- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Ben de üniversitenin dondurma işlemine güvenmiyodum ama geçen sefer bi arkadaşla karşılaştım onun da dondurmuşlar ve şuan hamile o bana az da olsa umut oldu Rabbimin ol demesine bağlı inşallah güzel sonuçlar alırız canım yaa...Dun aksam hastalandim canim bende yarin sabah gidicem.bakalim bana ne dicek.topu topu iki tane var oda cozdurulurken bozulursa diye korkuyorum ya..
İnşallah herşey güzel olur pek umutlu değilim ama kısmet yine de.Allah yar ve yardımcın olsun umarım herşey tedavin de sonucunda hayırlı olur ve en azından mutlu cıkarsın o hastaneden Bende şu Murat dr beyleri araştırcam bakalım hayırlısı
Valla bende artik oranin hicbiseyine guvenmiyorum ama sirf orayla baglantim kalmasin aklimda acaba yaptirsamiydim dememek icin yaptiriyorum.bugun sekreter soruyo hatta niye ucuncu hakkini dondurulmusla kullaniyon diye 1000 lira ver ozel yaptir bidaha hakkin kalsin diyo.yok dedim daha ugrasmak istrmiyorum.Ben de üniversitenin dondurma işlemine güvenmiyodum ama geçen sefer bi arkadaşla karşılaştım onun da dondurmuşlar ve şuan hamile o bana az da olsa umut oldu Rabbimin ol demesine bağlı inşallah güzel sonuçlar alırız canım yaa...
Ne desen haklısın canım ben de aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum. Herşey baştan sona yanlış.Valla bende artik oranin hicbiseyine guvenmiyorum ama sirf orayla baglantim kalmasin aklimda acaba yaptirsamiydim dememek icin yaptiriyorum.bugun sekreter soruyo hatta niye ucuncu hakkini dondurulmusla kullaniyon diye 1000 lira ver ozel yaptir bidaha hakkin kalsin diyo.yok dedim daha ugrasmak istrmiyorum.
Simdi ciktim canim sabahtan beri yine bekle bekle dur sinir geldi.banada etrofemle folbiol baslatti pazartesi tekrar gitcem.garip olan transfer ederken iki dondurulmus kaldi dediler bugunde uc diyolar.sevineyimmi kiziyammi bilemedim. hersey bastan sagma iste.kacamakla dosyayida inceledim.transferden bir gun once cozulcekmis oyle yaziyodu.kalanlarin kaliteside BA mis.ne demekse artik onlar.Ne desen haklısın canım ben de aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum. Herşey baştan sona yanlış.
Bana da toplanan yumurtada aynı şey oldu biri 12 dedi tlf da 14 dediler. BA kalitesi bildiğim kadarıyla. Ne zaman gidicen bi daha. Folik asiti ne yazdı sana folidonce mü folbiol mü?Simdi ciktim canim sabahtan beri yine bekle bekle dur sinir geldi.banada etrofemle folbiol baslatti pazartesi tekrar gitcem.garip olan transfer ederken iki dondurulmus kaldi dediler bugunde uc diyolar.sevineyimmi kiziyammi bilemedim. hersey bastan sagma iste.kacamakla dosyayida inceledim.transferden bir gun once cozulcekmis oyle yaziyodu.kalanlarin kaliteside BA mis.ne demekse artik onlar.
Pazartesi gidicem canim.evet BA kalitesini ifade ediyomus ama nasil kalitesi acaba.benim evde folbiol vardi oncekinden o yuzden ben yazdirmadim.senin 14 tanenin hepsinimi dondurdularBana da toplanan yumurtada aynı şey oldu biri 12 dedi tlf da 14 dediler. BA kalitesi bildiğim kadarıyla. Ne zaman gidicen bi daha. Folik asiti ne yazdı sana folidonce mü folbiol mü?
Yok 4 tane dondurdular. benim de folbiol vardı ben de onu kullanıyorum.Pazartesi gidicem canim.evet BA kalitesini ifade ediyomus ama nasil kalitesi acaba.benim evde folbiol vardi oncekinden o yuzden ben yazdirmadim.senin 14 tanenin hepsinimi dondurdular
Aman hayirlisiyla atlatsak su sureci.sirf yaptirmis olmak icin yaptiriyorum yani.hele dunden sonra hicte guvenim kalmadi.dosyalari elletmemmelerinin nedeni belli oldu.kafalarina gore takiliyolarmis cunku.ilkinde iki transfer ettik dediler dosyada bir yaziyo.valla ne diyim artik bunlara soylencek soz yok yani..Yok 4 tane dondurdular. benim de folbiol vardı ben de onu kullanıyorum.
İnanmıyorum ya. Ne yaptıkları belli değil Allah bildiği gibi yapsın onları. Bi an önce kurtulmak istiyorum başka da bişey istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı.Aman hayirlisiyla atlatsak su sureci.sirf yaptirmis olmak icin yaptiriyorum yani.hele dunden sonra hicte guvenim kalmadi.dosyalari elletmemmelerinin nedeni belli oldu.kafalarina gore takiliyolarmis cunku.ilkinde iki transfer ettik dediler dosyada bir yaziyo.valla ne diyim artik bunlara soylencek soz yok yani..
Ben de p.tesi gidicem karşılaşırız inşallahAman hayirlisiyla atlatsak su sureci.sirf yaptirmis olmak icin yaptiriyorum yani.hele dunden sonra hicte guvenim kalmadi.dosyalari elletmemmelerinin nedeni belli oldu.kafalarina gore takiliyolarmis cunku.ilkinde iki transfer ettik dediler dosyada bir yaziyo.valla ne diyim artik bunlara soylencek soz yok yani..
Benim pazartesi on da randevum canim.bugun gittin ne dedilerBen de p.tesi gidicem karşılaşırız inşallah
Benim de dokuzda ama biliyosun saatlerce bekliyoruz. Bugün muayene oldu kullandığım ilaca devam dedi o kadar.Benim pazartesi on da randevum canim.bugun gittin ne dediler
Canim naptin bugun.sana bakindim ama erken bitmiatir diye dusundum isin.ben once asistana muayene oldum.polip var sanki dedi.o sirada isil hanim opuya girmis sen bekle isilda muayene etsin dedi.ciktim onu bekledim.bide o bakti.polip goruntusu veriyo ama degil kalisma olmus orda dedi.estrofemi 3 e cikardi.kafami karistirdi benimde.neye inanacam bilemedim valla.sana ilkinde kac transfer ettik diye sordu durduk yere.dedim iki dosyaya bir yazmisiz ama yasin tutmuyo ya ondandir diyo.sasirdim:) 3 tane dondurulmusun var dedi.dedim kac koycaniz bakcaz dedi hepsini bi gun once cozceklermis.keske hepsini transfer etselerde bidaha baglantim kalmasa hic.persembe yine gidicem.seni nezamana cagirdiBenim de dokuzda ama biliyosun saatlerce bekliyoruz. Bugün muayene oldu kullandığım ilaca devam dedi o kadar.
Ben de perşembe gidicem evet erken bitti benim işim bir gibi orda olurum. Benim estrofem ikiydi öyle devam et dediler bana. inşallah perşembe karşılaşırız.Canim naptin bugun.sana bakindim ama erken bitmiatir diye dusundum isin.ben once asistana muayene oldum.polip var sanki dedi.o sirada isil hanim opuya girmis sen bekle isilda muayene etsin dedi.ciktim onu bekledim.bide o bakti.polip goruntusu veriyo ama degil kalisma olmus orda dedi.estrofemi 3 e cikardi.kafami karistirdi benimde.neye inanacam bilemedim valla.sana ilkinde kac transfer ettik diye sordu durduk yere.dedim iki dosyaya bir yazmisiz ama yasin tutmuyo ya ondandir diyo.sasirdim:) 3 tane dondurulmusun var dedi.dedim kac koycaniz bakcaz dedi hepsini bi gun once cozceklermis.keske hepsini transfer etselerde bidaha baglantim kalmasa hic.persembe yine gidicem.seni nezamana cagirdi
Benimde birde randevum canim.bu sefer insallah karsilasiriz.Ben de perşembe gidicem evet erken bitti benim işim bir gibi orda olurum. Benim estrofem ikiydi öyle devam et dediler bana. inşallah perşembe karşılaşırız.
Canim naptin bugun.sana bakindim ama erken bitmiatir diye dusundum isin.ben once asistana muayene oldum.polip var sanki dedi.o sirada isil hanim opuya girmis sen bekle isilda muayene etsin dedi.ciktim onu bekledim.bide o bakti.polip goruntusu veriyo ama degil kalisma olmus orda dedi.estrofemi 3 e cikardi.kafami karistirdi benimde.neye inanacam bilemedim valla.sana ilkinde kac transfer ettik diye sordu durduk yere.dedim iki dosyaya bir yazmisiz ama yasin tutmuyo ya ondandir diyo.sasirdim:) 3 tane dondurulmusun var dedi.dedim kac koycaniz bakcaz dedi hepsini bi gun once cozceklermis.keske hepsini transfer etselerde bidaha baglantim kalmasa hic.persembe yine gidicem.seni nezamana cagirdi
Canim ne guzel senin universite seruvenin mutlu sonlandi.insallah bizimde oyle olur.kizginlik evet var cinku beklemek aciklama yapilmamasi cok yipratiyor insani.dusun ilki icin bir sene beklemistim nerdeyse.bi senede insanlar cocuk doguruyor.carsamaba gunu simdi son hakkimi kullaniyorum.insallah bu sefer rabbim yuzumuze guler.gecen aklimdaydin napiyo bu kiz acaba diye.en son konustugumuzda biraz uzuntuluydun.ama bak simdi nne guzel iki can tasiyorsun.insallah bizlerede nasip eder allah.nekadar kaldi dogumuna..Işıl hanıma gğvenebilirsiniz arkadaşlar anlıyorum fakülteye olan kızgınlığınızı ama kendi iyiliğiniz için olumlu düşünün, bazı şeyler prosedürde olması yada olmaması gerektiği için dosyanızda öyle yazıyordur. Hepimize dua ediyorum allahım bana yaşattığı mutluluğu hepinize yaşatsın. Bende çok kısa süre önce fakültede sabah 9 dan 5. E kadar bekleyen biriydim. Çok iyi anlıyorum çok.
Benim Işıl hanıma ve Cansu hanıma karşı kişisel bişey dediğim yok aksine seviyorum da. İnşallah bizde mutlu sona ulaşırız bu son hakkım salı günü transferim var. Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin. Bize çok dua et olur mu? :)Işıl hanıma gğvenebilirsiniz arkadaşlar anlıyorum fakülteye olan kızgınlığınızı ama kendi iyiliğiniz için olumlu düşünün, bazı şeyler prosedürde olması yada olmaması gerektiği için dosyanızda öyle yazıyordur. Hepimize dua ediyorum allahım bana yaşattığı mutluluğu hepinize yaşatsın. Bende çok kısa süre önce fakültede sabah 9 dan 5. E kadar bekleyen biriydim. Çok iyi anlıyorum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?