- 13 Nisan 2015
- 410
- 121
- 103
- 44
İyi yapmışsın , o zamana kadar dinlen ,moralini yüksek tut canım .Sen öyle diyonce aradm bugn 6 mayisa randevu verdiler cnm en azndan soraym bakym amelytmi olsam tekrr tüp bebekmi denesem bilmiyorum ama şuan hic bişey yapmak istemiyorum :-(
Çok sevindim canım hayırlı olur inşallah.Yarin ogleden sonra transfer olucak kalitelilermis heyecan yaptim kismet diyorum Allah herkesin gonlune gore versin cok emek harcaniyor kucaklar bos kalmasin
Sağol cnm sen kan testi yaptnmiİyi yapmışsın , o zamana kadar dinlen ,moralini yüksek tut canım .
Canım bi an önce ara sıraya sokuyolar çünkü bir daha ki deneme için dosyanı kurula veriyolar. Ordan çıkan karara göre seni arıyolar. Zaman kaybetme bence.Doktora gitmedimki aramadimda napcagmi bilmiyorum cnm ben
ne yaptin cnm bugun test gunundu sanirimÇok sevindim canım hayırlı olur inşallah.
Bugün test günün dü naptın canım ?Çok sevindim canım hayırlı olur inşallah.
Canım pozitif dua ediyorum ,inşallh sağlıklındevam eder.Sağol cnm sen kan testi yaptnmi
Pozitif dua ediyorum inşallah sağlıkla devam eder.Bugün test günün dü naptın canım ?
Ay cok sevindim cnm ya Rabbm senin yüzünü güldürdü cok şükür inşallah saglkla devam eder cnm kac çıktı değerin üniversite ye gittnmiCanım pozitif dua ediyorum ,inşallh sağlıklındevam eder.
Çok sevindim yaaaa.... Allahım kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bi duygu... Ne desem bilemedim. :) Kaç çıktı değerin.Pozitif dua ediyorum inşallah sağlıkla devam eder.
Hiç bilmiyorum jimerde test yaptırdım eşim aradı , falülteye daha gitmedim bir test daha yaptırıp gidicem. Dua edin canım çok korkuyorumÇok sevindim yaaaa.... Allahım kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bi duygu... Ne desem bilemedim. :) Kaç çıktı değerin.
Senin de olacak bak sen dinle beni, moral bozmak yok, mutsuz olmak yok, ikincide olacak seninde. ilkinde çok zor , vücudun ilaçları tanımıyor. Dua ediyorum inşallah olacakAy cok sevindim cnm ya Rabbm senin yüzünü güldürdü cok şükür inşallah saglkla devam eder cnm kac çıktı değerin üniversite ye gittnmi
Ay kizlar yazin bu sayfaya paylasalim destek olalim birbirimize benim transfer dun oldu 1hafta rapor aldim 2 tane embiryo koydu sahin beyBugün test günün dü naptın canım ?
Allah yardımcın olsun korkma inşallah değerin güzel yükselecek eminim buna. İçimizden birinin tutmasına çok sevindim. Herşey yolunda gider yüzün güler inşallah ki bu bile çok güzel bir duygu :)Hiç bilmiyorum jimerde test yaptırdım eşim aradı , falülteye daha gitmedim bir test daha yaptırıp gidicem. Dua edin canım çok korkuyorum
Canım saol sanada dua ediyorum bozma moralini sadece dua , allahım verecek inşallah .Çok sevindim yaaaa.... Allahım kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bi duygu... Ne desem bilemedim. :) Kaç çıktı değerin.
tebrik ederim canim inşallah sagsalim alirsin kucaginaKızlar dua edin bana hayırlısı ile ve sağlıkla devam etsin hamileliğim. Allah ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .Sizlere de umut olsun , bana hep burdan duyduğum pozitif sonuçlar umut oldu, ben hamileymişim gibi sevindim. Allahım çok şükür bana da nasip etti inşallah sağlık versin. Ve hepinize dua ediyorum rabbim çok aratmadan nasip etsin. Hep ondan geleceğine inandım ve en hayırlı zamanda nasip etsin diye dua ettim.
hadi hayirlisi olsun cannim inşallah güzel sonuclarla gelirsinAy kizlar yazin bu sayfaya paylasalim destek olalim birbirimize benim transfer dun oldu 1hafta rapor aldim 2 tane embiryo koydu sahin bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?