İyiyim canım, tedaviye devam ediyoruz bakalım. Hsg filmimi çektirdim o da temiz çıkti çok şükür doktorum adetin geçerse 10.gün olursa 4.gün gel dedi.. bakalım artık hayirlisiBence de moral,spor cok cok onemli. Spor yapildigi zaman, ozellikle acik havada ,oksijen insani rahatlatiyor. 1 ay sonra yürüyüşler yavas yavas baslar.
Her sey beyinde bitiyor. Olumsuz dusuncelere esir olmamaliyiz.
Ben iyiyim canim,cok sukur bir sıkıntım yok. 12 haftalik olduk allahima sukur. Rabbim insallah sizlere de nasip etsin tez zamanda.
Sen nasilsin?
İyiyim canım, tedaviye devam ediyoruz bakalım. Hsg filmimi çektirdim o da temiz çıkti çok şükür doktorum adetin geçerse 10.gün olursa 4.gün gel dedi.. bakalım artık hayirlisi
Tedavi derken Ziya Çetin ile tedaviye başladım demek istedim.. bahsetmiştim 6 ay ilaç tedavisi olacağım sonrası tüp bebek canimInsallah hamis kalirsin da olmazsin:)
Hangi merkezle gorustun?
Tedavi derken Ziya Çetin ile tedaviye başladım demek istedim.. bahsetmiştim 6 ay ilaç tedavisi olacağım sonrası tüp bebek canim
İnşallah canım.. Allahtan ümit kesilemzDogru dogru canim soylemistin.
Ben de cocuk olmayinca ilk zamanlar ona gidcektim ama direk tup bebek dedikleri icin gidememistim ama iyi bir doktormus. Arkadasim ona gidiyordu,sebepsizdi onunki. Kendiliginden kaldi neyseki. Ziya bey yaptirdi dogumunu da. Ziya bey der baska da bir sey demez:)
Sana da faydasi olsun insallah:)
Bende Osman beyden de yaza kadar bir sonuc almazsam bir de sahin beyi deniyecegim...Daha hic bu kadar ilgili bir doktora denk gelmedim valla, hep ters benimkilerGürkan Uncu yu duydum evet ama gidip görüşmedim hiç . iyi bi doktor sanırım.. Şahin bey i ben beğendim ön görüşmeye gittim onda bile nerdeyse yarım saat anlattı bizi dinledi. Tek yumurtayla bile hamile kalan hastalarının belgelerini falan gösterdi bilgisayarında .çok ilgili geldi bana . Bakalım daha başlamadık tedaviye ama oraya gideceğim.
gorustum Osman Beyle cok degisik bir adam, asiri ciddi bence, cok ters konusma tarzi ama bana iyi gelecek gibi geldi...Mesela size niye asilama yaptilar dedi asilama erkegin spermlerinde sorun varsa yapilir dedi.
Yumurtaliklarima bakti sagda 16 solda 12 tane var.. ama 45 gundur adet olmuyorum, yani adetim 15 gun gecikti...Sende kesin seker var dedi o etkiliyor yumurtaliklarin catlamasini dedi sekerimi olcturdum bugun bakalim sonuc ne cikicak, seker hapi verdi bana glucophage..Daha once bunu kullanan var mi?
Bir de simdi yumurtaliklar olusmus ama catlamamis sonucta daha suan hamile kalma olasiligim var mi acaaabaa?
hmm bilemedim, belki de..
Bana da gizli sekerin var dedi, seker hapina baslattti.. bakalim artik hayirlisi
Yok olcmedi, garip bi adam zaten ben kendim olcturdum 93 cikti..aramisti beni gecen gun o zaman soyledim normal cikti diye, ben sana olctur demedimki dedi.. gizli seker o testte cikmaz dedi..Ölçtürmeden mi şeker hapına başlattı peki
Bilemedim valla çok enteresan geldi şimdi
Koca doktor olmuş vardır bi bildiği :))
Yok olcmedi, garip bi adam zaten ben kendim olcturdum 93 cikti..aramisti beni gecen gun o zaman soyledim normal cikti diye, ben sana olctur demedimki dedi.. gizli seker o testte cikmaz dedi..
Ama anne tarafindan geciyormus seker benim annem, anneannem de var.hatta annemin babasinin olum sebebi oldu, seker...belki ordan yola cikti, bilemiyorum
Öncelikle merhaba. Ben de Osman Beye gidiyorum. Bana da şekerle alakalı bi sorunun olabilir diye dün test yaptı insülin direnci çıktı d vitaminim eksik çıktı bugün arayıp ilaçlarımı öğrenicem. Evet çok sert bi doktor ama ne doktorlar gördüm ben işini doğru yaptığı sürece dayanıcaz yapcak bişey yok. Sana ne ilaçları verdi?Yok olcmedi, garip bi adam zaten ben kendim olcturdum 93 cikti..aramisti beni gecen gun o zaman soyledim normal cikti diye, ben sana olctur demedimki dedi.. gizli seker o testte cikmaz dedi..
Ama anne tarafindan geciyormus seker benim annem, anneannem de var.hatta annemin babasinin olum sebebi oldu, seker...belki ordan yola cikti, bilemiyorum
Aaa şeker mi çıktı cnm insülin direnci ne demek d vitamini eksikmi çıktı onun tedavisi kolayda ne yapcan smdi hangi ilaçları kullancanÖncelikle merhaba. Ben de Osman Beye gidiyorum. Bana da şekerle alakalı bi sorunun olabilir diye dün test yaptı insülin direnci çıktı d vitaminim eksik çıktı bugün arayıp ilaçlarımı öğrenicem. Evet çok sert bi doktor ama ne doktorlar gördüm ben işini doğru yaptığı sürece dayanıcaz yapcak bişey yok. Sana ne ilaçları verdi?
Evet canım öyle dedi gizli şeker oluyo insülin direnci. Bu akşam arayıp öğrencem ilaç ve kullanımlarını.Aaa şeker mi çıktı cnm insülin direnci ne demek d vitamini eksikmi çıktı onun tedavisi kolayda ne yapcan smdi hangi ilaçları kullancan
Hadi ya geçmiş olsn cnm önemli bişey değildir inşallah. İlaçlara baslican iğnelere de adet olunca mı baslicanEvet canım öyle dedi gizli şeker oluyo insülin direnci. Bu akşam arayıp öğrencem ilaç ve kullanımlarını.
Sanırım öyle olcak. Bunlar tüp bebekte önemli testlerdi hiçbiri yapılmadı üniversitede nası bu kadar görmezden gelinebiliyo düşündükçe aklım almıyo ya.Hadi ya geçmiş olsn cnm önemli bişey değildir inşallah. İlaçlara baslican iğnelere de adet olunca mı baslican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?