BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Bende size şey sorayım sizin sorununuz ne ve o akrabanın sorunu neydi acaba? Valla ilk görüşmede olumlu hissettim de böle bu sitede okuduklarım olumsuzluklarda etkilemiyor değil tabi nasip bu işler allahın takdiri işte canım

Merhaba
Acıbadem de 12 bin çıkıyor demişsiniz görüştünüz mü acaba hiç
Biz Şahin beyle görüşme yaptık tedavi 6 bin ilaçlar dahil değil dedi bize ama ilaçların 6 bin tutacağını düşünmüyorum aslında
Özer beyi duymadım ben
Eurofertilde ne kadara maal oluyor tedavi cnm
İnaşçalh hayırlı biyere yönleriz hepimiz emeklerimiz boşa çıkmaz

Canım ben eskişehir acıbademle görüşmüştüm ilaçlar dahil 7940 dediler fakat bunda dondurma işlemi aşı varmış bide o fiyata dahil değil saklama işlemi tahliller bayağ birşey sıraladılar bunlar dahil değilmiş hepsi 12 bine geliyor ilk muayene ücretsiz oldu özer beyde sgk anlaşmalı genetik testi bile içinde 6 bin olacak ilaç dahil tabi belkide bundan bazı tahlil yapılmazsa düşecek fiyat en fazla fiyatları söylüyorum ben canım

Canim benim erken menopoz.amh testim 0.27 cikti.4 senedir olmuyor malesef.esimde normal.ama bu teste ragmen 7-8 yumurtam olustu hep 5. Gune gelmesine ragmen olmadi.doktorda artik bi nevi sebepsiz seninki dedi.bende burda uludag universitesinde 3 raporlu hakkimi kullandim.artik rapor hakkimda bitti.cok yiprandim aslinda ama insan yinede unudunu kaybetmiyor iste.yine baslamak istiyorum.zamanda alehime isliyo cunku.yakinda o yumurtalari bile bulamayabilirim belki.o akrabimizinda sebepsizdi canim.10 yilin sonunda sukur bebeklerine kavustular.

Merhaba, araniza yeni katiliyorum...
Yaklasik 2 yillik evliyim ve malum bende bebis hasretiyle geziyorum. Yazilari uzun zamandir okuyorum ama bi turlu cesaret edip yazamamistim..Bende ilk Medicabil de Zuhal Oder Saylik'a gittim ve kendisi beni tup bebek merkezine yonlendirdi..Sonra Eurofertil Ozer beye gittim.
Konusurken gayet sevecen , ilgili ama bana asilama yapti, benim asilama tedavisine baslayacagindan haberim yoktu.Ben muayene olmaya gittim, kendi verdigi tarihte ama kendisi malesef orda yokmus...Nasil bu kadar sorumsuz olunabilir bilmiyorum..Bir hafta once ben oradaydim bir hafta sonra sempozyum gibi birseye katilicakmis, yurtdisina gidecekmis ama bana o gune randevu veriyor. Neyse o gun beni ordaki bi doktor tekrar muayene etti ve ilac yazdi cikista 1500tl odeme istdiler. Biz sok! Meger verdigi ilaclar asilama icin olan ignelermis, odeme yaparken diyorlarki doktorunuz size asilama tedavisine basladi size bilgi vermedi mi..Bizim hic birseyden haberimiz yok 2 gun sonra tekrar cagardi beni diger bayan doktor ben de ertesi gun yurtdisina cikicam gelemem dedim ama ozaman asilamaya kadar olan surecte yumurta takibinizi yapamayiz dediler...O zamn baslamayalim bu ay hic asilamaya dedim sonra hemen yok yok baslayalim sorun degil takip olmadan da cozebiliriz dedi..Ama catlatma ignesini yurtdisinda kime vurdururum nasil yaparim baslamayalim dedim...Illa kalcadan vurdurmaniz gerekmiyor kendiniz gobekten yapabilirsiniz dedi..Ve bu sekilde basladi surec... Ve tabi olumsuz sonra da Ozer bey dediki zaten asilamada tutma olasiligi cok yok.. Bize daha once asilamanin konusunu bile gecirmeyen adam sonra dondu boyle dedi... Bir suredir baska bir yere gitmedim.. sogan kurunu denedim..Incir kuru yaptim ama sadece 21 gunluk kismini yapabildim ikinci 21 gunluk kismini yapamadim yaklasik 3 aydir hayit otu iciyorum ilk defa gecen ay gunu gunune geldi adetim ama bu ay yine yok..
Bu arada benim sorunum adet olamam yumurta tembelligi diyorlar bi tanede kistim var.Simdi ilk kez cumartesi gunu Osman develioglu'na gidicem bakalim artik hayirlsii

Merhaba bursada jinemedde 2014 yilinda murat erdemirde 1.tup bebek denememi oldum cok suku pozitif.kardes icin 2016 yilinda acibadem sahin beye gittim cok efendi İlgili bir doktor fakat sonuc negatif nasip olmadi 2.denememi tekrar acibadem sahin beyde yaptim cok sukir dun hamile oldugumu ogrendim Rabbim devamini getirsin saglicakla kucagima alayim insallah.sahin beyde ilk denemem icin 5500 tl aldilar ilaclarda 1200 tl tuttu.2.denemem icin 5000 tl aldilar ilaclar 1200 tl tuttu.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin en kisa zamanda insallah

Bu arada soylemeyi unuttum ilk gorusmeye gittigimde muayene de etti ucret talep etmedi tedaviye baslamak istedigim zaman rahimde kucuk bir yara gordu bir ay hic ucret almadi ve komtrolunu yapti daha sonra tedaviye basladik cok sukur olumlu oldu.Hersey nasip sahin bey sadece vesile araci oldu.sukurler olsun

Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin
Ne güzel :)
Benim üç negatif denemem var Bursa'da art a görüşmeye gittim doktor psikolojimi bozdu resmen sonra Acıbadem e gittim ben de çok beğendim .sizin de böyle yorumunuzu görünce mutlu oldum
Ben de başlayacağım inşallah iki ay içinde bakalım Allah ım bize de nasip eder inşallah

İnsallah Allahin izni ile guzel sonuclarin olur canim.sahin bey aradi simdi gozun aydin insaallah saglikla devam eder yarin gel tekrar kan ver dedi yarin insallah degerim artmis olur.Rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin.hic sitres yapma Hayirlisini iste Rabbim en guzelini verecektir

Bursa Art'da kiminle gorustunuz, Ben cumartesi ilk kez Osman develioglu'na gidicem ama cok kararsizim

Osman develipğlu ile ön görüşme yaptık ama üç
Negatifim olduğu için senin yumurtan kalitesizmiş dedi sanki boşa uğraşma gibi tavırları vardı kaç gün psikolojimi düzeltemedim .. belki sizin durumunuz farklıdır ilk denemedir vs
Doktor olarak çok başarılı olabilir ama davranış tarzı çok kötü.tabi bu benim fikrim beğenenler de var

Bunu diyen doktorlar var. Hic arkamiza bakmadan ordan kacmali ve bizle mucadele edecek bir doktor bulmaliyiz.
Yumis sayisi ve kalitesi iyi olan hastayla basariya ulasmak kolay. Onemli olan bizler gibi tek yumisle mucadele veren hastalarda basariyi yakalamak.

Ne kadar saçma zaten insanlar oraya zevk için gitmiyorlar.. doktor klinik olarak sen basaricaksin bunu.. onlar heralde bol yumurtalı hastalar bekliyorlar..zaten öyle bir durum olsa oralara gitmeyiz.. sana çok katılıyorum sayı ters konuşursa hemen çıkın gidin oradan

Canim bazi doktorlar icin bizlerle ugrasmak zor. Onlarin ve merkezin basari oranlarini dusuruyoruz biz ve onlara gore kalite artmaz. Tamam sayi artmayabilir,ona bir sey demiyorum ama ben sporla ve beslenmeyle kalitenin artacagina cok inaniyorum. Tv ye cikan butun tup doktorlari dikkat ederseniz hep ayni konulardan bahsediyorlar. Hicbiri de yumisi az olan hastalari konusmuyorlar. Dedigin gibi onlar bol yumisli olanlari bekliyorlar. Adetin 2.gunu ver igneyi gonder,yumisleri topla,yap transferi,oldu bitti. Bu rutin bir tedavi zaten. Ama ben sana 4. 5. tedavi icin geliyorsam demekki hala umudum var ve senin bunu yok etmeye hakkin yok.
Aynen canim,umudunu kırdıgı gibi uzaklasacaksin oradan. Elbet bizimle caba harcayacak bir doktor cikacaktir karsimiza. Rabbimden baskasi neyin ne olacagini bilemez.
Su mubarek cuma saati yüzü suyu hurmetine rabbim karsiniza sizle cabalayacak ve size vesile olacak doktorlar nasip etsin.

Amin inşallah.. Moral çok önemli,beslenme spor da zaten.. herşey beyinde başlıyor bu bir gerçek bu ispatlanmış bir durum.. Ama tbi onlar tamamiyle ticari baktıkları için olaya böyle davranıyorlar.. sen nasılsın bu arada ? Kaç haftalık oldunuz?

Bence de moral,spor cok cok onemli. Spor yapildigi zaman, ozellikle acik havada ,oksijen insani rahatlatiyor. 1 ay sonra yürüyüşler yavas yavas baslar.
Her sey beyinde bitiyor. Olumsuz dusuncelere esir olmamaliyiz.

Ben iyiyim canim,cok sukur bir sıkıntım yok. 12 haftalik olduk allahima sukur. Rabbim insallah sizlere de nasip etsin tez zamanda.
Sen nasilsin?

Bana da öok övdüler onu, çok tecrübeli bilmem ne diye ama yarınarandevu aldım gidip gorcem artık... benim bi kere aşılama oldu ama negatif Gurkan uncu ya da iyi diyorlar onu duydunuz mu hiç, bi de bu şahin bey nasıl ona da mı gitsem acaba

Yuruyusede başladım bugun iş yerinde bütün gün oturuyoruz sıfır hareket, bide ofisim üretimle resmen içiçe dışarı açılan camda yok, havasız havasız suni ışığın altında geciyo gunumuz.. suni ışığında olumsuz etkisi varmışooof off çok zor iş

Gürkan Uncu yu duydum evet ama gidip görüşmedim hiç . iyi bi doktor sanırım.. Şahin bey i ben beğendim ön görüşmeye gittim onda bile nerdeyse yarım saat anlattı bizi dinledi. Tek yumurtayla bile hamile kalan hastalarının belgelerini falan gösterdi bilgisayarında .çok ilgili geldi bana . Bakalım daha başlamadık tedaviye ama oraya gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…