Bende size şey sorayım sizin sorununuz ne ve o akrabanın sorunu neydi acaba? Valla ilk görüşmede olumlu hissettim de böle bu sitede okuduklarım olumsuzluklarda etkilemiyor değil tabi nasip bu işler allahın takdiri işte canımCanim oncelikle hayirli olsun.insallah pozitifleri gorursun.ilk gittiginde muayene ucreti aldilarmi aldilarsa nekadar aldilar.toplam fiyat icin ne dediler.cok sordum ama kusura bakma.brnimde uc negatif denemem var.simdi orayla gorusmek istiyorum.bu islwr biraz nasip kismet.nerde olacagi hic belli olmuyor.bi akraba 4 kere cok iyi yerlerde denedi 5. De ozerde ikizlerine hamile kaldi dun hayirlisiyla bi kiz bi erkegini kucagina aldi.oyuzden cok iyi yerlerdede denesek olmayinca olmuyor malesef.onceden orasi bursa tup bebekti simdi eurofertil olarak istanbuldakiyle ortak oldu.bi cok seyi degistirmisler diye duydum.bende bi gidip ongurusme yapip fikir almak istiyorum..
Arkadaşlar merhaba ben ilk denememi eskişehir osmangazide yaptırdım kütahyalıyım hiç bir doktor birşey bulamadı hep olur dendi fakat ilk tüp bebek denememde tutmadı beş gün ilaç kullandım yumurtalarım çabuk etkileniyomuş 7 yumurta toplandı biri transfer edildi yaşımdan dolayı ve sonuç olunsuz bana doktorun açıklaması ise senin vucudundan dolayı bizim hatamız yok kalitesizmiş yumurtan oldu. Bursaya geldim eurofertilde ÖZer KUTLU ya. Ön görüşme yaptık olumluydu sıcaktı dosyamı inceledi ve çabuk uygulanmış tedavi dedi transfer sonrası serumla her türlü takviyeyi yapıyoruz falan dedi ve sgk ile anlaşmalıymış bu benim için önemli acıbademde herşey için 12 bine çıkıyor fiyat bunu karşılayamam diye burayı araştırdım size sorum nasıldır bursalı arkasaşlar bu doktor duydunuz mu artık çpk yoruldum araştırmakdan allah hepimiz hakkında en iyisini versim
Canım ben eskişehir acıbademle görüşmüştüm ilaçlar dahil 7940 dediler fakat bunda dondurma işlemi aşı varmış bide o fiyata dahil değil saklama işlemi tahliller bayağ birşey sıraladılar bunlar dahil değilmiş hepsi 12 bine geliyor ilk muayene ücretsiz oldu özer beyde sgk anlaşmalı genetik testi bile içinde 6 bin olacak ilaç dahil tabi belkide bundan bazı tahlil yapılmazsa düşecek fiyat en fazla fiyatları söylüyorum ben canımMerhaba
Acıbadem de 12 bin çıkıyor demişsiniz görüştünüz mü acaba hiç
Biz Şahin beyle görüşme yaptık tedavi 6 bin ilaçlar dahil değil dedi bize ama ilaçların 6 bin tutacağını düşünmüyorum aslında
Özer beyi duymadım ben
Eurofertilde ne kadara maal oluyor tedavi cnm
İnaşçalh hayırlı biyere yönleriz hepimiz emeklerimiz boşa çıkmaz
Canim benim erken menopoz.amh testim 0.27 cikti.4 senedir olmuyor malesef.esimde normal.ama bu teste ragmen 7-8 yumurtam olustu hep 5. Gune gelmesine ragmen olmadi.doktorda artik bi nevi sebepsiz seninki dedi.bende burda uludag universitesinde 3 raporlu hakkimi kullandim.artik rapor hakkimda bitti.cok yiprandim aslinda ama insan yinede unudunu kaybetmiyor iste.yine baslamak istiyorum.zamanda alehime isliyo cunku.yakinda o yumurtalari bile bulamayabilirim belki.o akrabimizinda sebepsizdi canim.10 yilin sonunda sukur bebeklerine kavustular.Bende size şey sorayım sizin sorununuz ne ve o akrabanın sorunu neydi acaba? Valla ilk görüşmede olumlu hissettim de böle bu sitede okuduklarım olumsuzluklarda etkilemiyor değil tabi nasip bu işler allahın takdiri işte canım
Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsinBu arada soylemeyi unuttum ilk gorusmeye gittigimde muayene de etti ucret talep etmedi tedaviye baslamak istedigim zaman rahimde kucuk bir yara gordu bir ay hic ucret almadi ve komtrolunu yapti daha sonra tedaviye basladik cok sukur olumlu oldu.Hersey nasip sahin bey sadece vesile araci oldu.sukurler olsun
İnsallah Allahin izni ile guzel sonuclarin olur canim.sahin bey aradi simdi gozun aydin insaallah saglikla devam eder yarin gel tekrar kan ver dediAllah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin
Ne güzel :)
Benim üç negatif denemem var Bursa'da art a görüşmeye gittim doktor psikolojimi bozdu resmen sonra Acıbadem e gittim ben de çok beğendim .sizin de böyle yorumunuzu görünce mutlu oldum
Ben de başlayacağım inşallah iki ay içinde bakalım Allah ım bize de nasip eder inşallah
Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin
Ne güzel :)
Benim üç negatif denemem var Bursa'da art a görüşmeye gittim doktor psikolojimi bozdu resmen sonra Acıbadem e gittim ben de çok beğendim .sizin de böyle yorumunuzu görünce mutlu oldum
Ben de başlayacağım inşallah iki ay içinde bakalım Allah ım bize de nasip eder inşallah
Bursa Art'da kiminle gorustunuz, Ben cumartesi ilk kez Osman develioglu'na gidicem ama cok kararsizim
Osman develipğlu ile ön görüşme yaptık ama üç
Negatifim olduğu için senin yumurtan kalitesizmiş dedi sanki boşa uğraşma gibi tavırları vardı kaç gün psikolojimi düzeltemedim .. belki sizin durumunuz farklıdır ilk denemedir vs
Doktor olarak çok başarılı olabilir ama davranış tarzı çok kötü.tabi bu benim fikrim beğenenler de var
Ne kadar saçma zaten insanlar oraya zevk için gitmiyorlar.. doktor klinik olarak sen basaricaksin bunu.. onlar heralde bol yumurtalı hastalar bekliyorlar..zaten öyle bir durum olsa oralara gitmeyiz.. sana çok katılıyorum sayı ters konuşursa hemen çıkın gidin oradanBunu diyen doktorlar var. Hic arkamiza bakmadan ordan kacmali ve bizle mucadele edecek bir doktor bulmaliyiz.
Yumis sayisi ve kalitesi iyi olan hastayla basariya ulasmak kolay. Onemli olan bizler gibi tek yumisle mucadele veren hastalarda basariyi yakalamak.
Ne kadar saçma zaten insanlar oraya zevk için gitmiyorlar.. doktor klinik olarak sen basaricaksin bunu.. onlar heralde bol yumurtalı hastalar bekliyorlar..zaten öyle bir durum olsa oralara gitmeyiz.. sana çok katılıyorum sayı ters konuşursa hemen çıkın gidin oradan
Amin inşallah.. Moral çok önemli,beslenme spor da zaten.. herşey beyinde başlıyor bu bir gerçek bu ispatlanmış bir durum.. Ama tbi onlar tamamiyle ticari baktıkları için olaya böyle davranıyorlar.. sen nasılsın bu arada ? Kaç haftalık oldunuz?Canim bazi doktorlar icin bizlerle ugrasmak zor. Onlarin ve merkezin basari oranlarini dusuruyoruz biz ve onlara gore kalite artmaz. Tamam sayi artmayabilir,ona bir sey demiyorum ama ben sporla ve beslenmeyle kalitenin artacagina cok inaniyorum. Tv ye cikan butun tup doktorlari dikkat ederseniz hep ayni konulardan bahsediyorlar. Hicbiri de yumisi az olan hastalari konusmuyorlar. Dedigin gibi onlar bol yumisli olanlari bekliyorlar. Adetin 2.gunu ver igneyi gonder,yumisleri topla,yap transferi,oldu bitti. Bu rutin bir tedavi zaten. Ama ben sana 4. 5. tedavi icin geliyorsam demekki hala umudum var ve senin bunu yok etmeye hakkin yok.
Aynen canim,umudunu kırdıgı gibi uzaklasacaksin oradan. Elbet bizimle caba harcayacak bir doktor cikacaktir karsimiza. Rabbimden baskasi neyin ne olacagini bilemez.
Su mubarek cuma saati yüzü suyu hurmetine rabbim karsiniza sizle cabalayacak ve size vesile olacak doktorlar nasip etsin.
Amin inşallah.. Moral çok önemli,beslenme spor da zaten.. herşey beyinde başlıyor bu bir gerçek bu ispatlanmış bir durum.. Ama tbi onlar tamamiyle ticari baktıkları için olaya böyle davranıyorlar.. sen nasılsın bu arada ? Kaç haftalık oldunuz?
Bana da öok övdüler onu, çok tecrübeli bilmem ne diye ama yarınarandevu aldım gidip gorcem artık... benim bi kere aşılama oldu ama negatif Gurkan uncu ya da iyi diyorlar onu duydunuz mu hiç, bi de bu şahin bey nasıl ona da mı gitsem acabaOsman develipğlu ile ön görüşme yaptık ama üç
Negatifim olduğu için senin yumurtan kalitesizmiş dedi sanki boşa uğraşma gibi tavırları vardı kaç gün psikolojimi düzeltemedim .. belki sizin durumunuz farklıdır ilk denemedir vs
Doktor olarak çok başarılı olabilir ama davranış tarzı çok kötü.tabi bu benim fikrim beğenenler de var
Bana da öok övdüler onu, çok tecrübeli bilmem ne diye ama yarınarandevu aldım gidip gorcem artık... benim bi kere aşılama oldu ama negatif Gurkan uncu ya da iyi diyorlar onu duydunuz mu hiç, bi de bu şahin bey nasıl ona da mı gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?