- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Gürkan uncu unv.de bakıyor diye biliyorum ozeli çok pahalı 400 tl gecen sene duydum muayanesiCanim gurkan uncuyu onerebilirim sana.unuversitede tup bebek sorumlusu ama kendi ozel muayeneside var.
Universitede sadece tup bebege bakiyor canim.evet benim bildigim kadariylada muayene ucreti oyle biseyGürkan uncu unv.de bakıyor diye biliyorum ozeli çok pahalı 400 tl gecen sene duydum muayanesi
Muayene ücreti 600 lira olmuş ben gitmiştimGürkan uncu unv.de bakıyor diye biliyorum ozeli çok pahalı 400 tl gecen sene duydum muayanesi
Gecen sene 500düMuayene ücreti 600 lira olmuş ben gitmiştim
Aynen cnm soyguncu olmuşlar resmen 1 saat bile durmuyozGecen sene 500dü
Uf uçuyor adamlar ya
Altı üstü ultrason sadece nesi bu kadar pahalı yaAynen cnm soyguncu olmuşlar resmen 1 saat bile durmuyoz
Evet iyi bi hastane yok mecbur kalıyoruz oraya gitmeyeAltı üstü ultrason sadece nesi bu kadar pahalı ya
Bursa'nın sorunu tek üni hastanesi var
Ankara İstanbul bu kadar pahalı değil işte
Neler yapıyon canım nasıl gidiyo tedavi?Insallah canim bu son olur artik.rabbim daha fazla oyalamasin bizi bu yollarda
Valla ikinci ayda adet oldum cnm kontrole gidiyorum yumurtalklar daha tam eski haline dönmemiş ama gebeliğe engel değil demişti bide ovulasyon al demişti bende almadım dedm ozamn 10 gün sonra gel ben bakayım dedi ışıl öyle yani bekliyorm hala cnm sen naptnNeler yapıyon canım nasıl gidiyo tedavi?
Bende adetimi bekliyorum ikinci günü çağardılar başlıycaz dediler. Bayramdan sonraya kaldı yani.Valla ikinci ayda adet oldum cnm kontrole gidiyorum yumurtalklar daha tam eski haline dönmemiş ama gebeliğe engel değil demişti bide ovulasyon al demişti bende almadım dedm ozamn 10 gün sonra gel ben bakayım dedi ışıl öyle yani bekliyorm hala cnm sen naptn
Napaiyim canim ya ignelerle ugrasiyorum iste.6 yumurta gozukuyo onlarda yavas ilerliyo bu sefer.yarin sabah son kontrolum var cuma opu olcak insallah.bakalim neler olcak pek umudum yok simdiden.bu sefer daha yuksek doz ilaclar kullandim.iyice sarsti onlarda beni.basagrisi halsizlik.canim hicbisey yapmak istemiyo.hayirlisiyla bi olsada bitse.Neler yapıyon canım nasıl gidiyo tedavi?
Aaa ben bana yazdin sandım cevap yazdım bide :) hayrlsi olsn cnm geç olsn güç olmasın sonuçlar ciktimiBende adetimi bekliyorum ikinci günü çağardılar başlıycaz dediler. Bayramdan sonraya kaldı yani.
Canım sende de cıkolata kisti var dimiAaa ben bana yazdin sandım cevap yazdım bide :) hayrlsi olsn cnm geç olsn güç olmasın sonuçlar ciktimi
Evet vardı cnm benm ağrılarım dayanılmaz hale gelince doktr ameliyat yapmak zorunda kaldı 2 ay önce amlyt oldum öncesinde tüp bebek yaptırdım tutmadi ztn cnm şimdi 6 ay beklicez doğal yolla olmasını dedi doktr olmazsa tekrr tedavi görcem cnm 2 ay gitti ztnCanım sende de cıkolata kisti var dimi
Ne tedavisi oluyorsun
İnşallah güzel geçer cuma günüde kaliteli yumurtalar toplanıp oluşur cnm dua ediyorum sana da neden baş ağrısı yapıyo ki yüksek doz diyemi ağır geldiyse soyle doktraNapaiyim canim ya ignelerle ugrasiyorum iste.6 yumurta gozukuyo onlarda yavas ilerliyo bu sefer.yarin sabah son kontrolum var cuma opu olcak insallah.bakalim neler olcak pek umudum yok simdiden.bu sefer daha yuksek doz ilaclar kullandim.iyice sarsti onlarda beni.basagrisi halsizlik.canim hicbisey yapmak istemiyo.hayirlisiyla bi olsada bitse.
Insallah canim bu sefer son olur valla.soyledim isil hanima olabilir normal dedi.femara kullandim gonalf 300 bide merional 75 vurunuyorum.ilkinde vurdugum 175 hicbiseymis yani.bakalim cuma ilcaz cumartesi aramazlar pazartrsiye kadar catlarim artik meraktan.İnşallah güzel geçer cuma günüde kaliteli yumurtalar toplanıp oluşur cnm dua ediyorum sana da neden baş ağrısı yapıyo ki yüksek doz diyemi ağır geldiyse soyle doktra
Hangi doktora gidiyosun2ben bursalı değilim ama doktorum bursa da bursa da ozel merkeze gittim.kilo vermeyi bekliyorum diyeyim doktorum zayifla gel dedi.burda bursadaki doktorlar ile ilgili deneyimleriniz nasil
İnşallah cnm bu sefer mutlu son olur. Işıla nedesen normal diyor sonra sorun çıkıyor onada güvenmiyorm ben. Çatlama cnm oyala kendini gezmeye fln gitInsallah canim bu sefer son olur valla.soyledim isil hanima olabilir normal dedi.femara kullandim gonalf 300 bide merional 75 vurunuyorum.ilkinde vurdugum 175 hicbiseymis yani.bakalim cuma ilcaz cumartesi aramazlar pazartrsiye kadar catlarim artik meraktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?