dışarı almak istiyorum. ama acileyi olmayanlara verilmiyorlarmış. çok saçma . hep çok yogunluk var hemde rapor sışarıya verilmiyor. olan zamanımıza oluyor. ama dışarı alma hakkımız olduguna geçiştirdiklerine inaniyorum.
evet son iğneden 20 gün sonra dediler.Evet cnm son iğneden 20 gün sonrami gel dediler
gürkan hoca yapıyordu aslında nakilleri demekki artık Işıl hanım da yapıyor. Ama o da iyi bir dr bence .arkadaşlar 4 subatta üniversitede olduğum nakil ne yazık ki negatifle sonuçlandı. 2 senedir bekledim fakat kısmet değilmiş. nakile gürkan bey girer diye düşünmüştüm fakat ışıl hanım yaptı nakili. 18 yumurtadan 5 i döllendi 4. gün iki yumurta konuldu. biri normal günündeymiş,diğeri geriden geliyormuş. şansı arttırmak için galiba çünkü yaşım 27. bi şüphelendim tabi . demek ki yumurtalarım çok kaliteli değildi. sıram geçsin diye baştan savma olmamıştı inş. insan ruhen çok yoruluyormuş onu net anladım. şimdi de 2. sıraya girdim fakat 133.sıradayım . 1 sene de gelirmiş sırab galiba bu arada özel hastahane arastırıcam. memnun kaldığınız ,tavsiye edeceğiniz yerler var mı ?
Evet ilk denemem ve uludağ üniversitesinde benim eşimden dolayı sıkıntı ve riskli zaman aleyhimize işliyo ikincisi için bile uzun zaman ama yapacak bişey yok ilki için de bir buçuk seneden fazla bekledim. Benim transferimi Gürkan Hoca yapmıştı.2 kere yumurta toplandı ama ilk denememdi. sizin de mi üniversitede omuştu. transferi normal doktor yaptı. prof yapacak diye umut etmiştim ben. ama nasib,m böyleymiş. raporumu dışarı almak istiyorum. ama acileyi olmayanlara verilmiyorlarmış. çok saçma . hep çok yogunluk var hemde rapor sışarıya verilmiyor. olan zamanımıza oluyor. ama dışarı alma hakkımız olduguna geçiştirdiklerine inaniyorum.
Ne kadar güzel Allah bize de nasip eder inşallah o günleri yaşamayı. Osman beyi biliyorum bu konuları doktorları o kadar çok araştırdım kirabbim tez vakitte hayırlısını nasip etsin
bende üniversitenin yoğunluğundan dolayı art osman develioğlunda özel yaptırdım iyikide yaptırmışım
Sekreter mi dedi bna nye öyle demediki kafm karsti smdi ayni igneyi vurulyz ama ayrı tedavimi uygulcklr acabaevet son iğneden 20 gün sonra dediler.
merhaba bende özel hastahaneye medicabilegidiyordum ama ordaki dr um beni osman beye yönlendirdi tüp bebek için eğer uludağda çok sonraya ertelerlerseosman beye gitmeyi düşünüyorum nasıl biri fiyatlarhakkında bilgi verirmisinizrabbim tez vakitte hayırlısını nasip etsin
bende üniversitenin yoğunluğundan dolayı art osman develioğlunda özel yaptırdım iyikide yaptırmışım
Bende negatif sonuc aldim universiteden simdi osman hocayi bende dusunuyorum aslinda iki merkez arasinda kararsiz kaldim.suan hamilemisin.bide ne kadara msl oluyo ogrenebilirmiyim.kacinci denemenrabbim tez vakitte hayırlısını nasip etsin
Geçmiş olsun negatifle sonuçlanmasına çok üzüldüm, inşallah en yakın zamanda gelir meleğiniz.arkadaşlar 4 subatta üniversitede olduğum nakil ne yazık ki negatifle sonuçlandı. 2 senedir bekledim fakat kısmet değilmiş. nakile gürkan bey girer diye düşünmüştüm fakat ışıl hanım yaptı nakili. 18 yumurtadan 5 i döllendi 4. gün iki yumurta konuldu. biri normal günündeymiş,diğeri geriden geliyormuş. şansı arttırmak için galiba çünkü yaşım 27. bi şüphelendim tabi . demek ki yumurtalarım çok kaliteli değildi. sıram geçsin diye baştan savma olmamıştı inş. insan ruhen çok yoruluyormuş onu net anladım. şimdi de 2. sıraya girdim fakat 133.sıradayım . 1 sene de gelirmiş sırab galiba bu arada özel hastahane arastırıcam. memnun kaldığınız ,tavsiye edeceğiniz yerler var mı ?
Ne kadar güzel Allah bize de nasip eder inşallah o günleri yaşamayı. Osman beyi biliyorum bu konuları doktorları o kadar çok araştırdım ki
evet canım sekreter dedi, bilmiyorum ki ara sor bence ,nezaman bitti 3.iğnen?Sekreter mi dedi bna nye öyle demediki kafm karsti smdi ayni igneyi vurulyz ama ayrı tedavimi uygulcklr acaba
Sana ne dediler ? Nezaman gideceksin?evet canım sekreter dedi, bilmiyorum ki ara sor bence ,nezaman bitti 3.iğnen?
merhaba bende özel hastahaneye medicabilegidiyordum ama ordaki dr um beni osman beye yönlendirdi tüp bebek için eğer uludağda çok sonraya ertelerlerseosman beye gitmeyi düşünüyorum nasıl biri fiyatlarhakkında bilgi verirmisiniz
HAKKINIZIN HAYIRLISI OLSUNBende negatif sonuc aldim universiteden simdi osman hocayi bende dusunuyorum aslinda iki merkez arasinda kararsiz kaldim.suan hamilemisin.bide ne kadara msl oluyo ogrenebilirmiyim.kacinci denemen
2 kere yumurta toplandı ama ilk denememdi. sizin de mi üniversitede omuştu. transferi normal doktor yaptı. prof yapacak diye umut etmiştim ben. ama nasib,m böyleymiş. raporumu dışarı almak istiyorum. ama acileyi olmayanlara verilmiyorlarmış. çok saçma . hep çok yogunluk var hemde rapor sışarıya verilmiyor. olan zamanımıza oluyor. ama dışarı alma hakkımız olduguna geçiştirdiklerine inaniyorum.
ADAMIN UMRUNDAMI SANKİBen fakülteye başvurduğumda Çok değerli doç.Barış Ata vardı.Saolsun laparoskopimi yaptı.İstersem raporumu dışarı verebileceğini söylemişti.Bu arada raporu beklerken maalesef ki Barış hocam Koç Üniversitesine transfer oldu.Çok üzüldüm gittiğine yerine Gürkan hoca geldi.Raporum çıktı dışarı istedim vermedi.Yazı işlerine şikayet ettim Gürkan hocayı sonuç fakültede de aynı işlemler oluyormuş vermiyormuş efendim raporu dışarıya.Bende bimere şikayet ettim sonuç yine aynı beyefendi keyfine göre aynı açıklamaları yapan bir dilekçe ile yanıt geldi.En son devletten 3 deneme hakkımız var Hoca 2 deneme negatif olursa kalan 1 denemelik hakkımın raporunu dışarıya verirmiş...yani Allaha havale ediyorum bu kadar yoğunluğu olan bir merkezde yorumlara bakıyorum kendi bile giremiyor heralde çoğu opu ve transfer işlemlerine neyin kafasında anlamış değilim.Burdan toplanıp topluca şikayet etmek lazım.
Merhaba hanımlar.Sayfaların birazını okudum.Sanırım daha cok tup bebek ağırlıklı ilerliyor konu.Biz de doğal yolla hamilelik için 9aydır deniyorduk.Ekimde kontrole gittim.Smear testim flan temiz cıktı.Marta kadar gelmeyin dedi.Ama olmadı.Martta tekrar kontrole gideceğiz.Sevil hn drmuz.Dorukta.Sanırım eşime de test yapılacak bu sefer.Burada yazılanları okuyunca biraz korktum açıkçası.Cok basındayız olayın gibi geldiHakkımızda hayırlısı.Allah hepimizin gönlüne göre versin
ADAMIN UMRUNDAMI SANKİ
nasıl yani ben bilmiyorum canım o yuzden soruyorum 2. ve 3. aynı parayı vermiyormusunuz ? nasıl birisi osman bey merkez ?HAKKINIZIN HAYIRLISI OLSUN
BEN OĞLUMA KAVUŞTUM RABBİM NASİP ETTİ
İNŞALLAH SİZDE EN KISA ZAMANDA YAŞARSINIZ BU EŞSİZ DUYGUYU
FİYATLARI
2014 temmuzda 5500 e yaptırdım ilk transfer tutmadı
ikinci transfer 2000 verdim o kimyasal oldu
üçüncü için ilk önce 1000 liraya histeroskopi oldum sonra 1500 liraya transfer oldu tuttu şükür allaha
toplamda 10000 vermiş oldum
bizim akrabamızda gitti muaynehanesine gidince süper ilgileniyor fakultede ... !!!Ben fakülteye başvurduğumda Çok değerli doç.Barış Ata vardı.Saolsun laparoskopimi yaptı.İstersem raporumu dışarı verebileceğini söylemişti.Bu arada raporu beklerken maalesef ki Barış hocam Koç Üniversitesine transfer oldu.Çok üzüldüm gittiğine yerine Gürkan hoca geldi.Raporum çıktı dışarı istedim vermedi.Yazı işlerine şikayet ettim Gürkan hocayı sonuç fakültede de aynı işlemler oluyormuş vermiyormuş efendim raporu dışarıya.Bende bimere şikayet ettim sonuç yine aynı beyefendi keyfine göre aynı açıklamaları yapan bir dilekçe ile yanıt geldi.En son devletten 3 deneme hakkımız var Hoca 2 deneme negatif olursa kalan 1 denemelik hakkımın raporunu dışarıya verirmiş...yani Allaha havale ediyorum bu kadar yoğunluğu olan bir merkezde yorumlara bakıyorum kendi bile giremiyor heralde çoğu opu ve transfer işlemlerine neyin kafasında anlamış değilim.Burdan toplanıp topluca şikayet etmek lazım.
MERHABA CANIM ;Merhaba hanımlar.Sayfaların birazını okudum.Sanırım daha cok tup bebek ağırlıklı ilerliyor konu.Biz de doğal yolla hamilelik için 9aydır deniyorduk.Ekimde kontrole gittim.Smear testim flan temiz cıktı.Marta kadar gelmeyin dedi.Ama olmadı.Martta tekrar kontrole gideceğiz.Sevil hn drmuz.Dorukta.Sanırım eşime de test yapılacak bu sefer.Burada yazılanları okuyunca biraz korktum açıkçası.Cok basındayız olayın gibi geldiHakkımızda hayırlısı.Allah hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?