BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Neler yapıyon canım nasıl gidiyo tedavi?
Valla ikinci ayda adet oldum cnm kontrole gidiyorum yumurtalklar daha tam eski haline dönmemiş ama gebeliğe engel değil demişti bide ovulasyon al demişti bende almadım dedm ozamn 10 gün sonra gel ben bakayım dedi ışıl öyle yani bekliyorm hala cnm sen naptn

Bende adetimi bekliyorum ikinci günü çağardılar başlıycaz dediler. Bayramdan sonraya kaldı yani.

Kızlar nerde kimde tedavi oluyorsunuz
Bir de ne kadar denemeden sonra tedaviye başladınız
Bende çikolata kisti var
Mart ayında düşük yaptım
2aydır tekrar denıyoruz olmadı henüz
6ay doldurup öyle doktora gideyım dıyorum ama emin de değilim

Neler yapıyon canım nasıl gidiyo tedavi?
Napaiyim canim ya ignelerle ugrasiyorum iste.6 yumurta gozukuyo onlarda yavas ilerliyo bu sefer.yarin sabah son kontrolum var cuma opu olcak insallah.bakalim neler olcak pek umudum yok simdiden.bu sefer daha yuksek doz ilaclar kullandim.iyice sarsti onlarda beni.basagrisi halsizlik.canim hicbisey yapmak istemiyo.hayirlisiyla bi olsada bitse.

Canım sende de cıkolata kisti var dimi
Ne tedavisi oluyorsun
Evet vardı cnm benm ağrılarım dayanılmaz hale gelince doktr ameliyat yapmak zorunda kaldı 2 ay önce amlyt oldum öncesinde tüp bebek yaptırdım tutmadi ztn cnm şimdi 6 ay beklicez doğal yolla olmasını dedi doktr olmazsa tekrr tedavi görcem cnm 2 ay gitti ztn

İnşallah güzel geçer cuma günüde kaliteli yumurtalar toplanıp oluşur cnm dua ediyorum sana da neden baş ağrısı yapıyo ki yüksek doz diyemi ağır geldiyse soyle doktra

2ben bursalı değilim ama doktorum bursa da bursa da ozel merkeze gittim.kilo vermeyi bekliyorum diyeyim doktorum zayifla gel dedi.burda bursadaki doktorlar ile ilgili deneyimleriniz nasil

İnşallah güzel geçer cuma günüde kaliteli yumurtalar toplanıp oluşur cnm dua ediyorum sana da neden baş ağrısı yapıyo ki yüksek doz diyemi ağır geldiyse soyle doktra
Insallah canim bu sefer son olur valla.soyledim isil hanima olabilir normal dedi.femara kullandim gonalf 300 bide merional 75 vurunuyorum.ilkinde vurdugum 175 hicbiseymis yani.bakalim cuma ilcaz cumartesi aramazlar pazartrsiye kadar catlarim artik meraktan.

İnşallah cnm bu sefer mutlu son olur. Işıla nedesen normal diyor sonra sorun çıkıyor onada güvenmiyorm ben. Çatlama cnm oyala kendini gezmeye fln git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…