BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Kızlar dua edin bana hayırlısı ile ve sağlıkla devam etsin hamileliğim. Allah ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .Sizlere de umut olsun , bana hep burdan duyduğum pozitif sonuçlar umut oldu, ben hamileymişim gibi sevindim. Allahım çok şükür bana da nasip etti inşallah sağlık versin. Ve hepinize dua ediyorum rabbim çok aratmadan nasip etsin. Hep ondan geleceğine inandım ve en hayırlı zamanda nasip etsin diye dua ettim.

Ay cok sevindim cnm ya Rabbm senin yüzünü güldürdü cok şükür inşallah saglkla devam eder cnm kac çıktı değerin üniversite ye gittnmi
Senin de olacak bak sen dinle beni, moral bozmak yok, mutsuz olmak yok, ikincide olacak seninde. ilkinde çok zor , vücudun ilaçları tanımıyor. Dua ediyorum inşallah olacak

kizlar bu ünversitese hangi gruplar var ??
düşül rezervi azosprem sanirim azospremleri daha önce mi aliyorlar benim tüplerim yok beni hangi gruba alicaklar

Hiç bilmiyorum jimerde test yaptırdım eşim aradı , falülteye daha gitmedim bir test daha yaptırıp gidicem. Dua edin canım çok korkuyorum
Allah yardımcın olsun korkma inşallah değerin güzel yükselecek eminim buna. İçimizden birinin tutmasına çok sevindim. Herşey yolunda gider yüzün güler inşallah ki bu bile çok güzel bir duygu :)

tebrik ederim canim inşallah sagsalim alirsin kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…