BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

İyiyim canım, tedaviye devam ediyoruz bakalım. Hsg filmimi çektirdim o da temiz çıkti çok şükür doktorum adetin geçerse 10.gün olursa 4.gün gel dedi.. bakalım artık hayirlisi

Tedavi derken Ziya Çetin ile tedaviye başladım demek istedim.. bahsetmiştim 6 ay ilaç tedavisi olacağım sonrası tüp bebek canim

Dogru dogru canim soylemistin.
Ben de cocuk olmayinca ilk zamanlar ona gidcektim ama direk tup bebek dedikleri icin gidememistim ama iyi bir doktormus. Arkadasim ona gidiyordu,sebepsizdi onunki. Kendiliginden kaldi neyseki. Ziya bey yaptirdi dogumunu da. Ziya bey der baska da bir sey demez:)
Sana da faydasi olsun insallah:)

İnşallah canım.. Allahtan ümit kesilemz

Merhaba arkadaşlar elimde 1 kutu Gonal-f 450 3 kutu cetrotide 1 kutu merional var ihtiyacı olana çok uyguna vericem

gorustum Osman Beyle cok degisik bir adam, asiri ciddi bence, cok ters konusma tarzi ama bana iyi gelecek gibi geldi...Mesela size niye asilama yaptilar dedi asilama erkegin spermlerinde sorun varsa yapilir dedi.
Yumurtaliklarima bakti sagda 16 solda 12 tane var.. ama 45 gundur adet olmuyorum, yani adetim 15 gun gecikti...Sende kesin seker var dedi o etkiliyor yumurtaliklarin catlamasini dedi sekerimi olcturdum bugun bakalim sonuc ne cikicak, seker hapi verdi bana glucophage..Daha once bunu kullanan var mi?
Bir de simdi yumurtaliklar olusmus ama catlamamis sonucta daha suan hamile kalma olasiligim var mi acaaabaa?

Bir de, nasil daha once sana seker hapi kullanmadan asilama yaptilar dedi? sizin asilamalarda verdiler mi seker hapi? Cok kafami karistirdi bu adam

Bende Osman beyden de yaza kadar bir sonuc almazsam bir de sahin beyi deniyecegim...Daha hic bu kadar ilgili bir doktora denk gelmedim valla, hep ters benimkiler

Hayırlı olsun sizde yumurtayı çok görünce belki ona göre davranmıştır :) ben de yumurta az başarısız denemeler var belki hiç gelmemi istemedi sonuçta negatif olursa başarısı düşecek o şekilde düşünüyor tahminimce :)

Ölçtürmeden mi şeker hapına başlattı peki
Bilemedim valla çok enteresan geldi şimdi
Koca doktor olmuş vardır bi bildiği :))
Yok olcmedi, garip bi adam zaten ben kendim olcturdum 93 cikti..aramisti beni gecen gun o zaman soyledim normal cikti diye, ben sana olctur demedimki dedi.. gizli seker o testte cikmaz dedi..
Ama anne tarafindan geciyormus seker benim annem, anneannem de var.hatta annemin babasinin olum sebebi oldu, seker...belki ordan yola cikti, bilemiyorum

)) gerçekten değişik
Ben sana ölçtür demedim ki demiş bir de :)
Hayırlısı cnm bi bildiği vardır kesin

merhaba arkadaslar
daha önce gebelik kayıplarım oldu
eşime spermiyogram yapıldı normal değerler
ama dna hasar testi de yaptırmak istiyoruz
arastırdım ama bir türlü bulamadım Bursa'da yapan yer.

yaptıran var mı Bursa'da?
nerede hangi fiyata yaptırdınız?
Değilse İstanbul için tavsiyeleriniz var mıdır?
tesekkur ediyorum simdiden?

Öncelikle merhaba. Ben de Osman Beye gidiyorum. Bana da şekerle alakalı bi sorunun olabilir diye dün test yaptı insülin direnci çıktı d vitaminim eksik çıktı bugün arayıp ilaçlarımı öğrenicem. Evet çok sert bi doktor ama ne doktorlar gördüm ben işini doğru yaptığı sürece dayanıcaz yapcak bişey yok. Sana ne ilaçları verdi?

Aaa şeker mi çıktı cnm insülin direnci ne demek d vitamini eksikmi çıktı onun tedavisi kolayda ne yapcan smdi hangi ilaçları kullancan

Hadi ya geçmiş olsn cnm önemli bişey değildir inşallah. İlaçlara baslican iğnelere de adet olunca mı baslican
Sanırım öyle olcak. Bunlar tüp bebekte önemli testlerdi hiçbiri yapılmadı üniversitede nası bu kadar görmezden gelinebiliyo düşündükçe aklım almıyo ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…