BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Hiç doldurulamıyor maalesef..
son tedavimizde 3. Gün 2 tane transfer oldu.8 embriyo oluşmuştu. Doktor diğerilerini tutalım bakalım 5. Güne giderse 5 gün tekrar transfer yaparız 1 tane dedi ama 5 .güne dayanmamış hiç biri . Her tedavi sıfırdan başladı
İki sene önce benim amh 0,68 çıkmıştı .geçen ay Uludağ üniversitesinde yaptırdık 1.1 çıktı .ben de anlamadım . Arı sütü polen yemeye çalışıyorum genelde sabahları .faydası oluyor mu bilmiyorum bakalım .bu aralar tekrar başlayacağız tedaviye bir iki ay içinde .hayırlısıyla bu sefer olur inşallah

Sizin embriyolar diğer tedavilerde kaçıncı gün transfer edilmişti?

Dedigim gibi sayi cok iyi,kaliteye odaklanman mi lazim acaba. Ben artik 1 taneden fazla embriyo elde edemeyecegimizi kabullenmistim. Bu yuzden 1 tane de olsa kaliteye odaklandim ben. 1 seneye yakin ari sutu bal polen karisimi yedim. Her gun ceviz,findik,badrm yedim. Corekotu yagi ictim. Cok saglikli ve duzenli beslendim. Bunun da etkisi oluyor bence kaliteye.

Benim diger tedavilerde hep 2.gun embriyosu transfer edildi ve orta kaliteydi.

Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum
Beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum sağlıksız şeyler yemiyorum ama işte bilmiyorum neden oluyor. Çörekotu yağı hiç denemedim onu nasıl tükettiniz peki

2.5 ay boyunca her gun 1 yemek kasigi ac karna tukettim.
Canim vakti saati geldiginde olacaktir. Defalarca tup denedikten sonra kendi haline birakinca dogal yoldan hamile kalanlar da var. Ne zaman neyin olacagi hic belli olmaz. Rabbim buyuktur.

Yeni merkez arayisina girdin mi?
Bu tedaviler hep arka arkaya mi oldu?

Evet art ve Acıbadem'le görüştüm .acıbademde karar verdim bi kaç içinde başlamak istiyorum.
İki tedavim 2015 ye iki ay arayla olmuştu
En geçen sene bu zamanlar yaptırdık . Baya bi süre cesaret edemedim başlamaya
İnşallah bu defa zamanı gelmiştir .Allah büyük

Insallah hayirlisiyla sonuclanir. Insallah bebisine kavusmana vesile olacak doktorla bulusursun.acibademin ve sahin beyin basarili oldugunu duydum ama yogunluk cok fazlaymis sanirim. Gerci karar verdigine gore ortami da görmüssündür. Hakkinda hayirlisi olsun. Gelismelerden haberdar et bizi de.

Evet baya yoğun ama Ön görüşmede bile o kadar yoğun olmasına rağmen doktor baya ilgilendi o dA etkiledi bir de bu sefer başka yere gitmek istemedim nedendir bilmiyorum :)

Evet baya yoğun ama Ön görüşmede bile o kadar yoğun olmasına rağmen doktor baya ilgilendi o dA etkiledi bir de bu sefer başka yere gitmek istemedim nedendir bilmiyorum :)

Insallah bir seyler cekmistir seni oraya ve rabbim insalllllah "altin yumurta"ni sana gonderir ve hamile kalip saglikla da kucagina alirsin
Umudunu hic yitirme. Olumsuz dusuncelere kendini kapat.
Ben akupunktur seanslarina gittigimde karanlik bir odada yarim saat yatardim ve hep kendi kendime "ben saglikliyim,ben dogurganim,benim yumurtalarim var ve kaliteli" diyordum. Olumlu cumlelerin vücudu pozitif etkiledigine inaniyorum ben.

Cabasi emegi bizden,takdir rabbimden

Amin inşallah hepimizin emeklerimizin mükafatı olarak bebeciklerimize kavuşuruz
Akupunktura Bursa'da mı gittiniz hiç düşünmemiştim ben onu . Faydası oluyorsur elbette
Sizin bebişler ikiz mi :)

Amin inşallah hepimizin emeklerimizin mükafatı olarak bebeciklerimize kavuşuruz
Akupunktura Bursa'da mı gittiniz hiç düşünmemiştim ben onu . Faydası oluyorsur elbette
Sizin bebişler ikiz mi :)

Aminnnn
Akupunkturu cok arastirdim okudum. Yurtdisinda cok ciddi calismalar ve universitelerde bölümler var. Ben faydasi olduguna inaniyorum.
Bulvarda bahar kahramana gittim. 15 seans ve duzenli olarak.
Iki tane transfer edildi ama tekiz:)
Ikizi cok istedik ama rabbim boyle uygun gördu,çok şükür

Tek ikiz farketmez sağlıklı olsun dA inşallah :)
Ben de bi araştırayım bakalım akapunkturu

Arkadaşlar merhaba ben ilk denememi eskişehir osmangazide yaptırdım kütahyalıyım hiç bir doktor birşey bulamadı hep olur dendi fakat ilk tüp bebek denememde tutmadı beş gün ilaç kullandım yumurtalarım çabuk etkileniyomuş 7 yumurta toplandı biri transfer edildi yaşımdan dolayı ve sonuç olunsuz bana doktorun açıklaması ise senin vucudundan dolayı bizim hatamız yok kalitesizmiş yumurtan oldu. Bursaya geldim eurofertilde ÖZer KUTLU ya. Ön görüşme yaptık olumluydu sıcaktı dosyamı inceledi ve çabuk uygulanmış tedavi dedi transfer sonrası serumla her türlü takviyeyi yapıyoruz falan dedi ve sgk ile anlaşmalıymış bu benim için önemli acıbademde herşey için 12 bine çıkıyor fiyat bunu karşılayamam diye burayı araştırdım size sorum nasıldır bursalı arkasaşlar bu doktor duydunuz mu artık çpk yoruldum araştırmakdan allah hepimiz hakkında en iyisini versim

Merhaba arkadasim.
Ozer beyde 3 negatif tup denemem var. Ben de raporlu oldugu icin orda yaptirdim.
4.tedavimde 2 yumisim opuda bos cikinca esime "artik yapacak bir sey yok,kendine oyalanacak bi seyler bulsun" demis. Tabi esim bana bunu daha yeni soyledi etkilenmeyim diye.
Benim de yumis sayim az ve kalitesizdi. Sonra baska bir merkeze gittim ve suan cok sukur hamileyim.
Ozer beyde de basariya ulasanlar vardir illaki ama benimki olmadi malesef. 2.tedavimde bana da serum uygulamislardi. Sakin bir doktor,guleryuzlu ama yeniliklere cok acik degil bence. Ben vitamin falan kullanmak istemistim olumsuz sonuclardan sonra ama vitaminlerin falan bir faydasi olduguna pek inanmiyor.
Ayni tip tedaviyi benimsemis daha cok.
Ama senin aldigin elektrik de onemli,guvenmen de onemli.
Ben negatif aldim ama sen ilkinde pozitifi gorebilirsin. Rabbim nasip etsin insallah.

Ah canım hayırlı olsun senin için allahım tüm isteyenlere versin inş. Bir sebep yok denildi ama olmuyor çocuğum bu okadar deli ediyor ki ... olumlu olduğu dediğin merkez doktor ne canım rapor geçerlimi orada da? Karar vermek ne kadar zor bişey orada farklı bir yöntemmi yapıldı birde?

Aminnn canim. Darisi hepinize olsun. Zor gunler gecirdim 2 sene ben de. Sizleri coooook iyi anliorum ama allahtan asla umut kesme ve hep olacagina inan.
Ozelden her seyi yazdim.

Canim oncelikle hayirli olsun.insallah pozitifleri gorursun.ilk gittiginde muayene ucreti aldilarmi aldilarsa nekadar aldilar.toplam fiyat icin ne dediler.cok sordum ama kusura bakma.brnimde uc negatif denemem var.simdi orayla gorusmek istiyorum.bu islwr biraz nasip kismet.nerde olacagi hic belli olmuyor.bi akraba 4 kere cok iyi yerlerde denedi 5. De ozerde ikizlerine hamile kaldi dun hayirlisiyla bi kiz bi erkegini kucagina aldi.oyuzden cok iyi yerlerdede denesek olmayinca olmuyor malesef.onceden orasi bursa tup bebekti simdi eurofertil olarak istanbuldakiyle ortak oldu.bi cok seyi degistirmisler diye duydum.bende bi gidip ongurusme yapip fikir almak istiyorum..

Görüşmeni tavsiye ederim cunku ben pozitif enerji aldım özer beyden muayene olmadım fakat tum hıkayemı anlattım sabırla dınledı ıstersen muayene oluyorsun bana 180 tl fiyat cıkarttılar fakat gttıgın sure boyunca bırdaha muayene ucretı almayacaklarmış gebelık olana kadar sgk karsılamış hali ile 2500 tl dedıler +ilaclar tabı ama extra uyguladıkları seuler var onlar ucretlı hepsının fıyatını soyluyorlar bı gt görüş derim hiç olmazsa aklındakı soruları sorarsın inş hayırlısı olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…